Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Κυριακή, Απριλίου 29, 2007

V for Vote!

Το ξέρω πως είναι λίγο αργά αλλά τουλάχιστον να το θυμόμαστε για την επόμενη φορά. Αναφέρομαι στις Γαλλικές εκλογές βεβαίως γιατί η θεση της Γαλλίας στην Ευρώπη είναι τέτοια που και εμάς μας αφορούν. Δυστυχώς οι υποψήφιοι που πέρασαν τα προκριματικά και συνεχίζουν δεν με εμπνέουν καθόλου. Από την άλλη ο υποψήφιος που έχω να προτείνω είναι πιο καλός και από τον μάπα και από την ξενέρωτη. Που ξέρεις σε λίγο θα έχουμε εκλογές και εδώ οπότε εκεί μπορεί να κερδίσουμε...με κάθε μετριοφροσύνη παρουσιάζω τον ιδανικό υποψήφιο για αυτές τις εκλογές-και όλες τις επόμενες!


21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/4/07 23:59

    χαχαχαχα!Εχω λιωσει στο γελιο!!!! Να ειχαμε και το Heart of Gold να μας πηγαινε καμια βολτα ο προεδρος στο εστιατοριο at the end of the universe να στανιαραμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός, αλλά νομίζωβ δεν έχει το πολιτικό σθένος για εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @par1saktos: Ωραίος! Ο πρόεδρος θα φτιάξει και διαστημόπλοια, και εστιατόρια και γεφύρια και ποτάμια! Όταν κάνουμε την επανάσταση μια θέση αντιπρόεδρου σε περιμένει :-)))

    @δείμος: Δεν θέλω ηττοπάθειες! Εδώ κουμαντάρουμε κοτζαμ γαλαξία, στην Γαλλία θα κολλήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζaphod ftw. Θα ταξίδευα ως στο εστιατόριο στην άκρη του σύμπαντος για να τον ψηφίσω.
    Ο μοναδικός 100% διπρόσωπος πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το δεύτερο κεφάλι πού πήγε; Το έκρυψε μέσα στο παντελόνι για να μην τροάξει τους συντηρητικούς ψηφοφόρους; Μονοκούκι πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Erisabetsu-chan: Διπλόσωπος και πολυσχιδής ως προσωπικότητα! Ή αλλιώς ο-πλέον-κατάλληλος-για-πρόεδρος παντού! Καλώς ήρθες!

    @helix: Και γω το αναρωτιόμουν όταν βγήκε η ταινία. Μάλλον οι αμερικάνοι δεν αντέχουν έναν άνθρωπο με δυο κεφάλια το ένα δίπλα στο άλλο και έκαναν το ένα κεφάλι μέλος της μυστικής υπηρεσίας βάζοντας το χαμηλότερα από το πρώτο (στο λαιμό δηλ) κάνοντας τον zaphod τον πρώτο περίπου-άνθρωπο με ομιλούντα "καρύδι" στο λαιμό. Μάλλον καλύτερα έτσι γιατί μπορεί στην προβολή της ταινίας να είχαμε τίποτε διαδηλώσεις από αγανακτισμένους χριστιανοί να σταματήσει η προβολή του "δικέφαλου κτήνους της αποκαλύψεως" :-Ρ


    Το ηθικό νόημα όμως είναι σοφό! Αν κρύψω το κάτω κεφάλι μου παίρνω τις εκλογές! Μετά το βγάζω και το δείχνω σε όποιον γουστάρω, αλλά έτσι και αλλιώς το κεφάλι αυτό υπογείως κάνει τα κουμάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτά είναι τα εσωτερικά νοήματα όχι
    παίξε-γέλασε, από τους μάπες
    καλύτερος είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @roidis: Ακριβώς! Ο zaphod είναι η επιτομή αυτού που θέλουν να μας πείσουν πως είναι η εξουσία...φρου φρου και αρώματα και γκλάμουρ. Τουλάχιστον ο δικός μου κάνει αυθεντικό χαβαλέ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ ήταν πρόεδρος του γαλαξία, στην Γαλλία θα κολλήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @pastaflora: Και πολύ καλά θα κάνεις :-)
    @κλέαρχος: Ακριβώς... τι να μας πει η Γαλλία μπροστά στο γαλαξία... Α ρε δίνη ολικής αντιληψεως που τους χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε Ζαπουλι..
    Ασχετο,πηγες στη συναυλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λογικά όχι, αλλά ποια συναυλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΞΕΡΑ! ΤΟ ξερα οτί είχες πολιτικές βλέψεις αχρείε! Όλες αυτές οι τυχαίες και καλά πολιτικές λογοδιάρροιες ήταν προετοιμασία για μια πολιτική καριέρα! σε πτύω και σε ραπίζω! ΠΟυ μας το παιζες απολιτίλ νεοαριστερός! πτού σου! πρώην παπαδοπαίδι νυν αποπαίδι του σιδηρούν παραπετάσματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @estarian: Ακομματικός ναι, απολιτικος όχι! Πλεον και ΥΠΕΡκομματικός

    @ellie: Η επιλογή σας χαρακτηρίζεται άψογη-τουλάχιστον :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε μια που ελεγες οτι θα γινει στη Λιοσιων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ααα! Με συγκίνησες που το θυμήθηκες άτιμο! Η συναυλία είναι το ερχόμενο Π-Σ και 99,9999% το Σαββατο θα είμαι εκεί μαζί με φίλους!

    Όστιν θελειν πίσω μου ελθείν :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όστις θελειν πίσω μου ελθείν !

    Αμόρφωτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Xεχεχεχεχε κατω απ το σπιτι μου θα εισαι :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο Γκαγκάριν;;;;; Πήγα στη συναυλία του Παπακωνσταντίνου (Θανάση παρακαλώ πολύ!!!) και θα κάνω πολύ καιρό να ξαναπατήσω το πόδι μου... δεν λέω η συναυλία γαμάτη ήτανε αλλά τόσες ώρες ορθοστασία σε συνδυασμό με τις τόσες ποικιλίες μπάφου μου μύρισα μου έπεσαν κομμάτι βαριά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir