Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2007

11η Νοεμβρίου

H 11η Νοεμβρίου είναι η 315η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Ημερολόγιο (316η σε δίσεκτα έτη).

ΓΕΓΟΝΟΤΑ

• 1822 - Οι Μαυρομιχάλης, Ζαΐμης και Κανέλος Δεληγιάννης αποβιβάζονται στο πολιορκούμενο από τους Ομέρ Βρυώνη και Κιουταχή Μεσολόγγι κι ενισχύουν την Ελληνική άμυνα
• 1912 - Η Συνέλευση της Σάμου με πρόεδρο το Θεμιστοκλή Σοφούλη κηρύσσει την ένωση με την Ελλάδα
• 1918 - Στο προσωπικό του βαγόνι στο δάσος της Κομπιέν ο Γάλλος στρατάρχης Φερδινάδος Φός υπαγορεύει τους όρους της ανακωχής στον Γερμανό Χερτεμπέργκερ με την οποία τερματίστηκε ο Α΄ Παγκόσμιος πόλεμος.
• 1918 - Ο Τζόζεφ Πιλούντσκι κηρύσσει την ανεξαρτησία της Πολωνίας
• 1924 - Ο πρωθυπουργός Αλ. Παπαναστασίου ανακηρύσσει την Α' Ελληνική Δημοκρατία.
• 1940 - Το πρώτο τζιπ βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής
• 1953 - Η πρώτη επίδειξη τηλεόρασης στην Ελλάδα, γίνεται σε εργοστάσιο της Καλλιθέας
• 1961 - Το Στάλινγκραντ ξαναπαίρνει το παλιό του όνομα: Βόλγκογκραντ.
• 1962 - Εγκαινιάζεται η Εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου
• 1975 - H Πορτογαλία παραχωρεί ανεξαρτησία στην Αγκόλα και παραιτείται επίσημα.

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

• 1945 - Ντανιέλ Ορτέγκα, Νικαραγουανός πολιτικός
• 1962 - Ντέμι Μουρ, Αμερικανίδα ηθοποιός
• 1974 - Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Αμερικανός ηθοποιός
• 1982 - Χρήστος Λιακόπουλος, στέλεχος ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΘΑΝΑΤΟΙ

• 1686 - Ότο φον Γκέρικε, Γερμανός επιστήμονας, εφευρέτης και πολιτικός
• 1990 - Αλέξης Μινωτής, Έλληνας ηθοποιός
• 1990 - Γιάννης Ρίτσος Έλληνας ποιητής
• 2000 - 160 νεκροί στις Άλπεις όταν παίρνει φωτιά ο σιδηρόδρομος τη στιγμή που διέσχιζε σήραγγα.
• 2004 - Γιασέρ Αραφάτ, Παλαιστίνιος ηγέτης


Μεγάλη μέρα η 11η Νοεμβρίου όχι όμως για το λόγο που φαντάζεστε, την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ. Ξέρω ξέρω σας έχει επηρεάσει ο Zaphod αλλά αυτός το ομολόγησε ότι πάσχει από ΠΑΣΟΚίτιδα. Για μένα πάντα ήταν σημαντική γιατί σαν τότε γεννήθηκα το 1976 (τ’ ακούς Hades που μας κρύβεις την ηλικία σου ;-Ρ χεχεχε). Από τότε που πέρασα στα «-άντα» δε την περιμένω πλέον και με χαρά αυτή τη μέρα, μπαίνω στα 32, ήτοι Χριστός μείον ένα. Μπαίνοντας στα «-άντα» αν την πετύχαινα πουθενά έξω την 11η Νοεμβρίου δε θα της μιλούσα ειλικρινά, της κρατάω μούτρα πλέον. Το καλό είναι ότι δε μου φαίνεται, ρωτήστε αυτούς που με ξέρουν γιατί φωτογραφία δεν έχει. Αν πεις από μυαλό όμως….. νηπιαγωγείο! Ο φίλος μου ο Gromf προσπαθεί ανεπιτυχώς να με πείσει ότι είναι μικρότερος από μένα (την κατάφερες τη μικρούλα γερομπισμπίκη;) ενώ ο Pegasus λέει ότι είναι 31 σε αντίθεση με μένα που λέω ότι είμαι «στα 32». Δε μικραίνεις έτσι ρεεεεεεε.

Ήθελα να αλλάξω το κλίμα του blog γιατί έχει παραστραβώσει με την επίπλαστη σοβαροφάνεια του άθλιου πλατυπόδη Zaphod. Προσπάθησα να το κάνω ρε και στο παρελθόν, σου το ζήτησα και τηλεφωνικός αλλά το αίτημά μου χάθηκε στα γρανάζια της γραφειοκρατίας της Βογκόσφαιρας. Επανήλθες στα σκατά, αν το ξανακάνεις θα φας τα πελέμ'! Είπα λοιπόν να ξεβρακώσω τον εαυτό μου μπας και γελάσουμε λίγο. Πράγματα που θα προτιμούσα να τ’ αποφύγω υπάρχουν, δε λέω ότι δε μετάνιωσα για τίποτα στη ζωή μου, αλλά ούτε λέω κι ότι αυτά με στοιχειώνουν και μ’ έχουν πάρει στο κατόπι. Είπα όμως να κρατήσω το χαρακτήρα του ποστ ελαφρύ, πουπουλένιο, αέρινο και να απαριθμήσω μόνο τα ευχάριστα.

Συμπέρασμα; Δε το γλυτώνετε το σεντονάκι!

Πράγματα που είμαι χαρούμενος που τα έζησα :

- Που έχω δώσει και έχω πάρει πολύ αγάπη
- Που έκανα πολλούς και καλούς φίλους
- Που έχω κοιμηθεί σε παγκάκι με το Zaphod στο καρναβάλι της Πάτρας μετά από τρελή κούραση και πιόματα
- Που έχω φάει ψωμί με αλάτι, ρίγανη και λάδι φρυγανισμένο στο γκριλ, σε καιρούς της μεγάλης αφραγκιάς σα φοιτητής στα Γιάννενα
- Που έχω κάνει ίσα με μια βδομάδα να πατήσω στο σπίτι μου σα φοιτητής, κοιμόμανε αλλού.
- Που έχω κοιμηθεί με δύο γυναίκες στο ίδιο δωμάτιο κατόπιν του πέρατος των θορυβωδών συνουσιών του συγκατοίκου στο διπλανό δωμάτιο και αφού είχαμε πέσει ομαδικώς κάτω απ’ τα γέλια. Στη συνέχεια ενώ η μία κοιμόταν, εγώ με την άλλη…. Η κοιμωμένη δε πήρε χαμπάρι και ήτο και ωραία! Τώρα που το σκέφτομαι ίσως ήταν καλύτερο να ξυπνούσε ;-Ρ
- Που έχω γίνει ήρωας σε μυθιστόρημα του Zaphod!!!! Άσε ρε λίγο το blogging και τελείωσε κανένα να το εκδώσουμε.
- Που έχω κάνει πυρετό, ναι ναι πυρετό, από το πολύ γέλιο όταν είχαμε μαζευτεί στο σπίτι του Μπάμπη ένα βράδυ που είχα χιούμορ με ρέντα.
- Που ξηλώσαμε ένα παγκάκι (;!!;;;;!;;!!!) από το μώλο στη λίμνη των Ιωαννίνων, (Παμβώτιδα για τους αδαείς) και το κουβαλούσαμε 3 μιση τα ξημερώματα στην κεντρική λεωφόρο για να το πάμε δώρο στο Νίκο απ’ το Χημικό που το’ χε δει και του άρεσε, για τα γενέθλιά του. Μπροστά πήγαινε ένας «ανιχνευτής», ακολουθούσαν δυό τρεις που μας κάλυπταν οπτικά και όταν βλέπαμε κάποιον να πλησιάζει βάζαμε κάτω το παγκάκι και κάναμε ότι μιλούσαμε ανέμελα. Οι Γιαννιώτες θα αναρωτιόντουσαν «μπα πότε έβαλαν παγκάκι εδώ πέρα;»
- Που πήγα την ημέρα των γενεθλίων της Άννας, μούσκεμα από πάνω μέχρι κάτω κρατώντας μία λεκάνη για τα ρούχα που την είχα αδειάσει προηγουμένως σε κάποιο «αντίπαλο» συμφοιτητή, να κάνω διαπραγματεύσεις με τους μπάτσους οι οποίοι ήτο ευγενέστατοι και μας είπαν να σταματήσουμε να παίζουμε μπουγέλα και να φωνάζουμε γιατί ενοχλούμε τη γειτονιά. Εγώ πάντως τους κάλεσα για κέρασμα!
- Που έχω κατά καιρούς πει καλές (ίσως) ατάκες που η αλήθεια είναι ότι έβγαλαν πολύ γέλιο :

ΚΑΒΟΥΛΙΑΝΟΝ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΝ

Σε πάρτι μασκέ ο Σάκης έχει στο στόμα μία σφυρίχτρα σε σχήμα τσουτσούς η οποία μετά από ώρες χρήσης και συγκέντρωση σιέλου έχει ψιλοχαλάσει και δε σφυρίζει.
Σάκης : Φφφφφφ φφφφ. Ρε πούστη μου γιατί δε σφυράει; Φφφφ φφφφφφφ φφφφφφφφφφ
Humma Kavula : Ξέρεις γιατί δε σφυράει;
Σάκης : Γιατί;
Humma Kavula : Γιατί μπερδεύεσαι και αντί να φυσάς, από συνήθεια τη ρουφάς.

Σε κλαμπ ο Μάκης παίζει παιχνίδι μ’ ένα γκομενάκι φίλη της αδερφής του της Ντίνας. Την ώρα που της μιλάει μαζεύει το δεξί μανίκι του πουκαμίσου του. Το γκομενάκι προσφέρεται γλυκά να του μαζέψει το άλλο μανίκι (προφανώς τον γουστάρει).
Humma Kavula απευθυνόμενος στον Pegasus : Ρε μαλάκα τώρα που το γκομενάκι του μάζεψε το ένα μανίκι μόνο, ξέρεις τι θα πρέπει να της πει ο Μάκης;
Pegasus : Τι;
Humma Kavula : Σου χρωστάω ένα μανίκι!

Ο Σάκης έχει αραιώσει από μαλλιά στο πίσω μέρους του κεφαλιού του (σα το Ζιντάν ένα πράγμα, μόνο που αυτούς δε ξέρει μπάλα και μου το παίζει και τζόβενο). Για να μη τα παραλέω φαίνεται λίγο το δέρμα του (η φαλακρίτσα) που από τη ζέστη έχει πάρει ένα ζωντανό, λαμπερό, κόκκινο χρώμα.
Μαρία απευθυνόμενη στον Σάκη για να τον πειράξει για τη φαλακρίτσα που τον αγχώνει : Ρε συ πως έχει κοκκινήσει έτσι η φαλάκρα σου!
Humma Kavula στον Σάκη : Για γύρνα να δω… Πωπω ρε συ, σα να έχεις πατήσει φρένο είσαι

Humma Kavula απευθυνόμενος στο Zaphod που «περιθάλπει» δύο μεθυσμένες Σλοβένες εκ Λιουμπλιάνας ορμώμενες : Ρε μαλάκα πάμε να βοηθήσουμε τα κορίτσια, είναι λιώμα (μεγαλόφωνα). Καπότες έχουμε; (χαμηλόφωνα και συνωμοτικά) ΚΑΑΑΦΡΕΕΕΕΕΕ (για την ιστορία δεν έγινε τίποτα, ούτε προσπαθήσαμε καν, εντάξει;)

Πράγματα με τα οποία έγινα «Ρομπέν των Ρομπών»

- Που πήγα μετά από μεθύσι και δύο ώρες ύπνο στο αμφιθέατρο για μάθημα ο μαζόχας. Βγαίνοντας απ’ το λεωφορείο τα έβγαλα σ’ ένα θάμνο και αφού έφτασα σα κύριος στο αμφιθέατρο με ρωτούσαν «Ρε τι ήπιες πρωί πρωί; Βρωμάς!». Το μάθημα έγινε τελικά, με μένα να κοιμάμαι δίπλα από ένα διπλό Ελληνικό στα τελευταία έδρανα της αίθουσας.
- Που έγινα χάλια στο πάρτι του Σάκη και κοιμόμουν στο κρεβάτι του, όταν ξαφνικά μου ήρθε να τα βγάλω. Άπαντες τρομοκρατημένοι φώναζαν «ένα κουβά, ένα κουβά μη λερώσει το χαλί». Ο Σάκης επίσης τρομοκρατημένος έτρεξε στο μπάνιο και μη βρίσκοντας κουβά πήγε από την κουζίνα και γύρισε…. μ’ ένα ταψί από το φούρνο! Όλοι σωριάστηκαν απ’ τα γέλια και εγώ….. λέρωσα το χαλί. Τα γεγονότα απαθανατίστηκαν ένα προς ένα με τους κοπρίτες τους φίλους μου να ποζάρουν φιλάρεσκα δίπλα σ' εμένα, έναν αναίσθητο Humma!
- Που πήγα με μία 28άρα που ήταν παντρεμένη με μπάτσο! Δε φταίω εγώ ήμουν μόνο 19, είχα ανάγκες. Μετά το πέρας των διεργασιών και βγαίνοντας από την πόρτα ήρθε κατά πάνω μου ένας άλλος γκόμενός της (!!!!!!!) και άρχισε να με τραβάει από το μανίκι για να ξηγηθούμε ναούμε (εγώ φοβήθηκα μη μου τραβήξει κανά μανίκι για να μου ξηγήσει). Η τύπισα μου είπε να φύγω και γω δε θυμάμαι πως κατέβηκα δύο ορόφους, πρέπει να έκανα παγκόσμιο ρεκόρ ο Αίολος Κεντέρης! Ακόμα τρέχω και δε σταμάτησα παρά μόνο όταν μπήκα στο ταξί για το σπίτι. Χεσμεντέν!

Να με χαίρεστε λοιπόν και να με καμαρώσετε σαν τα ψηλά βουνά!
Να κεράσω γλυκάκι;



















Update : Ευπρόσδεκτες δικές σας (ευχάριστες και ευτράπελες) εμπειρίες από τα όσα χρόνια βρίσκεστε στο μάταιο τούτο κόσμο που ούτως ή άλλως θα καταστραφεί για να περάσει διαγαλαξιακός δρόμος υπερταχείας κυκλοφορίας με έγκριση του Πρόεδρου Zaphod (γκρρρρ).

53 σχόλια:

  1. Πολύχρονος προκαταβολικά λοιπόν γιατί θα το ξεχάσω μέχρι την Κυριακή!!!
    Εγώ έχω πάει για μάθημα μετά από καμία ώρα ύπνο...και ουχί στο αμφιθέατρο αλλά σε αίθουσα με 5 σειρές έδρανα...Την πρώτη ώρα κάτι πάλευα, από το διάλειμμα και μετά παρέδωσα όπλα! Προσπαθούσα να κρατάω σημειώσεις για να μην κοιμηθώ...Το αποκορύφωμα ήταν ότι καπάκι έφευγα για Αθήνα μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι μου θύμησες τώρα..!

    Υπενθυμίζω πως στην φάση μπάτσοι-μπουγέλα ήμανε παρών και είχα προσκαλέσει (και) εγώ τους μπάτσοι για ποτάκι...

    Χμ.......

    τελικά με τις Σλοβένες κάναμε μαλακία. Ήταν η εποχή που είχα βγάλει φωτοστέφανο λόγω νησιού
    (εμ στην Τήνο τί περίμενες; :-Ρ)

    Περί μυθιστορήματος έχω ιδέες αλλά όχι όρεξη, οπότε άστο από Δευτέρα...

    Anyway χρόνια πολλά! Πολύχρωμος και εντοιχισμένος παππούκα!

    love&kisses
    zaphod

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σκεπασει το Πασοκ αυτη τη Κυριακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκορπιός 23/10 - 22/11 -ΘΕΛΩ ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ-
    Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και υποχθόνιοι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία. Είστε τόσο εκδικητικοί που παρασύρετε και τον εαυτό σας στην καταστροφή. Ζείτε και κοιμόσαστε με το μυαλό σας στο σεξ ,την εκδίκηση και τις αρπαχτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2Ellie : Ευχαριστώ για τις ευχές. Μεγάλες νύστες στα αμφιθέατρα ε; Ιδιαίτερα όταν έχεις και κάνα κοιμισμένο καθηγητή άστα.

    2Zaphod : Ελπίζω να άγγιξα τις ευαίσθητες χορδές σου και να σε συγκίνησα.

    Ευχαριστώ για τις ευχές και πρέπει να ομολογήσω δημόσια οτι είσαι μικρότερος κατά ένα χρόνο (και κατά αρκετούς πόντους χιχιχιχι)!!!

    "Περί μυθιστορήματος έχω ιδέες αλλά όχι όρεξη, οπότε άστο από Δευτέρα..." Κααααλά. Αν είναι από Δευτέρα το ξέρω από τώρα οτι θα σε πιάσει η ΠΑΣΟΚίτιδά σου και θα γράφεις και πάλι για μικρά πράσινα ανθρωπάκια. Σε φοβάμαι μικρέ.

    2πρέζα tv : Ε ρε πρέζα μ' αυτό το ΠΑΣΟΚ!

    2Ellie2 : Και γω σε συμπαθώ βρε!

    "ΘΕΛΩ ΣΕΞ....Ζείτε και κοιμόσαστε με το μυαλό σας στο σεξ" Yes, yes, yeah baby. Gimme, gimme, gimme!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρονιά Πολλά Παρεδρέ!!!!!!

    Τι έβγαλε και αυτό το έρμο το 1976!
    Δεν ήταν άδικά η "Χρονιά του Δράκου" που λέγαν και οι chinamen!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!
    Τλι τέλειο πόστ!
    Τί υμνος στη φιλία σας!
    Πάντα έτσι!

    ( Εγώ πάντως με γυναίκα μπάτσου δέν πήγαινα, είναι σά να βγείς στην Ερμού Σάββατο πρωί με καλό καιρό και να πυροβολήσεις άνθρωπο...ο μπάτσος θα τη γλύτωνε, εσύ με τίποτα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/11/07 14:58

    @Humma. 1.Ρε αρχίδα 31 είσαι γαμώ την πουτάνα μου! Πάλι τα ίδια θα λέμε και εδώ?!?!?
    2. Δεν έχω φαλάκρα! Μια αραίωση είναι.... θα περάσει....
    3. Το ταψί ήταν όλα τα λεφτά καθώς είμουν το ίδιο χάλια με εσένα. Αυτό βρήκα αυτό έφερα.....

    Υ.Γ. Χρόνια πολλά le grand mouni monaco! (αν και θα τα πούμε και απο κοντά)

    @ellie. Για πές και για τους τοξότες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2_st_ : Σ'ευχαριστώ συν-δράκε. Πράγματι είμαστε υπέροχοι!

    2patsiouri : Ευχαριστώ και σένα για τα πολύ καλά σου λόγια.

    2pegasus : Το ξέρω αλλά το λέω έτσι για να στη σπάσω. Η τεχνολογία πλεόν κάνει θαύματα με την τριχόπτωση, ξέρω! Άντε σ'έκανα ήρωα κουφάλα. Ευχαριστώ και για τις ευχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/11/07 15:15

    Ήρωα? Πότε με έκανες ή έγινα ήρωας και δεν το ξέρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χριόνια πολλά ρε'σύ να'ούμ και να τα κατοστήσεις! Πολύχρωμος εντοιχισμένος κι ό,τι λιποθυμείς (μην σου πω που να το βρεις... χεχεχε!)
    Πάντως για να'μαι ειλικρινής δεν εξεπλάγην: ποια άλλη μερα θα διάλεγε το ΠΑΣΟΚ να ολοκληρώσει τη μεγάλη σφαγή; Τι ζώδιο είσαι είπαμε; Βενιζέλος; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

    Χμ, ψιλοκομμένες μου φαίνονται οι τούρτες! :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι μπράβο! Επιτέλους, αρχίζω να σε καταλαβαίνω...
    ...Και να καταλαβαίνω και γιατί δεν σε καταλάβαινα...Πολύ αλκοόλ μου μυρίζει;-)

    Αυτό με το παγκάκι...όλα τα λεφτά! Πέθανα στο γέλιο! Φαντάζομαι τη φάτσα του Νίκου όταν θα το είδε!!!

    Γράφει και μυθιστορήματα λοιπόν ο zaphod; Πιέστε τον καλέ να ξεκολλήσει κι απ` το ΠΑΣΟΚ, αλλά να το διαβάσουμε κι εμείς. Ok?

    ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ λοιπόν.
    Να τα χιλιάσεις και να συνεχίσεις έτσι, γελώντας! Αίολε Κεντέρη!
    Δεν πιστεύω να `χουν ντόπα τα γλυκάκια;-)
    Αν κι εδώ που τα λέμε, ίσως να μας χρειάζεται λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. humma
    δεν σε ξέρω, αλλά σε συμπάθησα ήδη.
    Κι εγώ Σκορπιός είμαι, άσε να μας κατηγορούν. Θα τους δείξουμε εμείς, θα δούνε τι θα πάθουνε.

    Γλυκάκι θα πάρω, ναι. Από την πρώτη τούρτα παρακαλώ.

    Αυτό με τις 2 γυναίκες στο ίδιο δωμάτιο, μου έχει συμβεί κτ παρόμοιο. Εγώ, αυτός και μια φίλη μου, που -ευτυχώς- κοιμόταν βαριά.
    Μου έχει συμβεί όμως και να κοιμηθώ στο ίδιο κρεβάτι με 2 άντρες, με τον έναν ψιλο-έπαιζε κτ , αλλά τελικά εκείνο το βράδυ κοιμηθήκαμε και οι τρεις γιατί ήματσαν λιώμα όλοι.

    Όσο για την Πάτρα...τι να πρωτοθυμηθώ...

    Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όμορφο το ποστ εν Χριστό αδερφέ...καλά που είσαι 6 εσσο μεγαλύτερος και νιώθω απο τις 2 του μήνα λιγάκι καλύτερα...Αλλά μην ανησυχείς...Έχω ατράνταχτες πληροφορίες απο βάσιμες πηγές ότι τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα...Μετά βρίσκεσαι μόνιμα σε νιρβάνα...Τα σέβη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/11/07 11:58

    Τελικά τα κατάφερες!! Όχι μόνο γέρασες, αλλά κατάφερες to steal the thunder of ΠΑΣΟΚ. Τι να μας πουν τώρα οι παλιοπασοκοι! Σήμερα γιορτάζει ο ΧΟΥΜΑ!!ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
    WE SALUTE THEE!!!!
    Χρόνια πολλά μεγάλε(κυριολεκτικά)!!
    Δε θ' αναφέρω άλλα γεγονότα από Γιάννινα γιατί δε θα ξεπλένει τπτ.Πάντως περάσαμε τέλεια και πιστεψέ με ήσουν από τις κυριότερες αιτίες που περάσαμε έτσι,
    ΝΑ μείνεις πάντα έτσι όπως έισαι, ΓΈΡΟΣ, ΑΡΘΡΙΤΙΚΟΧΤΥΠΗΜΈΝΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΑΛΌ ΥΠό ΚΑΤΆΛΗΨΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2pegasus : Ήρωας είσαι ρε μλκ όπως και αυτοί στα κόμικ και στις κωμωδίες.

    2hades : Ευχαριστώ man!Χαχαχα ζώδιο Βενιζέλος χαχαχα ναι ναι. Βενιζέλος με ωροσκόπο Γιωργάκη και Σελήνη στο Σκανδαλίδη.

    2ellie : Είδες που σου' πα οτι θα σου ξηγήσω και θα καταλάβεις. Δε διάβασες στο προφίλ περί κατνάλωσης CH2CH3OH; Θα έπρεπε να καταλάβεις αν και οι αντοχές έχουν μειωθεί δραματικά.
    Ο Νίκος περιττό να πω οτι έπαθε πλάκα. Όσο για τον Zaphod και γω πιστέυω οτι θα έπρεπε να καταναλώσει περισσότερη από τη φαιά ουσία του και τις εμπνεύσεις του σε κάτι πιό δημιουργικό από το ΠΑΣΟΚ. Μη σου πω οτι ετοιμάζεται για νέο μετεκλογικό ποστ για το ΠΑΣΟΚ. Τι να πεις!
    Ευχαριστώ και σένα για τις ευχές. Τα γλυκάκια είναι προσφορά του Τζέκου...Είναι πιό αποτελεσματικά από το νέφτι!

    2osela : Είμαι συμπαθέστατο το καυμένο, το'χω αυτό. Οι Σκορπιοί καλή μου είναι άνθρωποι που μένουν είτε με τον κακό είτε με τον καλό τρόπο. Εγώ προσπαθώ για το πρώτο. Το τελευταίο σκηνικό είναι αρκούντως ΣΑΙΚΣΕΙ!!! Σίγουρα κάποιος από τους δύο τυπάδες θα χτυπάει την κεφάλα του αν όχι και οι δύο. Ψάξε για κανα παρόμοιο ποστ με το δικό μου μήπως το'σει γράψει κανένας στην κατηγορία "πράγματα για τα οποία μετάνιωσα".

    2island : Ευχαριστώ εν Χριστώ αδελφέ. Νομίζω οτι δε θα πάρεις τουρτίτσα αλλά θα αρκεστείς με ολίγον άρτον και ολίγας ελαίας λόγω νηστείας και εγκράτειας σωστά;

    2Gromf : Εσύ είσαι ένας λόγος που μετάνιωσα. Μετάνιωσα που αργήσαμε λίγο να κάνουμε παρέα αν και ήσουν από τους πρώτους που γνώρισα αδερφέ. Ίσως και να φταίει η μαλακία που με δέρνει. Το σχόλιό σου είναι το πιό συγκινητικό απ'όλα χωρίς παρεξήγηση από τους υπόλοιπους με συγκίνησες άτιμο. Θα σου απαντήσω λοιπόν ως εξής. Η συμπεριφορά μου είναι αποτέλεσμα χημείας. Θέλω τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω μου για να λειτουργήσω και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Να' σαι καλά.

    Υ.Γ. : Ρε οτι και να κάνεις μεγαλύτερος θα είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/11/07 22:08

    Χρονια πολλά, καλά και ευτυχισμένα, χαμογελαστε Σκορπιέ! Ευχομαι να δινεις και να παίρνεις πάντα αγάπη κι ευτυχία γιατί σου αξίζει!!! Από το λίγο που σε ξέρω, εχω διαπιστώσει ότι είσαι από τα πλέον αξιόλογα ατομα που εχω γνωρίσει και σου αξίζει το καλύτερο!!!! Εισαι απο τους ανθρώπους που μπορεί κάποιος να μοιραστεί και τις χαρές του και τις στεναχώριες του (βεβαια στο τέλος καταλήγουν και οι δυο περιπτώσεις σε τρελλό γέλιο και πλάκα).Εχεις πολύ υπομονή με όσους αγαπάς και δε συμφωνώ με το χαρακτηρισμό ότι οι σκορπιοί είναι εκδικητικοί.Ευχομαι μόνο καλές στιγμές να'χεις να θυμάσαι απο δω και πέρα και να ζήσεις κι αλλά όμορφα πράγματα με τους ανθρώπους που αγαπάς, όπως ήταν ηταν τα Γιάννενα! Όσο για τις ατακες, εχεις ταλέντο! Εχω γελάσει ουκ ολίγες φορές με διάφορα σκηνικά στα οποία έτυχε να παρευρεθώ! Είθε να συνεχίσεις τη ταλαντούχα πορεία σου και να μας χαρίσεις καινούριο στομάχι απο τα γέλια!
    Υ.Γ. Πάντως εγω είμαι μικρότερη από σενα!!!!
    Υ.Γ. Είναι η πρώτη φορά που γράφω κι αυτό για χάρη σου γι'αυτό τα σχόλια σου να είναι επιεική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύχρωμος κι εντοιχισμένος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και μερικά σχόλια...
    Αρχικά θα μιλήσω για ένα υπέροχο πλάσμα, εμένα...

    Στις 11 Νοεμβρίου του 2006 ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ !!!
    Η οποία είναι η πρώτη μου μηχανή αν και είμαι 32 χρονώνε.
    Έπειτα... είσαι 31 δεν είσαι 32. 32 είμαι εγώ που είμαι το Σεπτέμβριο του 75. Δηλαδή είμαι 32 χρονώνε και 2 μηνώνε.
    Εσύ είσαι 31 χρονώνε, τελεία.

    Και δυο λογάκια για τα γραφόμενά σου.
    Αρχικά, με τις Σλοβένες κάνατε μαλακία. Το έχετε καταλάβει απ' ότι βλέπω, αλλά έτσι... για να του δώσουμε έμφαση προς παραδειγματισμό και συμμόρφωση των αλλωνόνε.
    Με τους μπάτσους, πάλι κάνατε μαλακία. Έτσι ξεκινάνε όλοι, κερνώντας τους μπάτσοι ένα ποτάκι και μετά χωρίς να το καταλάβουν γίνονται ζητάδες.
    Άλλο...
    Με την ωραία κοιμωμένη, πάλι έκανες μαλακία.
    Ωραία η φάση με το παγκάκι.
    Και τέλος έχω πληροφορίες ότι η υπερταχεία θα περάσει τελικά από τα καμμένα της Μεσσηνίας και της Ηλείας, οπότε δε θα χρειαστεί να κατεδαφιστεί ο πλανήτης.

    Λοιπόν, χρόνια πολλά και πάλι και μη στεναχωριέσαι που μια τόσο προσωπική ημερομηνία διασύρεται από τους πράσινους σκύλους του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χα χα! Εγώ είμαι που δεν σε καταλάβαινα καλέ, όχι η ellie!
    Μάλλον πρέπει να το περιορίσεις τελικά το αλκοόλ ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @pegasus

    Ορίστε και οι Τοξότες!!!

    Υ.Γ. Να σημειώσω ότι δεν έχω την παραμικρή ιδέα από ζώδια...απλά μου έστειλαν το mail την ώρα που διάβαζα το γενέθλιο ποστ και με έτρωγε το χεράκι μου... :)

    Τοξότης 23/11 - 21/12 -ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΙΚΑ ΜΟΥ-
    Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας. Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι μαλάκες. Έχετε μία ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι ρεμάλια του κερατά. Τυχοδιόκτες και προικοθήρες. Απο νεαρή ηλικία ζούνε σε βάρος των άλλων. γονιων, φίλων, αγαπητικών. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε πόση σεξουαλική ζωή έχετε από το πολύ αλκοόλ. Θέλετε να ζείτε στα πλούτη, αρκεί να τα πληρώνουν όλα οι άλλοι και το απαιτείτε με θρασύτητα και αγένεια που είναι τα χαρακτηριστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρόνια πολλα και πάλι !!!!


    Παιδιά μην το πιστεύετε για τα αλκοόλια τα περισσότερα είναι....υπερβολές !
    Δεν το σηκώνει πια ο παππούλης!
    :-Ρ


    Ρε συ την φάση με το παγκάκι δεν την ήξερα! Με τους γνωστοί χημικοί;

    @ευστάθιος: Μην μου θυμίζεις τις Σλοβένες, μου ανεβαίνει η πίεση! Ας όψεται η άτιμη νήσος που με είχε μεταμορφώσει προσωρινά σε φωτοστεφανούχο άγιο :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Α, και νέο τραγουδάκι στο gcast αφιερωμένο στον εορτάζοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!
    ...να λοιπόν τα 2 σημαντικότερα, διεθνώς, σημερινά γεγονότα που θα καταγράψει στο μέλλον η ιστορία.
    Σήμερα κλείνει τα 32 του χρόνια :
    O HUMMA KAVULA (...μωρό, δηλαδή)
    Aμα δε, πρωτεύσει ο Γιώργος, θάναι και οι πρώτες εκλογές που θα κερδίσει!

    Υ.Γ έχεις μείνει, όμως, πίσω.
    Ο zaoxod, έχει...ξεφύγει. Δεν πάσχει από Πασοκίτιδα, πλέον!
    Από Καιλίτιδα ..υποφέρει(ναί. ναί την Εύη... γουστάρει και παρασύρεται πρός..ΠΑΣΟΚ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Hummaaaaa!!!! Χρονιά σου Πολλά!!! Να σε χαιρόμαστε!!! Εύχομαι σήμερα να περάσεις super!! Να σε πω.. η κρίση των -αντα πέρασε ή κρατάει ακόμα?? :P
    Ο,τι επιθυμείς και πάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρόνια πολλά πρόεδρε!!!!!
    Ότι επιθυμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 2zouzou : Πολύ γλυκό το σχόλιό σου! Γι'αυτό έγραψα το "έδωσα και πήρα πολύ αγάπη" σα πρώτο σχόλιο γιατί αισθάνομαι γεμάτος απ'αυτήν. Το γέλιο δε μπορώ να το αφήσω με τίποτα είχα πέσει στη μαρμίτα με τις μαλακίες από μικρός! Θα σου κάνω δώρο το καινούργιο στομάχι που επιθυμείς στα δικά σου γενέθλια. Το "είμαι μικρότερη από σένα" δε χρειαζόταν να μου το θυμήσεις τη μέρα των γενεθλίων μου *&*$%@%@**@%*!**παιδο. Εντέλει είμαι ένα παραπάνω χαρούμενος που έχω τριγύρω μου χαρούμενους ανθρώπους.

    2ευστάθιος : Καταρχήν ευχαριστώ για τις ευχές. Ρε το ξέρω οτι είμαι 31 αλλά είπαμε το λέω έτσι για τον Pegasus που αγχώνεται με την ηλικία και νομίζει οτι θα του πέσει η τσουτσού. Με τις Σλοβένες είπαμε η μία ήταν λιώμα, η άλλη μπορούσε, αλλά δεν είμαστε και τόσο κάφροι να κεράσουμε μόνο τη μία χεχε. Η κοπέλα σερνόταν οπότε αυτό δε το μετανιώνω, ίσως να μετάνιωσε ο Zaphod. Όσο για τους μπάτσοι αναμφίβολα έχεις δίκιο αλλά είπα και οι δύο ήταν ευγενέστατοι. Λες να τη γλυτώσει τελικά ο πλανήτης; Μπα θα βρεθούν μαλάκες να τα καταφέρουν στο όνομα της "Ανάπτυξης". Η ημερομηνία δε σπιλώνεται με τίποτα. Νομίζεις χτες ασχολήθηκα με τις εκλογές; Σιγά μην ασχολούμαι με μαλακίες όταν κλείνω τα 31 (κλαψ) και νικάει και η Πανάθα.

    2leigh-cheri : Ουπς καρφώθηκα....χικ!

    2ellie : Πες του τα ellieeeeee.

    2zaphod : Ναι ρε τα είπαμε αυτά, το παραδέχομαι δε το σηκώνω πιά το πιοτί όπως παλιά, φτάνει μπουουουου. Ακολουθώ επάξια πάντως αν και δεν έχω διάρκεια και συνέχεια σε βάθος χρόνου... Το παγκάκι είναι με τους γνωστοί χημικοί αλλά όχι Τσίλια, Πέτρο κλπ αλλά με τσ'αλλ. Ευχαριστώ για το τραγουδάκι.

    2σπίθας : Σήμερα κλείνει τα 32 του χρόνια :
    O HUMMA KAVULA (...ΜΩΡΟ, δηλαδή)
    Είδες που τα λέω και δε με πιστέυουν; Είμαι και διεθνής και μπέμπης. Όσο για το Γιωργάκη έχετε μία εξάρτηση τελικά στα μικρά πράσινα απαίσια ανθρωπάκια. Γράφει ο Zaphod για ΠΑΣΟΚ βροχή τα σχόλια, γράφω εγώ κάτι για να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και πάλι σχολιάζετε το ΠΑΣΟΚ γαμω το κέρατό μου. Αυτό με το Καιλίτιδα δε το είχα χωνέψει ίσως έχεις δίκιο τελικά γιατί είναι μεγάλος αιδοιολάτρης!

    2stellini : Ευχριστώ καλή μου. Την κρίση των άντα την πέρασα στα....29 όταν σκεφτόμουν πως θα είναι τα άντα. Τώρα είμαι ο Humma και είμαι καλά.

    2_st_ : Ευχαριστώ καρντάση. Η Πανάθα χτες μου έκανε καλό δώρο. Έπρεπε να δεις σκηνικό να έχουμε βάλει τις γυναίκες σ'ένα δωμάτιο να συζητάνε κοινωνικά θέματα και όλοι οι κόπροι μαζεμένοι για μπάλλα στο σαλόνι. Ε ρε γλέντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος12/11/07 11:22

    @ ellie. χαχαχαχαχαααα! Καλό! :)

    @oselo. Στην Πάτρα που λές, αν και δεν σπούδασα εκεί αλλά κατέβαινα στο καρναβάλι σε κάτι κοπρίτες φίλους μου, είχε γίνει μια μανέλα, 3 με 3, ο ένας με την μια κοιμήθηκαν, οι υπόλοιποι όμως όχι....

    Χθές κάναμε surprise στον humma για τα γενέθλιά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πήρα και τούρτα εν Χριστό αδερφέ(ξέρεις για μένα δεν είναι κόπος να την βαφτίσω άρτον με ελιές).Όπως και τα δάση οι παπάδες τα βαφτίζουν άνετα "ιδιοκτησία της Εκκλησίας της Ελλάδος"(από ταμπέλες στον Υμηττό.Άσχετο αλλά καλό).Γι αυτο και τούρτα έφαγα και ατασταλείς έκανα βαφτιζόμενες ως κοινωνικές πράξεις.
    Ξανά τα σέβη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @_st_
    Πρόεδρος είναι μόνο ένας.! Δεν θέλω να μπερδευόμαστε :-)

    @humma
    "Γράφει ο Zaphod για ΠΑΣΟΚ βροχή τα σχόλια, γράφω εγώ κάτι για να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και πάλι σχολιάζετε το ΠΑΣΟΚ γαμω το κέρατό μου."

    Σαν να έχεις δίκιο :-)
    Λοιπόν το βάζω σε γκάλοπ άμα είναι!

    love&kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 2pegasus : Καλή η μανέλα θυμάμαι. Θα'θελα να'μαι από μιά μεριά. Η εκπληξη ήταν όντως έκπληξη και μάλιστα φοβερή. Θα δώσω το τηλέφωνο σου σε όσους θέλουν να οργανώσουν πάρτι για να τα αναλάβεις εργολαβία.

    2island : Παλιά καλή δοκιμασμένη συνταγή, πιάνει πάντα. Οι παπάδες το έχουν παραχέσει με τις "βαφτίσεις" και κάποιος πρέπει να τους κόψει το βήχα.

    2Zaphod : Σωστά πρόεδρος είναι μόνο ένας. Τι έπαθες και δεν ανάρτησες τίποτα για το εκλογικό αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ, είσαι καλά; Πάω στοίχημα ότι χτες δεν είδες την Πανάθα για να δεις τ'αποτελέσματα μπας και ψαρέψεις κάνα λαυράκι. Το γκάλοπ με τι θα'χει να κάνει; Για τις προτιμήσεις του κοινού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ηθικό δίδαγμα: ενός humma μύρια ΠΑΣΟΚ έπονται... :):):):):):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Και η ...Καιλή, η Εύη...μην την ξεχνάς...
    @humma
    Μην σε παραπλανεί ο zapxod...σκασίλα του το ΠΑΣΟΚ, για την Εύη καίγεται και το φέρνει..... "πλαγίως".
    Αν και θα τόθελε.. "οριζοντίως".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χρόνια πολλά - Να σε χαιρόμαστε!!!

    Ολόψυχα ότι καβλύτερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος12/11/07 18:43

    2humma: Ας μη θυμηθω το κλεισιμο στη κουζίνα για να δείτε το βρωμοβάζελο. Ας είναι, ηταν τα γενεθλια σου. Εχεις κι εσυ ενα ελάττωμα κι αυτό είναι πράσινο. Μπρρρρρ! Όσο για την έκπληξη που σου κάναμε χαίρομαι που συμμετείχα. Πάντα τέτοια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό το κακό με τους αγώνες όσο καλή διάθεση και να έχω δεν μποερώ να το καταλάβω με τίποτε...Αδυνατώ όμως!!!Τέτοια μανία μην χάσετε αγώνα δηλαδή...ουφ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ο ένας σίγουρα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο, για την ακρίβεια, 2 χρόνια το χτυπούσε.
    Τι να κάνουμε, για μερικά πράγματα ισχύει ή τώρα ή ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χρόνια πολλά, έστω και καθυστερημένα.

    Η playmate ακόμη μέσα στην τούρτα είναι;;;;

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 2hades : Μέχρι και φέτος η μέρα ήταν σημάντικη μόνο για ένα πράγμα : εμένα. Τώρα θα χαίρονται συν τοις άλλοις και οι ΠΑΣΟΚΟΙ που εξέλεξαν το διάδοχο του θεού τους Ανδρεά και μάλιστα αυτή τη φορά με αντιπάλους, όχι μόνο του αλλά θα γιορτάζουν και οι Νεοδημοκράτες από τώρα για την τρίτη τετραετία που έρχεται....

    2σπίθας : Μπαααα. Το ψιλονοιάζει εώς χοντρονοιάζει το ΠΑΣΟΚ γιατί θέλει να τσιμπήσει κλανα ψηφουλάκι παραπάνω μπας και μπει στο δημόσιο χεχεχεχε.

    2slartibartfast : Ευχαριστώ συγκάτοικε Σκορπιέ άντε και στα δικά σου για τις 16.

    2zouzou : Εσύ να μη παραπονιέσαι γιατί δε σας χάλασε που μαζευτήκατε όλες και ξεσκιστήκατε στο κουτσομπολιό και τις κοινωνικές αναλύσεις. Εκτός κι αν σε πειράζει που νικήσαμε και εσείς είστε τέταρτοι......

    2ellie : Δεν ήταν οποιοσδήποτε αγώνας. Αφού μέχρι και ο Zaphod τον είδε και τώρα δεν έχει τι να γράψει για το ΠΑΣΟΚ ;-)

    2osela : Carpe diem σα να λέμε.

    2doctor : Ευχαριστώ γιατρέ. Φαντάζεσαι κάνα σκηνικό όπως αυτό στη διαφήμιση που βγαίνει η μάνα του άλλου από την τούρτα;;!!;!!;
    ΜΑΜΑ;!!!;;!!;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. zaphod ο Humma έχει ρεύμα!!!;-)

    ΥΓ Μπράβο στην Πανάθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ξέρουμε και ξενες γλώσσες βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ω!!!
    Χρονια πολλα Ζαπουλι αν και λιγο καθυστερημενα!
    Να σε χαιρομαστε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 2_st_ : Μπράβο στην Πανάθα αλλά μέχρι πότε. Έχω φοβίες από το παρελθόν μη ξαναγυρίσουμε στα σκατά.

    2osela : Ξένες γλώσσες;

    2candy's τετραδιάκι : Εγώ έχω γενέθλια βρε. Αυτός είναι τζόβενο ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Aαααα παλι μπερδευτικα!!!
    Χρονια πολλα τοτε..να χαιρομαστε εσενα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος14/11/07 15:47

    Ρε van ποιά είναι η ζουζού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 2candy's τετραδιάκι: Αν και ετεροχρονισμένα και μπερδεμένα ευχαριστώ πολύ.

    2pegasus : Δε θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβεις ρε κόπανε. Ποιά είναι γαύρος;

    2island : Μαζί σου συν-αρρωστάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος15/11/07 11:37

    Ρε γατόνι εννοώ ποιά απο τις δύο. Δύο gavric ήταν μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μία είναι γαύρος, η Εύη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χρόνια πολλά humma kavula!

    (πάλι καλά που ο Νίκος από το χημικό δεν είπε ότι του αρέσει το ρολόι στην πλατεία...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 2neropistolero : Πολύ καλό ρε χαχαχαχα. Αν είχε μπουλόνια για να το ξεβιδώσουμε μπορεί να το σκεφτόμασταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος16/11/07 11:22

    @humma Η Σοφία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Η Σοφία είναι ΜΠΑΟΚΙ λόγω μπαμπά που είναι από Θεσσαλονική. Εκεί να δεις φαγομάρα ο Τάσος με τον πεθερό του, χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir