Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Σάββατο, Δεκεμβρίου 22, 2007

Urban Legends - True story of Santa

(Αν δεν τύχει κανένα super τζερτζελο αυτό είναι το τελευταίο zaphodιανό ποστ, στο aeisixtir τουλάχιστον, για το σωτήριον έτος 2007 ΜΑΧΧ. Καλή χρονιά και πολλές ευχές σε όλους!!!!)









Αυτό το mail κυκλοφορεί (τουλάχιστον) από τις εποχές που ήμουν ενας απτυχίωτος φυσικός, δηλαδή από το 95 και δώθε πανω κάτω. Παρ' όλα αυτά δεν είναι γνωστό τοις πάση (είμαι σίγουρος πως το έχω γράψει λαθος, οπότε βοηθήστε!) ακόμα, με αποτέλεσμα πολλά παιδάκια να περιμένουν τα Χριστούγεννα σαν χαζά μπροστά από το τζάκι μπας και κατέβει (μπει) κανένας γέρος από την καμινάδα/φουφου/παράθυρο/πορτα/σωλήνα καλοριφέρ μπας και τους φέρει κανένα δώρο. Το νου σας αν κατέβει (μπει/εισέλθει/παραβιασει/εισχωρήσει παρανόμως) κανένας ή είναι ο μπαμπάκας σας ή κανένας κλέφτης, οπότε καλέστε την αστυνομία καλού κακού... :Ρ



Έχουμε χρέος λοιπον να κοινοποιήσουμε την εξαιρετική αυτή ημιεπιστημονική εργασία (για να είναι επιστημονική χρειάζεται πείραμα, αλλά όπως ξέρετε ο Άι Βασίλης δεν έχει βρεθεί ακόμα για να συμμετασχει στο πείραμα αυτό. Λέτε να πείσουμε εναλλακτικά τον............(σιγά ρε μην το γράψω, εδώ πέφτουν μηνύσεις για άλλα και άλλα!) να συμμετάσχει αντί του Αγίου;


Αφήνοντας το αθεϊστικό μέρος της υπόθεσης (καλά ρε χαμένα, 267 χρονών κωλόγεροι και ακόμα περιμένετε δωράκι απο τον Santa; Ντροπή σας!) και πιάνοντας το...επιστημονικό ας πούμε γι άλλη μια φορά γιατί ο Άι Βασίλης είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να υπάρχει....ή έστω είναι αδύνατον να υπάρχει πια....





............................................


Καταρχήν, κανένα γνωστό είδος ταράνδου δεν πετά. Παρόλο που υπάρχουν 300.000 είδη ζωντανών οργανισμών που ακόμα δεν έχουν καταχωρηθεί (τα περισσότερα έντομα και μικροοργανισμοί), αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι υπάρχει ιπτάμενος τάρανδος, τον οποίο απ` ότι φαίνεται μόνο ο Άγιος Βασίλης έχει δει.



Υπάρχουν περίπου 2 δις παιδιά (κάτω των 18) στον κόσμο. Επειδή ο Άγιος Βασίλης προφανώς δεν επισκέπτεται Μουσουλμάνους, Ινδουιστές, Εβραίους και Βουδιστές, ο φόρτος εργασίας του περιορίζεται στο 15% του συνολικού 378 εκ. Σύμφωνα με το διεθνές Γραφείο Καταγραφής Πληθυσμών, με μέσο όρο 3.5 παιδιών ανά σπίτι, έχουμε 91,8 εκ. Σπιτικά. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα καλό παιδί ανά σπίτι που αξίζει να πάρει δώρο σύμφωνα με την Παράδοση.


Ο Άγιος Βασίλης έχει μόλις 31 ώρες για να δουλέψει, κι αυτό χάρη στη διαφορά ώρας και την περιστροφή της γης, θα υποθέσουμε ότι ταξιδεύει από ανατολάς προς δυσμάς (που είναι και το πιο λογικό μιας και τόσα χρόνια κάνει αυτή τη δουλειά) αυτό μας κάνει 822.6 επισκέψεις το δευτερόλεπτο. Δηλαδή, για κάθε χριστιανικό σπίτι με ένα καλό παιδί, ο Άγιος Βασίλης έχει 1/1000στό του δευτερολέπτου να παρκάρει το έλκηθρο, να κατέβει, να πηδήξει από την καμινάδα, να αφήσει τα δώρα στα παπούτσια του καθενός, να βάλει κάποια δώρα κάτω από το δέντρο, να φάει το κομμάτι της πίτας του, να ξανανέβει την καμινάδα, να ξαναμπεί στο έλκηθρο και να φύγει για το επόμενο σπίτι.


Αν υποθέσουμε ότι αυτές οι 91.8 εκατομμύρια επισκέψεις ισαπέχουν μεταξύ τους (χάριν υπολογισμών), μιλάμε για απόσταση 0.78 μιλιά ανά σπίτι, συνολικό ταξίδι 75.5 εκατομμύρια μίλια, και χωρίς να μετράμε τις στάσεις για κατούρημα.


Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι το έλκηθρο τρέχει με 650 μιλιά το δευτερόλεπτο, δηλαδή 3.000 φορές την ταχύτητα του ήχου.


Συγκριτικά, το πιο γρήγορο μέσο που φτιάχτηκε από τον άνθρωπο κινείται μόλις με 27.4 μίλια το δευτερόλεπτο ενώ ένας κανονικός τάρανδος μπορεί να τρέξει το πολύ με 15 μίλια την ώρα.


Kαι κάτι άλλο, το φορτίο στο έλκηθρο είναι άλλο ένα ενδιαφέρον σημείο. Με την προϋπόθεση ότι κάθε παιδάκι θα πάρει ένα πακέτο που ζυγίζει μόλις ένα κιλό, το έλκηθρο κουβαλάει περίπου 321.300 τόνους, χωρίς να μετράμε τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη ο οποίος απ' ότι λέγεται είναι και χοντρός. Και δε μετράμε το γεγονός ότι έχει φάει και 91.8 εκ. κομμάτια πίτας (στο τέλος του ταξιδιού). Κανονικά, ένας τάρανδος μπορεί να κουβαλήσει το πολύ 150 κιλά. Ακόμα και αν ο περίφημος ιπτάμενος τάρανδος (βλ. Παρ. #1) μπορούσε να κουβαλήσει 10 φορές περισσότερο βάρος, 8 ή και 9 τάρανδοι σε καμιά περίπτωση δεν φτάνουν. Για την ακρίβεια χρειάζονται 214.200 σούπερ (ιπτάμενοι) τάρανδοι.


Αυτό αυξάνει το συνολικό βάρος (και πάλι χωρίς να μετράμε το βάρος του ελκήθρου) σε 353.430 τόνους (4 φορές περισσότερο από το μεγαλύτερο υπερωκεάνιο στον κόσμο) 353.000 τόνοι που κινούνται με 650 μιλιά το δευτερόλεπτο έχουν μια απίστευτη αντίσταση στον αέρα η οποία προκαλεί θερμότητα (όπως στα διαστημόπλοια όταν μπαίνουν στην ατμόσφαιρα της γης).Το μπροστινό ζευγάρι ταράνδων θα αποσβέσει 14.3 τετράκις εκατομμύρια Joules ενέργειας ανά δευτερόλεπτο. Το καθένα. Με αλλά λόγια, θα εξατμιστούν ακαριαία με εκκωφαντικό θόρυβο, αφήνοντας το ζευγάρι που βρίσκεται από πίσω εκτεθειμένο.


Ολόκληρο το κοπάδι, θα εξατμιστεί μέσα σε 4.26 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ο Άγιος Βασίλης εν τω μεταξύ, θα πρέπει να αντέχει σε επιτάχυνση 17500.06 φορές μεγαλύτερη της βαρύτητας (αν δεν καεί και αυτός) . Αν ζυγίζει γύρω στα 100 κιλά (και λίγα λέμε μετά από 91.8 εκ. κομμάτια πίτας) θα γίνει χαλκομανία στο πίσω μέρος του καθίσματός του εξαιτίας των 2.107.007 κιλών αδράνειας.


Συμπέρασμα:


Αν ο Άγιος Βασίλης υπήρξε ποτέ, τώρα Δεν υπάρχει πια!



Υ.Γ. Δεν έχω τσεκάρει τα νούμερα με χαρτί και μολύβι αλλά όσο έξω και να πέφτει ο όλος συλλογισμός είναι επιστημονικά ορθός







Y.Γ. 2 Παλιό μεν, επίκαιρο και διαρχονικό δε.




Υ.Γ. 3 . Ακουλτούριαστοι!! :Ρ

Υ.Γ. 4 Update υπό του κυρίου Κάρολου - Ford - polsemannen




Ho Ho Fucking Ho Lyrics

39 σχόλια:

  1. Ξέρω εναν κολλητο σου φίλο που ήταν μαλλιάς και πήγε στρατό πέρισυ, ο οποίοςφέτος θα ντυθεί Αη Βασίλης για δυο τριχρονα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά εν Χριστό αδερφέ...Γράψε κι άλλα μη σταματάς....το βιντεάκι καταπληκτικό...να περάσεις καλά ντουτ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξιότιμε κύριε Πρόεδρα,

    Το πρόβλημα του φόρτου εργασίας λύνεται με την μέθοδον του Outsourcing. Χρησιμοποιούνται χιλιάδες Ινδοί Αγιοβασίλιδες πασαλειμμένοι με λευκή σοκολάτα και τάρανδοι με μίνι κοσμοσφαίρες προσαρμοσμένες στα κοκόβια τους. Τόσο απλό είναι!

    Όμως το Outsourcing και ο Καπιταλισμός Στρόβιλος (Turbo Capitalism) προξενούν μεγάλην δυσαρέσκειαν στους εργαζόμενους στο Αγιοβασιλιάτικο πρότζεκτ διότι αμείβονται γλισχρώς.

    Αυτό προξενεί Δυσαρέσκειαν και απεργίες όπως φαίνεται σε αυτό το Ιερόν +Βίδεον+.

    Εν κατακλείδι εύχομαι στους οικοδεσπότες και την ομήγυρην καλές γιορτές (Χοληστερίνεια 07-08), ευτυχισμένο το νέον έτος και πολλά ευτυχισμένα έτη με υγεία!

    /Κάρολος Πολσεμάνογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @εσταρινακης
    ?
    Tι έγινε ρε, αποκτήσαμε ανήψια;;

    @island

    Εν αχρηστω αδελφε island ευχαριστώ και ανταποδίδω :-)

    @polsemannen

    Περι καπιταλιστικές μέθοδοι γνωρίζω ελάχιστα ως α) τεμπαλχανάς και β) αριστερός. Θα πω μόνο πως το video-ν ήτο εκπληκτικό όπως και το άσμα, το οποίο και ΔΕΝ ήξερα. Αν μελέτησα καλώς είναι από τον υπερύψιστο καλλιτέχνη eric idle;;;;

    Θα το βαλω εντός του ποστ σε update! Αριστούργημα!!!!

    love&kisses
    Zaphod Claus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είπα κι εγώ, δεν θα διάβαζα τίποτε για τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της κολακόκας; :):):)

    Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία κι ευτυχία και καλά να περνάτε άπαντες. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σου κλέβω ένα παλιότερο βίντεο....πιάσε με άμα μπορείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. A! Μην ξεχάσω!

    Με το μαλακό τους κουραμπιέδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/12/07 21:23

    Τι ? Δεν υπάρχει Αι Βασίλης ? Μπου χου χου .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. snifff πάνε και οι τελευταίες μου ελπίδες κάποιος να μου φέρει την συλλεκτικη σειρα του Μικρού Πόνυ :( γκρουμφ!! :P:P:P:P
    Καλές γιορτές για όλο τον κόσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ hades
    Αν αναφερεσαι στον Santa, εγώ πιστεύω πως κατά βάθος είναι γαύρος :Ρ

    @ island
    Κάνε δουλειά σου, φίλτατε, δεν αποστέλλω εξώβρακο :)

    @ polsemannen aka ford
    Άψογο!!!

    @ yannis k
    Καλώς τον! Η αλήθεια πρέπει να λέγεται, όσο πικρή και αν είναι :)

    @ stellini
    Άτιμη κενωνία!


    Καλά να περάσετε όλοι!!!

    love&kisses
    zaphod

    Υ.Γ. Το φάρμακο κατα της ακρίβειας: Τρώμε αρνάκι τα Χριστούγεννα και γαλοπούλα το Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν υπάρχει ο άγιος Βασίλης; Μπουχουχου... κλαψ!! Και τώρα ποιος θα πραγματοποιήσει τις ευχές μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπα, δε νομίζω.... Δεν υπάρχει γαύρος που να του'χει ζητήσει ποτέ πρωτάθλημα για να μας το φέρει. Τα σίγουρα δεν τα ζητάς ποτέ... :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε εγώ σου εύχομαι νάσαι καλά και υγεία και.. "ανταποδίδω"..
    με τις γιορτές μου "αλλά Lucio Dalla"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραίο ποστ, τι ωραίο, σκέτο τρελοκομείο, πάω να το λινκάρω στην Αποστολική Διακονία για να σε αφορίσουν!!!!

    "Τοις πάσι" είναι το σωστό παρεμπιπτόντως.

    Χρόνια πολλά σε όλους.

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δηλαδή εμένα ποιος μου φέρνει δώρο κάθε χρόνο;;!;!;!;;;!! Μήπως πρέπει να το ψάξω καλύτερα το θέμα τώρα που μεγάλωσα λιγάκι;
    Παρ' όλα αυτά, Καλά Χριστούγεννα σε όλους, υγεία, ευτυχία, αγάπη και ό,τι καλύτερο!!
    (το τοις πάσι έτσι γράφεται, ουχί με η!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο Σουηδός απάντησε επί του πρακτέου είρωνα φυσικέ!!!!!!!
    Καλά Σατουρνάλια αγαπητέ μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @klearchos
    Ξερω γω ρε φίλε....δοκίμασε να τρίψεις κανένα λυχνάρι :-)

    Καλά να περάσεις!

    @hades
    Δεν είπα πως του ζητάνε κάτι οι γαύροι, είπα πως είναι γαύρος :Ρ

    @doc
    Ευχαριστώ για την διόρθωση!!
    ...εσύ πάντως αναμένεις το καλύτερο δώρο :)

    @ellie
    Άμα είναι να πάθεις κανένα ψυχολογικό θα αναθέσω στον humma να σου στέλνει 1 (ενα) δώρο κάθε χρόνο!
    :-)
    Ευχαριστώ και πάλι για τη διόρθωση!!

    @_st_
    Ο Σουηδός είναι πολλά χρόνια μπροστά!
    Saturnalia night fever!

    @δειμος
    Και σε σένα φίλτατε!!


    Και πάλι χρόνια πολλά σε ούλους και με το καλό να μας μπει!!
    love&kisses
    zaphod

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρόνια Πολλά & Καλά με υγεία, πολύ αγάπη & ατελείωτη χαρά!!!
    Φιλάκια υπέροχε Ζaphod μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μετα τον Einstein προφητη,χρονια καλα βρεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πλανάσθε πλάνην οικτράν.

    Ο Αϊ Βασίλης υπάρχει
    και ως Έψιλον ταξιδεύει με την υπερφωτική φυσσαλίδα.
    Οι τάρανδοι, το έλκηθρο και το Ροβανιέμι είναι μάρκετινγκ. (της ΣιωνοΜασωνικής Κόκα-Κόλα).

    Σοβαρά τώρα πολύ ενδιαφέρουσα είναι η παρουσίαση στο http://en.wikipedia.org/wiki/Santa_Claus

    Ο Santa Claus είναι ο Άγιος Νικόλαος. Εμείς απλά έχουμε κρατήσει τον Άι Βασίλη που είχε παρόμοια φιλανθρωπική δράση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος26/12/07 20:34

    Πρόεδρε, χρόνια πολλά και καλά.

    Ξεχνάς πάντως ότι ο Άη (Βασίλης εν προκειμένω) χρησιμοποιεί σκουληκότρυπες στο χωροχρονικό ασυνεχές και υποαιθερική τεχνολογία, με αποτέλεσμα να προλαβαίνει άνετα να κάνει τη δουλειά του.

    Και υπάρχει αναμφισβήτητα. Εγώ τον είχα δει πριν από καμιά τριανταριά χρόνια στο Μινιόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πήγα κι εγώ να βάλω ένα "Τέλειο" στο μετρητηράκι που έχεις στο τέλος των κειμένων αντί για το καθιερωμένο μου "Διαφωνώ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ !

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ;;;;

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ;

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ;

    Χα χαχα χα !
    Γέλασα πάρα πολύ. Σε καλό σου. Ειδικά σκεπτόμενος τους ταράνδους να εξατμίζονται σε 4,26 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !

    Καλή χρονιά και προσοχή στις μετακινήσεις (που λένε και στα ωροσκόπια)


    ΥΓ προς Νεφελίκας
    Κι εγώ τον είχα δει πριν καμιά τριανταριά χρόνια στο ΜΙΝΙΟΝ. Είσαι να κάνουμε μια μη κυβερνητική οργάνωση "Ατομάκια-που-είδαν-τον-Αη-Βασίλη-πριν-τριάντα-χρόνια-περίπου-στο-ΜΙΝΙΟΝ" η οποία ΜΚΟ θα έρθει να συνδράμει την ήδη υπάρχουσα "το-ΜΙΝΙΟΝ-υπήρξε-πραγματικά"
    ; ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προπαγάνδα φαιδρών εγκάθετων. Ως γνωστό φίλε μου η Φυσική ΔΕΝ ισχύει για τις μαύρες τρύπες πέρα από το ορίζοντα των γεγονότων και για τους Άγιους. Ουουουουου six six six, Αντίχριστε, Αντίχριστε, ουουου papa go home ουουου, six six six.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παρά τη συμφωνία μου, δεν μπορώ παρά να πω ότι τέτοιες ιστοριούλες λέγεται ότι είναι πολύ καλές για παιδάκια μέχρι 10 περίπου ετών. Έχουν μια μοναδική κοινωνικοποιητική δύναμη. Ίσως μπορούσαμε να αποφύγουμε, απλά το στοιχείο της αγιότητας και να εμμείνουμε αθεϊστικά στην επιβράβευση του καλού παιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ηλιαχτιδα
    Χρόνια πολλά και καλά!

    @industrial daisies
    Who the *μπιπ* is santa? :P

    @nefelikas
    Και γω μια φορά είχα δει το χριστό φαντάρο αλλά δεν το κάνω και θέμα :)

    @ευσταθιος
    Η στειρα αντίθεση δεν οδηγεί πουθενά :-)

    @humma
    Και όμως ισχύει....:)

    @δείμος
    Έχεις το δίκιο σου....αλλά δεν είμαστε πλέον 10!!!


    @all
    Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

    c u next year
    love&kisses
    zaphod

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ!

    Ο,τι επιθυμείς, στο κρεβάτι του να σε βρει!
    :)))))))))

    Υγεία, Τύχη, Καλά Κέρδη

    και Αγάπη (όποιου είδους γουστάρεις)!



    ΥΓ- όποιος θέλει τον Αι-Μπαζίλο, να περάσει από δω, τον κρατάω όμηρο γιατί μου χρωστάει κάτι δεκαετίες δώρα, και δεν θα τον αφήσω μεχρι να μου τα φέρουν τα ξωτικά ΟΛΑ, ΟΛΑ τ'ακούς? Το μόνο πρόβλημα, τα ξωτικά είναι τρισευτυχισμενα που ξεκουμπίστηκε ο χοντρός, και δεν φτιάχνουν δώρο, παρά μόνον όταν τους κ@υλώσει... οπότε μαλλον θα τον αναλάβει ο επόμενος τον Σάντα, να συνετίσουμε λίγο τα ξωτικά, και βλέπουμε (ίσως αν τα περιλάμβανε ο Πόλσε?! Γιατι με σένα θα τα έπιανε διάρροια από το γέλιο στο τέλος, οπότε πάλι τζίφος!)
    ;))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. humma και zaphod...

    Χρόνια πολλά και ευτυχισένος ο καινούριος Πάσχας.Να είστε και οι δύο καλά και να γράφετε συνέχεια με ένα μπινελίκι στο στόμα.Να μιλάτε χωρίς να μασάτε(γιατί δεν γουστάρω την αμερικλανιά στην γνωστή διαφήμιση)και σε όποιον δεν αρέσει...ούστ.

    Καλή συνέχεια παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Humma, Zaphod (κι ό,τι άλλο προκύψει-καμιά εμπιστοσύνη δεν σας έχω κι αυτό είναι το καλύτερο :-))
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    κι εύχομαι το 2008, ακόμα μεγαλύτερα σεντόνια κι από ύφασμα σκληρό και άγριο κατά κανόνα, ενίοτε μεταξένιο κι απαλό να μας παρηγορείτε, πάντα όμως πολύ πολύ ανθεκτικό!

    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καλή χρονιά φίλτατοι βάζελοι Humma και Zaphod!!!
    Υγεία και αγάπη σας εύχομαι και το 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Kαλη χρονια πτυχιούχε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @Aphrodite
    Χρόνια πολλά και καλά κούκλα!

    ...εσύ είσαι η αιτία που το πείραμα είναι ημιεπιστημονικό και ουχί επιστημονικό διότι δεν βρίσκουμε τον Σάντα...!!!!

    @doctor

    Χρόνια πολλά και να χαίρεσαι την κοράκλα!

    @island
    Αστα με το νεό Πάσχα την πάτησα το.... προηγούμενο Πάσχα :-)
    Καλή χρονιά!

    @leigh-cheri
    Χρόνια πολλά και ευχαριστούμε!

    @_st_
    Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Ζωή, Άννα, Μαρία, Σούλα, Κίτσα, Νίτσα, Πιπίτσα και άλλες πολλές!!

    @patsiouri
    Μεταπτυχιούχος θα έλεγα :-Ρ

    Καλή χρονιά και χρονια πολλά!!!


    love&kisses
    zaphod

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ (ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές. Μακάρι οι ευχές να γίνουν πραγματικότητα και ιδιαίτερα οι πιό ουτοπικές. Φιλιά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. σ.σ. έχω δημοσιεύσει ένα ερωτηματολόγιο κοινωνιολογικής έρευνας για την παιδοφιλία. Αν θες έλα να ρίξεις μια ματιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @athena
    Επίσης!!!

    @δείμος...

    Καλή χρονιά! Τρρρρέχω, εκτός και αν έχω αργήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir