Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Παρασκευή, Απριλίου 25, 2008

Πτυχία πρωταθλητή - ΙΕΚ ΕΠΟ

Το νέο ΔΙΚΑΤΣΑ-ΔΟΑΤΑΠ-Πως στο διάολο λέγεται έκανε και πάλι το θαύμα του!

Μετά τα σκάνδαλα με τα πτυχία μαϊμού, με τις μη αναγνωρίσεις σοβαρών πτυχίων, τις χρονοβόρες διαδικασίες και λοιπά κατάφερε τουλάχιστον - και σε συνεργασία με άλλους σοβαρούς φορείς- να δώσει έναν τίτλο νομότυπα και σωστά αυτήν την φορά.

Λοιπόν ας συνοψίσουμε:

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει σαρώσει τους τίτλους. Μπράβο και συγχαρητήρια. Βεβαίως το έχει πάρει με όλους τους δυνατούς και αδύνατους τρόπους. Ενδεικτικά αναφέρονται:
  1. Τίτλος με Ισοβαθμία και στο γκολ αβερέιτζ με Παναθηναϊκό
  2. Τίτλος με Ισοβαθμία και στο γκολ αβερέιτζ με ΑΕΚ
  3. Τϊτλος με προπονητή τον Αλέφαντο Γράψε λάθος, αλλά και μόνο το γεγονός πως πήρε για προπονητή τον Αλέφαντο για να...πάρει το πρωτάθλημα είναι αρκούντως χαριτωμένο!
  4. x Τίτλοι λόγω παράγκας και των .....Κοκκαλιάρηδων (χεχεχεχε)
Μετά από όλα αυτά είχαμε από την αρχή της χρονιάς την απορία ΠΩΣ θα κατάφερνε να τον πάρει (τον τίτλο) ΚΑΙ φέτος. Στην Ελλάδα το πρωτάθλημα ΔΕΝ έχει ενδιαφέρον ως προς τον τελικό νικητή αλλά πρωτίστως ως προς τον τρόπο με τον οποίον αυτός κάθε φορά γίνεται! Και ναι λοιπόν, ο Ολυμπιακός ΔΕΝ μας απογοήτευσε καθώς φέτος πρωτοτύπησε!


Επιτέλους κατάφερε να πάρει και έναν τίτλο με πτυχίο!!!!

Φήμες οιτινες λέγουσιν πως κατά την απονομή οι παίχται της πτυχιούχας ομάδος θα φορούσι τηβεννους ελέγχονται ως ανακριβείς!


ΥΓ1: Θρύλε γερά, τίτλος στα χαρτιά!
ΥΓ2: Ευχαριστώ τον φίλο George για την ιδέα
ΥΓ3 (Updated) : Πολύ καλή παρουσίαση του τρόπου με τον οποίο μεθοδεύτηκε η.... αππονομή πτυχίου έκανε ο παρείσακτος εδώ. Ενδεικτικά αναφέρω πως ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε από την ΕΠΟ πως ήταν παράνομή η συμμετοχή του Βαλνερ. Η Καλαμαριά, που ήταν και παίχτης της, δεν ενημερώθηκε παρά κατόπιν εορτής....

19 σχόλια:

  1. zaph η χρονιά με αλλαγή προπονητή τον Αλέφαντο ήταν και η μόνη με double του Σουμ και του Ολισαντέμπε

    τι είναι 12 μπροστά στα 2-3,000 που μοιράστηκαν!

    καλή ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρά αυτο ήταν δικτατορικό....άντε του χρόνου και με τανκς... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @geokalp
    !!! Που να θυμάμαι ρε παιδιά!

    ΟΚ, διορθώνω ταχιστα!

    @χρήστος
    Που είσαι ρεεεεεεεεεεεεε!!!

    Του χρόνου λέω να το πάρει με απονομή όσκαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχει δίκιο ο Geokalp!
    αντε καλη ανάσταση βαζελάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχα!
    Πολύ καλό!
    Για μένα το πρωτάθλημα ξεκινάει εδώ και χρόνια απ' τη δεύτερη θέση και κάτω. Τον Κοκκαλιάρη(Χεχεχε) δεν τον λογαριάζω ποτέ! Όσο για το πολύ προσωπικό μου ενδιαφέρον, τον Ηρακλή:-), τον κάψανε ούτως ή άλλως μια χαρά. Μας μείναν οι συγγνώμες...Δεν βαριέσαι!

    Καλή Ανάσταση, παιδιά!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ενδεχόμενο να πήρε τον Αλέφαντο για να το πάρετε εσείς, το'χετε σκεφτεί ω, βρε βάζελοι;
    Επειδή δεν προλαβαίνω, για την ώρα καλή Ανάσταση σε όλους! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧαχΧΑχα.... μην ξεχνάς τα grammy, emmy, χρυσές σφαίρες κτλ...βλέπω σε καμμιά σαρανταριά χρόνια να παίρνει πρωτάθλημα άλλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/4/08 01:25

    χαχαχαχα

    Χρόνια πολλά παιδιά.Ευτυχισμένος ο καινούριος Πάσχας και φυσικά να καούν τα κάρβουνα(αφού δεν καήκαν οι παίχτουρες του Θρύλου με τα τόσα πρωταθλήματα).

    Τσίκνησον φίλτατοι...η νέα τάξη είναι εδώ.Τον επόμενο χρόνο ο ψήστης θα είναι ο Βγενόπουλος με τον ραλίστα και ο χοχοχο θα μασάει τα κοψίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/4/08 21:12

    ΟΤΑΝ Η ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ...ΜΑΚΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χριστός ανέστη

    βρέθηκα τυχαία στον ιστότοπό σου και διάβασα τα τελευταία άρθρα σου

    σαν ολυμπιακός, δε σχολιάζω

    σαν επιστήμονας και άνθρωπος θα σχολιάσω το προηγούμενο ποστ σου.

    πράγματι το βιβλίο που αφαιρέθηκε από τις σχολικές βιβλιοθήκες είναι για πέταμα. έχω διαβάσει πολλές αρλούμπες αλλά δεν είχαν οι άλλες τέτοια προώθηση από υψηλά κλιμάκια. το βιβλίο, μου το έκανε δώρο φίλη μου φιλόλογος που το είδε στο γυμνάσιο που διδάσκει και δεν το είχε διαβάσει. όταν το διάβασα και το σχολίασα μαζί της, το διάβασε και αυτή και στη συνέχεια όλοι οι φιλόλογοι του σχολείου έγραψαν στο υπουργείο για το έκτρωμα. σίγουρα στις σχολικές βιβλιοθήκες υπάρχουν και άλλα απαράδεκτα βιβλία, όμως αυτό ήταν το τελευταίο που τους στείλανε και κάποιοι το διάβασαν και το έκαναν θέμα. γεγονός είναι ότι το συγκεκριμένο όχι σε σχολική βιβλιοθήκη αλλά ούτε στο τυπογραφείο δεν έπρεπε να φτάσει. θα μου πεις έχει βραβευτεί. και το βουνό της ψυχής του γκάο ξιγκιάν πήρε νόμπελ λογοτεχνίας αλλά οι κριτικοί όλου του κόσμου το έθαψαν γιατί είναι ηλίθιο, το βραβείο δε σημαίνει ότι είναι και καλό!
    τόσα και τόσα βιβλία δε βραβεύτηκαν και είναι αριστουργήματα.

    συγνώμη για το μέγεθος του σχολίου και ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η φιέστα του γάβρου θα γίνει...στην Ευελπίδων και από του χρόνου θα παίζουν στον γάβρο φοιτητές της Νομικής οι οποίοι κατά την διάρκεια των αγώνων θα μοιράζουν εξώδικα α λά Κούγιας!!!

    doc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/4/08 15:26

    @ria

    Κανένα βιβλίο δεν είναι για πέταμα.Κανένα.Και ο Γκουζγκούνης να έγραφε σε βιβλίο τις περιπτύξεις του και πάλι δεν θα ήταν για πέταμα.Το συγκεκριμένο που αποσύρανε το έχω διαβάσει και εμένα μου φάνηκε πάρα πολύ καλό.Η κρίση και η κριτική για ένα έργο είναι υποκειμενικό πράγμα.Ας αφήσουμε τα παιδιά να αποκτήσουν μόνα τους κριτικό πνεύμα και ας διαλέξουν αυτά τί τους αρέσει και τί όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό κι είναι ενημέρωση :-)

    Χρόνια πολλά παιδιά.

    Ως γαυρίνα no comment
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ωρέ ακόμα στο όρη είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/5/08 11:11

    edo kotzam jesus ekane enstasi tin pempti k ekdikastike ta mesanixta toy sabbatoy k esi asxoleisai me ton kologayro re?

    remali tis kenonias poy anti na pareis kana tilefono to aderfaki soy poy lionei stin jenitia ka8esai k grafeis malakies

    oy na xa8eis,xamene

    o en antixristo adelfos soy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το είχε πάρει και τότε που του επιστρέφτηκαν οι βαθμοί με τον Πανιώνιο. Τότε ντε, που μπήκαν κάποιοι μέσα σε ενα παιχνίδι Πανθηρα-Θρύλου, και βάρεσαν τους πάνθηρες. Επειδή όμως δεν φορούσαν διακριτικά, δεν ξέραμε τι ομάδα ήταν οι κάγγουρες. Μπορεί λέει να ήταν προβοκάτσια απο «άλλους». Και επίσης έφταιγε και ο Μπέος που πούλησε ακριβά εισιτήρια και εκνευρίστηκαν κάποιοι. Ποιοί κάποιοι? Οι προβακάτορες! Τι το ψάχνεις, ετσι είναι ο Ολυμπιακός, και αφού δεν σου την πέσανε που έγραψες κακο πράγμα για την κόκκινη αρμάδα, είσαι τυχερός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Aγαπητέ Αει σιχτίρ πολύ καλό το blog σου αλλά βγάζεις μια εμπάθεια.
    ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα δίκαια εφόσον Ο Αππόλων Καλαμαρίας χρησιμοποιήσε εν γνώση τον Βάλνερ γιατί λοιπόν σε πείραξε τόσο πολύ η απόφαση του Cas?
    Δηλαδή το Ευρωπαικό Δικαστηριο είναι άσχετο?
    Που δικαίωσε τον Ολυμπιακό.

    Λίγη λογική δεν βλάπτει εκτός αν διαβάζεις και πέρνεις στα σοβαρά τις φανατικές εφημερίδες στύλ score,ώρα για σπόρ και ένωση που το μόνο που κάνουν είναι να γράφουν ψέμματα όπως κάνουν οι περισσότερες οπαδικές αθλητικές εφημερίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν απαντάω σε όλους γιατί θα γράφω δυο μέρες.

    Το αστείο με την φάση πτυχίο (όπως γράφω και στο update) είναι πως είχε ενημερωθεί ΟΛΟ το ΣΥΜΠΑΝ για την μη εννομη χρήση του Βαλνερ εκτός από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, δηλ την Καλαμαριά. Η ΕΠΟ έδωσε δελτίο (και δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα) στον παίχτη ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.

    Τις άλλες μεθοδεύσεις τις έχει γράψει ο παρείσακτος στο λινκ που έβαλα στο update.


    Εμπαθής προσπαθώ να μην είμαι. Έχω πει πως από άποψη θεάματος φέτος η κατάσταση ήταν χάλια απ' όλους, αλλά το Σωκρατικο στυλάκι αρχίζει και με κουράζει--- και ο Γκαγκάτσης έχει καταντήσει αηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir