Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2009

Χεχεχε

Τελικά είμαι προφήτης ή δεν είμαι; Ελα ντε! Διάβασα το (πολύ καλό) ποστ του Γιώργου Πήττα και θυμήθηκα το αντίστοιχο δικό μου. Νομίζω πως έπεσα μέσα στην λογική του πράγματος που λέγεται "συντηρητική παράταξη" εν Ελλάδι (σχολιαστές ανάφεραν πιο σκωπτικούς όρους όπως κοτζαμπασισμος, αλλα τελος πάντων).

Εκεί που έχασα στας προβλέψεις ήταν:
* Πονταρα σε ένα κλειστό συνέδριο. Δυστυχώς όμως η ΝΔ κόλλησε Πασοκίτιδα και τώρα μάλλον θα την λουστεί. Το ενδεχόμενο ανοιχτής διεργασίας μεν με πολύ μικρή συμμετοχή ομως δε (άρα και απαξίωση του εκλεγμένου αρχηγού) είναι ορατό. Έτσι και αλλιώς οι ιδεολογίες έχουν πάει ταξίδι σε αυτον το χώρο εδώ και χρόνια, αν υπήρχαν ποτέ δηλαδής. Οι ψηφοφόροι ειναι απογοητευμένοι και οι βαρωνίσκοι κοιτάζουν την προοπτική καρέκλας ή/και κουτάλας.

* Πόνταρα σε μια υποψηφιοτητα - εκπληξη που θα μπορούσε να δράσει ενωτικά (Ευρυπίδηηηηη). Αυτό όμως μέσω ενος κλειστου συνεδρίου. Τελικά ΔΕΝ έγινε κάτι τέτοιο και η ΝΔ πάει για εκλογή με 4 πλην 1 υποψηφιους, ουσιαστικά όμως δύο! (και εγώ χάνω 40 εουρος από σχετικό στοίχημα!)



Ειχα υποδείξει απο νωρίς τα "μειονεκτήματα" (οχι αντικειμενικά μειονεκτήματα κατ' ανάγκη δηλ) του κάθε υποψηφιου, αλλά ας κάνουμε ένα γρήγορο rewind :

Dora:
* Γυναίκα
* Κόρη του Μητσοτάκη
* "Κεντρώα"
* Από πολιτικό τζάκι, κατι που πλεον απωθει.....τροπον τινά
* Την θέλει στην ηγεσία της ΝΔ ο Καρατζαφέρης

Αντωνης ο ΕΛ
* Καραδεξιουρα του κερατα. Του κερατά όμως. Διαβασα κάπου το "ιδεολογικο" μανιφεστο του και μου ήρθε κλαυσιγελος!
* Once apostatis, always apostatis. Ι see the treason in your eyes. Traitor traitor!!
* Δεν προκειται να παρει ουτε μισή ψήφο απο το κέντρο. Πιθανόν ούτε από την "αστική κεντροδεξιά", εκτός και αν μεταλλαχθεί λόγω Αβραμοπουλου


Μητσαρας ο κατα Πάγκαλον Τίποτας
* εεεεεεε
* ?
* Αυτά! Γιατι εσεις καταλάβατε κάποια πολιτικά χαρακτηριστικά περα από την (ομολογουμένως γοητευτική) πολιτική του ευπρέπεια (σε επιπεδο λόγου, μην μπερδευομαστε);

Πανίκας ο Ζ(ορο)
* Θα μπαρουμε την Μπολη και την Αγιασοφιά
* Ακομα και ο Αντωνης φαίνεται συμπαθητικος και διαλλακτικος μπροστα του. Πίσω ολοταχώς!


Ο εντυπωσιακός ως αθλητης της ρυθμικης γυμναστικης Αβραμόπουλος τα βρήκε με τον Αντωνάκη παρόλο που πολιτικά τους χωρίζουν έτη φωτός. H λογική μας λέγει πως πρόκειται μάλλον για συναλλαγή. Η Ντόρα νιώθωντας σιγουράτζα και παντοδύναμη δεν έπαιξε το παιχνίδι του Αβραμό (που το έπαιζε "ουδέτερος" για ένα διάστημα, κατά το οποίο λογικά βολιδοσκοπούσε προσφορές και διαθέσεις), ο Αντώνης όμως, πιστός στα πατροπαράδοτα συνήθεια του χώρου, τα βρήκε με τον Δημητράκη. Τώρα σε τι πολιτικά ζητήματα συμφωνούν αυτοί οι δύο και τι πολιτική θα χαράξουν μέλλει δείξαι.

Εν τω μεταξύ όλοι τσακώνονται για να δείξουν ποιος ειναι Καραμανλικοτερος του Καραμανλή. Η Ντορα θυμήθηκε πως "διαφωνουσε" με την πολιτική του μπαμπα της το 1990, ο Αντωνης θυμήθηκε το "δάκρυ του εθναρχη" ενώ περιέργως ξέχασε πως ο εθνάρχης στα τελειώματα δεν ήθελε να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό, ενώ ο Ψωμιάδης, απο το βήμα του συνεδρίου παρακαλώ, θυμήθηκε την μαμά του απερχόμενου προέδρου και πως μάνα ειναι μονο μια! (μιλάμε για κοχονάτη ανάλυση που μόνο ένας ζορό θα μπορούσε να κάνει!)

Μεταξύ του πιθανού τελικού ζεύγους Ντορας-Αντώνη η κατάσταση για την ΝΔ ειναι ελαφρώς μπρος γκρεμος και πίσω ρέμα.

** Αν κερδεψει η Ντορίτα, τότε υπάρχει σαφης κίνδυνος διάσπασης με κομμάτι του κόμματος να φευγει κατα τα Καρατζαφερέικα. Κατόπιν είτε η ΝΔ θα βουλιαξει (το πιθανότερο) είτε αν το ΠΑΣΟΚ δράσει αυτοκτονικά, κάνοντας τα ρόιδο στην διακυβερνηση, η ΝΔ θα γινει ΠΑΣΟΚ στην θεση του ΠΑΣΟΚ, άιντε με "λίγο" πιο "φιλελευθερο" πρόσωπο, κάτι σαν το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη ή σαν αυτο που θα έφτιαχνε ο Βενιζέλος δηλαδής. Προσοχη, η ιδεολογία της κοπέλας δεν ειναι και τοσο πασοκικη, ουτε κεντρώα. Και οι θεοι πειθονται αν υπάρχει ανάγκη.

** Αν το πάρει το ματς το Αντωνάκης τότε η ΝΔ θα ενισχυθεί απο τα δεξια της αποδυναμώνοντας το (μικρό έτσι και αλλιως) ποσοστό του Καρατζαφέρη. Για να πάρει έστω και μία ψήφο παραπέρα, το ΠΑΣΟΚ δεν πρεπει να δρασει απλα αυτοκτονικά. Πρέπει να βγουν ξεβράκωτοι στην πλατεία Συντάγματος και να παίζουν πουτσομαχίες επί 8ώρου βάσεως! Άσε που έτσι κερδίζει και ο ....Σύριζας και το ΚΚΕ....


Συμπέρασμα: Πιο ασφαλής για υποψήφιος κυβερνήτης της χώρας (εκτος και αν θέλετε να μπαρουμε την μΠολη): Ντορίτσα (ρε που φτασαμε ρε, να θεωρειται "καταλληλοτερο" το Μητσοτακέικο!)

Πιο "συμφερτικός" (που λέμε και στο χωριό μου) για τα υπόλοιπα κόμματα (πλην Λαοτιανων Λακεδαιμονίων) : Αντωνάκης για ευνοητους λογους δηλαδη και λοιπα και λοιπα


Διαλιέχτε!

Apropos τι κάνει ο Τατούλης;

24 σχόλια:

  1. ειμαι περιεργος ποια η γνωμη ολων σας για τους υποψηφιους? Ετσι να ακουσουμε και λιγο βαθμολογιες απο την αλλη πλευρα

    θελω βαθμολογια απο το 1-10 για το ποιος ειναι ο καλητερος
    και 1-10 που βρισκονται στην κλιμακα οπου 10=ακροαριστερα
    1=ακροδεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είχα διαίσθηση ότι θα κερδίσει ο Ελλάς-Ελλάς εδώ και αρκετές εβδομάδες, τώρα που βλέπω ανοικτό "κόμμα" θα ψηφίσουν και οι ..πέτρες!
    (ή τα ..δέντρα!)

    η άποψή μου παραμένει: εάν η Ντόρα επιθυμεί να κυβερνήσει θα πρέπει να χάσει από το Σαμαρά ώστε ο τελευταίος να αναγκαστεί σε παραίτηση ύστερα από τις επόμενες (διαφαινόμενες) 2-3 ήττες
    μετά θα μπορεί να πρωθυπουργέψει..

    το (γνωστό) αρνητικό του σεναρίου είναι ότι ο δράκουλας θα χρειαστεί να περιμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα το σύνθημα είναι...

    ΌΣΟ ΑΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ...

    αλλά αν βγει ο Μεσσήνιος ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΣΟΥΠΑ....

    αυτός είναι δεξιός.... με μνήμη....
    και πρόγραμμα έχει και δεν είναι μ...ς....

    και διάσπαση θα του κάνουν για να είναι αδύναμος...

    πω πω ζόρια για τις πλούσιες οικογένειες...

    πόσο θέλαν ένα ΓΑΠ με αδύναμη ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς το παρόν ελέω βιασύνης θα υποκύψω μόνο στον πειρασμό να απαντήσω σ' αυτό που λέει ο napo

    Ντόρα: 4
    Αβραμό: 5-3 (φύσα αγέρι φύσα αγέεερι)
    Σαμαράς: 2 χαριστικά
    Ζορρό: άριστα 3 (επειδή είναι στην κοσμάρα του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενδιαφέρον... Ιδίως εκεί που λες ότι Αντώνη και Μήτσο τους χωρίζουν έτη φωτός ιδεολογικά. Αυτό υποδηλώνει ότι υφίσταται ιδεολογία!

    Ντάξει, ο Σαμαράς πλάκα, πλάκα ίσως να είναι και ο μοναδικός που έχει εδώ που τα λέμε. Η πλάκα πάντως είναι ότι ουσιαστικό πολιτικό λόγο μέχρι τώρα μόνο ο Ψωμιάδης έχει αρθρώσει (μπρρρρρρρρ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΓ. Το τρία τοις χιλίοις -για να μην ξεχνιώμεθα- θεωρείται φορολογία; :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζώ για τη στιγμή που ο Σαμαράς θα βγεί πρόεδρος της ΝΔ και ο Επίτιμος* θα του σφίξει το χέρι!!!!
    (μετά ο Επίτιμος θα πάρει την κόρη του και πετώντας θα τραβήξει κατά το πατρικό του στα Καρπάθια).

    Πάντως μεταξύ των 2 προτιμώ Σαμαρά. Αν και ξεπερασμένος και πιο δεξιός απ όσο θα άντεχα τον προτιμώ από την κόρη του Δράκουλα. Επίσης παρόλο που είναι χαζόφατσα μάλλον έχει πολλά @@ για να καταφέρει: να ρίχνει από την εξουσία τη ΝΔ πριν 16 χρόνια, να βρίσκεται 10 χρόνια εκτός, να επιστρέφει και να διεκδικείς την αρχηγία επί ίσοις όροις.** Επίσης σπάει και την οικογενειοκρατεία.

    Όσον αφορά την κόρη του Δράκουλα, μήπως αυτή έχει κάποια ιδεολογία της προκοπής; Επίσης ξεχνάμε το θέμα διαπλοκή. Τα απλήρωτα (κατά λάθος) τιμολόγια της Siemens? Ή τα σπίτια στην Τήνο του Κούλη με τον Χριστοφοράκο; Ή μήπως ότι όλα τα ΜΜΕ διάκεινται θετικώς απέναντί της (φαίνεται εύκολα - όχι τόσο έντονα όσο με τον Μπένι, μιας και τα media έβαλαν μυαλό μετά τη χυλόπιττα, επίσης ψάχνοντας στο net θα βρείτε πολλές αποδείξεις του μίτου της διαπλοκής). Ή μήπως την υπακοή της στις ορέξεις των ΗΠΑ; Όσο για το "κεντροδεξιά", θυμίζω τον μπαμπά της που είχε υπουργό τον Ανδριανόπουλο.

    Όσον αφορά το "δεξιόμετρο" του Νapo:
    Σαμαράς: 2 (λίγο πιο κέντρο από Καρατζαφέρη)
    Ντόρα: Δεν βλέπω να ταιριάζει σε αυτή την κλίμακα. Απλά ΝΔ (Νεοφιλελεύθεροι Διαπλεκόμενοι)
    Αβραμό: Παντού και πάντα. Δεξιότερους από τους δεξιούς και αριστερότερος από τους αριστερούς. Το άτομο πρέπει να ήταν πολύ καλός διπλωμάτης (συμφωνώ με τον Zaphod για την "γοητεία" του τρόπου του). Τώρα περί ουσίας... ?
    Ψωμιάδης: 1 (απορώ γιατί δεν έθεσε υποψηφιότητα για αρχηγός του ΛΑΟΣ);

    *Φτού - σκόρδα.
    ** Μόνο για το γεγονός πως το 92 έθεσε 7 προτάσεις στα χούφταλα και προσπάθησε να τους τις περάσει, δείχνει πως το άτομο έχει @@. (άσχετα αν είναι ψιλοαντιπαθής, καραδεξιός, χαζόφατσα και του αρέσει η Βίσση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσον αφορά τον Τατούλη, από καιρό πριν τη διαγραφή του από τη ΝΔ είχε πολύ ορθή προσέγγιση στα γεγονότα. Και φαίνεται πως τη διατηρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είχα κάνει κι εγώ ένα ανάλογο post, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις με πρόλαβαν και χρειάζεται επικαιροποίηση. Δεν έιναι όμως μόνο το ζήτημα του μπρος ή πίσω, το γκρεμός ή ποτάμι.

    Το ζήτημα είναι ότι όλοι αποφεύγουν να θίξουν ιδεολογικά ζητήματα, αδυνατούν παρασυρμένοι από τα αριστερά ελληνικά ρεύματα να παρουσιάζουν ως δικούς τους θετικούς όρους τη λέξη "συντηριτισμός", "φιλελεύθερος", "καπιταλισμός" κλπ. Προσπαθούν να θέσουν ιδεολογήματα επηρεασμένα από την αριστερά (όπως ο "κοινωνικός φιλελευθερισμός" κλπ).

    Επίσης, αποφεύγουν με κάθε τρόπο τον ουσιαστικό διάλογο για τα αίτια της εκλογικής ήττας-πανωλεθρίας. Και τον αποφεύγουν, γιατι ουσιαστικά θα πρέπει να υπερασπίσουν την αντι-κοινωνική πολιτική τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν και προτιμώ τον Πανίκα(για χαβαλέ εννοείται)μετα την χθεσινή ξαφνική αδιαθεσία του Σαμαρά είμαι σχεδόν βέβαιος οτι θα εκλεγεί η Ντορίτσα,δεν είναι δυνατόν να μην έβαλε το χεράκι του ο Μητσοτάκουλας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και δηλαδή τώρα που θα βγει ο Σαμαράς ο δράκουλας δεν θα ψοφήσει;;;Ήλπιζα ότι θα βλεπε την κορούλα στην καρέκλα και θα ψόφαγε μετά, λες να βάλει πλώρη για τον υιό;;Μπρρρρρρρρ.......
    Όσο για τη μειωμένη συμμετοχή από τη μια το πιστεύω αλλά από την άλλη η δεξιά στην Ελλάδα έχει μια ιστορία στις ανόθευτες εκλογικές αναμετρήσεις, οπότε....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ψυχρά πολιτικά...
    τι συμφέρει τη χώρα για το ποιός θα είναι στο τιμόνι της ΝΔ?

    Σαφώς η Ντόρα.

    Ο χαζοχαρούμενος (Σαμαράς) με τον Τίποτα και τον Ζορρό είναι απλά επικίνδυνοι για Ελλάδα.

    Απο εδώ και μετά μπορούμε να γελάμε...
    γιατί πόσο αντέχει κάποιος να παίρνει συνεχεια σοβαρά την πολιτική στην Ελλάδα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. στηρίζουμε Αντώνης γιατί
    1.Αντώνης; Το καλύτερο παιδί.
    2.Θα πεθάνουμε απτα γέλια αν βγει ποτέ
    (ή στην εξορία ή σε κανα μπουντρούμι...ότι γίνει πρώτο)
    3.έχουν ξεφύγει οι γκόμενες και νομίζω ότι μια επιστροφή στην μπούργκα και στον αργαλειό θα τους κάνει καλό
    4.επίσης έχουν ξεφύγει οι αριστεροί,οι αναρχικοί, οι μαλλιάδες,οι κεντρώοι,οι ξανθοί,οι ροκάδες, οι γκοθάδες,οι τεντυμπόυδες,οι θεατρόφιλοι,οι ηθοποιοί,οι σκηνοθέτες,οι γλύπτες,οι αλβανοί,οι πακιστανοί,οι σκοπιανοί,οι γερμανοί όχι (ειναι φίλοι μας),οι κύπριοι,οι επτανήσιοι,οι δωδεκανήσιοι κλπ κλπ

    μονο με Αντώνης υπάρχει ελπίδα να δημιουργηθεί επιτέλους το όνειρο κάθε φασίστα:
    το Ελληνικό Βασίλειο Πελοποννήσου
    (με συνολικο πλυθησμό περί τους 10.000 -και πολλούς λέω- φασίστες οι οποίοι και θα ευδοκιμήσουν οικοδομώντας το 3ο ράιχ)

    εδώ που τα λέμε,για να χάσει η Ελλάδα εθνικό έδαφος είναι απαραίτητη ιστορικά προυπόθεση να κυβερνάνε "υπερπατριώτες" και "εθνικόφρονες" οπότε νομίζω ότι ο Αντώνης το έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στηρίζουμε Ντόρα γιατί
    1.είναι ο μοναδικός άνθρωπος στο σύμπαν που ενώ έχει ξαναπαντρευτεί δεν τριγυρνάει ΟΥΤΕ με το πατρικό της ΟΥΤΕ με το επώνυμο του 2ου συζύγου αλλά....ντα-νταν-ντα-νταν ...με το επώνυμο του 1ου

    μετά την Μιμή που μετά τον Αντρέα έκλεισε σαν γυναίκα έχουμε και την Ντόρα που μετά τον Παύλο έκλεισε σαν επώνυμο
    (σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ)

    2. γιατί είναι κόρη του τρισμέγιστου Μητσοτάκη και γιατί όλη την πολιτική της καριέρα την κάνει είτε σαν χαροκαμένη σύζυγός είτε σαν άξια απόγονος
    (αν της τελειώσουν αυτά θα ανακαλύψει κανα ξάδερφο/κουμπάρο/μπατζανάκη)

    3.γιατί είναι υπόδειγμα εμπιστοσύνης και σταθερότητας και τρέφει μεγάλη εκτίμηση στους θεσμούς και στους ψηφοφόρους όπως έδειξε όταν παράτησε στεγνά την δημαρχία για το υπουργειλίκι
    (είναι και στο DNA της...αυτή η οικογένεια λες και γεννήθηκε για να τρέχει...όπου βρει καλύτερη προσφορά)

    4.γιατί χαμογελάει και κλάνουμε πατάτες (ήρωας ο Ισίδωρος)

    5.γιατί η Θάτσερ δεν μας έφτασε να καταλάβουμε οτι ο μύθος για την γυναίκα/μάνα πολιτικό που είναι πιο νοικοκυρά/ψυχοπονιάρα δεν είναι παρά μύθος

    6.γιατί έτσι και αλλιώς το επίπεδό μας είναι κατάλληλο για να μετανομαστούμε σε "Μητσοτακιστάν"

    7.γιατί δεν μπορεί σε καμιά 70αριά χρόνια θα πεθάνει και ο Δράκουλας (ούτε ο χάρος δεν τον θέλει τον πούστη)...
    να μείνουμε έτσι;

    8.γιατί οι Γερμανοί που έχουν βγάλει το γκρέμλιν την Μέρκελ είναι καλύτεροι; Να βγάλουμε και εμείς το γκοτζίλα το δικό μας

    9.γιατί άμα βγεί δεν πρόκειται να το ξεχάσουμε όχι σε 10 χρόνια, αλλά κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο τοτέμ που θα κατασκευάσουμε μετά τον 3ο παγκόσμιο θα έχει την φάτσα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @napo
    Βαθμολογια για το ποιος ειναι ικανότερος και λιγότερο επικίνδυνος δεν υπάρχει;

    Ποιος ειναι περισσοτερο αξιοπιστος ή αναξιοπιστος; Το αριστερομετρο και το δεξιομετρο μας εφαγε. Το βλακομετρο ομως;

    Κατ΄οικονομιαν ομως. Δινω βαθμο δεξιοτητας (και οχι α-δεξιοτητας):

    Ντορα: 4
    Αντωνης:2
    Μητσος: x (οπου φυσαει ο ανεμος παω)
    Πανίκας: 2 στο πιο ΕΛ απο το "τεχνοκρατικο" (τρομαρα τ') του Αντώνη


    @geokalp
    Μετα απο 2-3 ηττες η Ντορα θα ειναι 246 χρονώνε ομως! Ο δρακουλας δεν εχει προβλημα, θα ζησει αλλα 400 χρονια

    @akrat
    το προγραμα του μεσσηνιου εχει κατι απο Ελ-Ελ-Χρ, κατι απο νεοφιλελευθερισμο και κατι απο LSD:)

    @latecomer
    Μην υποτιματε τον Ζ

    @hades
    Δικε μου!!! Μαυρα ματια καναμε!

    "Αυτό υποδηλώνει ότι υφίσταται ιδεολογία!"
    Εδώ έχεις πόντο. Ιδεολογία δεν υπάρχει. Συνοθύλευμα. Οι μόνοι άξονες αναφοράς που έχουμε είναι πιθανον το μακεδονικο-φυρομιανο ζητημα (το οποιο ειναι χεσε μεσα ετσι και αλλιως απο τις περισσοτερες πολιτικες δυναμεις) και η ευπρέπεια που εχουν η δεν εχουν δειξει κατα καιρους. Διαβασα καπου ένα άρθρο - "μανιφεστο" του Σαμαρα και συγκινηθηκα (δεν βρισκω το link ρε γμτ). Τετοια πραγματα τα λεει καποιος αν παρει αναποδα τριπακια μαζι (πχ χασις-κοκα) :Ρ
    Γινεται ρε σεις και Ελλας Ελληνων Χριστιανων, και ελευθερη αγορά (ανευ οριων και οιουδηποτε παρεμβασεως) και κοινωνικο προσωπο και το λουρι της μανας; Ο Μέρλιν ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @slarti
    Ο Αντωνης δεν σπαει καμια οικογενειοκρατια. Ειναι απο παλια οικογενεια κοτζαμπασηδων :)

    Μπορει να εκνευριζει η Ντορα, αλλα θεωρώ πως ο Αντωνάκης ειναι επικίνδυνος δια το έθνος. Εκανε και ευρωβουλευτης αλλα ουτε λουστρο δεν πήρε, ενώ ακόμα και ο Καρατζαφέρης χειρίζεται καταστάσεις πιο διπλωματικά. Παιζει ο μονος χειροτερος Υπεξ (μετα τον Αντωνη) να ηταν ο Πάγκαλος (με την πολιτική φράση-μανιφέστο "πούστη θα σε γαμήσω" σε ευθρωπαίο ομολογό του, όταν του είχε παίξει πουστιά)

    Να θυμάστε πως στην δεξια, ειδικά και ιδιαίτερα στην Ελληνική δεξιά, ιδεολογια δεν υπάρχει. Προφάσεις υπάρχουν για να δικαιολογούν πράξεις υπέρ ημετέρων. Ο λόγος του Βουλγαράκη περί ηθικής και νομιμότητος τους καλύπτει όλους είτε το λένε είτε όχι. (το αστειο ειναι πως ο Βουλγαράκης ο "κακομοίρης" δεν είχε και τόσο άδικο. Οι επιχειρήσεις έπαιρναν φοροαπαλαγές για να προσλαμβάνουν υπαλλήλους. Αυτο έκανε πάνω κάτω. Αλλα αντι να πει αυτο ο μάπας άρχισε να το παίζει και ισουίτης)

    Περι διαπλοκής, άστο και δεν σωνόμαστε. Στα κομματα εξουσίας η εξαίρεση ειναι η μη διαπλοκή.
    Επίσης η κορούλα δήλωσε (τώρα πια) πως διαφωνούσε τοτε με την πολιτική του μπαμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @σλαρτι 2
    Ο Τατούλης παραμένει απο τους ελάχιστους δεξιους - κεντροδεξιους με πολιτικο λόγο και κοχόνες. Δεν συμφωνώ μαζί του σε πολλά, αλλά ομολογώ πως ειναι πολιτικος και οχι ******

    @δειμος
    Συμφωνώ απολυτα με το σχολιο σου. Αδυναμία παρουσίασης "θετικής" πολιτικής πρότασης αλλά και αδυναμία πολιτικής συζήτησεις εν γένει

    @loupasg
    Βουντ βουντου....

    @ellie
    Ειπαμε, εχει μπροστά του αλλα 400 χρονια!

    @takis
    Συμφωνω, ειδικά με το "
    Ο χαζοχαρούμενος (Σαμαράς) με τον Τίποτα και τον Ζορρό είναι απλά επικίνδυνοι για Ελλάδα."

    @διον
    Γαμάτος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @διον
    Καθώς είδες θα σε κάνω στάρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αυτά είναι γαλιφιές για να ξεχάσω το στοίχημα αλλά δεν μου γλιτώνεις...τέτοια πολιτική εκτίμηση σαν και την δικιά σου είχε να γίνει από τις 20 Απριλίου του 67 όταν και δήλωσε ο Κύρκος ότι δεν υπάρχει περίπτωση δικτατορίας...

    μα τον Ευριπίδη;;;;;;

    για να μην ξεχνιόμαστε

    Στηρίζουμε Ευριπίδη γιατί
    1.εεεε; Ευριπίδη; Ποιον Ευριπίδη; Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά; Τι ώρα πήγε; Πέμπτη ή Μάρτιος;
    2.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Zaphod: Μπορεί να είναι από οικογένεια κοτζαμπάσηδων αλλά τουλάχιστον δεν συνεχίζει την κληρονική εξουσία - (άλλωστε και γω από καλή οικογένεια είμαι ;-)

    Όσον αφορά την διαπλοκή δεν έβγαλα τους άλλους "αθώες περιστερές"... Το Μητσοτακέικο όμως είναι ο ορισμός της διαπλοκής.

    Για την γνώμη σου περί επικινδυνότητας (λόγω υπερπατριωτισμού) Σαμαρά δεν διαφωνώ. Βέβαια μην μου πεις πως με την Ντόρα θα κοιμάσαι ήσυχος (δες τα σχόλια του dion- η οικογένεια είναι ικανή να πουλήσει τα κόκκαλά της για ένα ξεροκόμματο). Άλλωστε και τον Γιωργάκη επικίνδυνο (λόγω βλακείας) δεν τον θεωρούσαμε μέχρι πριν 2 μήνες;

    Άκρη δεν βγαίνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @dion
    Εγραψα κοτζαμαν ποστ-θηριο εξηγωντας. Καποιος δεν με διάβασε....

    Επιμένω πως -λογικα- οποιος και απο τους δυο να βγει θα φουνταρει την ΝΔ. Απλα ο Ευρυπιδης δεν ειχε τα κοχονες να το παιξει. Ασε που (οπως εγραψα) τον υπολογιζα για να βγει μεσω συνεδριου (οπως και ο Κωτσος παλιοτερα) και οχι μεσω ανοικτης διαδικασιας.

    Ο χρονος θα δειξει :)

    @σλαρτι
    Τον Γιωργακη ακομα επικινδυνο τον θεωρούμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τον Γιωργακη ακομα επικινδυνο τον θεωρούμε :)

    Σαφώς! Αλλά σε σχέση με τον μπούλη όμως; Εγώ σαν να χαλάρωσα λίγο ;-) (η πίεση έπεσε από το 18 στο 16)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @all


    οπως αποδειχτηκε τελικα και στην ερευνα που εγινε με το ερωτηματολογια απο την ονεδ και οι 3 ειναι ιδιοι καρμπον

    εχετε φαει ενα μηνα να αναλυετε και να εξαπολυετε κατηγοριες τυπου ακρεδεξιουρα του κερατα και φασιστοιδεις θεωριες ενω δεν εχετε καν κανει τον κοπο να δειτε τις θεσεις τους


    ΚΑΙ ΟΙ 3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ κεντροδεξιοι
    ΚΑΙ ΟΙ 3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ υπερ του δικαιωματος ψηφου και ιθαγενειας των μεταναστων 2ης γενιας (αμερικανικο συστημα)
    ΚΑΙ ΟΙ 3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ υπερ της ενταξης της τουρκιας στην ευρωπη
    ΚΑΙ ΟΙ 2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ κατα των συνεργασιων με αλλα κομματα


    σας φενεται κανενας καραδεξιος του κερατα?
    σας φενεται κανενας φασιστας?
    ακομα και στην ερωτηση της ιδεολογιας κανενας δεν τολμησε να πει φιλελευθερος!
    αρα καλες οι αναλυσεις αλλα μαλλον κουφιες ολες οπως αποδυκνυεται
    δυστηχως το κομμα της "συντηριτικης" "δεξιας" ουτε συντηριτικο ειναι αποτι φενεται ουτε φιλελευθερο ειναι
    εκει λοιπον που υπαρχει ελλειμα ιδεολογιας αργα η γρηγορα θα βρεθει καποιος να το γεμισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. nai alla na min balei kima,sketo rizi...

    min to psaxneis megale,oloi idioi einai...oi alli8inoi ellines einai aytoi me tin sbastika sto majilari
    (poy exoyn kanei k katadromeis...p.x. o 8anos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir