Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Σάββατο, Μαΐου 08, 2010

Τοπ μουφεν

Τον τελευταιο καιρο νωθω ολοενα και περισσότερο κουκουες!

Βλέπω παντού .... ναι θα το πω..... προβοκάτσιες!!

Κυκλοφορουν κατι παντοφλες να με το συμπάθειο. Δεν θα κατσω να ψαξω επισταμενως την αληθεια του πραγματος, απλα μετα απο 150 χρονια στο νετ, κατι τετοια τα ψυχανεμιζομαι γρήγορα!

Οποιος τα βγαζει παντως ρε παιδια, πρεπει να εχει πολυ φαντασια. Δεν με στελνει ενα mail λεω γω να επικοινωνησουμε, μπας και συν-συγγραψουμε κανα βιβλιο να γίνουμε πλουσιοι; ε;

Να θυμάστε. Το ότι μας αρέσει κάτι σαν άποψη ή σαν αναφερόμενο γεγονός δεν σημαίνει πως ειναι αληθές κιόλας. Αλλιώς όντως ο Ντε Γκολ δεν αφηνε την Βρετανία να μπει στην ΕΕ πριν γινει Ηνωμένο Βασίλειο, οι νεοι υπολογιστες μιλάνε αρχαία ελληνικά, καταγόμαστε από το Σείριο, μας "ψεκάζουν τα αεροπλάνα", η γη ειναι κούφια και ο Λιακόπουλος πεφωτισμένος σωτήρας της ΕΛληνικής φυλής.


Παμε λοιπον στο τοπ μουφας της ΔΝΤιακης Ελλαδας. Τα περισσότερα τα έχετε ακούσει και εσεις.


  1. Ιντερνετική Μουφα: Οι Ρωσοι και οι Κινέζοι προσέφεραν φτηνό χρήμα στην Ελλάδα. Μάλλον διοτι μας συμπαθουν επειδή κανουμε ωραίο καταϊφι. Κυκλοφορει σε blogs και σε αφθονα mails.
  2. Ιντερνετική Μουφα: Mε το που εγινε το ντου στην Marfin και αμεσως μολις ανακοινωθηκε ο τραγικος θανατος τριων συνανθρωπων μας, ενας "υπάλληλος της Marfin", σαν ετοιμος απο καιρο κατήγγειλε τα ελλειπη μετρα πυρασφαλειας και την αδιστακτη εργοδοσία. Σαφως και δεν υπερασπίζομαι την Marfin, μπορει το ποστ αυτο να εχει μπολικη δοση αλήθειας αλλα τοσο γρήγορα πια; Ποτε προλαβε και ενημερώθηκε κάποιος για τις συνθήκες στο συγκεκριμμένο κατάστημα της τράπεζας; Ή ήταν κάποιος υπάλληλος από αυτούς που πήγαν να καούν ζωντανοί που το έγραψε; Απο το νοσοκομειο μεσω του ipod του φανταζομαι
  3. Ιντερνετική μούφα: Mας δανειζε 20 δις "ευγενικη" εταιρεια του εξωτερικου που ...δεν υπάρχει! Λεπτομέρειες εδώ.
  4. Εφημεριδική μούφα: Ο λαός δεν θέλει τις απεργιες. Φαντάζομαι πως ούτε οι απεργοί θέλουν τις απεργίες. Φαντάζομαι επίσης πως τα 100 000 άτομα που βγηκαν προχτές στο δρόμο ειναι υποθετικοί άνθρωποι, αποκυήματα κάποιας άρρωστης φαντασίας. Αν δειτε κανέναν από αυτους στο δρόμο μην παρασυρθείτε από τα φαινόμενα και του μιλήσετε.
  5. Πολιτική μούφα: "Λεφτά υπάρχουν" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
  6. Εθνοσωτήρια μούφα:"Το ΚΚΕ πολεμά το Σύνταγμα". Εδώ έπεσε μουφοθύμα μέχρι και ο φίλος Άδης (:Ρ). Το Σύνταγμα ειναι συμφωνία μεταξύ λαού και ηγεσίας. Ο λαός παραδίδει στους ηγέτες του μέρος της εξουσίας και ζητά από αυτούς να επιβλέπουν την τήρηση του. Δεν ειναι οι 10 εντολές και μπορεί να αλλάξει, και ενίοτε αλλάζει. Ειναι δικαιωμα του καθενός να διαφωνεί και να προσπαθεί να το αλλάξει με νόμιμο τρόπο, που προβλέπεται κιόλας από το ίδιο το Σύνταγμα. Όταν γίνεται μια επανάσταση (οποιος γελάσει να πάει στην γωνία) το Σύνταγμα απλά ακυρώνεται και πάμε για φρέσκα. Το Συνταγμα υπάρχει για να περιοριζει την εξουσία. Το ποιος παραβιάζει το Σύνταγμα στην πράξη το είδαμε και το ξέρουμε. Το να λέει καποιος "διαφωνω" με κάτι, "αγωνιζομαι να το αλλάξω" κτλ δεν σημαίνει πως ...το έριξε κιόλας! Χριστοπαναγίες υπό του φίλτατου Αδου γίνονται δεκτές εντός.
  7. Αυτοδιαψευομενη εθνοσωτήριος λαοτιανή μουφα: "Το ΚΚΕ έκανε ....νεο αντάρτικο"!
  8. Μουφα αντάρτικου πόλης: Μια μολότοφ εκτοξευομενη από το δρόμο μπορεί να βάλει φωτιά στον τέταρτο όροφο ενός κτιρίου. Μάλιστα. Καλα λεει ο frapezitis. Μολοτοφ τύπου patriot

Το παρον θα ανανεωθει εαν και οταν θυμηθώ/μου υποδειχθούν και άλλες μουφες ή και μουφίτσες. Επιφυλάσομαι δια πασαν νοσον, μαλακιαν και διορθωσιν.

Update:

9. Ιντερνετικη μουφα της φωτιας: Η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη τα είχε προφητεύσει αυτά. Τι να πω ρε παιδιά. Ειπαμε συνομωσιολογια και συνομωσιομανια αλλά όχι και έτσι. Αυτο ειδικά χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να το πιστέψει κανείς!

10. Υπό του ΡΑΜ αναφερθεισα ιντερνετική μουφα: Μετά τους Ρωσοι και τους Κινέζοι και Ηνωμενικοι Αραβικοι Εμιρατινοι ηθελαν να μας σωσουν οικονομικα με ανταλλαγμα ένα δυο λιμάνια. Οκέι γιες όκει γιες.

Update Δευτέρας:

11. Mediaκη μούφα: "Οι διαδηλωτες εξω απο τη Marfin πετροβολουσαν τους πυροσβεστες". Κυκλοφόρησε άμεσα, αρχικά από το ΣΚΑΙ (που κατ εμε έχασε κάθε ίχνος αντικειμενικότητας στην κάλυψη) και κατόπιν από τα περισσότερα μουμουε. Κανενα βίντεο (από τα πολλά ερασιτεχνικά ή μη) που τραβήχτηκαν δεν δείχνει κάτι τετοιο. Αντιθέτως διαδηλωτες πηραν τηλεφωνο την πυροσβεστική, διαδηλωτές (και μετανάστες! πω πω ντροπή!) έτρεξαν να βοηθήσουν, διαδηλωτές έκαναν στην άκρη για να περάσει το πυροσβεστικο. Συγνώμη αν δεν βοηθάει στην απόδοση "συνολικής" ευθύνης αλλά έτσι ειναι τα πράγματα

12. Ιντερνετική μούφα αποκαλυφθεισα υπο του φιλτατου Διαγόρα: "Καλωσήλθατε στην εσκεμμένη και προμελετημένη κόλαση του ΔΝΤ". Ειπαμε ρε σεις, αλλά όχι και έτσι!

13. Tvxs-ικη μουφα ανακαλυφθεισα (αναμεσα και σε αλλα) απο το Λες μαλακιες: "Δεν θα υπάρξει αεροπορική σύνδεση Ελλάδας-Λονδίνου όσο παραμένει έκρυθμη η κατάσταση στην Ελλάδα γνωστοποιεί η βρετανική κυβέρνηση." Σιγά ρε μην κόψουμε κανα δακτυλο!

34 σχόλια:

  1. Εγώ απορώ πάντως που δεν έχει πάει κανείς σε καμιά σπηλιά στην Ελευσίνα να ανακαλύψει μυστικά γραπτά ΕΛλήνων που μας αποκαλύπτουν πως θα μετατρέψουμε το μπαμπακόσπορο σε χρυσάφι...
    οσονούπω οσονούπω..
    ΑΑΑΑ! Ξέχασες και τη μούφα σύμφωνα με την οποία στην Ελλάδα το ουράνιο το κλωτσάμε για να περάσουμε και το χρυσάφι φυτρώνει σε μανταρινιές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε αμα ειναι να πιασω ολα τα ΕΛ hoaxes θα ξημερωσουμε! Εδω εβαλα τα σχετικα προσφατα!

    (παντως ειναι μια καλη ιδεα ε; ε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βεεεεεεεεεεβεαια.. αλλά θέλει και ενδελεχή ανάλυση και απόδειξη το γιατί είναι μούφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δήμητρα Λάτυβτ8/5/10 14:39

    Φτάνει που τα αναγνωρίζεις εσύ ρε Napo,εμάς μας περρισεύει!
    Οι κουμπάρες επίσης είναι ωραίο παιχνίδι,ιντριγκαδόρικο,άσε που ανεβάζει και τη λίμπιντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μείνω στην εξαιρετική ιδέα του να τα συνδυάσεις όλα σε ένα βιβλίο και να γίνεις πάμπλουτος, προσφέρομαι να κάνω editing!!! Και επειδή μένω και σε μέρος που κατά πολλούς είναι πύλη για άλλες διαστάσεις όπου τα όντα τους τρέφονται με νετρίνα και σού 'πα μού 'πες, δεν θα μείνουμε ποτέ από υλικό!!
    ;-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατ' αρχήν ο Λιάκουρας είναι όντως ΕΛ-εθνοσωτήρ και ντρέπομαι για λογαριασμό σου. Το λένε και τα βιβλία του άλλωστε.
    Τέλος πάντων, ένεκα φιλίας θα προσπεράσω αυτό το τρομακτικό ατόπημά σου και θα πάω στα υπόλοιπα... :)

    Κατ' αρχήν, δεν έπεσα θύμα καμιάς ατάκας όπως έγραψες. Είναι άλλο πράγμα το να λες "είμαστε αντίθετοι με το Σύνταγμα" όπως είπε ο δυστυχής Μαϊλης και άλλο πράγμα αυτό που είπε ο Παφίλης στην κατά τα λοιπά άθλια αγόρευσή του (και που εν προκειμένω δεν ήταν καθόλου λάθος) ότι "θεωρούμε πως το Σύνταγμα έχει προβλήματα και πρέπει ν'αλλάξει". Όπως λέει και η παροιμία, η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Κατά τα λοιπά έχω πλήρη επίγνωση του ποιος τηρεί ή καταπατά τι, και έχω τουλάχιστον την στοιχειώδη λογική να κρίνω ποιος πρεσβεύει τι.
    Μην ξεχνάς ότι και η χούντα έτσι απλά αντίθετη στο Σύνταγμα δήλωνε. Ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα γαμωσταυριδίων, μιας και δεν εννοήσα αυτό που κατάλαβες.

    Δεύτερον, η επιστολή του υπαλλήλου της Marfin κυκλοφόρησε όντως αυθημερόν και πρόκειται για θλιβερή αστειότητα. Όλα αυτά που καταγγέλει δεν μπορούσαν να καταγγελθούν ΠΡΙΝ δηλαδή; Πιο πριν δεν πείραζε που δεν υπήρχε πυρασφάλεια; Ή μήπως ο ίδιος έχει κάνει καταγγελίες και για τα σχολία που ΔΕΝ έχουν πυρασφάλεια; Ή μήπως το σπίτι του έχει πυρασφάλεια; κ.ο.κ. Μην το συνεχίσω.
    Το μόνο που δέχομαι από 'κει μέσα είναι το όντως τραγικό (αν πράγματι ειπώθηκε) ότι κάποιος "διέταξε" υπό απειλή απόλυσης τους υπαλλήλους να κάνουν το ανθρώπινο τείχος προστασίας με την ελπίδα ότι θα το δουν οι απεργοί και θα πάνε παρακάτω. Αν αυτό όντως ισχύει, δεν υπάρχει λέξη να το περιγράψει επαρκώς...

    Τρίτον, δεν ήθελα να το αποκαλύψω αλλά με έφερες σε δύσκολη θέση. Είχα προσφέρει κι εγώ δάνειο στην χώρα, ύψους 57 δις (λυπάμαι, αλλά μόνο τόσα μπορούσα να διαθέσω) με αρνητικό τόκο (θα μου επέστρεφαν 47) αλλά το θέμα κόλλησε στην γραφειοκρατία και στην αργία της Πρωτομαγιάς.

    Τέταρτον, η πραγματική προβοκάτσια ξεκίνησε μετά τα όλα γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/5/10 15:29

    Καλημέρα, εξαιρετικές όπως πάντα οι τοποθετήσεις σου (γλυψ γλυψ), αλλά θα ήθελα να σχολιάσω λίγο τα επιμέρους. Όσον αφορά τη μούφα για την ανακοίνωση του υπαλλήλου της Marfin, δεν ξέρω αν ήταν πράγματι υπάλληλος αλλά οι καταγγελίες του δεν μου φάνηκαν διόλου απίθανες. Δουλεύω σε τράπεζα, και σε όλους μας ήταν ξεκάθαρο ότι το έγκλημα ήταν διπλό. Όταν η διοίκηση δεν αποφασίζει να κλείσει το υποκατάστημα, το προσωπικό ασφαλείας (έτσι λέγονται οι δύσμοιροι που πρέπει να παραμείνουν στο κατάστημα παρά την απεργία) δεν έχει άλλη επιλογή από το να περιμένει να ψηθεί. Επίσης όσον αφορά την έξοδο κινδύνου, αν υπήρχε και ήταν και λειτουργική βεβαίως βεβαίως (γιατί και εκεί που δουλεύω εγώ έχει αλλά η τράπεζα μάς αναγκάζει για λόγους ασφαλέιας να την κρατάμε κλειδωμένη χα χα χα) προφανώς οι εργαζόμενοι θα την είχαν χρησιμοποιήσει με επιτυχία. Επίσης όσον αφορά το ΚΚΕ, δυστυχώς ορισμένες φορές πετάει ότι βλακεία του κατέβει στο κεφάλι, λαϊκίζοντας ασύστολα. Αντίθετα η τοποθέτηση του Ψαριανού ήταν εξαιρετική, όχι τόσο για το ότι δε φταίμε όλοι (εκεί διαφωνώ λίγο και μαζί σου zaphod), αλλά γιατί επισημαίνει τον κίνδυνο που διατρέχει η δημοκρατία και την ανάγκη να τη διαφυλάξουμε. Κ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λες ωρέ ανθEΛληνα τώρα;

    Ότι δεν σιάχνουμε καλό καταΐφι;

    Τώρα που έρχονται οι Ελ οι Σειριανοί με τα διαστημόπλοια γεμάτα Ευρά εσύ δεν θα πάρεις μία !

    Νιανιανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοίταξε να δεις: Πως έχουμε εμείς τα επιστημονικά περιοδικά με κριτές για να συζητάμε τα της επιστήμης;
    Ε ο μέσος άνθρωπος έχει αναγάγει το U-tube σε έγκυρη πηγή ενημέρωσης, τρώει ότι ακούσει σαν χάπατο και δεν κάθεται ούτε λεπτό να σκεφτεί την στήριξη αλλά και τις προϋποθέσεις της κάθε πληροφορίας...

    Την είχα τη συζήτηση χτες που μου ανέφεραν έλληνα εφευρέτη (που μπορεί να είναι ο άνθρωπος δηλαδή) με πηγή το u-tube...

    Ν' αυτοκτονήσω τώρα ή μετά;
    Έχω αρχίσει να κουράζομαι με τον παραλογισμό γύρω μου...
    :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Oblivion8/5/10 17:47

    Γιατί ρε Darthiir?Ο παραλογισμός (η βλακεία μην ντρέπεσαι:P) είναι πηγή αστείρευτου γέλωτος άρα και θεμιτή!(αρκεί να μην ξεπερνάει τα όρια και γίνεται επικίνδυνη).Και εγώ γελάω με καμία μλκιά που θα πω(την μια φορά που είπα στην ζωή μου γέλασα πάντως:P:P).

    Άκου την άλλη πολιτική μούφα.Ο ΓΑΠ είπε πρόσφατα στην βουλή ότι αισθάνεται ακόμα πιο σοσιαλιστής!(κάτι τέτοιο)
    Εγώ αντέδρασα τότε όπως
    κάθε άλλο λογικό άτομο,πήγα στην τουαλέτα και χαράκωσα το πρόσωπό μου.Στην πορεία είδα επίσης πολλούς χαρακωμένους.Φαντάζομαι απο αυτό θα ήταν!!


    " Αλλιώς όντως ο Ντε Γκολ δεν αφηνε την Βρετανία να μπει στην ΕΕ πριν γινει Ηνωμένο Βασίλειο, οι νεοι υπολογιστες μιλάνε αρχαία ελληνικά, καταγόμαστε από το Σείριο, μας "ψεκάζουν τα αεροπλάνα", η γη ειναι κούφια και ο Λιακόπουλος πεφωτισμένος σωτήρας της ΕΛληνικής φυλής."

    XAAXAXAXAXAXAAX.Διάβολος!(ναι σε αυτόν πιστεύω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @estarian
    Ναι, αλλα θελει και ορεξη...εισαι;;;



    @Δήμητρα Λάτυβτ
    1. μην απαντατε στο ναπο. Τα σχολια του στο παρον blog θα σβυνονται χωρις καν να διαβαζονται.

    2. Εμενα μου αρεσει η πρεφα και την προτιμω απο τις κουμπαρες


    @sophia
    Χμμμμ....ενδιαφερον!!

    @hades
    -Θυμα μουφας επεσες, αλλα τι να σε κανω που σου εχω αδυναμια!!!

    -Ασχετα αν η ανακοινωση επεσε (ακριβως) μετα το συμβαν το θεμα τυχουσων ποινικων ευθυνων των υπευθυνων της τραπεζας ειναι καιριο και ενδιαφερον. Δυστυχως ομως για μερικους εντελως ασχετο με την δολοφονια.

    - Για κανε το "τεταρτον" ταληρακια!!!


    @ανωνυμος

    "αλλά οι καταγγελίες του δεν μου φάνηκαν διόλου απίθανες"

    Γι αυτο και υπνεθυμιζω στο ποστ πως "Το ότι μας αρέσει κάτι σαν άποψη ή σαν αναφερόμενο γεγονός δεν σημαίνει πως ειναι αληθές κιόλας."

    Μπορει αυτα που λεει να αληθευουν εν μερη η εν ολω ή καθολου. Το κειμενο ομως απο μονο του ειναι κλασικο hoax με σαφη στοχο την στοχοποιηση του Βγενο ή τον επιμερισμο των ευθυνων

    @polse
    Αμαν την πατησαμε!

    @darthiir
    Απλα προσυπογραφω

    @oblivion
    Οτι μπορουμε κανουμε! Νυν υπερ παντων ο Σουβλακεας! Απεταξαμην το Σαλατανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ανωνυμος

    Ουρφους για την εργοδοσια, τους μπαχαλους κτλ

    http://www.youtube.com/watch?v=sXWfTpaZX8o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/5/10 19:48

    Υπάρχουν μπόλικες από δαύτες στο δίκτυο- μερικά μόνο παραδείγματα:
    http://agwn.eu/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=304&Itemid=35
    και ένα ακόμη:
    http://agwn.eu/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=304&Itemid=35

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ουαί προδόται!!! Έχωμεν τόσο πολύ βισμούθιο που οι Αμερικάνοι θα κλάναν πάνω τους. Αλλά οι προδόται πολιτικοί συνάπτουν συμφωνίαι με το 666 για να παραμείνουμε ραγιάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μήπως σας ήρθε κάτι τέτοιο???


    Προωθήστε το όπου μπορείτε!
    Ακόμη και σε επώνυμους.Που ξέρεις...
    ...Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο μαύρο της οικονομικό χάλι η Ελλάδα και στα πρόθυρα πτωχεύσεως, δέχτηκε προ καιρού προτάσεις

    1. Από την Κίνα η οποία λέγοντας ότι θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα, μας προτείνει
    Να μας ξεπληρώσει όλο το δημόσιο χρέος, χωρίς αντάλλαγμα (τι είναι το χρέος της Ελλάδας για τις οικονομικές δυνατότητες της Κίνας;)
    • Να μας δανείσει ότι ποσό αναγκαιεί για την λειτουργία της χώρας μέχρι το καλοκαίρι, με 1% (έναντι 6,7% των Γερμανών)
    • Να μας στείλει όσους τουρίστες θέλουμε ή έστω όσους έχουμε την υποδομή να φιλοξενήσουμε.
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ: Ο Χ Ι, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ
    2. Από την Ρωσία για οιαδήποτε βοήθεια, οικονομική και μη με προυπόθεση να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του περίφημου αγωγού και να της δοθεί η δυνατότης επισκευής πολεμικών της πλοίων στην Σύρο (όπως ήταν και παλαιότερα με τα «εμπορικά» της πλοία).
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ: Ο Χ Ι, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ
    3. Από τα Εμιράτα
    • Να τους δοθεί το ανενεργό αεροδρόμιο του Ελληνικού, το οποίο αφού το εκσυγχρονίσουν πλήρως, να το χρησιμοποιούν για τα lear jet των Εμίρηδων (εννοείται με ενοίκιο)
    • Να τους δοθεί μέρος της παραλίας κάτω από το αεροδρόμιο, για να κατασκευάσουν μαρίνα, όπου να ελιμενίζονται θαλαμηγοί των Εμίρηδων (δηλαδή να μπορούν να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο και περνώντας απέναντι, να φεύγουν με την θαλαμηγό τους για κρουαζιέρες στο Αιγαίο)
    • Να τους παραχωρηθεί η Ν/Ε περιοχή του Περάματος (η οποία είναι ανενεργή και όσοι εργάζονταν εκεί είναι σήμερα άνεργοι), προκειμένου να κατασκευάσουν σύγχρονο ναυπηγείο, όπου θα κατασκευάζουν δικές τους θαλαμηγούς
    • Να τους παραχωρηθεί μέρος στο Φάληρο, όπου να προσδέσει μεγάλη υπερπολυτελής θαλαμηγός - Casino (πλωτό casino). Εννοείται ότι εκτός των άλλων καταβάλουν στο Ελληνικό κράτος ποσοστά από τα κέρδη.
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ: Κ Α Μ Ι Α. Εδώ και καιρό, βρίσκεται κλειδωμένο στα συρτάρια της Κατσέλη (σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων απάντησε με μισόλογα του τύπου ότι δεν πρόκειται για κάτι ενδιαφέρον!!!!!)
    Μην ξεχνάμε τις προτάσεις που έχουν γίνει από ειδικούς και έχουν αναφερθεί σε προηγούμενο mail (κατάργηση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα του «πόθεν έσχες» και Τειρεσία, κρατικοποίηση casino, κλπ) που σε ελάχιστο χρόνο θα πλημμύριζαν την Ελλάδα με χρήμα
    Και σαν επίλογος όλων αυτών, προφανώς συνεχίζει να υφίσταται το γνωστό προ 10ετιών θέμα του τεράστιου ορυκτού πλούτου της χώρας μας, για τον οποίο όποιος τολμούσε να μιλήσει, χαρακτηριζόταν από γραφικός έως ψυχοπαθής (τώρα τελευταία άρχισαν επιτέλους τα ΜΜΕ να ασχολούνται με το θέμα). Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ, ΟΥΡΑΝΙΟ, ΟΣΜΙΟ, ΒΩΞΙΤΗ.. ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟ ΤΡΑΓΙΟ
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ: ΣΕ ΟΛΑ Ο Χ Ι
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: ...... κατά την κρίση σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @stardust30

    Που το βρηκες αυτο ρε θηρίο!!!

    Με πονεσε το μάτι, ιδιως απο το banner "Αστυνομε μην εισαι ρατσιστης, λαθρομεταναστες δεν ειναι μονο οι μαυροι,ειναι και οι Αλβανοι" ή το γκαλοπ για το αν "πρεπει να επεμβει ο στρατος".

    Τα προφητολογικά ειναι τα λιγότερο επικίνδυνα εκεί μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ellinaki
    Ρε σεις μην τα πετάτε αυτά χωρις προειδοποιηση και κατάλληλη σημανση!!

    Ουάου!!!


    @ΡΑΜ
    Και όμως αυτο δεν το έχω λαβει. Μιλάμε για συγκεντρωτικό απαύγασμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος9/5/10 10:39

    επισης φημες λενε για προσφορα απο τον σειριο και τους ΕΛ για δανειο υψους οσο και το εργαλειο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι θες σε ταληράκια; Δεν άκουσες ότι χθες υπήρχαν καμιά 40ριά προληπτικές συλλήψεις;
    Τι σου έλεγα από προχθές; Αφήνεις 2-3 μπάχαλα και μετά έχεις κάθε νομιμοποίηση να ξαμολύσεις την αστυνομία έξω να κάνει ό,τι γουστάρει.
    Δεν είναι αυτά προβοκατόρικα;

    Ή μήπως ότι μυστηριωδώς τα θέματα που πανελλαδικώς μας καίνε περισσότερο είναι το ποιος έχει προβοκάρει λιγότερο ή περισσότερο σε σχέση με τα γεγονότα της Τετάρτης, ή το τι θα κάνει η Ντόρα και πότε θα σκάσει μύτη το νέο κόμμα, ή ποιος υπουργός είνια αυτός που έσκασε 28 χιλιάρικα για κουρτίνες; Ακόμη και την Τετάρτη είδες ποιες δηλώσεις παίχτηκαν περισσότερο; Αυτές περί βίας. Λες και για τη βία είχαν πάει να ψηφίσουν, όχι για τα μετρα, οι δηλώσεις για τα οποία πέρασαν σε τελίως δεύτερη μοίρα.
    Δεν είναι όλα αυτά προβοκατόρικα ως προς το πως χρησιμοποιούνται και παρουσιάζονται;
    Πότε ξεκίνησαν;
    Όλα μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Oblivion9/5/10 12:53

    Προσυπογράφω σε αυτά που είπε ο κ.Άδης.Λες και μπήκε στην σκέψη μου :P.
    Έτσι είναι δυστυχώς.Ακόμα και αν δεν υπήρξαν ποτέ προβοκάτορες της ΚΥΠ ή τετράποδα της Χρυσής Αυγοκοτας που να είχαν σαφή ρόλο στο περιστατικό της Marfin, τα μπατσοπιονάκια κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν εντολή να αφήσουν τους μπάχαλους να "κάνουν αυτό που ξέρουν καλά" ελπίζοντας να γίνει κάτι κακό.Και να που έγινε.Από μόνη της η στάση της ΕΛ.ΑΣ ήταν προβοκατόρικη.Εμείς που απλά βρίζαμε τους μπάτσους φάγαμε σίγουρα περισσότερα smoke grens από τους μπαχαλάκιδες.Σε κάθε περίπτωση,γνώμη μου πάντα, είναι πως η όλη φάση ήταν ηθελημένη ,είτε σχεδιασμένη είτε όχι, και κατά συνέπεια έχουμε να κάνουμε με προβοκάτσια είτε από την ενέργεια είτε από την στάση του "κράτους".

    Τις καλημέρες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Oblivion, απ'όσο έχω καταλάβει οι εντολές δεν δίνονται έτσι.
    Ξεκινάει λογικοφανώς: η αστυνομία να έχει διακριτική παρουσία, σήμερα η μέρα είναι των απεργών (μεγαλόκαρδη στάση κιόλας).
    Ξεκινάνε μερικές παρεξηγήσεις. Η αστυνομία αν μην κάνει τίποτε, δεν θέλουμε να προκαλέσουμε (τέρας ανεκτικότητος).
    Όταν όμως τα πράγματα ξεφύγουν, τότε "αναγκαστικά" η αστυνομία πρέπει να μπουκάρει.
    όπου ό,τι γίνει, είναι αυτομάτως παρακαταθήκη για τα "επόμενα" επεισόδια κ.ο.κ.

    Ο ορισμός του φαύλου κύκλου δηλαδή, ο οποίος έχει μια βασική προϋπόθεση: να είσαι τόσο στον κόσμο σου ώστε να βλέπεις όλα τα άσχετα πλην των ζωτικών. Πρακτικά αυτό είναι που μας κάνουν (όχι μόνο τα ΜΜΕ φυσικά).
    Κανείς δεν έχει σκεφτεί ποτέ ότι αν μια μέρα η αστυνομία κάτσει μέσα, το πιθανότερο είναι να μην ανοίξει ρουθούνι.
    Εχμ, ντάξει, πλην της Βουλής ίσως... Πλέον...

    Δυστυχώς το να προβοκάρεις είναι από τα πλεόν εύκολα πράγματα στις μέρες μας. Αρκεί και μόνο που υπάρχεουν τόσα πρόβατα που άγονται και φέρονται από μαλακισμένες ιδεολογίες.

    ΥΓ. κ. Άδης; Σε συνέδριο είμαστε; :):):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Oblivion9/5/10 13:50

    χααχα σωστός.Δεν διαφωνούμε σε κάτι.:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Oblivion9/5/10 18:48

    Έχω διαβάσει το μισό, αλλά γενικά είναι ότι καλύτερο για οικονομική πληροφόρηση σχετικά με τα ΕΛ δρώμενα και μη.(γαμώ την εξεταστική γαμώ!)

    http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2104.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ανωνυμος
    :)

    @hades
    A, ok, αυτα ειναι τα ευκολα.

    Τα ιδια εκανε το κρατος και τις τελευταιες φορες.

    Οταν η λαϊκη οργη φουντωσει για "κατι" τοτε ειναι που αφηνονται οι μπαχαλοι ασύδοτοι. Η αστυνομια βαραει τους κανονικους διαδηλωτες. Αυτοι ή μαζευονται ή εξαγριωνονται γινομενοι και ουτοι μπαχαλίστες. Μετά κοπανάει τους πάντες και καθαρίζει. Ασε που μπορει να έχει και ομαδες "αγανακτισμενων πολιτών" μαζι. Το πραγμα δουλευει ρολοι απο μονο του και η μαγεια ειναι πως δεν χρειάζεται να δωσεις οδηγιες για να γινει. Αν τους αφησεις τα κανουν έτσι σχεδον μονοι τους.


    Στα υπολοιπα συμφωνουμε


    @oblivion
    Σωστος! το λινκ σου ενδιαφερον, αλλα θελει το χρονο του για προσεκτικη μελετη, οποτε επιφυλασομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. To "γράμμα της Μαρφιν" μου ήρθε το ίδιο βράδυ και το θεώρησα ύποπτο αμέσως.

    Το νεώτερο είναι οτι η Τζούλια είναι ερωτευμένη με τον πρωταγωνιστή στην ταινία.....

    Ετσι, μετά και την χθεσινοβραδυνή απόφαση για στήριξη του Ευρωπαϊκού Νότου και γενικότερα της Ευρωζώνης με διάθεση 1 τρις..μπορούμε να ξεκινήσουμε ήσυχοι τις καλοκαιρινές διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επειδή θέλεις και λινκ για να πειστείς....
    http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=28591147

    και για Τζούλια!
    http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=1&artid=1192689....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ποια εύκολα; Αυτά είναι τα βασικά.
    Και πόσοι νομίζεις ότι τα κατανοούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κι όμως σε τηλεοπτικά πλάνα είδα δύο μάρτυρες να καταθέτουν στην κάμερα ότι κάποιοι εμπόδιζαν το πυροσβεστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @hades
    Ελα ντε!

    @δειμος
    απο "μαρτυρες" γενικως σκιζουμε. Τα ρημαδοβιντεα ομως.....

    Αρα: ή τα βιντεα ειναι χαλκευμενα ή οι μαρτυρες λένε ψέμματα

    ή δεν έχω δει όλο το υλικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Zaphod, δεν είναι ακριβώς έτσι. Ένας μάρτυρας δεν παύει να είναι ένας μάρτυρας. Δεν έκανε λόγο για πέτρες, αλλά για διαδηλωτές που εμπόδισαν το πυροσβεστικό όχημα. Ένας-δύο μάρτυρες επώνυμοι, που χωρίς φόβο εμφανίστηκαν στο γυαλί. ίσως είναι κι άλλοι που φοβήθηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εχουμε και επιβεβαιωση απο τους πυροσβεστες εδω (thnx antidrasi+sex):

    http://salata.tv/columns/reposting/254-oi-diadhlwtes-ekanan-sthn-akrh


    Ετσι και αλλιως η θεση σου ειναι "αδυναμη" με τα "ισως" και τις εικασιες για επωνυμους μαρτυρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος4/7/10 03:45

    m4trix87

    Βασίζετε δηλαδή το ότι η καταγγελία δεν είναι αληθής στο ότι αποκλείεται να επροέρχετο από υπάλληλο του εν λόγω καταστήματος αφού δεν θα μπορούσε λόγω του ότι θα ήταν τραυματίας κοκ να την δημοσιεύσει τόσο γρήγορα?

    Αποκλείετε την πιθανότητα ο εν λόγω υπάλληλος να ήταν επιθεωρητής ασφαλείας,υπεύθυνος για πολλά υποκαταστήματα,του οποίου έλεγαν ίσως να κάνει τα στραβά μάτια,η και υπάλληλος του εν λόγω καταστήματος που όμως ίσως να έλειπε εκείνη την ημέρα λόγω του ότι δεν ήταν προσωπικό ασφαλείας?

    Και να φοβόταν να δημοσιεύσει καταγγελία,ακόμη και ανώνυμα-η ίσως να μην τον πολυένοιαζε-μέχρι που είδε τρεις συναδέλφους του να ψήνονται?

    Εξάλλου,ακόμη και να υπήρχε κάποια πυρασφάλεια,αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να απαγορεύεις την απεργία στους υπαλλήλους του με απειλές απόλυσης,χρησιμοποιώντας τους ακόμη και ως "ανθρώπινες ασπίδες" ,το οποίο αν δεν ίσχυε σήμερα θα ήταν ακόμη ζωντανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir