Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Πέμπτη, Μαΐου 06, 2010

Tι να πει κανεις;

Tετοιες ωρες ό,τι και να πει κανεις ειναι λιγο. 3 συνανθρωποι μας πεθαναν χωρις λογο και αιτια. Οχι πως υπάρχει λόγος που να δικαιολογεί κάτι τετοιο, αλλα τελος πάντων.


Δεν νομιζω πως να υπάρχει σωφρων ανθρωπος που να θελει να εξωραϊσει αυτήν την καθαρα δολοφονική πράξη μερικών. Ειναι ίσως θεμιτό στα πλαίσια της όποιας πάλης να χτυπά κάποιος "συμβολικούς" στόχους όπως ειναι οι τράπεζες. Οταν όμως μέσα σε ένα κτίριο βρίσκονται άνθρωποι τότε ξεφεύγουμε από το συμβολισμο και πάμε στην καθαρή δολοφονική επίθεση. Επαναλαμμβάνω αυτά που έλεγα πρόπερσι. Μακάρι να σπάσουν χίλιες βιτρίνες παρά ένα κεφάλι. Οι βιτρινες και τα μαγαζια ξαναφτιάχνονται.

Διαβασα, ειδικά στο twitter, μερικες ανοησίες που βαρανε κοκκινα. Πως δεν υπήρχε πυρασφάλεια, πως τους υποχρέωναν να πάνε στην δουλειά, πως επρεπε η τραπεζα να μην λειτουργεί τετοια μερα και αλλα τετοια. Αν εξαιρεσουμε την πιθανολογούμενη και καθόλου βέβαιη έλλειψη πυρασφάλειας τα άλλα ειναι καθαρά φασιστικοί αφορισμοί. Ο καθεις δικαιούται να συμμετασχει ή όχι μιας πορείας/διαδηλωσης/ο,τιδήποτε (εδω ερχεται και ένα ζήτημα που οφείλω να αναφέρω. Ακόμα και ομάδες της "κανονικής" διαδήλωσης αναφέρθηκαν να πετροβολούν εργαζόμενους σε μαγαζια. Τι να πω, συγχαρητήρια). Αλλα και το θεμα της πυρασφάλειας να είναι σωστό τί σχέση έχει με την δολοφονική πρόθεση μερικών, που απ ότι φαίνεται εκτελέστηκε βάση οργανωμένου σχεδίου;

Διαβάστε και καμαρώστε:
"Σύμφωνα με οπτικό υλικό που διαθέτει η αστυνομία, ένα άτομο φαίνεται να σπάει την πόρτα της τράπεζας και άλλοι 3 πετούν μολότοφ. Και οι 4 φορούν κουκούλα.

Σύμφωνα με δύο δημοσιογράφους του Tvxs που παρακολούθησαν από απόσταση 10 μέτρων το περιστατικό, ένας άγνωστος με καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου έσπασε την τζαμαρία της τράπεζας και έριξε μέσα από την τρύπα των σπασμένων τζαμιών κάποιο διάφανο υγρό από μπουκάλι 1μιση λίτρου."

Το ιδιο έγινε και στον Ιανό:

"Στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» που έγινε για μια ακόμη φορά στόχος των αναρχοφασιστών που αρέσκονται να καίνε βιβλία, οι τραμπούκοι που έσπασαν με βαριοπούλες τις πόρτες το είπαν στα ίσα στους φίλους του καταστήματος οι οποίοι, περιμένοντας μια ακόμη επίθεση, ήταν στον πάνω όροφο και έτρεξαν να σβήσουν την φωτιά απ τις μολότοφ: «θα σας κάψουμε ζωντανούς»."

Στο παρον blog ουδεποτε μασήσαμε τα λόγια μας, ούτε και θα το κάνουμε τώρα. Δεν ξέρω αν οι δράστες αυτοί ήταν "προβοκάτορες" ή όχι. Ξέρω πως κατά κανόνα τα "δικά μας παιδιά" δεν κάνουν τέτοια σχέδια. Ρίχνουν δυο -τρεις μολοτωφ, σπανε κανα τζάμι και πάνε παραπέρα. Εδώ μιλάμε για σαφή οργάνωση με απώτερο στόχο να πεθάνουν άνθρωποι. Δεν ξέρω αν ειναι ή αν λένε ότι ειναι αριστεροι, δεξιοι ή κεντρώοι. Ξέρω όμως πως ειναι φασίστες του κερατά.


Οι αντιδράσεις του όποιου περιτριγυριζοντα όχλου (προς όποια κατευθυνση) δεν μπορούν να ξενίσουν μιας και μέσα στην μάζα ειναι εύκολο κάποιοι να παρασυρθούν. Η ύπαρξη, σχεδίαση και οργάνωση όμως τέτοιων ενεργειών δεν ειναι αποτέλεσμα "μαζικής" λειτουργίας. Καποιοι το είχαν στόχο και το εκτέλεσαν


Και δυστυχώς ξέρω πως η δράση τους τελικά ωφελεί το σύστημα το οποίο κάνουν πως πολεμουν. Αν αύριο αρχίζουν να αναστέλλονται βασικές συνταγματικές ελευθερίες ή περάσουν ακόμα πιο σκληρά μέτρα ο ίδιος ο κόσμος θα φοβάται πλεον να διαμαρτυρηθεί. Επίσης θα υπάρχει άλλοθι για κλιμάκωση της καταστολής εναντι δικαίων και αδικων


Εγινε χθες μια απο τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις που έγιναν ποτέ στην Αθήνα. Και όλοι ασχολούμαστε με μερικά καθίκια, τα οποία απροπό για άλλη μια φορά η αστυνομία αναφέρεται πως πολλές φορές άφησε να δρουν αναξέλεγκτα ενώ δεν είχε τους ίδιους ενδοιασμούς όταν χτυπούσε οργανωμένους διαδηλωτές. Το κολπο το εχουμε ξαναδει προπερσι. Αν αφεθουν οι μπαχαλοι ασύδοτοι τότε οι πολίτες θα μαζευτούν έχοντας οι ίδιοι τελικά τρομάξει από το τι μπορεί να γίνει. Και αυτό που τελικά έγινε μας τρόμαξε όλους.


Αυτο βεβαίως έχει να κάνει με την πολιτική διαχείρηση του πράγματος και δεν αναιρεί ούτε χιλιοστό ευθύνης από τους δολοφόνους. Η ευθύνη σε τετοια πράγματα ξεκινά από το άτομο.


* Αλλη μια φορα θα πω τα αυτονοητα και ας με βριζουν οσοι θελουν. Ακουσα πολλα στο στυλ "αν ειχαν σκοτωσει οι αστυνομικοι τι θα γινοταν;". Αυτη η λογική ΠΑΟ-ΟΣΦΠ με αφήνει παγερά αδιάφορο. Αλλά με θυμώνει η λογική πως τα ορκισμένα, εκπαιδευμένα, ένστολα όργανα ενός συντεταγμένου κρατους και η δράση τους μπορεί να μπει στην ίδια ζυγαριά με τη δράση ορισμένων κατσαπλιάδων που δεν εκπροσωπούν παρά μόνο τους εαυτους τους.


* Ο Αλεξάκης τα είπε σωστά :«οι ένοχοι αυτής της πράξης δεν μπορούν να ορκίζονται στη ζωή γιατί την κακοποίησαν και την ταπείνωσαν».


Τα υπολοιπα εν καιρω γιατι εχουμε και εργασιες



Update: Σχεδιο, οχι μαλακιες.

"Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από την αστυνομία, το υλικό δείχνει ένα άνδρα με καλυμμένο το πρόσωπο του να σπάει με βαριοπούλα την τζαμαρία της τράπεζας και άλλους τρεις, επίσης με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, να πετούν μέσα στην τράπεζα βόμβες μολότωφ."


Παλι καλα:

"Στο μεταξύ, από νωρίς το πρωί δεκάδες πολίτες αφήνουν λουλούδια και κεριά στη μνήμη των τριών ανθρώπων που χάθηκαν."


Aσχετο, αλλα νομιζω πως πρεπει να δειξω ποιοι (αλλοι) σπανε μαγαζια


Update2 :

Διαβάστε ανταπόκριση από το μέτωπο


Διαβάστε τους προβληματισμούς του χασοδίκη, ο οποίος επιτέλους ειναι καποιος που έχει νηφάλιες αλλα σοβαρες ανησυχίες


Ο Darthiir μιλάει και αυτός λογικότατα και καθαρά πολιτικά:

"Σε μια μέρα που κάποιος θα περίμενε να ακούσει μια σοβαρή συζήτηση γύρω από τα μέτρα, τις προτάσεις και τις αντιπροτάσεις, μελέτες για τις αναμενόμενες ωφέλειες και επιπτώσεις, τα σενάρια διαφυγής και άλλα συναφή, από τα έδρανα της βουλής ακούγονται μόνο κοκορομαχίες απόδοσης ευθυνών."


"Η ανέχεια φέρνει δυσαρέσκεια ακολουθούμενη από κοινωνικές αναταραχές και διαδηλώσεις. Όσο θα μεγαλώνει το ποσοστό των ανθρώπων που θα ωθούνται σε αυτή, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα για έκτροπα."


"Άλλωστε, δεν είναι μόνο η σωματική βία που δημιουργεί θύματα."


Update3: Αφιερωμένο εξαιρετικά στον κο Καρατζαφέρη που ρώταγε αν το ΚΚΕ κάνει νέο αντάρτικο. Σνομπάρω να λινκάρω τα εθνίκια που περηφανεύονται για τη δράση τους και λινκάρω τον φίλο Καλύβα που τα ξετρύπωσε


14 σχόλια:

  1. Άψογο κείμενο. Με τον ένα ή άλλο τρόπο -πόσες φορές το έχουμε άραγε δηλώσει;- οι ενέργειες αυτές λειτουργούν προβοκατόρικο στηρίζοντας το σύστημα κι αποθαρρύνοντας κόσμο από παρόμοιες μαζικές κινητοποιήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άψογος.

    Φτάνει πια η μαλάκυνση εγκεφάλου.

    Όχι στο νεανικό Aλτσχάιμερ.

    OXI στους μπάτσους και τα πυρηνικά, NAI στα φρούτα και τα λαχανικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Zaph, είσαι υπέρ του δέοντος ρομαντικός σε κάποια πράγματα.
    Τι πάει να πει ας πούμε "κατά κανόνα δεν κάνουν τέτοια τα δικά μας παιδιά";
    Δηλαδή οι δολοφόνοι γεννιούνται δολοφόνοι; Όχι βέβαια. Κάποια στιγμή γίνονται. Ως επίσης κανείς δε γεννιέται προβοκάτορας, φασίστας, κλέφτης, πολιτικός (!) κλπ. Όλοι κάποια στιγμή γίνονται κάτι, το οποιό σκάει μύτη συνήθως από συγκυρίες.

    Αντικειμενικά, όσες είναι οι πιθανότητες να ήταν προβοκατόρικη ενέργεια, άλλες τόσες είναι και οι πιθανότητες να ήταν κάποιος που θεωρητικά δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτε διότι πολύ απλά δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Άσε που είναι και λάθος να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Όταν πεθαίνουν άνθρωποι, δεν έχει καμία σημασία τελικώς τι υπάρχει από πίσω διότι πολύ απλά καμία ζωή δεν θα έρθει πίσω.

    Κι αναφορικά με αυτό που πολλοί λένε, τι θα είχε γίνει αν είχαν σκοτώσει οι μπάτσοι, δυστυχώς έχει δόση αλήθειας. Το "θαυμάσαμε" και στα δεκεμβριανά. Αν θυμάσαι, είχα γράψει κι ένα σχετικό σεντόνι τον περασμένο Δεκέμβριο. Το θέμα δεν είναι στις όποιες απόψεις, αλλά στο πόσο έχει υποβαθμιστεί η ανθρώπινη ζωή και οντότητα, σε σημείο να γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης από διαφόρους επιτηδείους, οι οποίοι θεωρούν ότι κάποιες ζωές έχουν μεγαλύτερη αξία από κάποιες άλλες.

    Κι αναφορικά με το σύστημα, μην ξεχνάς ότι εμείς όλοι το έχουμε θρέψει και γιγαντώσει. Γιατί και οι υποτιθέμενοι αντιδραστικοί αναπόσπαστο μέρος του συστήματος είναι. Για σκέψου πχ αύριο να πάνε να μπουζουριάσουν όλους τους αναρχικούς που πρέπει. Αύριο με ποια δικαιολογία θα είναι όλη η αστυνομία στους δρόμους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3 αν8ρωποι νεκροι και εσυ καθεσαι και ασχολησαι με συνομοσιες και αλλα παπαρηγαοιδη

    συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που με τρελαίνει πέρα από τον χαμό 3 ανθρώπων, είναι ότι έχω μία σιγουριά πως του χρόνου τέτοια εποχή δε θα έχουμε ούτε εκδηλώσεις μνήμης, ούτε λουλούδια, ούτε 'λαικά προσκυνήματα' ... κανείς δε θα βγει να πει 'Εγώ το έκανα παραδίδομαι...'. Κανένας δε θα την πληρώσει...
    Σκέφτομαι και τρελαίνομαι ... αυτοί οι άνθρωποι πήγαν πραγματικά τσάμπα...

    @Νapo
    Είσαι μαλάκας σε γαλαξιακό και κβαντικό επίπεδο ταυτόχρονα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @δειμος
    Ετσι ειναι. Εχουμε βαρεθει να εξηγουμε τα αυτονοητα

    @polsemannen
    Σωστός!

    @hades
    "Δικα μας παιδια".
    Παρεξηγησες. Αναφερομαι σε οσους αναρχικους κτλ γνωριζω προσωπικα.

    "Όταν πεθαίνουν άνθρωποι, δεν έχει καμία σημασία τελικώς τι υπάρχει από πίσω διότι πολύ απλά καμία ζωή δεν θα έρθει πίσω."

    Εχει και παραεχει σημασια. Οπως ομοιως εχει σημασια η ευρεση και τιμωρια των δραστων. Το να μοιρολογουμε και μονο δεν λεει τπτ.

    Δεν εχει σημασια αν κατι ηταν προβοκατορικη ενεργεια ή όχι. Μπορει με άνεση να μην ήταν. Το αποτελεσμα ομως δεν αλλαζει. 3 ανθρωποι ειναι νεκροι, οι διαμαρτυρομενοι "στιγματιστηκαν" συλληβδην οπως και η εννοια της διαμαρτυριας εναντια στην οποια αυθαιρεσια.

    "Αύριο με ποια δικαιολογία θα είναι όλη η αστυνομία στους δρόμους;"
    Αυτο με άρεσε!!


    Α, ρομαντικο ειναι το ματι σου το κλουβιο. Μιλάω πάντα ή σχεδον πάντα αμιγώς πολιτικα

    Και ερχομαστε στο βλαμμενο της παρεας:
    @napo
    Ασχημο ποστ διαλεψες για να δειξεις την απαιδευσια σου, την ελλειψη κατανοησης της ελληνικής και τη χαζομαρα που εχεις στο κεφαλι σου. Αν δεν καταλαβαινεις τι λενε τα γραπτα δεν σου φταίω εγώ.

    Καταλαβαινω - ακομα - την ανάγκη σου να μιλάς με έξυπνους τύπους. Αλλα το ίδιο νιώθω και γω. Η κουβέντα μαζί σου ειναι απλα χαμενος χρονος. Μην ξαναποσταρεις τετοιες εμετικες και προσβλητικές αηδιες εδω μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @eidomen
    Τσαμπα και βερεσε. Ολοι ομως τσαμπα παμε. Δεν υπάρχει θάνατος που να "δικαιολογειται" σε καποιο επιπεδο. Απλα ο τωρινος χαμος ηταν εξοργιστικός γιατί εγινε από κάποιους και-καλά επαναστάτες της φωτιάς. Ή της κατσαρολας. Ή της μαλακίας που τους δέρνει τον εγκέφαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ίσως το μόνο κείμενο ουσίας που διάβασα από χθες στο Ίντερνετ!
    ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα,
    πολύ καλή η ανάρτηση και μάλλον καλά έκανες που την καθυστέρησες μια μέρα γιατί βγήκε πιο ψύχραιμη.
    Η λίστα μου γέμισε με μέηλ με την καταγγελία της υπαλλήλου, αλλά πέρα από τον εκνευρισμό που μου προκαλεί γιατί ο τρόπος που είναι-ή που δεν είναι- οργανωμένο το κράτος κοστίζει ζωές, μου φαίνεται σαν προσπάθεια καταμερισμού ευθυνών ή εύρεσης ελαφρυντικών και είναι θλιβερό.
    Το μόνο που δεν άκουσα ακόμα είναι πως η μολότοφ "εποστρακίστηκε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε napo, να σε ρωτήσω κάτι; Προσπαθούμε να συζητήσουμε, αραδιάζουμε σειρά επιχειρημάτων, κάνουμε διάλογο και το σημαντικότερο διατηρούμε ένα επίπεδο και ούτε τσακωνόμαστε, ούτε τίποτε.
    Μπαίνεις λοιπόν και πετάς μια ατάκα του στυλ "λες βλακείες" δίχως περαιτέρω θέσεις σου.
    Σου είπε κανείς ότι θέλουμε διαφημίσεις στο πρόγραμμα του βλογ και πετάγεσαι έτσι; Έλεος πια, κάθε τρεις και λίγο το ίδιο πράγμα. Πες ρε αγόρι μου τα επιχειρήματά σου, γράψε και σεντόνι εν ανάγκει, δεν θα σου πει κανείς όχι. Αλλά αυτό το ισοπεδωτικό που κάνεις δεν βγάζει πουθενά. Και δεν είναι και διάλογος.

    Στο θέμα μας τώρα.
    Zaph, με την κοπυπαστάδα περί δικών μας παιδιών δεν εννούσα την υιοθέτηση ιδεολογιών από μέρους σου, σε καμία περίπτωση. Το έφερα ωσαν προσωποποιημένο χάριν του διαλόγου. Αφού με ξέρεις. Προφανώς δεν το εφερα στην κουβέντα αρκούντως καθαρά.

    Περί ζωών: δεν εννοούσα ακριβώς αυτό. Για την ακρίβεια εννοούσα αυτό που καταλήγεις κι εσύ. ότι δηλαδή καμία δικαιολογία δεν υπάρχει στην αφαίρεση ανθρωπίνων ζωών. Άλλο πράγμα μια διαδήλωση, άλλο μια απεργία, άλλο η εν ψυχρώ δολοφονία. Δυστυχώς όμως όλα έγιναν ένας κυκεών. Και φυσικά παντελώς άσχετο το αν υπήρχε προβοκάτσια ή όχι.

    Μην μου πεις ότι το περί αστυνομίας σχόλιο δεν σου είχε περάσει από το μυαλό; Και μου λες ρε για προβοκάτσιες μετά; Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προβοκάτσια απ'αυτό το πράγμα. Με την ίδιαν λογική που είναι έτσι όξω η αστυνομία, έχουν μπει και οι κάμερες κλπ. Ο ορισμός της προβοκάτσιας (που πιθανώς να είναι και η ουσιαστικότερη).

    ΥΓ. Πάλι ξύλο πεφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @μανος
    Ευχαριστω!

    @latecomer
    Θελω να ειμαι σαφης. Αν τα μετρα πυρασφαλειας ηταν ελλειπη μακαρι να παει ο Βγενο και ο καθε Βγενο φυλακη 500 χρονια. Αυτο δεν σημαινει τιποτε ομως για τη δολοφονική πρόθεση αυτων που έκαναν την πράξη. Αλλο το ένα και άλλο το άλλο. Το να τα συγχεουμε μοιαζει σαν να προσπαθουμε να βρουμε ελαφρυντικα σε καποιους

    Καλα τα λες, σε λίγο θα μας πουν πως εποστρακιστηκε το ρημαδι....


    @hades
    Δεν υφισταται πλεον napo στο παρον blog. Τον ειχα κοψει, αλλα ειπα να τον ξαναφησω. Μην απαντατε στα σχολια του, με φερνετε σε δύσκολη θέση!!

    Αν οι αποψεις του νομιζεις πως ειναι ενδιαφερουσες και θες και σεντονι (τρελος εισαι ρεεεεε) τοτε καλεσε τον στο δικο σου γκεζι να σου ζαλισει τα ουμπαλα!!!

    Απο εδω μεσα κοπηκε με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. Δυο φορες.


    Αυτο το περι αστυνομιας καντο διφραγκα διατι δεν το επιασα

    Υ.Γ στο Υ.Γ.
    Γιατι να μην πεσει ξυλο; Αλλαξε τπτ; Εγιναν οι μπατσοι καλα παιδια, τα νεα μετρα λουλουδια και οι μπαχαλακηδες παπαδοπαιδια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θα ηθελα να προσθεσω τα εξης bro:

    1.η πορεια της πρωτομαγειας ηταν σχετικα προσφατη...και οσοι ειχαν παει ειχαν εκνευριστει παρα (παρα) πολυ με την τακτικη των ΤΡΑΠΕΖΩΝ να κανουν τις κλειστες ενώ ήταν ανοιχτες (κατεβαζαν ή μισοκατεβαζαν τα στορια) και να κλεινουν μεσα τους υπαλλήλους.
    αυτο ηταν κοινη πρακτικη και ειχε ενοχλησει ενα καρο κοσμο στο Ηρακλειο κ φανταζομαι κ στην Αθηνα...και βεβαια το αναλογο κραξιμο επεσε και στην πορεια κ απο επισημα χειλα ομιλητων

    2. εμενα σαν πολιτη δεν με αφορα τοσο ο μεμονωμενος μαλακας-εγκληματιας ο οποιος θα υπαρχει παντα αλλα το τι κανουν τα αφεντικα και το τι κανω εγω σαν πολιτεια για να επιβαλω στα αφεντικα

    γιαυτο κ δεν ειναι το ιδιο να εκτελει ενας μπατσος ενα παιδακι με το να βαζει βομβα ενας τρομοκρατης κ να σκοτωνεται ενα παιδακι

    οποτε πρεπει να εξεταστει ΠΑΡΑ πολυ το τι μετρα πυρασφαλειας ειχε το ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ κτηριο του βγενο, το αν ειχε πεσει σημα υποχρεωτικης εργασιας κατα τη διαρκεια των απεργιων (απειλη απολυσης),για το αν υπηρχε εξοδος κινδυνου κλπ κλπ

    και οχι να βγαινει ο βγενο κ να κανει κ επιθεση κιολας...τι λε ρε μεγαλε;

    δικο σου κτήριο δεν ειναι;
    δικοι σου υπαλληλοι;
    γιατι δουλευουν στην απεργια με κλειστα τα στορια;
    γιατι αμα γινει μια μαλακια δεν εχουν απο που να φυγουν κ καιγονται σαν τα ποντικια;
    και αμα δεν μπορεις να εγγυηθεις την ασφαλεια των υπαλληλων και αφου το εβλεπες να ερχεται -οπως λες ο ιδιος- γιατι δεν το κλεινεις το γαμημενο για 2 ωρες που περναει η πορεια;

    3. ας ξανασκεφτουμε αυτη την βλαμμενη νοοτροπια οτι "δεν θελω να μου κανει κουμαντο το ΠΑΜΕ" και αρα δεν μπαινω στο μπλοκ του ΠΑΜΕ αλλα δεν εχω προβλημα να μου κανει κουμαντο ο οποιοσδηποτε τρομπας με μασκα που δεν ξερω ΚΑΝ τι ειναι...

    οχι οτι η λυση ειναι να χωθουμε ολοι στο ΠΑΜΕ (γουστα ειναι αυτα)

    αλλα κ εσυ ρε μαλακα ΣΕΚ-ιτη (π.χ.) που αμα εβλεπες κνιτη θα γινοσουν Τσακ Νορις γιατι καθεσαι σαν μαλακας κ καμαρωνεις εναν αγνωστο μαλακα που καπηλευεται κ κανηβαλιζει την πορεια κ το μπλοκ σου;
    και που σου επιβαλλει αυτος την δικια του θεση και πρακτικη;
    γιατι αμα του την πεσω εγω (ο ασχετος) που ειμαι 1 θα με λιανισουν...αμα ομως του την πεσουν οργανωμενα 20 ατομα θα ξεμπερδευει η κατασταση...και οχι οτι δεν εχουν ολα τα μπλοκ τους 20 οργανωμενους νιντζα...δλδ αμα εμφανιζοτανε κνιτης πως θα βρισκοντουσαν 50 να του κανουν ντου;

    αλλα το να σου επιβαλλει το ΚΚ ειναι κακο,το να σου επιβαλει ο μητσος ο σουγιας με τον μπαμπη τον ασφαλιτη ειναι οκ...ρε δεν γαμιομαστε λεω εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σωστος ο bro!
    Δεν θελω να προσθεσω κατι.

    Α, παρε βγενο να γουσταρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir