Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2011

Αν ισχυει, τοτε ειναι καλα νεα

Πρόταση για αποκλεισμό των ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

φερεται να ζητουν βουλευτες του κοινοβουλίου από την ΟΥΕΦΑ. Ψαριανός:

"Πρέπει να πούμε στην UEFA ότι αφού η ελληνική πολιτεία είναι “κότα” και δεν τολμάει να πάρει τα μέτρα που πρέπει να πάρει –και μπορεί να τα πάρει χτες, όχι απόψε-, ζητάμε εμείς και σας παρακαλούμε, για να μη θρηνήσουμε νεκρούς και για να μη θρηνήσετε κι εσείς νεκρούς από τις ομάδες της Ευρώπης που θα έρθουν εδώ να παίξουν, να αποκλειστούν, επ’ αόριστον, οι ελληνικές ομάδες από τα ευρωπαϊκά κύπελλα»."

Αν και, μεταξύ μας, ομολογώ πως δεν μου αρέσει η εμπλοκή της ουέφας και της φιφας στα δικά μας.

Οι σοβαρές χώρες λύνουν τα προβλήματά τους μόνες τους, όχι με τον μπαμπούλα των "κακωνε Ευρωπαίωνε". Αλλα τι να κανεις, αφου μερικοι ειναι όντως κότες και δεν τα βαζουν με τους υπαρανθρωπους (οσον αφορά το ήθος σίγουρα) Μπεο, Κουγια, Μαρινάκη και λοιπούς, όπως δεν τα έβαλαν ποτέ στην ουσία και με την παλαιά παράγκα, όπως δεν τολμησαν να πειράξουν τους οργανωμένους στρατους που εχουν προχειρους ολες οι ομάδες, ε τότε αναγκάζεσαι να τους κάνεις να λειτουργήσουν όπως οι θείτσες. Οχι καντο γιατι ειναι σωστό, αλλά κάντο για το "τι θα πει ο κόσμος" (η Ευρώπη δηλαδής). Γιατί ειναι μια χαρα οκ να ειναι το παιδί σου πουτάνα, αλλά όχι και να το μάθει η γειτονια....

Η δικη μου προτασις ειναι απλη εις την πολιτεία. Κινηση ματ, πονάει χέρι -κοψει κεφάλι ειναι αυτο που χρειάζεται πλεον. Δεν βλεπω αλλο τροπο να διορθωθει το πραγμα. Ενα επεισόδιο να γίνει, ένα καθισμα να πέσει, μια φωτοβολίδα να ριχτεί αυτόματα το ελληνικό κρατος θα απαγορευει την παρουσια ομαδων που ανήκουν στα δικά του πρωταθλήματα εις τα Ευρωπας για μια πενταετια. Η οποία θα ανανεώνεται οποτε γινει κατι αναλογο. Αν τολμήσει κανας υπουργός και το πράξει, γι αυτό και μόνο θα.... (μα την παναγία) ψηφίσω ΠΑΣΟΚ δεκα φορές συνεχόμενες!!!
(ευκολη ευχη ε; Αφου αποκλείεται να πραγματοποιηθει. Εδω την εκκλησία που μας είχε ταξει πως θα την φορολογήσει ο ΓΑΠακης, την αφησε στο απυροβλητο ενω εχει παραδίπλα ξεσκίσει το σύμπαν!)
Τελικά έχει δικιο ο polsemannen. Μερικές φορές μια Θάτσερ ειναι απαραίτητη. Μπορει απο πολιτική να ειναι για τα μπάζα, αλλα απο αθλητισμό την αγάπησα!

Υ.Γ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Ανώνυμες εταιρείες προικοδοτούνται από το ελληνικό κράτος επειδής οι ιδιες ειναι καταχρεωμένες του κερατά. Ρε παιδιά αμα εμείς εχουμε χρέη γιατί κανείς δεν μας δίνει φράγκο; Αμα ειναι να κανουμε Α.Ε. "Αφραγκοι Bloggers", να ....προσλάβουμε ο ένας τον άλλον και να ζητήσουμε λεφτά!

11 σχόλια:

  1. Θα τα πω κι από εδώ: αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν μπορεί να συμβεί και ο Ψαριανός για μιαν ακόμη φορά λέει παπαριές.
    Οι ευρωπαϊκές διοργασνώσεις δεν είναι ελληνικές προκειμένου η Ελλάδα να κάνει ό,τι γουστάρει σε αυτές.
    Σχετικά με το λαοπρόβλητο εδώ και καιρό παράδειγμα των αγγλικών ομάδων και της Θάτσερ, αυτό είχε συμβεί επειδή τα επεισόδια είχαν συμβεί σε ευρωπαϊκό αγώνα, ξέχωρα ότι από τότε ήταν γνωστό ότι η Θάτσερ ήθελε να εκκαθαρίσει αυτή το πρόβλημα πριν την προλάβει η ΟΥΕΦΑ.
    Πέραν τούτου όμως υπάρχει και το άλλο: από την στιγμή που το ελληνικό κράτος δεν έχει κάνει τίποτε απολύτως για τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα (και εκτός), με ποιο δικαίωμα θα πάει στην ύστατη αντιμετώπιση; Θα προσφύγουν όλοι στα δικαστήρια και θα το χτυπήσουν σαν χταπόδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χμ χμ

    * Η Θατσερ απαγορευσε την συμμετοχη των αγγλιωκν ομαδων στα ευρωπαϊκα ματς. Στοπ.
    Αρα μια χωρα μπορει να το κάνει.

    * Εδω λυσσαξανε οι ομαδες να αυτοδιαχειριζονται τους χωρους τους. Στοπ. Τι να κανει η πολιτεια εντος των γηπεδων δηλ; Δεν ειναι αρμοδιοτητα των ομαδων η φυλαξη των αγωνιστικων χωρων; Μας φαγανε με αυτο. Στοπ

    * Η μαλακία ειναι η αντιμετώπιση της πολιτειας οταν οντως το πράγμα παει στα χερια της. Ειδες τις ποινες που εισεπραξαν τα παιδια της...ΑΕΚ προσφατα;; ουαου!

    * Αμα γινουν μηνυσεις προς το ΕΛ κρατος απο τις πετυχημενες ομαδαρες μας ε τι να πω. Μαθανε πως πηδιομαστε πλακώσανε και οι γυφτοι. Ολοι αυτοι επιβιωνουν με κρατικα χρηματα. Στοπ. Επιμενω στο κοψιμο καθε ειδους κρατικης επιχορηγησης προς αθλητικες Α.Ε. Αμαν πια!

    χωρις στοπ.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Αν τολμήσει κανας πουργός και το πράξει, γι αυτό και μόνο θα.... (μα την παναγία) ψηφίσω ΠΑΣΟΚ δεκα φορές συνεχόμενες!!!"

    Επίσης, ας το κρατήσουμε αυτό το απόσπασμα σε περίοπτη θέση για ευνόητους λόγους... :):):):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειπα ομως ε;

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΡΙΨΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπα μπα! Ο Ψαριανός ζητάει μνημόνιο για το ελληνικό πρωτάθλημα! Γουάου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε zaph, άστην ήσυχη την Θάτσερ. Αφού στο εξήγησα: το Χέιζελ ήταν σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η Θάτσερ παρενέβη επειδή συμμετείχε αγγλική ομάδα. Αν δεν είχε γίνει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν θα μπορούσε να αποκλείσει τις αγγλικές ομάδες. Όπου σκέψου και το άλλο: τι νομοθεσία υπήρχε τότε και τι νομοθεσία σήμερα. Τότε ήταν ούτως ή άλλως πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα (σε ευρωπαϊκό επίπεδο).

    Στο δεύτερο, μα αυτό σου λέω κι εγώ: το ελληνικό κράτος δεν κάνει τίποτε και έχει την βλαχομπαρόκ κουτοπονηριά να θέλει να βάλει την ΟΥΕΦΑ μπροστά, όταν είναι πασίγνωστο ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί. Αν δεν εξαντλήσεις ως κράτος τα μέσα που διαθέτεις δεν μπορείς να προσφύγεις στην ΟΥΕΦΑ για μια τέτοια τιμωρία.

    Κι όσον αφορά τις προσφυγές, είναι αυτονόητο ότι θα καταφύγουν όλοι οι θιγόμενοι σε μια τέτοια αντιμετώπιση. ΔΗλαδή τι θες να μου πεις; Βάζει τα λεφτά του πχ ο Μαρινάκης ή ο Βαρδινογιάννης και θα έρθει το κράτος να τους πει, έσοδα τέλος; Και αυτοί θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια; Μην κοροϊδευόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Μπορει απο πολιτική να ειναι για τα μπάζα, αλλα απο αθλητισμό την αγάπησα!"

    Οταν περα απο αθλητισμο μαθεις και οικονομια, οταν διαβασεις και λιγο φριεντμαν-χαγιεκ και σταματησεις τον μαρξ θα δεις το φως το αληθινον

    Φυσικα οποιος τολμησει σε αυτα τα 40 χρονια να επιβαλλει σοβαρες κατασταλτικες μεθοδους θα κατηγορηθει ως χουντικος και οι μεθοδοι του ως μεθοδοι Παττακου και θα τον παραιτησουν. Εαν μετα εγω αρχισω την κλαψουρα περι θολοκουλτουρας θα με βρισεις παλι



    "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Ανώνυμες εταιρείες προικοδοτούνται από το ελληνικό κράτος"

    Γιατι ξερεις καποιον τομεα της σοβιετοποιημενης οικονομιας μας που να μην μπλεκει το κρατος τα ποδια του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ChrisMrSly7/5/11 21:32

    Χαίρομαι που μπορεί ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, αλλά αν έχεις πάρει χαμπάρι το μαλάκα μπορείς να είσαι σίγουρος. Οι μαλάκες δεν αλλάζουν ποτέ. Πάντα τα ίδια πράγματα θα λένε. Μαλακίες.

    Και τώρα σχόλιο για το ποστ: γελάει μαζί τους όλη η Ελλάδα που έλεγε κι ο Λουκάρας Βύντρα κι αυτοί ψάχνουν τρόπο να μην πειράξουν τα χουλιγκάνια / μην ταράξουν τους μαφιόζους ιδιοκτήτες / μη χάσουν ψήφους / μην πέσει η μύγα στα σκατά γενικότερα. Α ρε Λουκά η ατάκα σου θα γράψει ιστορία στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @hades
    Εχουμε τις διαφωνιες μας....

    ΘΕωρω πως μπορει να γινει και οι διαφοροποιησεις που λες δεν αλλαζουν το ζουμι, πως δηλ ενα κρατος μπορει να κοψει την εξοδο στις ομαδες του αμα "υπαρχει λογος".

    Επιφυλασομαι (σαφως) περι της νομοθεσιας, αν ειναι ιδια δηλαδης, και δεν πολυνοιαζομαι για το αν το κυνηγησουν ΜΕΤΑ οι ΠΑΕ δικαστικα....

    Πολυ καλο το σχετικο ποστ σου - αντιλογος btw!

    @ChrisMrSly
    Δυστυχως ετσι ειναι...και στα δυο θεματα που αναφερεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά ρε'συ τώρα, μια πρόταση έγινε, μην το δέσουμε και κόμπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir