Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Πέμπτη, Μαΐου 12, 2011

No comment



Και οποιον ζωον παει να το ...ισοσκελισει με οτιδηποτε, καποτε πρεπει να μαθει τη διαφορα μεταξύ ενορκων υπαλληλων "προστασιας του πολιτη" και κατσαπλιάδων.

Διαβάστε και αυτό.

11 σχόλια:

  1. Δεδομένο πρώτον: όσο χειροτερεύουν τα μέτρα και η καθημερινότητα του κόσμου, τόσο πιο σκληρή και ακραία θα είναι η αντιμετώπιση της αστυνομίας, ακόμη κι αν ο κόσμος δεν κουνηθεί καν. Γιατί; Απλόν: τελείως "προληπτικά". Πλέον το ξέρουν και οι πολιτικοί ότι το ξύλο πλησιάζει και προσπαθούν να λάβουν τα μέτρα τους.
    Δεδομένο δεύτερον: είμαστε μια πολύ ωραία κοινωνία. Μετανάστες σκοτώνουν για πλάκα, Έλληνες εκδικούνται, η χρυσή αυγή αλωνίζει, η αστυνομία σε σαπίζει στο ξύλο, το κράτος σε γαμάει. Όλα βαίνουν ομαλώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μμμ για να σκεφτω
    εαν δεν τον εδερνε
    εαν η αστυνομια ηταν αμυντικη (πακης)
    εαν καιγοταν παλι η αθηνα
    στο ιδιο τουτο βλογκ
    θα εβγαινες και θα κλαιγοσουν που ειναι το κρατος και αφηνουν να καει η αθηνα


    ηξερε πως θα φαει ξυλο
    ηθελε να φαει ξυλο
    ηθελε να γινει ηρωας

    καλως ο αστυνομικος εκανε τη ΔΟΥΛΕΙΑ του

    και ναι εαν αυτος ο ψευτομπαχαλακιας μου εκαιγε το σπιτι με μολοτοφ θα τον εδερνα και θα τον σκοτωνα εγω


    αρκετα με την υποκρισια

    το καθε κοπροσκυλο ΠΒΠ σου βριζει πατριδα θρησκεια οικογενεια κρατος και εσυ καθεσαι και ακους
    σου βριζει τη μανα και την αδερφη και εσυ πρεπει να πας με γαρυφαλακια και να του πεις σε παρακαλω ελα να κανουμε ταξικη παλη πολιτισμενα


    η ταξικη παλη θελει αιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νάπο αγόρι μου, η πρώτη και μοναδική φορά που έφαγα γκλομπιά ήταν σε ένα παλιό ντέρμπυ Ολυμπιακού-ΑΕΚ 3-0 στο παλιό Καραϊσκάκης. Ξέρεις γιατί την έφαγα; Διότι απλώς ήμουν εκεί. Τίποτε δεν είχε συμβεί, απλά ήταν 2-3 ΜΑΤατζήδες (από τις 2-3 δοιμιρίες) που έλεγαν "έλα, έλα, τελειώνετε, μπείτε μέσα" και κοπάναγαν όποιον πέρναγε.
    Απλά μέχρι να βρεθείς την λάθος στιγμή στο λάθος μέρος είναι το θέμα. Θα'ρθει και η δική σου ώρα με τα μυαλά που κουβαλάς και να δω τότε τι θα λες και αν θα συνεχίσεις τις ίδιες χαζομάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @hades

    "Στο δεύτερο, μα αυτό σου λέω κι εγώ: το ελληνικό κράτος δεν κάνει τίποτε και έχει την βλαχομπαρόκ κουτοπονηριά να θέλει να βάλει την ΟΥΕΦΑ μπροστά, όταν είναι πασίγνωστο ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί. Αν δεν εξαντλήσεις ως κράτος τα μέσα που διαθέτεις δεν μπορείς να προσφύγεις στην ΟΥΕΦΑ για μια τέτοια τιμωρία. "

    ταδε εφη hades 3 ποστς πριν


    τοση υποκρισια ρε παιδι μου
    δηλαδη ταξη και ασφαλεια σε δρομους και γηπεδα σε ολους εκτος απο μας
    Μου θυμιζει το συνδικαλιστικο βαλτε ταξη στο κρατος κοψτε τα επιδοματα εκτος απο τα δικα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα οι θεσμοί έχουνχάσει την έννοιά τους αφού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ναπο, ληγμένα παίρνεις αγόρι μου, ή έχεις λήξει εσύ ολόκληρος;
    Τι σχέση έχει το ποδοσφαιρικό σχόλιο που έκανα περί τήρησης των νόμων, με το σχόλιο περί ξύλου και αυτοδικίας; Ό,τι βλέπεις εσύ το συσχετίζεις με ο,τιδήποτε άλλο; Και το χειρότερο δεν είναι αυτό, αλλά νομίζεις ότι.. την λες κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ChrisMrSly12/5/11 22:03

    @napo

    Ρε παπα-Άρη, δουλειά του αστυνομικού δεν είναι να σε στέλνει στο νοσοκομείο έτοιμο για τη μονάδα νεκροτομείου. Η δουλειά του (που τη γράφεις και με κεφαλαία τρομάρα σου) είναι το πολύ να σε μπουζουριάσει. Πού γράφει ο Κώδικας "σκότωσέ τον στο ξύλο";

    Το τι θα έκανες εσύ άστο, γιατί αν η ιντερνετική σου παρουσία είναι προέκταση του πραγματικού εαυτού σου, θα σε λυπόταν ο αναρχικός και σένα και το σπίτι σου. Άκου μου θέλει και ταξική πάλη με αίμα, άκου το! Στο είπαν όλοι οι άλλοι, θα στο πω κι εγώ: δεν είναι φίλοι σου οι ΜΑΤατζήδες. Δεν θα σκοτώσουν τους άλλους επειδή είστε σύμμαχοι, απλά θα σφάξουν πρώτα αυτούς και μετά εσένα.

    Τα άλλα τα αναπηρικά δεν τα σχολιάζω. Δηλαδή κατά τη γνώμη σου, ή θα καεί η Αθήνα ή οι μπάτσοι θα σκοτώσουν κόσμο στο ξύλο; Δεν κουνάς την κεφάλα σου καλύτερα;


    @hades
    Ολυμπιακός-ΑΕΚ έ; Σ' όποια θύρα και να ήσουνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. papa-de-to-xeis12/5/11 22:47

    Ρε παπα-αρι-στερέ...
    "δουλειά του αστυνομικού δεν είναι να σε στέλνει στο νοσοκομείο έτοιμο για τη μονάδα νεκροτομείου"

    γιατί αυτό είναι δουλειά του αναρχο-άπλυτου μολοτοφάκια. Ας μην μπλέκουμε τους ρόλους των τάξεων. Απλά παραλίγο να πεθάνει. Γίνονται και εργατικά ατυχήματα στην καταστολή.

    "ή θα καεί η Αθήνα ή οι μπάτσοι θα σκοτώσουν κόσμο στο ξύλο;"
    Βασικά ναι. Αν είναι να καεί η Αθήνα καλύτερα να σε σκοτώσουν στο ξύλο για να προστατευθεί η δημοκρατία και η ελευθερία της πλειοψηφίας (δύσκολες έννοιες).

    Αυτό που αδυνατείς να καταλάβεις είναι ότι κανείς αριστερός δε γκρινιάζει για την βία / μολοτοφ / μαδερια με σημαιούλες. Αλλά μόλις πέσουν σφαλιάρες τότε όλοι ξαφνικά κλαίγονται (αφού πέσουν τηλεφωνάκια για αποφυλακίσεις και υποστήριξη αντεξουσιαστών από την εξουσία). Υπενθυμίζουμε επίσης ότι όσο ξύλο και να τρώνε τα λοιπά παράσιτα, ο κόσμος άλλα κόμματα θα ψηφίζει (γιατί του κόβει προφανώς) οπότε γιατί τόση βαβούρα δεν καταλαβαίνω. Πιάστε τον κακό μπάτσο που τρώει κάθε μέρα ωμό κρέας (για να είναι αιμοβόρος) και βάλτε τον στην φυλακή. Happy end... αλλά τι λέω, ζούμε στην εποχή που οι επαναστατο-πατέρες παρακαλάνε για θύματα-σημαίες για να δικαιολογούν την ιδεολογία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάπου διάβασα ότι οι υπεύθυνοι τεθήκανε σε διαθεσιμότητα. Αν υπάρχει κράτος θα πρέπει να τιμωρηθούνε παραδειγματικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ήδη αντιγράφουν 100 στίχους απο το Ά της Οδύσσειας

    (βεβαίως βεβαίως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @dion "ήδη αντιγράφουν 100 στίχους απο το Ά της Οδύσσειας"
    ...και θα τα στειλουν με email στον Παπουτση να τα ελεγξει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir