Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2012

Χμμ

Ειναι ανησυχητικό πως:

* Στο μνημονιακο μετωπο εχουν μπει οι δυνάμεις που είναι υπεύθυνες για το σημερινό κατάντημα της χώρας. Με τι μούτρα ζητάνε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά και ΛΑΟΣ να τους εμπιστευτούμε; Διοτι ποιος ευθυνεται για την αποτελεσματικοτητα της κρατικής διοικησεως; Ποιος για τα ρουσφετια, τα "επιδοματα" και την αποδιοργανωση βασικων δομών του κράτους; Ποιος για τη μη παταξη της φοροδιαφυγης; Με τι τσιπα ρε ζητατε εμπιστοσυνη απο τον κόσμο;
Νομίζω πως ο κοσμος πλεον-ξεχωρα απο μνημονια και τετοια- απλα δεν τους θεωρεί ικανούς για τίποτα. Ειναι btw απιστευτο πως ξεφούσκωσε  τόσο απότομα με ένα υπουργείο και 2(;) υφυπουργούς ο ΛΑΟΣ. Ειδικα ο Βορίδης εδωσε νέες διαστάσεις στον όρο λαϊκισμός.

* Στο δε αντιμνημονιακο μετωπο τα πράγματα δεν ειναι καλύτερα. Αναμεσα σε (φαινομενικα τουλαχιστον) λογικους (πχ: Βαρουφάκης) βρισκονται αυτοι που περιμενουν την επανασταση του προλεταριατου (κανονικα αυτοι επρεπε να ειναι μνημονιακοί, μιας και προλεταριατο οργανωμένο δεν ειχαμε μέχρι πρότινος. Θα μου πεις αυτο που θα έχουμε θα είναι λούμπεν, αλλά δεν γαμείς..), λουδίτες, παπάδες, δεξιοι που φοβουνται τα κουμμουνια, αριστεροι που φοβούνται τους καπιταλισταί, ο Μίκης, οι ταρίφες και η ΓΕΝΟΠ, η Χρυσή Αυγή, το λουρί της μάνας και ο νέος Καζαμίας.


Ακρη να βγαλουμε δεν προβλέπεται. Ρε μηπως η καλύτερη ιδέα είναι τελικά να...αλλάξουμε ονομα σαν χωρα;

5 σχόλια:

  1. Ναι, αλλά από τους αντιμνημονιακούς μόνο ο Κουβέλης και η Χρυσή Αυγή μοιάζουν να κερδίζουν. Οπότε, τι μας λέει αυτό για το πόσο καλά τα κατάφεραν για τη χώρα οι μνημονιακοί;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A certain crazed alien penguin8/2/12 17:38

    Ο Κουβέλης αντιμνημονιακός;
    Δε Νομίζω (χλυσ)Τάκη...
    Απλά, φρονίμως ποιών, δε λέει τίποτε και αφήνει τους παρατρεχάμενούς του να υποστηρίξουν μνημονιακές λύσεις με Βαζελίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @A certain crazed alien penguin: Ναι, μωρέ, αυτό εννοώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/2/12 11:41

    Να πάρουμε ΑΦΜ από ομάδα Β', Γ' ή Δ' κατηγορίας. Αρκεί να είναι "καθαρό". Οχι βέβαια πως η Ελλάδα παιζει στην Α'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir