Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τετάρτη, Μαρτίου 28, 2012

Προταση για νέο προεκλογικο σλογκαν του ΠΑΣΟΚ

Νομιζω πως ειδατε την φωτογραφια του πολυχρονεμενου Βενιζελότατου που κυκλοφόρησε. Επειδής όμως το "γινεται - δεν γίνεται" μου θυμίζει μια παλιά διαφήμιση της ...Lacta Ion:Νομίζω πως δεν είναι αρκετά καλή για να δείξει το νέο (ΝΔ)ΠΑΣΟΚικο ύφος και ήθος. Οπότε, με γνώση στο παρελθόν, πίστη στο μέλλον (και αρκετή εμπνευση) έχω να προτείνω κατιτίς διαφορετικό, που είναι πιο πολύ στο πνεύμα των καιρώνε:


(οδηγιες για photoshoppers: Αντι για King βαλτε ΠΑΣΟΚ ή Βαγγέλης και αντί για το κεφάλι του Eddard το κεφάλι σας)

7 σχόλια:

 1. Γϊνεται να είμαστε τόσο μαλάκες να τους ξαναψηφίσουμε; Ναι, γίνεται!

  ΥΓ. Μην ξεχνάς ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αυτό είναι το επίσημο του ΜΠΑΤΣΟΚ;
  "ναι γινεται";;;;
  και "αυτοδύναμη ελλάδα";;;;;;
  σιγά μην είναι και με κίνηση στους 4 τροχούς...
  ρε τι γίνεται...

  τέτοια επιτυχία πάντως είχα να δω απο το "υπάρχει καλύτερη ελλάδα (και την θέλουμεεεεε)"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να το(ν) πιείς και να 'ναι γάΛΛΛΛΛΛΛΛΛα. (Διαφήμιση ΜΕΒΓΑΛ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://www.karios.gr/blog/wp-content/uploads/2012/03/gameofvenizelos.png
  Κοντά είμαι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. πιο μουσκάρι γίνεται;
  δεν γίνεται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το ΠΑΣΟΚ σταθερό στο πρόγραμμά του.
  Είπε το 2009: Οικονομία ανάπτυξης, σταθερότητας, συνοχής. Έκανε τα τρία χρόνια: Ύφεση 7% ετησίως, αποσταθεροποίηση, κοινωνική διάλυση, στρατιές ανέργων. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και αφέντη Γερμανό.
  Είπε το 2009: Πράσινη ανάπτυξη. Έκανε τα τρία χρόνια: Του είπανε λέει ότι όσο έχουμε ύφεση , απαγορεύετε η πράσινη ανάπτυξη. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και ότι πει ο αφέντη Γερμανός.
  Είπε το 2009: Αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος. Έκανε τα τρία χρόνια: Επέτρεψε στους απελπισμένους Έλληνες να αυτοκτονούν στο σύνταγμα. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και περιφρούρηση του συντάγματος με δικά μας ΜΑΤ.
  Είπε το 2009: Αυτόνομο πολιτικό σύστημα, καταπολέμηση της διαφθοράς. Έκανε τα τρία χρόνια: Εξεταστικές, εξεταστικές, εξεταστικές. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και θα περιμένουμε τι θα πει ο αφέντης για τον Άκη.
  Είπε το 2009: Ισχυρή Ελλάδα των ανοικτών οριζόντων. Έκανε τα τρία χρόνια: Υπερατλαντική σύνδεση με το Δ.Ν.Τ. , και υπέγραψε τη δανειακή μαζί με τη Ν.Δ. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Σκληρή διαπραγμάτευση μέσα στο μνημόνιο, για να πετύχουμε τη δημιουργία κατάλληλων χώρων, όπου θα παρέχονται και τα απαραίτητα μέσα για να αυτοκτονούν ανενόχλητα οι πολίτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir