Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τρίτη, Ιουνίου 19, 2012

Αλεξης Παπαχελάς σπικιν Updated

*** Update: Οπως ορθως υποδείχθηκε στα σχόλια, τα δεδομένα που παραθέτω ειναι απο τις εκλογές του Μαϊου. Την πάτησα σαν ζωντόβολο προσέχοντας την ημερομηνία που είχε το έθνος στο κέντρο της σελίδας (που ειναι η τρεχουσα ημερομηνια) και οχι με μικρά γράμματα στην αριστερή άκρη που ειναι η ημερομηνια καταγραφής του άρθρου:



Στα λοιπά το άρθρο μου μένει ως έχει μέχρι να βρει κάποιος νούμερα να "μου τα τρίψει στα μούτρα". Στις προηγούμενες εκλογές ο Συριζα πήρε 16,7 % και η ΝΔ 18,9% ενώ τώρα πήρανε 26,9% και 29,7% αντίστοιχα. Εκτιμώ πως οι ίδιες ομάδες θα στήριξαν τα ίδια κομματα, απλά θα υπήρχε μια γενική συσπείρωση.

Μαιος: "Ροζ" ειναι (αναμεσα σε άλλες) η Αττικη, η Αχαϊα, η Βοιωτια, η Ευβοια και μερος της Κρήτης και η Μαγνησία όλες με καλο ποσοστό αστικου πληθυσμου (πλην Κρήτης).
Ιουνιος: Ροζ ειναι η Αττικη (εξαιρεση η Α Αθηνων και η Α Πειραιώς που χάθηκαν για λίγο), η Αχαϊα, ολόκληρη η Κρήτη, η Βοιωτία και η Εύβοια. Αττικη, Ηράκλειο, Πάτρα ειναι ροζ, απο τις μεγάλες ελληνικές πόλεις μόνο η Θεσσαλονίκη ξέφυγε.


Κοινως επιμένω σε αυτα που γράφω πως αν ψήφιζαν μονο οι αστοι κτλ θα είχαμε πρωθυπουργό τον Τσίπρα σήμερα και περιμένω να βρω/να βρει καποιος νούμερα για αυτες τις εκλογές οπότε αν χρειαστεί θα προβώ εις επανορθωτικήν δήλωσην

Τέλος Update*****

(Εχει και Νεο update στο τέλος)


Κάποιοι σαν να ζουν σε εικονική πραγματικότητα. Ή απλα μας κοροϊδευουν. Και μαλλον το δεύτερο. Γιατι αν αυτα που γραφετε εδώ κ Παπαχελά τα θεωρείτε ως την πραγματική πραγματικότητα τότε είστε ανοητος. Αλλιώς είστε απλά ψεύτης.


Και εξηγούμαι:

"Οι νοικοκύρηδες, οι αστοί, οι άνθρωποι που πληρώνουν τους φόρους τους και δουλεύουν σκληρά έκαναν χθες τη δουλειά τους. Ανέδειξαν τη Ν.Δ. πρώτο κόμμα, στήριξαν το ΠΑΣΟΚ για να υπάρχει ένας υπεύθυνος μπαλαντέρ στο πολιτικό σκηνικό και κάποιοι ψήφισαν τον κ. Κουβέλη. "



Λεγει ο μωρός. Το συμπέρασμα ειναι πως τα αλλα κομματα συλλήβδην (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΑνεξΕλ-ΧΑ-Λοιπα) τα ψήφισαν οι φοροφυγάδες, οι μή αστοι, οι τεμπέληδες. Ενδιαφερον το υπόγειο τσουβάλιασμα κκε-αριστερας-ανεξέλληνων-φασιστικής ακροδεξιας μονο και μονο για να του "βγει" το επιχειρημα. Η επιλογη των εργατικών κτλ ειναι η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ έγινε υπεύθυνο (!!!!) ως μπαλαντερ και "καποιοι" απροσδιοριστοι ψηφισαν τον Κουβέλη και τους λοιποι. Οι υπολοιποι (το 52% περιπου των πολιτων) ειμαστε ενας απολιτικ τεμπελικος φοροφυγάδικος αχταρμας. Φασισμος; Οχι δα!
 Ας αφησουμε προς το παρον τα...αριθμητικα δεδομενα (να περιμενουν τα δεδομενα παρακαλώ) και ας πιάσουμε, αυτο που πρέπει να κάνει ένας δημοσιογράφος πριν πιάσει την μπαρούφα του: ερευνίτσα.

Για εξηγείστε μου αυτο για τους αστους που πληρώνουν τους φόρους τους και δουλεύουν σκληρά κυριε Παπαχελά:






"Επίσης καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ... Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει, ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν. Αν ο καθένας μας φέρει από έναν ακόμα, που νομίζω μπορούμε, από έναν ακόμα που δεν πήγε να ψηφίσει την προηγούμενη φορά ΝΔ και τον φέρει πίσω, θα τρίβουμε τα μάτια μας την Κυριακή το βράδυ από το αποτέλεσμα..."



Αυτός ειναι ο "μη τεμπέλικος, σκληρά εργαζόμενος αστός ψηφοφόρος" της ΝΔ τουλάχιστον στα ματια των τοπικών οργάνων της, αλλα που να ξέρουν αυτοι ε; Papa-hel-ass speakin'!

Αλλα τελος παντων μπορει οι Πανικας και λοιποι να ειναι η εξαιρεση στον αστικο, τιμια και σκληρα εργαζομενο, μη φοροφυγα μεσο ψηφοφορο της ΝΔ, σωστα;





Για να έρθουν σιγά σιγά τα δεδομένα παρακαλώ. 



Επειδή εμείς εχουμε μάθει να μιλάμε 
α) λογικα ακόμα και όταν δεν μας συμφέρει
β) με στοιχεία που να πατάνε στην πραγματικότητα και
γ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΓΟΔΟΤΗ που να μπορει να δυσαρεστηθεί απο αυτα που γράφουμε έχουμε ελαφρως διαφορετική γνωμη.





Εχουμε και λέμε λοιπον:

Τι ψήφισαν οι αγρότες;

* ΝΔ: 29,6%
* ΠΑΣΟΚ: 19,5% 
Συνολο ΝΔΣΟΚ: 49,1%

* Συριζα: 5,7%

Κατα τα φαινόμενα κατά τον εεεε δημοσιογραφό κ Παπαχελά οι αγρότες ειναι οι αστοι, σωστά;


Τι ψήφισαν οι αυτοαπασχολούμενοι; Οι άνθρωποι δηλαδή που έχουν δικιά τους δουλειά ή είναι με μπλοκάκι;
(και εδώ μιλάμε για αστικό πληθυσμο συνήθως) 

* ΝΔ: 13,6
* ΠΑΣΟΚ: 9,4
ΝΔΣΟΚ: 23%

Συριζα: 18,2%

Ο Συριζα πήρε περισσότερους απο τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ξεχωριστά. Υπολοίπεται ελαφρώς του αθροίσματος τους. Παντως ειναι ντροπη να πει καποιος πως οι αυτοαπασχολούμενοι ψήφισαν ΝΔ (ασε που αν προσθέσουμε στο ποσοστο του Συριζα το ΚΚΕ τοτε το ΝΔΣΟΚ χανει)


Τι ψήφισαν οι δημόσιοι υπάλληλοι;

* ΝΔ: 16,3 % (περισσότερο απ ότι στους αυτοαπασχολούμενους)
* ΠΑΣΟΚ: 13,4% (Θελετε να βρείτε το "βαθυ πασοκ"; ΝΑΤΟ!!!)

ΝΔΣΟΚ: 29,7%

Συριζα: 22,4 % Περισσότερο απο ΝΔΣΟΚ ξεχωριστα, σημαντικά μικρότερο στο άθροισμα. Ετσι και αλλιώς ξέρουμε πολύ καλά πως υπάρχει δημόσιο πολλών ταχυτήτων. Σε αυτό θα έρθουμε αργότερα προσπαθώντας να δούμε ποιοι δημοσιοι υπάλληλοι ψήφισαν τι.


Τι ψήφισαν οι μισθωτοι του ιδιωτικού τομέα;

* ΝΔ: 10,8%
* ΠΑΣΟΚ: 8,9%

ΝΔΣΟΚ: 19,7%

Συριζα: 19,3%


Τι ψήφισαν οι άνεργοι;

* ΝΔ: 12,4%
* ΠΑΣΟΚ: 6,6%

ΝΔΣΟΚ: 19%

Συριζα: 22,1%


Τι ψήφισαν οι φοιτητες κτλ;

* ΝΔ: 9,6%
* ΠΑΣΟΚ: 8,9%

ΝΔΣΟΚ: 18,5%

Συριζα: 19,7%


Οπως βλέπουμε οι κατεξοχήν αστοι Ελληνες (αυτοαπασχολούμενοι, μισθωτοι ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, άνεργοι και φοιτητές, τουτέστιν οι αστες παραγωγικές ή δυνητικά παραγωγικές τάξεις/ηλικίες ψήφισαν πρώτο κόμμα Συριζα. Αν ψήφιζαν μόνο αυτοί τότε ο Τσίπρας θα ήταν πρωθυπουργός σήμερα. Σε αρκετές περιπτώσεις το ποσοστό του σύριζα ήταν μεγαλύτερο ή έστω παραπλήσιο του αθροίσματος ΝΔΣΟΚ) δεν "Ανέδειξαν τη Ν.Δ. πρώτο κόμμα" και σίγουρα δεν "στήριξαν το ΠΑΣΟΚ για να υπάρχει ένας υπεύθυνος μπαλαντέρ " γιατί σε αυτές τις ομαδες η ΝΔ ήταν σταθερά δεύτερη και το ΠΑΣΟΚ πολύ πολύ χαμηλά, χαμηλότερα απο τον εθνικό μέσο όρο τους και οι δύο. Αν ψήφιζαν λοιπόν ΜΟΝΟ τα αστικά στρώματα του πληθυσμού η ΝΔ θα έκανε κυβέρνηση του αγίου πούτσου ανήμερα και το ΠΑΣΟΚ θα ήταν μονοψήφιο. Αλέξη Παπαχελά πες μου πως λέω ψέμματα!


So far η ΝΔ ειναι πρωτο κομμα στους αγρότες. Ποιοι άλλοι ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατά πλειοψηφία; Ελα ντε!

Τι ψήφισαν οι νοικοκυρές (επάγγελμα οικιακά);
* ΝΔ: 24,7%
* ΠΑΣΟΚ: 16,8%

ΝΔΣΟΚ 41,5%

Συριζα: 14,6%
(θεωρω πως η πλειοψηφία των "οικιακά" ειναι συζυγοι αγροτών, αρα μαλλον οι "αστοι" πανε περίπατο και εδώ. Εκτος και αν μιλάμε για "οικιακά" τύπου Μαριάννα Βαρδινογιάννη! Εχει ενδιαφέρον παντως, αν το δείτε οι "αγροτες" με τους/τις "οικιακα" εχουν παραπλησιες τιμές κατι που σημαίνει πως οι περισσότερες συζυγοι αγροτων ειναι νοικοκυρές και μόνο, κατι που το ξέρουμε έτσι και αλλιως. Δηλαδή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αστικός πληθυσμός)


Τι ψήφισαν οι κωλόγεροι συνταξιούχοι;

* ΝΔ: 32,7%
* ΠΑΣΟΚ: 21,4%

ΝΔΣΟΚ: 54,1% (απολυτη πλειοψηφία. Εμ τοσες χαριστικές συνταξεις, τοσα μουσαντένια επιδόματα πηγαν νομίζετε απατα; Ευτυχώς που ο Λοβερδος βαλθηκε να τους καθαρίσει όλους γιατί αλλιώς χαϊρι δεν κάνουμε!)

Συριζα: 10,7%

Αρα μεχρι στιγμής οι "νοικοκύρηδες, οι αστοί, οι άνθρωποι που πληρώνουν τους φόρους τους και δουλεύουν σκληρά", αυτοι που έδωσαν την νίκη στην ΝΔ ειναι :
* οι αγρότες
* οι συνταξιουχοι
* οι "οικιακά"

ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!!!!

Τι ψήφισαν οι αμόρφωτοι (αποφοιτοι δημοτικού);

* ΝΔ: 30,3%
* ΠΑΣΟΚ: 22%

ΝΔΣΟΚ: 52,3% (απολυτη πλειοψηφια)

Συριζα: 10,6% (πολύ κατω απο τον εθνικο Μ.Ο. οπως και των υπολοιπων κομματων πλην ΚΚΕ και Ανεξελ αν σημαίνει αυτό κάτι)

Τι ψήφισαν οι εχοντες δευτεροβάθμια εκπαίδευση;

* ΝΔ: 17,2 %
* ΠΑΣΟΚ: 11,4%

ΝΔΣΟΚ: 28,6 %

Συριζα: 17,7%


Τι ψήφισαν οι έχοντες πάρει ένα πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ;

* ΝΔ: 14,5%
* ΠΑΣΟΚ: 10,8%

ΝΔΣΟΚ: 25,3 %
Συριζα: 19,2 %


(Τα γραφήματα με βάση το επίπεδο σπουδών μου φαίνονται λίγο άκυρα. Πχ το ΚΚΕ έχει σε όλα ποσοστο πολύ μεγαλύτερο απο τον εθνικο Μ.Ο. του. Αρα ή υπάρχει τεράστιο ποσοστό αναλφάβητων που ψήφισαν μονοκούκι ΚΚΕ ή οι γράφοντες μαλακίζονται. Τα δεχομαι ως σχετικές τάσεις μέχρι νεοτέρας. Τελος παντων αν συσχετίσουμε το ψηλο ποσοστο των πασοκων αμορφωτων και σχετικά υψηλο των πασοκων με "απολυτηριο" καταλαβαίνουμε και το ποσοστο των πασοκων δημ υπαλλήλων, νιε;)

Συμπέρασμα: αυτοί που " Ανέδειξαν τη Ν.Δ. πρώτο κόμμα, στήριξαν το ΠΑΣΟΚ για να υπάρχει ένας υπεύθυνος μπαλαντέρ στο πολιτικό σκηνικό " ειναι οι :
* αγροτες
* συνταξιουχοι
* οικιακα
* αμόρφωτοι (πως αλλιώς να αποκαλέσεις τους αποφοιτους δημοτικού σήμερα;)

και όχι οι "οι νοικοκύρηδες, οι αστοί, οι άνθρωποι που πληρώνουν τους φόρους τους και δουλεύουν σκληρά ". Γιατι κανενα απο αυτα τα στρώματα δεν είναι αμιγώς αστικό και για μερικά υπάρχουν ισχυρές πιθανότητες να ισχύει το αντίθετο (οικιακά, αγροτες).

Οσο για το νοικοκύρηδες, τελικά για τον κ. Παπαχελά "νοικοκύρης" πρέπει να είναι ο αμόρφωτος αγρότης που έχει τη γυναίκα κλεισμένη σπίτι μόνο για να "του πλένει και να του καθαρίζει" ή έστω ο συνταξιούχος.


Αυτοί έβγαλαν την ΝΔ πρωτο κόμμα, αυτοί έκαναν τον Αντώνη πρωθυπουργό και σε αυτούς έπρεπε ο Αλέξης να γράψει τον ευχαριστήριο πρόλογό του. Ελπίζω να με διαβάσει και στο επόμενο άρθρο να έχει μιαν αντίστοιχη ωδή στον αμόρφωτο, στον αγρότη, στην νοικοκυρά που αν ειναι σύζυγος αμόρφωτου και αγροτη οι πιθανοτητες να ειναι ομοιως αμορφωτη αγρότισα ειναι μάλλον μεγάλες και στον φοβισμένο από την τηλεόραση συνταξιούχο μιας και αμφότεροι ως μη μορφωμένοι, μή αστοι κτλ ενημερωνονται μόνο απο τον Αλέξη και τους ομοίους του και έτσι ψήφισαν.


Αλέξη σχεδόν δύο εκατομμύρια κόσμος περιμένει από εσένα μιαν ελάχιστη αναγνωριση! Μην γίνεσαι αχάριστος!

**** Νέο Update:
Οριστε κατι κρισιμο και χρήσιμο για τουτες τις εκλογές οσον αφορά την ηλικία των "νοικοκυραίων" του Alexis που ....δουλεύουν σκληρά ως... συνταξιούχοι:


Ακομα και στο in.gr ειδαν το προφανές:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεχώρισε στα μεγάλα αστικά κέντρα, την Κρήτη και την Εύβοια, ενώ στην περιφέρεια ενισχύθηκε σημαντικά, ωστόσο έμεινε πίσω (σ του Z: προφανως υποννοεί στην περιφέρεια ε;) από τη Νέα Δημοκρατία . 

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/6/12 12:33

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ.ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟ PAPA-HEL-ASS-ΓΝΩΣΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΤΗΣ CIA
    ΠΟΛΥ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
    LEON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό (αν και με τα "κακά λόγια" που έχεις βάλει μέσα αποκλείεται να λάβεις σοβαρή απάντηση από τον Παπαχελά και τους υποστηρικτές του). Να προσθέσω μόνο ότι αν ο Παπαχελάς αντιλαμβάνεται τους αστούς ως αστικό πληθυσμό και όχι με μαρξιστικούς όρους, τότε δεν χρειάζεται καν να ανατρέξουμε στα ευρήματα των δημοσκοπικών αναλύσεων: το συνολικό άθροισμα των ψήφων του Σύριζα στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι σαφώς μεγαλύτερο από αυτό της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, αλλά πώς αλλιώς να εκφράσει τη χαρά του και να επιτεθεί έμμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ;

    Οι πίνακες εξαιρετικά ενδιαφέροντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντιλαμβάνομαι βέβαια τον εκνευρισμό σας για τις γενικεύσεις και τα αυθαίρετα συμπεράσματα του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, αλλά και οι δικές σας γενικεύσεις και χαρακτηρισμοί δυστυχώς με ενοχλούν εξίσου...

    Φιλικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΨΗΦΟΥ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ. ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΒΩΝΤΑΙ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΑ (ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ) ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΑΥΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ Μ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΥΤΗ ΜΙΑ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @leon
    Εγω δεν μιλω περι πρακτορων και τετοια. Ασε που η χωρα που η πολιτικη της ομοιαζει στην παρουσα φαση με τις βασικες αναγγελιες του συριζα ειναι οι ... ΗΠΑ!

    Εγω ψευτη τον ειπα τον άνθρωπο!!!

    @δειμος
    Σωστος!

    @gazakas
    Προφανως εχεις δικιο. Αλλα θεωρησα πως επειδη ειναι ηλιου φαεινοτερο πως στις πολεις η ΝΔ τον ηπιε, πηγα να βρω ποιοι ειναι τελος παντων αυτοι οι "σκληρα εργαζομενοι νοικοκυριαιοι"!!

    @giana
    προφανως εχεις δικιο.
    Αλλα:
    1. το blog λεγεται αεισιχτιρ και ουχι αλλιως
    2. προσπαθησα συνειδητα και σκληρα να αποδώσω κάτι παρόμοιο με το ύφος του πρωτότυπου κειμένου του Alexis που νομίζει πως οι "αστοι" του ψηφισαν ΝΔ διοτι τους αλλοι, τους "χωριατες" δεν τους θελει, ειναι τρε μπαναλ και τετοια. Ε αν το φορτισα λιγο παραπανω τι να κανουμε;


    @ενρεστο
    Περι πρακτορων κτλ δες την απαντηση μου στον Leon. Δεν διαφωνω πουθενα με αυτα που λες για τους συνταξιουχους. Εξηγω και στην gianna πιο πανω γιατι το ποστ ειναι ετσι οπως ειναι. Η ελιτιστικη και συνάμα λαϊστικη νοοτροπια ειναι του παπαχελα. Εγω σνομπάρω μονο τους πασοκοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ενδιαφέρον. Από την άλλη ενδιαφέρον είναι και ότι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΙΚΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ έδωσαν τα λιγότερα σε ΧΑ και ΑΝΕΞΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μηπως το γραφημα είναι από τις εκλογες του Μαη ;;
    (ακυρο το "μηπως" 13/5 δημοσιευθηκε στο Εθνος το γραφημα - ειναι των προηγουμενων εκλογων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @endemos

    Οντως ενδιαφερον

    @haridimos
    Ειναι απο τις εκλογες του Μαη στις οποιες ο Συριζα πηρε 16%. Ειμαι περιεργος και εγω να βρω κατι αντιστοιχο για τις τωρινες. Αλλα ο χαρτης ηταν ροζ σε Αττικη, Κρητη, Αχαϊα αν κατι λεει για τους αστους αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @haridimos
    Προέβην σε update και διόρθωση αν και επιμένω σε αυτα που έγραψα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ChrisMrSly19/6/12 18:11

    Μη γαμιέσαι ρε να τα βρεις και σπας την κεφάλα στην πετσέτα, ο άθρωπας μίλησε ξεκάθαρα. Έκαναν χθες τη δουλειά τους. Προφανώς σαν δουλειά εκλαμβάνει την ψήφο ΝΔ του ΣΟΚ και δέους. Το είπες, τόσες συντάξεις, τόσα μουσαντά, τόσοι διορισμοί, τόση διαπλοκή, πού πήγανε; Άντε γαμηθείτε αμόρφωτοι, εξαιτίας σας (μαλάκες Παπαχελάδες, μην παρεξηγούμαστε) θα δουλεύω 30 χρόνια για 350 ευρώ. Γύφτοι αρούγκανοι μη χάστε το παραδάκι που σας άφησε ο παππούς ο χίτης. Κώλοι μπόγδανοι. Τσελιγκάδες.

    Τέλος πάντων, άμα το θεωρείς υπερβολικό το σχόλιο κόψτο και ξαναμπαίνω να γράψη πιο ήρεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μιλώ για τα παιδιά μου και ιδρώνω... Πάρτε τον από τη Βικιπαίδεια να τον χαιρόμαστε. Σπουδές στο Αμέρικα και για να τά "κάνουμε όλα" ήτανε και ανταποκριτής της Αυγής το παπαπουλάκι μου. Μέχρι και συμμετοχή στη Λέσχη έχει.
    Ορίστε πως πούλησε "προοδευτικότητα" το καθίκι:
    "Βιβλιογραφία
    - Ο βιασμός της Ελληνικής Δημοκρατίας, Ο αμερικανικός παράγων, 1947-1967, (Βιβλιοπωλείο της Εστίας) (1997
    - (Για τη Χούντα των Συνταγματαρχών), ISBN 978-960-05-0748-5
    - Φάκελος 17 Νοέμβρη (Βιβλιοπωλείο της Εστίας) (2003) (σε συνεργασία με τον Τάσο Τέλλογλου), ISBN 978-960-05-1055-3"

    Και ένα υπέροχο βιογραφικό:
    "Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961 και είναι εγγονός του Αλέξανδρου Παπαχελά. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και έπειτα πήγε στις Η.Π.Α. όπου σπούδασε Οικονομικά και Ιστορία στο Κολέγιο Bard, ενώ στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Δημοσιογραφία και τις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια (Columbia University).
    Άρχισε τη δημοσιογραφική του καριέρα στη Νέα Υόρκη ως ανταποκριτής για την εφημερίδα "Η Αυγή" το 1983, και συνέχισε ως ανταποκριτής για την Καθημερινή, την Ελληνική Υπηρεσία του BBC στην Ουάσινγκτον και τον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel [3].
    Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1998, ξεκίνησε να γράφει στην εφημερίδα "Το Βήμα" και συνέχισε τη συνεργασία του με το Mega Channel, συμπαρουσιάζοντας για δύο χρόνια την εκπομπή "Μαύρο Κουτί" και στη συνέχεια παρουσιάζοντας για επτά χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2000, την εκπομπή "Φάκελοι" [4]. Στο Mega Channel διετέλεσε επίσης διευθυντής ειδήσεων [5] και πολιτικός σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Τον Σεπτέμβριο του 2006 ξεκίνησε να αρθογραφεί στην Καθημερινή [6] και τον Απριλίο του 2007 ανέλαβε τα καθήκοντα του διευθυντή της εφημερίδας [7]. Τον Οκτώβριο του 2007 ξεκίνησε και συνεχίζει μέχρι σημερα, την παρουσίαση της εκπομπής «Nέοι Φάκελοι» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
    Είναι μέλος της παγκόσμιας μη κυβερνητικής οργάνωσης Τριμερής Επιτροπή (Αγγλικά: Trilateral Commission)[8] και έχει συμμετάσχει σε συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ[9]."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/6/12 22:55

    Η όπως πάντα ενδιαφέρουσα αρθρογραφία του Α. ΠΑΠΑ-HELL-ASS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κακώς το ξεψαχνίζεις τόσο ρε zaph. Και ούτε καν οι ημερομηνίες έχουν την παραμικρή αξία. Δηλαδή το συγκρότημα του Παπαχελά που υποστηρίζει ότι πρέπει να παταχθεί η φοροδιαφυγή γιατί δεν μας εξηγεί για ποιον λόγο αυτρή η χώρα βάλτωσε αφού επί τόσα χρόνια φοροδιέφευγε μόνο το 20% του εκλογικού σώματος; Και αν ήταν και τόσο κιόλας.
    Γενικά αυτή η προσπάθεια ταυτοποίησης ομάδων με κόμματα πραγματικά το θεωρώ απόπειρα αυτολοβοτομής, υπό την έννοια ότι δεν έχει νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/6/12 10:35

    Μια διόρθωση Στο τελευταίο διάγραμμα η εικόνα της ΝΔ με την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να είναι ανάποδα. Και είναι από αυτές τις εκλογές πράγματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Z δες εδώ
    http://www.e-typos.com/content/entheta_pdf/EKLOGIKO-2.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @chrMrSly
    Θα το ψαχνω διοτι τα δεδομενα ειναι σημαντικα. Στα λοιπα συμφωνω και δεν βρισκω λογο λογοκρισιας. Μονο οι τρολιες κοβονται εδω καθώς θυμάσαι! :)


    @Γιώργος Πυλαρινος
    Δεν μπαινω στην διαδικασια πρακτορων, αμερικης, τριμερους επιτροπης και τετοια χαζα. Ο Αλέξης ψεύδεται. Απλο ειναι.

    @ανώνυμος
    :)

    @hades
    Καθολου. Υπάρχουν ταξεις και ταξικη παλη και τετοια. Μπορει να μην εχουμε μεγαλο προλεταριατο, αλλα τουτοι δω πανε να μας προλεταριοποιήσουν όλους!!

    @ανώνυμος 2

    Δεν ειναι ανάποδα. Αν δεις καθε κόμμα έχει το κατάλληλο χρώμα δίπλα στο σήμα του. Και εγώ έτσι νμζ αρχικα!

    @mandragoras
    Ευχαριστώ! Η που θα γράψω νέο ποστ ή που θα το κανω update!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir