Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2012

Στο Ιραν ειναι πρωτόγονοι ε;

Συγχαρητήρια στον Υπουργο μπατσοκικής, χριστιανο-α-δημοκρατικής και τα λοιπά τάξεως κον κον Δένδια (και σε όλο το...επιτελείο του!). Τους πιασαμαν τους εγκληματίες! Ευγε και εις ανώτερα!!


Εμεις πάντως αναμενωμεν τον πατερ σερβίτσιο, σουβλακίσιο, καπρίτσιο, κοκορίτσιο, οχι-και-τοσο-ισιο, παρίσιο, αρνίσιο,  και ίσως μοσχαρίσιο διοτι δεν ειμεθα και πολυ φαν των μακαριονιώνε και των σπαγγέτι γενικώς, είμαστε από άλλη θρησκεία, οποτε καλα εκαναν οι δημοκρατικές (;; ; ;;; ;)  αρχές μας και έπιασαν το παλουκάρι διοτι ήντονε ανταγωνιστής.




Το σοβαρό της υπόθεσης: Προφανώς μόνο καποιος φασίζων μπετόβλακας θα το κινούσε το θέμα και μόνο καποιοι φασίζοντες ηλίθιοι θα έπαιρναν το μέρος του, ειδικά για την περίπτωση του πατερ αρνίσιου του οποίου τα θαύματα που έκανε όσο...ζούσε αυξάνονται εκθετικά απ΄όταν πέθανε και δώθε! Επίσης μόνο κάποιοι φασίζοντες εχθροι της δημοκρατίας θα συλλάμβαναν κάποιον με την κατηγορία πως...κάνει χιούμορ. Το οτι το ...κατήγγειλε βουλευτής της ΧΑ και το εκτέλεσε (στην κυριολεξία) πολιτικά ένας υπουργός της ΝΔ (και όλο το επιτελείο του) δεν είναι τυχαίο μας επιτρέπει να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

Κατά τα άλλα κοροϊδευουμε τους Ιρανούς, τους Πακιστανούς και λοιπούς επειδή ειναι....πρωτόγονοι και φανατίλες και επειδή μια ταινία παρουσίαζε "καπως" τον προφήτη τους (το σεπτότερο πρόσωπο στο Ισλαμ. Θυμηθείτε τι είχε γινει εδώ με τον "Τελευταίο Πειρασμο" και υψώστε εις την συναισθηματική νιοστή, που και πάλι όόόόολοι αυτοι οι ταλιμπανέζοι που "παρεξηγιώνται να 'ουμε" για τον ***** είναι, αλλά λέμε τώρα), όχι έναν ΑΜΟΡΦΩΤΟ του ΚΕΡΑΤΑ,  ΦΑΝΑΤΙΚΟ, ΦΑΣΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΙΖΩΟ ΓΕΡΟ-ντα γύρω από το ...πτώμα του οποίου έχει στηθεί τον τελευταίο καιρό ένα χοντρό πανηγύρι αισχοκέρδειας. Μάλιστα. ΕΥΤΥΧΩΣ ρε γαμημένοι που είμαστε ακόμα στην ΕΕ διοτι ίσως να είναι το μοναδικό που μας έσωσε (απο εποχές ΕΟΚ κετς) απο εσάς τους ΕλΕλ(α)Χρ και έχουμε κάποια ίχνη κοσμικότητας!


ΟΥΣΤ!

Disclaimer
Τα παραπάνω δεν συνιστουν χιουμορ αλλα προσωπική ΑΠΟΨΗ. Για να δουμε άραγες θα μηνυθούμε και γι αυτό;

Παραπέρα δεν έχω να πω πολλά, μιας και έχω κηρύξει...απεργία στην ενημέρωση λόγω φόρτου εργασίας (βλ τεμπελιάς).

Σταχυολογώ από εδώ:

Ο 27χρονος συνελήφθη μετά από σχετική επερώτηση του βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά και αφού στα ίχνη του βρέθηκε η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκληματος.


Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος 27χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων, μέσω της γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook.


Ο 27χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στα Ψαχνά Ευβοίας, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα laptop. (σ του Ζ: δεν αντέχω. Ρε σεις ο άνθρωπος δεν ειχε κανα υλικό παιδικής πορνογραφίας, δεν κονόμαγε παράνομα, δεν ειχε κλέψει τιποτα και η δουλειά του η σχετική με το θέμα (με η χωρίς εισαγωγικα, δεν θα τσακωθούμε κιόλας) ήταν στο facebook! Με ποια λογική του κατασχέσατε τον υπολογιστή;) Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί για να απολογηθεί στην Εισαγγελία. 

5 σχόλια:

  1. Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι περισσότερο. Απλά μερικές φορές τρελαίνομαι που αναρωτιούνται ακόμα γιατί ενισχύεται η Χρυσή Αυγή δημοσκοπικά. Το έγραφα προ ημερών και την Παρασκευή μάλλον επιβεβαιώθηκα.
    Με πρόσχημα (γιατί αν είναι ειλικρινές, πρόκειται για αθλιότητα και ηλιθιότητα) τη μείωση της δύναμής της και την "επαναφορά στη νομιμότητα", μόλις έγιναν γνωστά τα περιστατικά σε λαϊκές αγορές, έσπευσαν δήμοι, οργανισμοί και Κεντρική Διοίκηση με ΕΛΑΣ να εξετάσουν τους μικρο
    πωλητές και τις άδειές τους.
    Έτσι, όμως, ουσιαστικά επιβεβαίωσαν στους ψηφοφόρους ότι η Χρυσή Αυγή είχε δίκιο και πως αν δεν ενεργούσε αυτή, το Κράτος θα κοιμόταν ακόμα (=>μπράβο στους φασίστες).
    Την Παρασκευή σπεύδουν αμέσως οι δικαστικές κι αστυνομικές να συλλάβουν κάποιον που ειρωνευόταν ένα μοναχό (οι φονταμεταλιστές τον θεωρούν φωτισμένο ή προφήτη). Έρχονται ακόμα μία φορά να δείξουν ότι η Χρυσή Αυγή έχει δίκιο και πως αν δεν αποκάλυπταν το θέμα οι ναζιστές, ακόμα θα βλασφημούσε ο άπιστος/άθεος.
    Όλα τα βήματα σήμερα της Πολιτείας (δικαστικών, πολιτικών κι εκτελεστικών οργάνων) συγκλίνουν στα μαύρα βήματα του ναζιστικού μορφώματος. Κάθε βήμα τους επιβεβαιώνει στα μάτια του ψηφοφόρου ότι οι φασίστες έχουν δίκιο κι ευτυχώς που μπήκαν στην Βουλή, αλλιώς "οι αριστεροί θα είχαν κυριεύσει το κράτος και οι ανίκανοι θα έκλειναν τα μάτια ξανά"
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άστα βράστα.

    Στο κράτος που ΤΑ ΠΑΝΤΑ έχουν βαρέσει διάλυση, συνελήφθη ο... Παστίτσιος κατόπιν επερώτησης βουλευτή της ΧΑ... Ντάαααξ...

    Τουλάχιστον είμαι σίγουρος ότι ο Αρτυόμσκα θα τον σώσει τελικά τον σταθμό της ΒΕ-ΝΤΕ-ΕΝ-ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε θα μας συλλάβουν επειδή προσβάλλονται που δεν πηγαίνουμε την Κυριακή στην εκκλησία να δω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ChrisMrSly27/9/12 20:21

    Το χειρότερο, αν θες τη γνώμη μου, είναι πως ο Παΐσιος ήταν ένας τυπάκος που τριγυρνούσε στα πανηγύρια μέχρι κάτι εκκλησιαστικοί εκδοτικοί οίκοι να ανακαλύψουν πως μπορούσαν να βγάλουν λεφτά από αυτόν (τυχαίως, αυτό έγινε όταν πέθανε και δε χρειαζόταν να του σκάσουν λεφτά για τα δικαιώματα). Τώρα θέλουν να τον αγιοποιήσουν -σιχαίνομαι και να σκεφτώ πόσα λεφτά βγάλανε.

    ΥΓ: Τον Παΐσιο ξέρεις πότε τον έμαθα; Όταν ήμουν πρώτη λυκείου και μας τον έκανε κήρυγμα η ταλιμπανέζα καθηγήτρια θρησκευτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι έγινε ρε; Σηκώθηκες επιτέλους από το διπλοκρέβατο; :Ρ
    Καλά τα λες, αλλά ξεχνάς πως όταν εμείς τα κάναμε στον τελευταίο πειρασμό ήμσταν πολύ μπροστά.
    Σάμπως το ίδιο δεν συνέβη και με εκείνο το βιβλίο του Ανδρουλάκη, ή με το αναφαίρετο δικαίωμα κάποιων άλλων να καίνε σημαίες; (γκουχ-γκουχ)
    Άντε, καλώς επέστρεψες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir