Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Κυριακή, Δεκεμβρίου 23, 2012

I think God put you here to test my faith dude

Μήπως η Γη ειναι το κέντρο του Σύμπαντος;
Μήπως τα άστρα ειναι μικρά λαμπάκια που τοποθέτησε ο καλός Θεούλης για να μας φωτάνε το βράδυ; Μήπως τελικά τα απολιθώματα τα έβαλε όντως ο Θεός για ....να δοκιμάσει την πίστη μας;

Τελος πάντων αμαν πια αυτες οι ιερόσυλες μαλακίες.

Η γη ειναι το κέντρο του σύμπαντος.

Και επίπεδη.


Και έγινε πριν 7519 χρόνια (για την ακρίβεια το 5508 πΧ. Μην με ρωτήσετε τι ώρα. Α, btw δεν έκανα λάθος στην πρόσθεση 2012+5508=7520 αλλα σε εμάς δεν υπάρχει έτος 0, σωστά;)


Βεβαίως η εκκλησία δεν λέει πια πως η Γη ειναι επίπεδη ή πως ο Ήλιος γυρίζει πίσω της. Διότι αυτο πλεον ειναι άμεσα διαψεύσιμο (εμ πως να το παίξεις επίπεδη γη όταν έχεις δορυφόρους και αγιεροπλάνα; Γίνεται; Δεν γίνεται!)

Αλλα αυτο δεν τους εμποδίζει να υποστηρίζουν το ότι η Γη είναι δεν ειναι 10.000 ετώνε! Κατι που ειναι παρόμοιας μαλακίας με τα προηγούμενα, αλλα δεν ειναι άμεσα διαψεύσιμο μιας και πρέπει να σου εξηγήσει κάποιος για πέντε λεπτά γιατί, και όχι να σου πει να δεις.....δορυφορική τηλεόραση!






Όπως βλέπετε λοιπον το .....πανσοφο και θεοφώτιστο πατριαρχείο Ιεροσολύμων πιστεύει πως ο κόσμος είναι 7519 ετών. Σε τέτοιους ασχετους, αμόρφωτους, ****** (λογοκρισία) πάτε για εξομολόγηση, αυτούς συμβουλεύεστε για τα προβληματά σας, σε αυτούς δίνετε χρήματα. Τέτοιοι φαντάζομαι θα υπάρχουν και κατα δω μερια και θα ήθελα σε κάποια συνέντευξη καποιου επισκόπου να του γίνει μια σχετική ερώτηση..


Ρε ουστ!






Υ.Γ.1 Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Την εικόνα και το σχετικό λινκ τα βρήκα από το άρθρο του Διαγόρα εδώ.








Υ.Γ.2 Τελικά βρήκαμε και την εξήγηση για τους δεινοσαύρους που εξαφανίστηκαν:



2 σχόλια:

  1. Αααααα ωραίο αυτό με τα Ιεροσόλυμα θα μπω κι εγώ να δω να κράξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάλαβες φίλε, καταργείς την ιερά εξέταση και ξεθαρρεύει ο καθένας και αμφισβητεί τα ιερά κείμενα χρονιάρες μέρες. Πίστευε και μη ερεύνα λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir