Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Δευτέρα, Απριλίου 08, 2013

Έρι έρι έρι*

Το τελευταίο άρθρο Πρετεντέρη δεν προσκομίζει κάτι καινούργιο στη δημόσια σκέψη. Ούτε και η υπερφίαλη βλακεία, η φασιστική ισοπέδωση και η άκριτη υιοθέτηση φιλοκυβερνητικών (ακραίων) θέσεων περι "των δύο άκρων" και όλα τα σχετικά. Απο το άρθρο Πρετεντέρη θα δώσω μόνο ένα εδάφιο ενδεικτικο του κυνικού τρόπου σκέψης του.

"Η αντίληψη είναι ο κυνισμός. (σ του Ζ: ποιος μιλάει ρεεεεε) Μπορεί, ας πούμε, να υπερασπίζεσαι βιαστές ή να δέρνεις Πακιστανούς αλλά ταυτοχρόνως να ελέγχεις τη διαφθορά και τη διαπλοκή."

Το να κάνεις πογκρόμ, δολοφονικές επιθέσεις κτλ είναι το ίδιο κατά Πρετεντέρη με την άσκηση δικηγορίας. Εκτος και αν, πάντα κατά Πρετεντέρη, οι βιαστές κτλ δεν δικαιούνται υπεράσπισης, ή εκτός και αν ενας δικηγόρος ειναι συγκατηγορούμενος ή ομοϊδεάτης του κατηγορούμενου και δεν το ξέρουμε. Ή ακόμα: εκτός και αν έχουμε την βεβαιότητα πως ένας κατηγορούμενος είναι a priori ενοχος και οποιαδήποτε προσπάθεια υπεράσπισής του καταπατά την ίδια την έννοια της δικαιοσύνης. 


Και αυτά τα ...δεοντολογικά τα γράφει ένας ο οποίος ο ίδιος ομολόγησε πως περι κρίσης έλεγε μαλακίες επειδή έτσι του έλεγαν να πει. Μαλιστα.

Μετά την ...τσουτσουνιάδα που είχαμε στην προανακριτική επιτροπή και κοροϊδέψαμε αναλόγως στο προηγούμενο , και στην οποια τσουτσουνιάδη πετάχτηκε σαν την τσαπού ο Πρετεντέρης να μας τιγκάρει στην μαλακία, είχαμε τον Τράγκα που εμφάνισε την εθνική μας ομάδα βλακείας στην τηλεοπτική εκπομπή του



αλλά είχαμε και τον Πάσχο ο οποίος δεν μπορούσε να αφήσει την ρητορική του Αδωνη - Βενιζέλου (η Χα ειναι ουρα του Σύριζα, άρα τί ΧΑ τί Σύριζα) απροστάτευτη:






Σε σχετική μου ερώτηση για το γιατί δεν αναρωτήθηκε γιατί η Κωνσταντοπούλου δεν τσακώθηκε με τον Χαλβατζή ας πούμε, περιμένω ακόμα απάντηση. Η όλη ιστορία είναι να φανεί πως η Κωνσταντοπούλου είναι παρανοϊκή, ο Κασιδιάρης είναι βίαιος, οι ανεξέλληνες τρελοί κτλ έτσι ώστε "ελλείψει άλλου, η κυβερνητική επιλογή είναι η βέλτιστη" και επειδή στην παρούσα φάση το ΚΚΕ είναι στα κάτω του δεν το πειράζουμε, μπας και καταφέρει να πάρει ψήφους απο τους συριζαίοι. Και μάλιστα ενίοτε (αλα Παπαχελάς) λέμε και καμια καλή κουβέντα γι' αυτό. Βεβαίως όποιος έχει την υπομονή και την επιμονή να διαβάσει τα επίμαχα πρακτικά (από εδώ) θα δει πως η Κωνσταντοπούλου δεν ειναι παρανοϊκή αλλα επίμονη (σε κουραστικό βαθμό, δεν θα διαφωνήσουμε), ο Βενιζέλος αναιδεστατος και το παίζει τρελή, ο Μαρκογιαννάκης σιγουρα δεν κάνει για πρόεδρος (για να μην πω κανα χοντρό), οι Αδωνις-Βαρβιτσιώτης θλιβεροί και ο Ρήγας αστείος. Ο Κασιδιάρης ειναι απλά ο γνωστός καλός καραγκιόζης ο οποίος κουρδίζεται πολύ εύκολα μιας και τον έχουν μάθει όλοι, πόσο μάλλον μια πολιτική γάτα (με την κακή έννοια) όπως ο Βενιζέλος.

Το συμπέρασμα που βγαίνει ειναι πως η Κωνσταντοπούλου "τσακώνεται" με τους κυβερνητικούς βουλευτές και με όσους μάρτυρες δεν απαντάνε στις ερωτήσεις της ή την εμπαίζουν/κακοποιούν λεκτικά με την ανοχή του προεδρείου. Αυτο τώρα ειναι παρανοϊκό και σημαίνει πως "η Κωνσταντοπούλου τσακώνεται με όλους" κατά μερικούς

Θυμήθηκα εδώ πως κάποιοι πάσχοντες πασχίζοντες κατηγορούν τον Συριζα πως εχει ουρά τη ΧΑ επειδή συμφωνεί (;) μαζί του στην προανακριτική. Γιατί δεν κατηγορούν την κυβέρνηση για το ίδιο όταν η ΧΑ υπερψηφίζει τις φοροαπαλλαγές των εφοπλιστών ή όταν υποστηρίζει "την επένδυση" στις Σκουριές; Εκεί ο λαλίστατος Πάσχος, ακόμα και όταν τον ρωτάμε ή τον προτρέπουμε, ξεχνάει να γράψει κατι. Ούτε αναρωτιέται, ούτε τουιτάρει ούτε τίποτε. Δεν έγινε τίποτε απ΄όλα αυτά κατά Πασχο καταπως φαίνεται ή είναι ανάξια σχολιασμού σαν να μην είναι αποφάσεις της ελληνικής βουλής.


Αλλά η ουσία δεν ειναι ο Σύριζας και η ΧΑ δεν ειναι τίποτε καινουριο. Εχει λεχθει και ειναι σχετικά ακριβες πως ενα καλο ποσοστό του πληθυσμού μας ειναι παραδοσιακά φασιστρόνια του κερατά μιας και ποτέ δεν αποφασιστικοποιηθήκαμε σαν χώρα. Το αστείο ειναι πως οι πιο πολλοί απο αυτούς διαχρονικά κρυβόντουσαν στο ΠΑΣΟΚ ή στην ΝΔ και σε επίπεδο στελεχών ακόμα το κάνουν. Kαι οι διάφοροι Πρετεντέρηδες, Πασχοι, Μπάμπηδες και σία μπορεί να νιώθουν "άβολα" με τους φασίστες αλλά τους προτιμάνε από άλλες επιλογές. Τόσο απλα. Γιατί οι ΝΔΣΟΚοι αλλά και τα ΜΜΕ ξέρουν πως ο κόσμος της ΧΑ ειναι δικός τους κόσμος, που απλα πήγε εκεί που ανήκει επειδής τελειώσαν τα ρουσφέτια (προς το παρον). Οποτε η ΧΑ απλά κανει συντήρηση του κόσμου αυτού και η ίδια προφυλάσσεται για να μην κανει καμια μαλακία ο κόσμος και σκεφτεί  (που δεν το νομίζω έτσι και αλλιως) διαφορετικά. 

Βλέπουν το σύστημα ΝΔΣΟΚ να πέφτει, τον Κουβέλη να μην τραβάει και σκεφτονται από τώρα τον επόμενο "αξιοπιστο" κυβερνητικό εταίρο. Οπως νομιμοποιήθηκε το ΛΑΟΣ, για να λάβει αργότερα αναίμακτα κυβερνητικό πόστο και κατόπιν τα μεγαλοστελέχη του να μπουν "αθόρυβα" στην ΝΔ, έτσι σιγά σιγά άλλοι εξισώνουν την ΧΑ με υπάρχοντες σχηματισμούς (οπως το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ (!)) και άλλοι τους προμοτάρουν απροκάλυπτα (Θέμος, Τράγκας) με στόχο να τους νομιμοποιήσουν στην κοινή γνώμη. Γιατί η μαύρη αλήθεια είναι πως αν ας πούμε το ΚΚΕ ήταν στην παρούσα φάση μεγάλο και ο Σύριζας μικρός όλοι αυτοί θα κραύγαζαν για τις "ουτοπικές ονειρώξεις", το "σταλινισμό" κτλ, θα εξίσωναν το ΚΚΕ με την ΧΑ ενθυμούμενοι τα ΚΝΑΤ κτλ, ο Σύριζα θα προστατεύονταν για να μην πέσει και άλλο και πάλι θα προμόταραν την ΧΑ. Γιατί;

Γιατί απλουστατα την προτιμάνε. Ολοι αυτοι, deep down inside, αλλά και φανερά αν τους ρωτήσεις αν θέλουν να βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα (πχ) ή η χρυσή αυγή θα απαντήσουν το δεύτερο. Είτε στα κουφωτά είτε απροκάλυπτα. Γιατί νομίζουν πως είναι ίδια περίπτωση με το ΛΑΟΣ. Μερικα τρελαμένα attention whores, ουφολόγοι και μια μειοψηφία "ακτιβιστών της δεξιάς", τους οποιους όλους αυτούς νομίζουν πως μπορούν να τους κουλαντρίσουν όπως τους λαοτιανούς. Ομως θα την πατήσουν γιατί όταν (και αν) καταλάβουν πως προμοτάρουν  όχι μονο ουφολόγους, απλούς βλαμμένους και attention whores αλλά και δυνάμει (ή ήδη) δολοφόνους μπορεί ήδη να είναι πολύ αργά.


*Ερι ερι ερι μαλάκα Πρετεντέρη.

8 σχόλια:

  1. Να προσθέσω στα παραπάνω -με τα οποία συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ, βεβαίως-βεβαίως- και τον απύθμενο σεξισμό με την οποία αντιμετωπίζεται η Κωνσταντοπούλου από τους πολιτικούς της αντιπάλους και από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Ειλικρινά, χρόνια είχα να δω τόσα εμέσματα για μια γυναίκα -όποια κι αν είναι αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @khlysty
    Περι σεξισμου κτλ δες το προηγουμενο ποστ οπου τα εχω μαζεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το είδα, απλώς θεωρώ ότι πλέον ξεπεράστηκαν και τα τελευταία όρια με το έμεσμα του συγκεκριμένου στο Βλήμα. Δηλαδή, φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο στόχος δεν είναι η κριτική -καλόπιστη ή κακόπιστη, δε με νοιάζει-, αλλά το character assassination της Κωνσταντοπούλου, ως πολιτικού και ως γυναίκας. Το κείμενο είναι χυδαίο από κάθε άποψη και μαγκιά του ΣΥΡΙΖΑς που αποφάσισε δημόσια να πει ότι σε εκπομπές του τύπου δεν πρόκειται να ξανασυμμετάσχει με στελέχη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ChrisMrSly9/4/13 19:07

    Η κυβέρνηση γενικότερα έχει βαλθεί να μας αποδείξει πως γινόμαστε μαλάκες όταν λέμε πως δε μπορούν να πέσουν χαμηλότερα. Σε λίγο θα πρέπει να ζητάς αποδείξεις πως έχει απολυτήριο λυκείου όποιος γράφει τις ανακοινώσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοίτα zaph, η αλήθεια είναι ότι πλέον μπαίνουμε σε άλλη φάση: αν δεν με απατά η μνήμη μου είναι το τρίτο (ίσως και τέταρτο) συνεχόμενο εξάμηνο που βγαίνουμε ως θριαμβευτές στις αγορές. Το πράγμα αρχίζει να σοβαρεύει, ο κόσμος σιγά σιγά έστω και με καθυστέρηση αγριεύει, και οι Πρετεντέρηδες έχουν αρχίσει ν'ανησυχούν για πλήθος θεμάτων. Η επιθετικότητα δικαιολογείται αλλά κατά τη γνώμη μου ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Υπομονή και θα εκπλαγείς κι άλλο από όλους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/6/13 20:05

    Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, με πλαστές προϋπηρεσίες έγιναν παράνομα υπάλληλοι αορίστου χρόνου εργολάβοι στα 60 τους; Γνωρίζετε ότι, σε ΑΕΙ, απασχολούν σε διοικητικά δημοσιογράφους πτυχιούχους, την ώρα που έμπειρους δημοσιογράφους τους απολύουν από την ΕΡΤ κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, αυτοί είναι ομάδες της οικογενειοκρατίας και εμπροσθοφυλακή της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, το Υπουργείο έχει κάνει απογραφή, αλλά αυτά δεν τα βλέπει; Τα θεωρεί φυσιολογικά; Γνωρίζετε ότι, αυτοί και οι επίορκοι καλύπτονται από την οικογενειοκρατία, την συνδικαλιστική αλητεία, τις διοικήσεις που τους προσέλαβαν παράνομα, την διαπλοκή, το κράτος της διαφθοράς; Γνωρίζετε ότι, τους έντιμους και ικανούς υπαλλήλους, που δεν έχουν πλάτες και στηρίξεις, τους έχουν στο «ψυγείο», τους κακομεταχειρίζονται, σκηνοθετούν κατηγορίες, τους χαρακτηρίζουν δήθεν ακατάλληλους κ.λπ., με σκοπό να τους απολύσουν με άθλια τεχνάσματα, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή κ.λπ.; Γνωρίζετε ότι, γι’αυτό τα μαγειρεύουν οι επίορκες διοικήσεις με την ανοχή του τριτοκοσμικού διεφθαρμένου κράτους;
    Φυσικά και τα γνωρίζετε, αλλά δεν βγάζετε άκρη με την διαπλοκή που μας κατέστρεψε. Ο ίδιος ο κλέφτης ποτέ δεν θα βρει τον κλέφτη. Θα την πληρώσουν οι έντιμοι που χαλούν την πιάτσα της διαπλοκής, διότι γι’αυτούς είναι επικίνδυνοι! Έχουν αντιστρέψει την πυραμίδα της ηθικής και της λογικής. Το θέμα είναι απλό: Να απολύσουν τους αορίστου χρόνου που προσλήφθηκαν παράνομα τα 13 τελευταία χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες, τους επίορκους αρμόδιους που τους προσέλαβαν, την οικογενειοκρατία!! Ας αφήσουν επιτέλους τα μαγειρέματα ετών και την εκδούλευση!
    Τώρα επινόησαν να φύγουν οι πάνω από 50 ετών. Χαρακτηρίζοντάς τους «γερασμένους», ανθρώπους νέους, πτυχιούχους, με εμπειρία και μετά από επιτυχία τους σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Εμετικές επινοήσεις, ώστε να σώσουν τους παράνομα προσληφθέντες τα τελευταία 13 χρόνια, με πλαστές προϋπηρεσίες αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, την διαπλοκή, τους κομματικούς στρατούς κ.λπ. Αθλιότητες του τριτοκοσμικού, κουτοπόνηρου και διεφθαρμένου κράτους, με υποβολείς τις επίορκες διοικήσεις, που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες και την συνδικαλιστή αλητεία. Αυτοί κατέστρεψαν την Χώρα μας και συνεχίζουν τα ίδια. Μέχρι σήμερα, και τι δεν έχουν επινοήσει για να σώσουν την στρατιά των παράνομων και τους υψηλά ιστάμενους-επίορκους, που έκαναν αυτές τις άθλιες προσλήψεις. Μιλιά δεν βγάζουν για το βρώμικο καθεστώς της οικογενειοκρατίας, που έχει κατακλύσει ΑΕΙ τα 13 τελευταία έτη. Συνεχίζουν απτόητοι «το έργο τους» πάνω από το πτώμα της Χώρας μας. Κανένας εισαγγελέας δεν ακούει;












    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΤΡΟΣ28/7/13 23:14

    Σε ΑΕΙ που εδρεύει στην Αθήνα, έχουν γίνει τα τελευταία 13 χρόνια παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες, πλήθος συγγενών καθηγητών, υπάλληλων κ.λπ. Αυτές έγιναν από προϊστάμενους, διοικήσεις, κ.λπ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι, το συγκεκριμένο ΑΕΙ θα μπει στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας υπαλλήλων!! Τα μέλη της οικογενειοκρατίας αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία. Εκλέγουν υπηρεσιακά συμβούλια, διοικήσεις, συνδικαλιστές κ.λπ. Επομένως έχουν πλήρη κάλυψη. Όλους αυτούς πρέπει να τους στείλουν αμέσως στον Κορυδαλλό. Με την διαθεσιμότητα θα «την πληρώσουν» οι έξω από τις "φαμίλιες". Σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον, είναι δυνατόν να ζητά το Υπουργείο εσωτερική αξιολόγηση; Δεν χρειάζεται διαθεσιμότητα, να σταλούν στον Κορυδαλλό για εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος. Αν το κάνουν, θα αδειάσει το ΑΕΙ και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί διαθεσιμότητα. Η διαθεσιμότητα θα τους σώσει από τις ποινικές ευθύνες ή ακόμη χειρότερα να παραμείνουν στην θέση τους και θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι εκτός οικογενειοκρατίας. Μπορείτε να δείτε στην απογραφή υπαλλήλων που έκανε το υπουργείο, να έχουν τα ίδια επώνυμα -αν και θα δείτε μέρος μόνο των ημετέρων- ή από τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΑΕΙ. Θα δείτε να γίνονται υπάλληλοι στα 60 τους, πρώην συναλλασσόμενοι με το ΑΕΙ κ.λπ. Εκτός, εάν η κυβέρνηση με προκάλυμμα την διαθεσιμότητα υπάλληλων στο συγκεκριμένο ΑΕΙ, διασώσει τους παράνομους. Ε, όχι και έτσι, «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»!. Η κοροϊδία και κουτοπονηριά σε τέτοιο σημείο, είναι πλέον εμετική. Επιβάλλεται να σταλούν εισαγγελείς και επιθεωρητές τάχιστα. Τέλος πια στα τεχνάσματα και τις μεθοδεύσεις

    ΠΕΤΡΟΣ







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΙΚΟΣ7/9/13 20:28

    Απαντώντας στις απειλές και στο θράσος κάποιων αρμοδίων σχετικά με την προστασία της οικογενειοκρατίας και των παράνομα προσληφθέντων υπάλληλων αορίστου χρόνου σε ΑΕΙ, σας εκθέτω τα εξής:
    Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να κάνει προσφυγή για τις παράνομες προσλήψεις στο προστατευόμενο ΑΕΙ, που εδρεύει στην Αθήνα (είναι κάποιο από τα μεγάλα).
    Καμιά απολύτως προστασία στο βρώμικο κατεστημένο. Να διωχθούν οι επίορκοι που έκαναν τις άθλιες προσλήψεις αορίστου χρόνου συγγενών, με πλαστές προϋπηρεσίες.
    Έμαθαν στην προστασία και απειλούν.
    Κύριοι της Κυβέρνησης, τροποποιώντας τον υπερψηφισμένο από την Βουλή Νόμο για τα ΑΕΙ, κρατήσατε τους πρυτάνεις και βλέπετε τα αποτελέσματα (τα οποία και, άλλωστε ήταν αναμενόμενα)!
    Στην προσφυγή που λένε ότι θα κάνουν, θα πουν ότι, έκαναν παράνομες προσλήψεις; Θα πουν για την διαπλεκόμενη οικογενειοκρατία κ.λπ.;
    Από τις άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα είναι, άραγε, «παιδιά ενός κατωτέρου Θεού»;
    Ποιοι είναι αυτοί, που δεν θα απαντήσουν στο σχετικό έγγραφο του Υπουργείου; Θα είναι πάντα καθεστώς; Είναι υπεράνω κάθε νομιμότητας; Κάνουν αντάρτικο;
    Να διωχθούν οι παράνομοι του άθλιου ΑΕΙ και να μπουν στην φυλακή μαζί με αυτούς που τους προσέλαβαν.
    Ο Ελληνικός Λαός δεινοπαθεί εξαιτίας τους. Τέρμα πια στις αθλιότητες.
    ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir