Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 30, 2013

Καζαμίας 2014

Διότι κάθε χρόνο ήθελα να κανω έναν Καζαμία αλλά ποτέ δεν προλάβαινα. Φετος ίσα που το προλαβαίνουμε οποτε......


Ιανουάριος
Συνιστά κυρίαρχη είδηση η πρώτη ποδοσφαιρική ήττα του Ολυμπιακού μετά απο αιώνες. Η αντίπαλη ομάδα, παρόλο που έμεινε με 5 παίχτες τα 20 τελευταια λεπτά, ενώ της καταλογίστηκαν 8 πέναλτι στο τελευταίο τέταρτο, κατάφερε να κερδίσει με 1-0 με γκολ απο στραβοκλωτσιά που είχε απο το α΄ημίχρονο. Και προφανώς δεν θα ήταν είδηση αρμόζουσα να ανοίξει τον καζαμία μας αυτή αν δεν σηματοδοτούσε ένα εκπληκτικό και ανεπανάληπτο σερί 48 επίσημων ηττών του Ολυμπιακού που θα  τελειώσει αισιώς το 2016. Προφανώς δεν θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στα υπόλοιπα δικά μας πράγματα, πέραν απο το γεγονός ότι ο Μαρινάκης θα χάσει 12 κιλά, ο Τσουκαλάς την χαίτη και ο Hades την ψυχραιμία του.

Στα λοιπά νέα ανακοινώνεται από την κυβέρνηση η κατάργηση του ΕΟΠΥΥ με απόφαση ανάλογη αυτής του κλεισίματος της ΕΡΤ. Ο Υπουργός Υγείας κος Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει τα παράπονα των ασφαλισμένων και των ιατρών με την λακωνική έκφραση "αμα δεν πλερώνετε να ψοφήσετε". Ο Σύριζα αναγγέλει κατάργηση της κατάργησης του ΕΟΠΥΥ οταν γίνει κυβέρνηση και επαναπροσληψη των απολυμένων. Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλει το Συριζα πως θέλει να μας γυρίσει στο χτες, το ΚΚΕ καταγγέλει το Σύριζα πως ειναι κατά βαθος παλιοκαπιτάλες, οι Ανεξελ καταγγέλουν την κυβέρνηση πως θέλει να μας ξεκάνει για να πουλήσει τα κοιτάσματα μιας άδειας χώρας στους Εβραίους και στον Σόρος και η ΧΑ δέρνει 27 μετανάστες, 8 κομμουνιστές, 43 αναρχικούς και ένα περίπτερο εις ενδειξη διαμαρτυρίας. Οταν ο Παναγιώταρος συλλαμβάνεται, μετα απο άρση της βουλευτικής του ασυλίας δηλώνει τα εξής βαρυσήμαντα:
"
α)  Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες
β) Δεν κάναμε βίαιες επιθέσεις, απλα κάναμε προπόνηση στην ενόργανη γυμναστική με φίλους. Τα υπόλοιπα ειναι προπαγάνδα των τσοντοκαναλων. Αγοράστε μπλουζάκια της Χρυσης Αυγής
γ) Καταγγέλω το ρατσισμό και τη βία
"

Φεβρουάριος
Σημαντικότερη είδηση του μήνα ειναι τα εγκαίνια -για τριτη τουλάχιστον φορά- της έναρξης των εργασιών της Ολυμπιας οδου. Η ορθότερα της επαναματαξανα-εναρξής τους. Στην παρούσα φάση εγκαινιαζονται οι εργασιες μεταξύ άνω Παλιοχωρίου και πέρα Κρύας Βρύσης.  Στα αθλητικά μετά την εξαγορά των μισών μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απο τον Γιαννακόπουλο jr και τη σύμπραξη με το ΣΚΑΙ που έχει τις άλλες μισές, παρατηρείται μια περίεργη πολιτική στροφή του αντικειμενικού ενημερωτικού ομίλου ο οποίος πλέον κατακεραυνώνει συνεχώς την κυβέρνηση και ειδικά τον υπουργό υγείας τρέχα γύρευε γιατί. Ο Μιχάλης Λιάπης συλλαμβάνεται να οδηγεί ελικόπτερο χωρίς άδεια πιλότου και φευγει για διακοπές στο Ντουμπάι. Στο υπουργείο Υγείας όσο μειώνεται το προσωπικό .....υγείας αυξάνονται οι σύμβουλοι. Μετά τον Θανασάκη Πλεύρη και την Ιωάννα Δεμεντή ο επόμενος εθελοντής - σύμβουλος του Υπουργού αρμόδιος για θέματα πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης ορίζεται ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο οποίος παρεμπιπτόντως εμφανίζεται και στο Μέγαρο υπο την διευθυνση καποιας κας Μανωλίδου. 
Παράλληλα κυκλοφορούν βίντεο που δείχνουν στελέχη της Χρυσής Αυγής να πυροβολούν ανθρώπους. Οργισμένος ο Κασιδιάρης απειλεί με μηνύσεις καθώς καθ΄οτι λέει "δεν ήταν άνθρωποι αλλά λαθρομετανάστες"

Μάρτιος
Ο Υπουργός Οικονομίας βρίσκει νέα μέτρα για να μπαλώσει την μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού η οποία ως αναμένετο σκάει μύτη. Πλεον φορολογείται ο αέρας που αναπνέουμε, με ελαφρύνσεις (διοτι κανουμε και κοινωνική πολιτική) για όσους έχουν άσθμα ή για συνταξιούχους και ένστολους. Οι βουλευτές απαλλάσσονται διότι οι περισσότερες ανάσες που παίρνουν είναι για το καλό μας. Ο Σύριζα καταγγέλει το μέτρο ως ισοπεδωτικό, το ΚΚΕ ζητά έξοδο απο την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, οι Ανεξέλληνες ζητούν απο τους πατριώτες να κρατούν την αναπνοή τους εις ένδειξη διαμαρτυρίας και η μισή ΧΑ πέφτει νεκρή επειδή το έκανε πρώτη και της άρεσε. Ο κος Κουβέλης δηλώνει παρών αναπνεοντας στα κουφωτά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάνει λόγο για προσωρινό μέτρο το οποίο δεν θα είναι μόνιμο, αν και είναι αναγκαίο, μέχρι τουλάχιστον να βγουμε στις αγορές.

Στο υπουργείο Υγείας ο υπερμέγιστος συμβουλος Θανασάκης Πλεύρης ο δημοκράτης βρίσκει νέα ιδέα εξοικονόμησης πόρων. Πλεον αντί για αναισθησιολόγους το υπουργείο προσλαμβάνει Χρυσαυγίτες που χτυπούν τους ασθενείς στο κεφάλι με ένα σφυρι. Για άγνωστους λογους οι αλλοδαποί ασθενείς σιγά σιγά γίνονται είδος υπό εξαφάνιση, ενώ οι μισοί Έλληνες κυκλοφορούν με ενσωματωμένα μαξιλάρια στους σκούφους που φοράνε όλοι βρέξει χιονίσει. Ο Σύριζα προαναγγέλει επαναπρόσληψη όλων των αναισθησιολόγων όταν γίνει κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ τον καταγγέλει για προσπάθεια επιστροφής στο χτες, επιστροφής στη δραχμή και για την επιστροφή των Τζεντάι. Ο Ευαγγελος Βενιζέλος βγάζει ένα πύρινο λόγο στη Βουλή, τόσο πύρινο που η Αφροδίτη Αχ Σάλεχ παθαινει αφυδάτωση απο τους πολλαπλούς οργασμούς και πέφτει τελικά σε κώμα απο κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τις οποίες κονόμησε στο νοσοκομείο που διακομίστηκε προληπτικά. 
To ελληνικό "βαθυ" twitter, facebook και δεν συμμαζευεται αντιμετωπίζει πρόβλημα συνειδήσεως. Απο τη μία επιτέλους ησυχάζει απο την μαζορέτα του Βενιζέλου απο την άλλη θελει να καταγγείλει την φασιστική βία. Μετά θυμάται πόσο είχε υποστηρίξει την Αφροδίτη στην σκαιά επίθεση που δέχτηκε παλαιότερα όταν είχαν γίνει θέμα τα ωραία μεμέ της. Μετα ομως θυμάται τις σκαιές επιθέσεις της ίδιας της Αφρόδως σε όποιον διανοήθηκε να πάει κόντρα στον έρωτα της ζωής της Βαγγέλη οπότε ξαφνικά ακούγεται πανελληνίως ένα τεράστιο "ρε δε γαμιέται" και ζητείται η αναγνώριση του ροπαλοφόρου ως του πρώτου δίποδου αντισπαμ. Δηλαδή τον καταγγέλουμε μεν, αλλα δεν τον θεωρούμε ακριβώς άνθρωπο κιολας αλλά κάτι σαν antivirus.

Το βίντεο με τις χοντράδες χρυσαυγιτών γι αυτό το μήνα δεν είναι και τόσο βίαιο καθώς δείχνει όλα τα προβεβλημένα στελέχη με αδαμιαία περιβολή να παιζουν τρενάκι στο οποίο ο οδηγός ωρύεται "να οργανωθούμε λιγο ρε παιδιά". Ο Γερμενής απειλεί με μηνύσεις διότι ο ίδιος δεν φαίνεται στο παρόν βίντεο.

Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου τα άρματα έχουν αφίσες χορηγών αλλά παραδόξως κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν ανεβαίνει σε καμία εξέδρα επισήμων στην οποία μένουν οι Συριζαίοι και κάνει και το σχετικό ντου ο Ψωμιάδης ντυμένος τσολιάς.


Απρίλιος
Ο μήνας μπαίνει χαρούμενα καθως εν χορώ οι κ.κ. Βενιζέλος, Σαμαράς και Στουρνάρας ανακοινώνουν τη λήξη της λιτότητας, την έξοδο απο το Μνημόνιο, την έξοδο στις αγορές και την καβατζα πρωτογενούς  και πρωτοφανούς πλεονάσματος. Ολοι οι Έλληνες πανηγυρίζουν μέχρι που ο Αντώνης με το χέρι στην τσέπη και γέρνοντας απο τον ένα ώμο τους θυμίζει το παραδοσιακό έθιμο της πρωταπριλιάς.

Στο υπουργείο υγείας προσλαμβάνεται ο Κατέλης ως σύμβουλος ενώ απολύονται όλοι οι νοσηλευτές. Πλεον αν θες κάποια εξτρα περιποιηση πρέπει να προσλάβεις αποκλειστική ή να έχεις κάποιο πρόθυμο ξάδερφο/η ή ανηψιό/ά. Ο Σύριζα ανακοινώνει πως όταν γίνει κυβέρνηση θα επαναπροσλάβει όλες τις νοσοκόμες, το ΠΑΣΟΚ τον καταγγέλει για επιστροφή στο χτες, η ΝΔ τον καταγγέλει για λαϊκισμο, το ΚΚΕ τον καταγγέλει σκέτο, οι Ανεξέλληνες καταγγέλουν τον Σαμαρά και το μνημόνιο ενώ η ΔΗΜΑΡ έχει εσωτερικό φιλικό 5x5 στο οποίο κερδίζει η ομάδα Κουβέλη την ομάδα Ψαριανού με 0,25-0 μετά απο 5 ώρες παιχνιδιού.

Στα νέα βίντεο του μήνα φαίνονται στελέχη της Χρυσής Αυγής να σουβλίζουν και να τρώνε ανθρώπους. Ο Κασιδιάρης καταγγέλει τα τσοντοκάναλα ενώ ο Παναγιώταρος ωρύεται πως ήτανε αρνιά και τα είχανε ντύσει ανθρώπους λογω των αποκριών.
Ο Μιχάλης Λιάπης συλλαμβάνεται να οδηγεί παπί χωρίς κράνος, χωρίς πινακίδες,  χωρίς δίπλωμα, χωρίς ασφάλεια και χωρίς ρόδες (μόνο με τις ζάντες). Καταγγέλει τους δημοσιογράφους για ασφυκτική πίεση και φεύγει για διακοπές αναψυχής στη Χαβάη.


Με τις εκλογές να ψήνονται η πρωτοβουλία των 58 για την πωςτολένε της κεντροαριστεράς ψάχνει να βρει ονομα, στελέχη και αρχηγο. Αυθόρμητα οι πρώτες προτάσεις είναι αντίστοιχα ΠΑΣΟΚ, Σημιτικοί και Βενιζέλος αλλά αναλογίζονται πως το ξύλο ειναι το μόνο πράγμα στην Ελλάδα που δίνεται δωρεάν και ορίζουν ιδρυτικό συνέδριο το οποίο θα ορίσει απο την βάση τα νέα αυτά στοιχεία. Το πρόβλημα είναι πως το συνέδριο μαζεύονται οι 57 απο τους 58 (ο Μπίστης δεν άντεξε και πολλούς μήνες στον ίδιο σχηματισμό) καθώς και 58 δημοσιογραφοι και πέρα τουτου ουδέν οποτε τους μένει το "Κινηση των 58 57" και βράσε όρυζα.


Μάιος
Οι εκλογές στην Neverland. Ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει όλες τις περιφέρειες, η ΝΔ (μαζί με ΠΑΣΟΚ και ενίοτε ΧΑ) όλους τους Δήμους, για την ευρωβουλή ανακηρύσσεται πρώτο κόμμα το ....ΚΚΕ και δεύτερο οι Ανεξέλληνες με τρίτη τη ΝΔ και τέταρτο το Σύριζα, τα ρέστα όξω. Τωρα αν θέλετε και ποσοστά με τέτοιο κουλουβάχατο ξεχάστε το, θα μου σκάσει η κρυστάλλινη σφαίρα στα μούτρα.

Γενικώς ο Σύριζα λαμβάνει τις περιφέρειες, η ΝΔ τους Δήμους, το ΠΑΣΟΚ τον πούλο, η Δημάρ ενα τοστ ζαμπόν - τυρί, η ΧΑ ενα γύρο απο σφαλιάρες, το ΚΚΕ το πολιτικό μήνυμα και οι Ανεξέλληνες τρία αυγά Τουρκίας -ουουοουουοουου.

Στις προσλήψεις του μήνα έχουμε την πρόσληψη της Βίκης Μιχελονάκου σαν σύμβουλου στο Υπουργείο Υγείας. Στις απολύσεις του μήνα, απολύεται ο σύμβουλος του Υπουργού Υγείας Κατέλης διότι έτρωγε απο το πιάτο του υπουργού ζαμπονόπιτάκια. Ατάκα και επιτόπου ο Σύριζα δεσμεύεται για την επαναπρόσληψη, το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει το Συριζα για λαϊκισμο και επιστροφή στη δραχμη, το ΚΚΕ κάνει θέμα τα ζαμπονοπιτάκια του λαού, οι Ανεξέλληνες καταγγέλλουν το ΔΝΤ και τους Εβραίοι και οι ΧΑτες δέρνουν 3 Πακιστανούς στην Βικτώρια και μετά κατουράνε στο Mega.


Ιούνιος
Για πρώτη φορά στα χρονικά ο Παναθηναϊκος υποβιβάζεται. Χαράς ευαγγέλια στους Βάζελους οπου γης μιας και δεν βλέπεται που δεν βλέπεται η ομάδα, μην το παίζουμε και μάγκες στην Α Εθνική, δεν κάνει. Αποχωρούν οι....ασπιλοι επιχειρηματίες απο την ομάδα η οποία πλέον χρεοκοπεί, επανιδρύεται και παίζει στο τοπικό και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Οχι πως πλεον θα παίζει καλύτερη μπαλα, αλλά όσο να ΄ναι τα τελευταία χρόνια αυτό που παίζουμε για τοπικό και πολύ ειναι. Προφανώς απο δω και πέρα ο ΣΚΑΙ επανέρχεται  στα ίσια του και παίζει μονότερμα αντισύριζα στην κατηφόρα.

Η επόμενη λαμπρή ιδεά του Θανασάκη του Πλεύρη του Δημοκράτη Σύμβουλου, αδελφού και φίλου του Υπουργού Υγείας είναι η ευθανασία όλων των βαριά αρρώστων. Το οικονομικό επιτελείο βγάζει διθυραμβικές ανακοινώσεις για το πόσα λεφτά θα γλιτώσουμε με αυτο το πρωτοποριακό μέτρο, ο Σύριζα δηλώνει πως όταν γίνει κυβέρνηση θα αναστήσει τους πεθαμένους, ενω το ΠΑΣΟΚ τον καταγγέλει για λαϊκισμό και ψευδολογία, μα τω Χριστώ δηλαδή. Το ΚΚΕ υπενθυμίζει πως αυτο που μας ενδιαφέρει ειναι να αναστηθεί το λαϊκό κίνημα και ο Σοσιαλισμός, οι Ανεξέλ δηλώνουν πως η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει και η ΧΑ βγάζει ανακοίνωση που έχει κάτι σχετικό με τον Μήτσο Κολοκοτρώνη το οποίο κανένας δεν κατάλαβε.

Ο Μιχάλης Λίαπης συλλαμβάνεται να οδηγεί ένα τανκ σε πεζόδρομο. Τα προφανή για αδεια, διπλωμα κτλ δεν τον αγγίζουν μιας και πάει σούμπιτος για διακοπές στο Δαφνί.

Ιούλιος
Νέες προσλήψεις - νέα μέτρα στο υπουργείο Υγείας. Στις προσλήψεις έχουμε την Lucy Lawless (που έπαιζε τη Ζήνα, παιδικό είδωλο του υπουργού, ειδικά εκείνες οι σκουξμάρες που έμπηχνε όταν έκανε ντου σε καμια 150αρια ξεπλένηδες) και στα μέτρα το άνοιγμα πυρών σε όποιον πλησιάσει σε νοσοκομείο, προφανώς με κανονικές σφαίρες και ουχί με ασφαιρα, τι σκατά λοκατζήδες είμαστε δηλαδή; Περιχαρής ο Υπουργός βγαίνει στα κανάλια και λέει πως πλέον τα ράντζα είναι παρελθόν ανεπιστρεπτί. Ο Θανασάκης ο Πλεύρης ο Δημοκράτης παραιτείται απο σύμβουλος για λόγους ευθιξίας, διότι, όπως λέει και ο ίδιος "αυτό γιατί δεν το σκέφτηκα ρε γαμώτο εγώ πρώτος;"

Ο Σύριζα καταγγέλει την κυβέρνηση για φασιστικές πρακτικές, η κυβέρνηση το Σύριζα για λαϊκισμό, ο Κουτσούμπας τον υπουργό για σταλινικές μεθόδους και οι Ανεξέλληνες τον Σόρος. Στην ΧΑ ο Μήτσος καταγγέλει τον Θανάση διότι δεν έβαλε βαζελίνη ενώ στην Δημάρ παίζουν ρακέτες με ball boy τονΜπέζο.



Αύγουστος
 Ως γνωστόν ο Αύγουστος δεν έχει ειδήσεις. Παμε όλοι για μπάνιο και ηρεμούμε.



Ολοι;;;

Ε όχι και όλοι. Η υπουργάρα της δεκαετίας προσλαμβάνει τον Μπάμπη τον Μπάμπη τον Φλού σαν σύμβουλο στο υπουργείο υγείας, τον αφήνει στο πόδι του και πάει διακοπές στην τουιτεροχώρα. Κατόπιν αυτού έξαλλη η σύζυγός του τον χωρίζει αλλά ο υπουργός τουιτάρει "το μοναστήρι να είναι καλα και απο συμβουλους...."


Παρεμπιπτόντως δηλαδή κανείς Αθηναίος δεν πάει για μπάνιο ή διακοπές μιας και πλεον δεν έχουν λεφτά, ασε που το μπανιο ειναι αερόβια γυμναστική και πρέπει να αναπνέεις και περισσότερο κάτι που δεν συμφέρει πλέον. Κανει λοιπόν μπάνιο ο ένας στον ιδρώτα του άλλου και το παίζουν όλοι ευχαριστημένοι. Η αποβλάκωση λόγω ζέστης βαράει κόκκινα μιας και τα γκαλοπ δείχνουν προθεση ψήφου 65% στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά προτίμηση 49% στον πρωθυπουργό Σαμαρά.


Σεπτέμβριος
Με μια κίνηση ματ ενάντια στα περιττά κρατικά έξοδα παυεται η δημόσια και δωρεάν υποχρεωτική κτλ παιδεία. Ολοι εμεις που το παίζαμε έξυπνοι "γιατι τωρα χαχα εχουμε δωρεάν παιδεια; χαχα" τον πίνουμε τσουβαλάτα καθώς ολα τα δημοσια σχολεία της χώρας κλεινουν και οι καθηγητες, δάσκαλοι κτλ είτε απολύονται είτε βγαίνουν στη διαθεσιμότητα. Ο υπουργός παιδείας δηλώνει σχετικα πως "δεν ειναι σωστό να μορφωνόμαστε με ξένα λεφτα. Οποιος έχει, ας στείλει το παιδί του σε ιδιωτικό. Αντε και με σκάσατε"

Διαδηλώσεις γίνονται σχεδόν αμέσως αλλά παύονται σχεδόν αμέσως μετά την φαεινή ιδέα του Υπουργού Προστασίας του πολίτη να ρίξει αέριο σαρίν σε όλες τις πλατείες που συγκεντρώνονται οι διαδηλωτές. Σε σχετικές του δηλώσεις υπογραμίζει πως "αδιαφορεί για το πολιτικό κόστος" και πως "ο νόμος και τάξη πρέπει να τηρούνται πάση θυσία". Μας υπενθυμίζει πως η αρχική σκέψη ήταν να ρίξουν agent orange αλλα δεν το έπραξαν δια ανθρωπιστικούς λόγους και για  να μην χαλάσουν τα μαγαζιά των νοικοκυραίωνε.

Ο Συριζα ειναι έτοιμος να καταγγείλει την κυβέρνηση, αλλα ανακαλύπτει πως του ειναι  καπως δύσκολο μιας και τα μισά του στελέχη ειναι πλεον νεκρά. Η κυβέρνηση καταγγέλει πρώτη το σύριζα για λαϊκισμο και επιστροφή στο παρελθόν, το ΠΑ καταγγέλει το ΣΟΚ, το ΚΚΕ το σύριζα πως κρυφογελάει στον καπιταλισμό, η ΧΑ την κυβέρνηση για μισές δουλειές και ο Φώτης τον Ψαριανό πως του έφαγε ένα πιάτο μπάμιες.


Όκτώβριος
Με ένα καλό κομμάτι του πληθυσμού νεκρό η ανεργία πέφτει αισθητά, οι δείκτες υγείας (τουλάχιστον των άδειων και πεντακάθαρων νοσοκομείων) ειναι σαφώς αισιοδοξοι και η χώρα βγαίνει επιτέλους στις αγορες οπου και δανείζεται με νορμάλ επιτόκιο. Επειδή τυχαίνει όσοι έχουν λεφτα να εχουν και υγεια και παιδεία ενώ οι άλλοι χαρις στα έξυπνα μέτρα των υπουργών υγείας και προστασίας του πολίτη έχουν εξοντωθεί, το τελικό αποτέλεσμα ειναι η κατακόρυφη μειωση της ανεργίας, η ανοδος του μεσου μορφωτικού επιπέδου καθώς και ο μηδενισμός των δημοσίων εξόδων για υπαλληλικό προσωπικό.

Ο Αδωνης Γεωργιάδης προσλαμβάνει την Στρουμφίτα σαν σύμβουλο στο υπουργείο υγείας και απολύει και τους τελευταίους γιατρούς, ενώ ο Δενδιας παρασημοφορείται για την φαεινή του ιδέα απο τον Προεδρο της Δημοκρατίας.

Υπο το φως των εξελίξεων αίρεται η φορολόγηση του αέρα και ο Στουρνάρας γνωρίζει την πανελλήνια αναγνώριση.

Αγνωστο γιατί, στην παρέλαση της 28ης δεν εμφανίζονται μαθητές, γονείς ή πολίτες πλην συνταξιούχων και ενστόλων. Κανεις δεν καταλαβαίνει γιατί.

Ο Μιχάλης Λιάπης δραπετεύει απο το Δαφνί, κλέβει ένα ποδήλατο και αρχίζει να κάνει σούζες για να το φορτίσει λέει. Συλλαμβάνεται και στέλνεται για διακοπές στην απομόνωση. 



Νοέμβριος
Εκει που ο Άδωνης είναι έτοιμος να ορίσει τη σκιά του σύμβουλο στο υπουργείο Υγείας σαν κάτι περίεργο να συμβαίνει μιας και βγαίνουν τα ενημερωμενα οικονομικά νούμερα.

Παρά την μείωση της ανεργίας και των εξόδων για υγεια και παιδεία τα έξοδα του κράτους ειναι εμφανώς πολλαπλάσια των προηγούμένων καθώς ο κάθε υπουργός έχει προσλάβει το σόι του, το χωριο του, τους αγαπημένους του παιδικούς ήρωες και τους φανταστικούς του φίλους στο υπουργείο του διότι ζηλεψαν την δόξα του Σαμαρά, του Κεδίκογλου, του Αδωνη και των άλλων παιδιών. Επι τη ευκαιρία ο Δένδιας προσέλαβε όσους χρυσαυγίτες μένουν εκτός φυλακής στην ΕΛΑΣ με αποτέλεσμα:
α) Η ΧΑ να αλλάξει ηγεσία και να καταγγείλει τις ρατσιστικές πρακτικές
β) Να πέσει στις δημοσκοπήσεις
γ) Να εξαφανιστεί κάθε ξένος απο την Ελλάδα. Ακόμα και οι τουρίστες. Στα στρατοπεδα συγκέντρωσης που στήνονται εκτελούνται σε ομάδες τα γκρουπ των τελευταίων τουριστών που δεν ξέφυγαν μετά το κλείσιμο των συνόρων. Ο Δένδιας δέχεται προτάσεις να πράξει το ίδιο με τις ιερόδουλες και τους ομοφυλόφιλους απο τον Λοβέρδο αλλά δέχεται ενοχλήσεις απο τα στελέχη του υπουργείου του που (ειπαμε ποιους διορισε δεν ειπαμε;)  και συμβιβάζεται ζητωντας να γίνουν διωγμοί ενάντια στους αριστεροί.

Ο Συριζα καταγγέλει την κυβέρνηση, η ΝΔ τον Συριζα διοτι δεν αποκυρήσσει τη βια, ο Βενιζέλος διαγράφει το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει μόνος, το ΚΚΕ καταγγέλει την αστυνομία, ο Ψαριανός την Δημαρ για αποχωρητισμό επειδή απέρριψε τις προτάσεις συμμετοχής στην κυβέρνηση και ο Καμμένος διαβάζει το Θούριο στη Βουλή. Η ΧΑ είπαμε, πλεον καταγγέλει το ρατσισμό.



Δεκέμβριος

Εμ έτσι που τα κάνατε μες στην χρονια θελετε και Δεκέμβριο;

Τέλος πάντων.

Σαν συνέπεια των οικονομικών ατσουμπαλιών που σημειώθηκαν παραπάνω και ενώ το πόπολο είχε βολευτει, όπως βολεύτηκαν πολλοί επι χούντας, ο Σαμαράς χάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής, αλλά και την ηγεσία της ΝΔ στην οποία εκλεγεται εκτάκτως ο επανακάμψας Βυρων Πολύδωρας. Χωρις να χάσει χρόνο ο Άδωνης Γεωργιάδης παίρνει σαν σύμβουλό του τον Αντώνη Σαμαρά. Στον κοσμο λεει πως αυτος δεν αφήνει έτσι τους φίλους του, αλλα στον Θανασάκη τον δημοκράτη λέγεται πως λέει "αυτο το κουφό επεστρεψε απο τους νεκρούς ήδη μία φορά. Ποτέ δεν ξέρεις...."

Ο Σύριζα καταγγέλει την ΝΔ και λέει πως αν ξαναγίνει κυβέρνηση θα ξαναβάλει πρωθυπουργό τον Σαμαρά, ο Βενιζέλος προσπαθεί να κάνει χαρακίρι προ της επικείμενης συλλήψεώς του καθώς η βουλή διαλύεται και οι εισαγγελείς ξαφνικά τον θυμούνται, αλλά έχει πρόβλημα καθώς δεν μπορεί να πιάσει το σπαθί και να το κατευθύνει σωστά λόγω στομάχας, ο Φώτης Κουβέλης ρωτάει τι ώρα είναι και πωπω αργησα, ο Δένδιας κλείνει την πρόσβαση στο ιντερνετ στην Ελλάδα και πλεον την βγάζουμε μεταξύ μας με το φανταστικό wifi που μας είχε τάξει ο Σαμαράς, στην φαντασία μας βεβαίως, τα σύνορα κλείνουν, η χώρα φεύγει απο ΟΗΕ, ΕΟΚ, ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, ο Πολύδωρας σαρώνει στις εκλογές με το νεο ονομα του κόμματος του : "ΝΔ- χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη", ο Αντώνης με τον Βορίδη αναλαμβάνουν επιτέλους τα ηνία της Χρυσής Αυγής που καταγγέλει την προηγούμενη Χρυσή Αυγή που κατήγγειλε το ρατσισμό, ο Πάνος Καμμένος μετράει τα άστρα, ο Αδωνης αναλαμβάνει ισόβιος υπουργός υγείας μιας και έχει 100% επιτυχία (και 0% ασθενείς) και τέλος πάντων αισιόδοξα μπαίνουμε ξανα στις αγορές και στο 2015. Οι Ελληνες πέθαναν, η πατρίδα όμως σώθηκε!!!




4 σχόλια:

  1. Ζήτω το έθνος ρε! Αν εξοντωθούν όλοι οι αυτόχθονες ιθαγενείς, τα νούμερα θα σιάξουν αμέσως! Καλή χρονιά! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο που με κάνει να χάσω την ψυχραιμία μου, κύριε, είναι το ότι είσθε αδικαιολόγητα εγκάθετος εις βάρος του Ολυμπιακού. Αν αναλογιστούμε ότι και ο πρωτοσπεύσας να απαντήσει polse προτείνει τον Εκδόση Αδόνειδος Γεωργιάδη για πρόεδρο του Ολυμπιακού, με προβληματίζει μήπως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για την απώλεια του πρωταθλήματος με πλάγια μέσα. Έσχως.
    Κατά τα λοιπά ομολογώ ότι έγραψες... :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχα ώστε αυτή είναι η ανάπτυξη που έχουμε μπει εδώ και 4 μέρες σύμφωνα με τον Αντωνάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xaxa
    καλή χρονιά φίλτατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir