Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Δευτέρα, Ιανουαρίου 20, 2014

Breaking News: Νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Σοκ προκαλεί στο πανελλήνιο η παραίτηση του Σίμου Κεδίκογλου απο τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Σαν επίσημος λόγος παραίτησης προβάλλεται η κόπωση του κου Κεδίκογλου μιας και ψάξε ψάξε και πες πες με την μουρουτιέρα στην μπρίζα, έπαθε μιαν υπερκόπωση ο άνθρωπος.

Δεν είναι κάτι που δεν αναμέναμε μιας και οι διαρκείς αγώνες του Σίμου Κεδίκογλου ενάντια στην σοβαρότητα, την ευθιξία, την αξιοκρατία αλλά και στην ίδια την λογική κάποτε θα είχαν το αναμενόμενο αντίκτυπό τους. Ειδικά μετά την τελευταία ανακοινωση της ΝΔ η οποία είναι τοσο έξυπνη και πνευματώδης που σίγουρα έχει βάλει το δακτυλάκι του, ε ήταν αναμενόμενο τα εναπομείναντα εγκεφαλικά του κύτταρα να επαναστατήσουν και το όλο σκηνικό να του αφήσει μιαν αδιαθεσία.


Ουδεν κακόν αμιγές καλού όμως διότι ο Αντώνης Σαμαράς με το σπάνιο πολιτικό αισθητήριο που τον διακρίνει, αυτό το ίδιο με το οποίο είχε αποστομώσει με την ανοησία του όλη την Ευρώπη τότε


null (video από εδω. Εστιάστε περίπου στο 3:30) 

 Με το ίδιο αλάνθαστο κριτήριο λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς ο ηγέτης επέλεξε τον νέο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο ο οποίος θα κινείται μεν στα ίδια επίπεδα παραλογισμού, σκοταδισμού και ανοησίας, αλλά θα καταπονείται κατά πολύ λιγότερο, άσε που θα είναι πλέον συντονισμένος 100% με την διαρκώς και λαμπρώς λειτουργούσα μουρουτιέρα. Ποιος ειναι, θα ρωτήσετε.... Η σωστή ερώτηση ειναι (αγωνία ε;)  ποια ειναι. Ποια θα μπορούσε να συντάξει αυτό:
«Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Τ. Κουράκης. Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος»
 ως πολιτικό κείμενο και να το χαρεί παραπάνω απο τον Σίμο;

 ε;

 ε;


 ε;


 



Ήταν προφανές νομίζω, αφού ο Ανθιμος ειναι απασχολημένος κάνοντας εξορκισμούς στον Μπουτάρη. Δοξάστε λοιπόν την νεα μας κυβερνητικη εκπρόσωπο!!







Υ.Γ. Προφανώς κάνουμε πλάκα. Ο Σίμος Κεδίκογλου δεν παραιτήθηκε. Και αν παραιτούνταν αποκλείεται να το έκανε για λόγους ευθιξίας ή κόπωσης. Αλλά αν παραιτηθεί νομίζουμε πως βρήκαμε την ιδανική αντικαταστάτρια

1 σχόλιο:

aeisixtir