Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Παρασκευή, Οκτωβρίου 03, 2014

Α, ρε Παναγιωταρέα που σας χρειάζεται.....

Oλη η νεοελληνική βλακεία, όλα τα, ας πούμε "κακά" στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σαν Έλληνες συμπυκνωμένα σε ένα ποστ της εθνικής μας εκπροσώπου τάφου:





Πρόχειρη καταμέτρηση;

  • H "τυφλωση δια της αυθεντίας" και μάλιστα εδώ με άκυρο τρόπο μιας και ο Π. Ευθυμίου δεν ειναι γιατρός ή βιολόγος αλλά.....δασολόγος και μάλιστα σπουδάσας επί χούντας. Αυτό δεν ειναι κακό από μόνο του, αλλά το ότι τότενες πήρε υποτροφία εμένα με προβληματίζει πάντως διοτι όσο να΄ναι οι προοδευτικοί άνθρωποι τότε δεν παίρνανε υποτροφία, αλλά εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τη Γυάρο.
  • Επίσης έχουμε την κλασική ξερολίαση του ΕΛληνος και δη του  (μαλάκα) Έλληνος δεξιου δημοσιογράφου ((μ)ΕΔΔ - κάτι αντίστοιχο αλλά χειρότερο από το αμερικάνικο W.A.S.P.)
  • Εχουμε την άκριτη αναπαραγωγή μύθων, αρκει να μας βολεύουν, εκτός και αν μας δείξει ένα ρημοδοελληνικό γονίδιο η κα Παναγιωταρέα
  • Και κυρίως την διαστρέβλωση πραγματικότητας όταν μια, έστω μικρή, δυσμορφία βαφτίζεται αποδειξη ελληνικότητας. Σε λίγο η κα Παναγιωταρέα θα υποστηρίζει πως οι Εβραίοι που γεννιονται με κομμένες τσουτσούνες είναι οι πραγματικοί Εβραίοι.
  • Παραπέρα βλέπω και παραποίηση της πραγματικότητας. Δεν έχω δει όλα τα σωζώμενα αρχαιοελληνικά αγάλματα, αλλά δεν νομίζω να πρόλαβε να τα δει η ίδια, πόσο μάλλον τις πατούσες τους. Και όμως μας πληροφορεί με άνετα για την πατουσολογία τους. Εκτός και αν κυκλοφορεί πατουσολογική μελέτη των αρχαίωνε αγαλμάτωνε και δεν την ξέρω, οπότε το τελευταίο το πάω πάσο.



Τώρα θυμήθηκα πως θα ήθελα να δώ τα τυπικά προσόντα της κας Παναγιωταρέας που ειναι και μελος ΔΕΠ. Να γελάσουμε βρε αδερφέ.
Πτυχία, διδακτορικά, επικουρήσεις διδακτορικών, δημοσιεύσεις, διδασκαλία διότι αν θυμάμαι καλώς την καθηγητηκή θέση την εχει περίπου .... ας μην πούμε χαρισμένη, αλλά τελος πάντων




6 σχόλια:

  1. Πω, πω, ανατρίχιασα. Άρα αφού δεν έχουν "Ρωμαϊκό πόδι, το κτίσμα (τάφος ; ) είναι Χελλένικ. Γιούχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιος είσαι εσύ που θα μιλήσεις για την Παναγιωταρέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/10/14 14:19

    Πράγματι τα αρχαία ελληνικά αγάλματα έχουν μεγαλύτερο το δεύτερο δάκτυλο, αλλά όπως όλη η κλασική τέχνη, αναπαριστούν έναν ιδανικό τύπο. Για τους αρχαίους τα μεγαλύτερο δεύτερο δάκτυλο, τα ελαφρά πεταχτά πηγούνια και οι ίσιες μύτες από το μέτωπο, αποτελούσαν ιδανικά ομορφιάς, χωρί; απαραίτητα να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όπως και τα εξαιρετικά μικρά τσουτσούνια, για να δίνουν έμφαση στην πνευματική διάσταση των αναπαριστώμενων θεών, και όχι στη ζωώδη τους φύση.
    Με την ίδια λογική οι μικροτσούτσουνοι μπορούν να επαίρονται για το ελληνικό τους DNA.
    Αργότερα στην ελληνιστική εποχή η τέχνη περνά στην αναπαράσταση πιο νατουραλιστικών τύπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία! Οπότε τώρα ξέρω ότι όταν βλέπω τσόντες και μιας το δεύτερο δάχτυλο είναι μεγαλύτερο έχουν ελληνική καταγωγή! Επίσης όλοι οι Αμερικάνοι σύμφωνα με το Λούκι Λουκ έχουν αιγυπτιακή καταγωγή μιας και το πρώτο δάχτυλο είναι τεράστιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μα τώρα μόνο στα δάκτυλα... να πάει πιο ψηλά η πάρλα χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir