Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Σάββατο, Οκτωβρίου 18, 2014

ΣΚΑΪ εξημέρωση ΙΙ

Εκεί στο ΣΚΑ(ε)Ι έχουν τρελή ρέντα. Μετά το νο1 έχουμε και συνέχεια!

Πλεον δεν μπορουμε να μιλάμε για λάθος αλλά για κατευθυνόμενη δημιουργία εντυπώσεων πάνω σε δεδομένα. (τελος πάντων θα μου φαινόταν πιο εύκολο να αλλάξουν τα δεδομένα, αλλά τι να πω...)




Επειδή έχει και πλάκα τσιμπάμε απο το πιο πάνω video την πλεον επική εικόνα ever η οποία δείχνει πλεον σαφέστατα πρόθεση διοτι εδώ δεν μιλάμε για λάθος κλίμακας αλλά για : με-το-ζορι-κατηφορα-οταν-πρεπει-να-ανηφορισει, κάτι το οποίο σημαίνει οπωσδήποτε και αναγκαστικά σπουδή:΅



Update: Διοτι αν κανεις στα νουμερα το κατάλληλο μασάζ, μετά μπορείς να βγαίνεις, στην χμμμμ ανεξαρτητη απο το ΣΚΑΙ, Καθημερινή ας πούμε και να γράφεις τέτοιες μαλακίες:



Οσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με τα ελληνικά ομόλογα και το Χρηματιστήριο Αθηνών θα πρέπει να προβληματίσουν πάρα πολύ όσους θέλουν να κυβερνήσουν αυτόν τον τόπο έχοντας καλλιεργήσει ψευδαισθήσεις στον ελληνικό λαό. Ενδεχομένως να επρόκειτο για μια παιδευτική εμπειρία για την αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία εμφανίζεται να πιστεύει ότι θα κάνει τον «τσαμπουκά» της με την Ευρώπη και εν συνεχεία θα βρει χρήματα από «κάπου» για να χρηματοδοτήσει τις υποσχέσεις της. Και αυτό σε μια στιγμή που η Ευρώπη εισέρχεται σε νέα κρίση και η διεθνής κοινότητα δυσκολεύεται να βρει λίγα δισ. για την –γεωπολιτικά κρίσιμη– Ουκρανία. Η επιλογή είναι, καλώς ή κακώς, καθαρή: είτε βρισκόμαστε υπό επιτήρηση αλλά με ένα δίχτυ ασφαλείας είτε πορευόμαστε μόνοι μας και απροστάτευτοι σε ένα άγριο, ασταθές διεθνές περιβάλλον.

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή... αν κατάλαβα καλά υποννοείς ότι ο ΣΚΑΕΙ κάνει σκαιά γκαιμπελική προπαγάνδα; Ε, όχι, ρε εγκαλώ δημοσίως. Είσαι απαράδεκτος. Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας παρακαλώ πολύ που έχουμε λάθος διαγράμματα χαχαχαχαχαχαχαχα ή είναι τόσο στόκοι ή νομίζουν ότι απευθύνονται σε στόκους ή και τα 2 μαζί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir