Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2017

O Κουφοντίνας και άλλα εσπεριδοειδή

Επι της αρχής:
Τους νόμους ή είμαστε κράτος και τους τηρούμε ή δεν τους τηρούμε και δεν είμαστε κράτος. Αμα ειναι στραβοί τους αλλάζουμε καθώς οι δημοκρατίες ειναι και "ο στοχασμός της κοινωνίας πάνω στον νόμο της" και άλλα τετοια χαριτωμένα και πολύ προχώ.

Επίσης:
Ο γράφων πλεον πάσχει απο αντισυνωμοσιολογική αλλεργία και όταν ακούει διάφορες θεωρίες πως ο χ ειπε του ψ να κάνει το z και έτσι ο α φόρεσε το β και πήγε για τσάι στον γ διοτι αυτό φαίνεται από το χρώμα τσαρουχιού του δ, ζητάει αποδείξεις. Αν οι αποδείξεις δεν υπάρχουν τα πετάει στον κουβά.


Πάμε λοιπόν. Ένα ένα και με τη σειρά και σε όποιον δεν αρέσουν, υπάρχουν τα σχόλια για ερωτήσεις-απορίες-χριστοπαναγίες.

1. Έπρεπε ο Κουφοντίνας να πάρει άδεια;
Νόμιμα ναι. Ηθικά ναι. Λογικά ναι. Η ανακοίνωση των σωφρωνιστικών υπάλληλων αρκει για να μας πεισει. Ο κρατούμενος Κουφοντίνας πληρούσε τα κριτήρια, τα ρέστα πακοτίνια. Κανεις νορμάλ ανθρωπος δεν εξετάζει το ψυχολογικό του Κουφοντίνα, τα αισθηματικά των απέξω, τον ντουβρουτζά του καθενός για να δει αν το χ ατομο πληρεί τα δικά του ψ κριτήρια. Αν πληρεί τα υπάρχοντα, βάσει νόμου, κριτήρια έχει καλως, γεια σας και όλα τα σχετικά (update: δες σχετικά εδώ). Αν δεν το κάνει ομοίως και αστο καλό όλο τα ίδια γράφω. Έχουμε κατά καιρούς καεί σαν χώρα (και φάνηκε στις ευρωκαταδίκες) από δικαστές που δικάζουν...κάνοντας πολιτική.

2. Μα ο πόνος των συγγενών των θυμάτων της 17 Ν...
Συγνώμη, αλλα στα αρχίδια μας. Όχι επειδή "καλα να πάθουνε" και άλλες τέτοιες πίπες, αλλά διότι ο νόμος δεν γίνεται με γνώμονα το τι θα νιώσουν οι συγγενείς των θυμάτων (και αν πέσουμε σε κανα μαζόχα ή σε καναν που τσακώθηκε με το σόι;) αλλά στο τι θεωρείται ότι αρμόζει ως ποινή στο όποιο έγκλημα όπως αποκρυσταλλώνεται από ενα εκατομμύριο παραμέτρους όπως δεδικασμένα, τρέχον ηθικό zeitgeist, ευρωπαϊκή νομοθεσία και άλλα τέτοια. Προφανώς ο πόνος ενός ανθρώπου που χάνει τον σύζυγο ή τον γονιό του δεν μετριάζεται όποια και αν ειναι η τιμωρία του δράστη. Γι αυτό και δεν δικάζουν τους δράστες οι συγγενείς των θυμάτων. Δηλαδή αν κόβαμε τον Κουφοντίνα κομματάκια με τον μπαλτά και τον περνάγαμε στον τρίφτη για να τον κάνουμε μετά μπιφτέκια με τα οποία θα ταϊζαμε κροκόδειλες, ο υιος Μπακογιάννης θα έχανε λιγότερο τον πατέρα του; Όταν δίνουμε υπερβολική διάσταση στον "πόνο των συγγενών των θυμάτων" συνήθως είτε δεν έχουμε νομικά επιχειρήματα, διότι ο πόνος των θυμάτων ειναι sos και πάντα πιάνει στον συναισθηματικό τομέα του πράγματος, είτε απλά ελπίζουμε να πιαστούμε από το δίκαιο του όχλου και της αυτοδικίας. Άσε που δεν ειναι όλοι οι συγγενείς θυμάτων αρπακτικά, αιμοβόρικα, αμετροεπή όντα όπως μερικοί εκπρόσωποι ενός πολύ συγκεκριμένου σογιού που έκαναν πολιτική, και όχι μόνο, καριέρα στις πλάτες ενός δολοφονημένου. Θα μου πεις έχει σημασία η επιεικής προσέγγιση του υιου Μομφεράτου κόντρα στο σόι Μπακογιάννη; Και θα απαντήσω: έχει τόση σημασία όση και η άποψη του σογιου Μπακογιάννη: καμία. Ο καθείς δικαιούται να ζει το προσωπικό του δράμα προσωπικά και η βίωση αυτή δεν σημαίνει τίποτα για την νομοθεσία/νομολογία.

3. Ναι αλλά ο Κουφοντίνας μπορεί να σχεδιάσει νέες επιθέσεις.
Χλωμό το βλέπω αλλά δεν μπορώ να το αποκλεισω κιολας. Ο νόμος όμως δεν καταδικάζει προθέσεις αλλά πράξεις. Και αν ο Κουφοντίνας και ο κάθε Κουφοντίνας με 200 μυστικόμπατσους και 356 δημοσιογράφους στο κατόπι καταφέρει να οργανώσει κανα χτύπημα, ε τι να πω, μπράβο του και τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μπάτσοι που τον έχουν πάρει στο κατόπι. Οι υπόλοιποι απο εμάς, και πιο σοβαροί, δεν μπερδεύουμε τις χολυγουντιανές ταινίες με την πραγματικότητα και θυμόμαστε πως ο Κουφοντίνας δεν ειναι ο Μπάτμαν, ούτε καν ο Hudson Hawk.

4. Δηλαδή σου αρέσει που είναι εξω ο Κουφοντίνας;
Μου είναι παγερά αδιάφορο. Θα με απασχολήσει αν απασχοληθεί ξανά με τίποτα περίεργα σιδερικά, αλλά πριν απασχολήσει εμένα, μάλλον θα έχει απασχολήσει την μισή ΕΛΑΣ, αν δεν την απασχολεί ήδη. Από την άλλη μεριά με απασχολεί πολύ περισσότερο που ειναι έξω ο δολοφόνος Ρουπακιάς και όλη η τρομοκρατική/εγκληματική οργάνωση της ΧΑ, αλλά όπως και στην περίπτωση της ΧΑ, ένας καλός νόμος (18μηνο vs άδεια σε ισοβίτη) δεν θα χαλαστεί επειδή έγινε μια μαλακία (ΧΑ vs Κουφοντίνας). Το μοναδικό από αυτά τα φαινόμενα που σίγουρα με εξοργίζει ειναι η απελευθέρωση του φασίστα δολοφόνου Καλαμπόκα μετά από μόλις 7 χρόνια κάθειρξης και η ...αποκατάστασή του κιόλας σε πόστο-κομπόστα. Αλλά α) δεν άρχισα τότε ούτε θα αρχίσω τώρα το bitching και β) μερικοί όμως με τις επιλεκτικές ευαισθησίες τους πραγματικά με εκνευρίζουν. Τέλος πάντων, εγώ εύχομαι ο Καλαμπόκας να ζήσει για πάντα, όπως ο Εφιάλτης ας πούμε. Kαι να τον θυμόμαστε πάντα όταν αναφερόμαστε σε δολοφόνους που τους βγάλανε λάδι και δεν έτρεξε και κάστανο.



5. Μα ο Κουφοντίνας ειναι ο κύριος ιδεολογικός φορέας της ενοπλης πάλης στην Ελλάδα.
Και συλληφθείς, καταδικαστείς και μπουζουριασθείς  και γι' αυτό ειναι άκρως τοξικός για όποιον θέλει να συνεχίσει τέτοια καουμποϊλίκια. Από τους έχοντες τρομοκρατικές βλέψεις, μόνο ένας παντελώς ηλίθιος θα πλησίαζε τον Κουφοντίνα αυτήν την περίοδο που λαμβάνει περισσότερη δημοσιότητα και από τον Ρουβά και έχει περισσότερους μπάτσους να τον κοιτάνε ακόμα και από τον Μητσοτάκη με τους 22 φρουρούς του. Όσο για την επιρροή που έχει ο χ Κουφοντίνας, αυτή είναι μάλλον στο μυαλό του κάθε Γεωργιάδη παρά πραγματική. Επιρροή και τα λοιπά είχε ο ασσύληπτος, η "ιδέα" Κουφοντίνας, όχι κάποιος υπαρκτός και ανθρώπινος φυλακισμένος που το κράτος του επιτρέπει, του κάνει δηλαδή χάρη, να πάει σπίτι του για δύο μέρες παραμένοντας στο status του φυλακισμένου.

6. Ίσως, αλλά φαίνεται ότι ακόμα έχει οπαδούς.
Στα αρχίδια μας και σιγά την λαοθάλασσα. Οι πιο έμπειροι αμερικάνοι, ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν πως πολλοί serial killers γεμίζουν με γράμματα θαυμαστών και θαυμαστριών. Τι να κανουν, τους αφήνουν, τους φακελώνουν και τους παρακολουθούν. Shit happens, δεν θα το κάνουμε και θέμα.

7. Ο Σύριζα επενέβει στην δικαιοσύνη.
ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. Εχετε μάθει μου φαίνεται στο "με εντολή Σαμαρά" και δεν μπορείτε να χωνέψετε πως το Συμβούλιο που αποφάσισε για κάτι, με τις υπογραφές του και την εύλογη ατομική ευθύνη που αναλαμβάνει ο καθένας από τα μέλη του, μπορεί να το αποφάσισε με βάσει τον νόμο; Αν λέτε κάτι διαφορετικό πρέπει να μπορείτε να το αποδείξετε, αλλιώς είστε και σεις ψεκασμένοι συνομωσιολόγοι. Καταλαβαίνω τους δεξιοι της παρέας που νομίζουν πως το κράτος ειναι τσιφλίκι του "ηγέτη", πως οι νόμοι ειναι κάτι που βγάλαμε για να βγαίνουμε απο πάνω και όποτε δεν τους χρειαζόμαστε τους πετάμε στα σκουπίδια αλλά δεν βλέπω το λόγο, τουλάχιστον χωρίς αποδείξεις, να ισχύει αυτό στην παρούσα περίπτωση. Μάλλον το αντίθετο ισχύει διότι οι φωνές που λένε πως ο Κουφοντίνας δικαιούνταν αδεια εδώ και 6-7 χρόνια και δεν την έπαιρνε ειναι πολλές και είναι μια καλή ένδειξη (και προφανώς όχι απόδειξη) παρέμβασης στην δικαιοσύνη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

8. Ο Συριζα αποφυλακίζει τρομοκράτες.
Κανείς δεν αποφυλακίστικε. Το χειρότερο που μπορείς να πεις ειναι οτι επί Σύριζα τηρείται ένας (κακός; ας πουμε κακός) νόμος. Ο Κουφοντίνας θα ειναι σπίτι του για 48 ώρες, πιθανότατα με βραχιολάκι και μετά ή θα ξαναμπεί μέσα ή θα θεωρηθεί δραπέτης με ότι αυτό συνεπάγεται.

9. Δεν πρέπει οι τρομοκράτες να παίρνουν άδειες γιατί δεν ειναι κοινοί ποινικοί εγκληματίες
Και τότε γιατί στην δίκη της 17Ν λυσσάξατε πως τα εγκληματά τους ήταν "του κοινού ποινικού δικαίου" και όχι πολιτικά; Βεβαίως αυτο το επιχειρημα ειναι έωλο έτσι και αλλιώς μιας και ο κανονισμός για τις άδειες δεν κοιτάζει το έγκλημα, αλλά την συμπεριφορά του φυλακισμένου.

10. Δηλαδή ρε μαλάκα εσένα θα σου άρεσε αν ο δολοφόνος του πατέρα σου ήταν έξω;
Προφανώς και όχι και αμα τον πετύχαινα μπορεί να είχαμε και τίποτε δράματα αλλά βλ. νο 2. Το δικαιικό σύστημα δεν λειτουργεί με βάση τις προσωπικές μας ιστορίες1.

11. Μας την είπανε οι Τούρκοι, οι Αμερικάνοι και οι Άγγλοι.
α) Για τους Άγγλοι,  στα αρχίδια μας.
β) Για τους Αμερικάνοι στα αρχίδια μας.
γ) Για τους Τούρκοι, εκεί και αν στα αρχίδια μας. 
Όχι γιατί γαμιούνται (χμμμ), αλλά γιατί στο πως κουμαντάρει κάθε χώρα το ποινικό και σωφρωνιστικό της σύστημα ειναι δικός της γαμημένος λογαριασμός. Λες και η Αγγλία δεν έχει αποφυλακίσει πολλούς ΙΡΑ-νους τρομοκράτες.

12. Ο νόμος για τις άδειες πρέπει να αλλάξει.
Να το δούμε. Αλλά να θυμάστε πως ο νέος νόμος δεν μπορεί να ειναι φωτογραφικός. Ή κοβεις τις άδειες γενικώς ή αστο καλύτερα. Και τις άδειες γενικώς δεν τις κόβουμε για ένα εκατομμύριο λόγους. Και σίγουρα ένα σοβαρό κράτος δεν μπορεί να ζητά δηλώσεις/ομολογίες μετάνοιας ή αστυνόμευση της σκέψης όπως κάνουν μερικοί πατατομανείς, εκτός και αν είστε της φάσης πως η αρμόζουσα ποινή σε όλες τις παραβάσεις ειναι ο αποκεφαλισμός χωρίς αναστολή, οπότε τι άδειες και αηδίες.

Ο νέος αστυνόμος Μπέκας. Βεβαίως δεν διάβασε τιποτε για την ιστορία της 17 Ν. Ο Κουφοντίνας δεν πρέπει να είχε ρίξει ούτε μισή μολότωφ, αλλά τι να κάνουμε, ο Κυριάκος ξέρει καλύτερα.

Πάντως, λογικό μου φαίνεται πως ένας ποινικός ή πολιτικός ή τι άλλο καταδικασθείς πολλαπλός δολοφόνος να μην παίρνει και τόσες άδειες μέχρι να εκτίσει την ποινή του. Και αν πάρει, το βραχιολάκι θα ήταν το λιγότερο που θα του έβαζα. Μπορεί να τον έβαζα να κοιμάται και με καναν μπάτσο αγκαλιά. Δεν ξέρω με ποιο status ακριβώς ειναι έξω ο Κουφοντίνας για να επεκταθώ διότι οι φωστήρες των καναλιών μας απέτυχαν να μας ενημερώσουν για την ουσία της υπόθεσης. Ξέρω μονο πως απαξ (;) ημερησίως θα παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα, κάτι που θεωρώ αρκετά light. Εγώ θα του έβαζα ενσωματωμένο gps στο κολόν - τουλάχιστον.

13. Θα έπρεπε πάντως να υπάρχει όρος μεταμέλειας για τις άδειες.
Κυριάκο σταμάτα να βάζεις ιούς στο blog! Πρώτον βλ το προηγούμενο και δεύτερον, δεν ξέρω αν το ξέρετε, αλλά πάντα μπορεί κάποιος να πει ψέμματα. Να πει δηλαδή πως μετάνιωσε, φτου κακά και συγνώμη δεν το ξανακάνω και όλα τα σχετικά και μετά να πάρει άδεια και μετά να την κοπανήσει ή να γίνει ο Μπάτμαν που λέγαμε προηγουμένως. Ευτυχώς ο (τότε) νομοθέτης δεν ήταν τόσο ηλίθιος όσο είναι οι σημερινοί wannabe σωτήρες μας - που είναι και φιλελεύθεροι τρομάρα τους.


---- Εμβόλιμον----
 Ο Κουφοντίνας εξέτισε ήδη καμια 15αρια χρόνια ποινής. Σε καμια 10αριά λογικά θα ... πάρει πτυχίο και θα αποφυλακιστεί μιας και το μάξιμουμ κάθειρξης στην Ελλάδα ειναι τα 25 χρόνια. Ελπίζω μέχρι τότε να έχετε βάλει μυαλό μερικοί και να μην θέλετε να αλλάξει και αυτό επειδή θα ειναι προς το συμφέρον της τότε αντιπολίτευσης.


14. Ο υιος Βούτση πήγε να υποδεχθεί τον Κουφοντίνα.
Στα αρχίδια μας. Ο υιος Βούτση δεν ειναι ανήλικος εδώ και αιώνες και οι επιλογές του αφορούν αυτόν και όχι τον πολιτικό φορέα του μπαμπά του, δεν αφορούν ούτε καν τον μπαμπά του, πέρα από το προσωπικό δράμα του "ρε τι μαλάκα γιο έκανα" το οποίο και σεβόμεθα απολύτως.

15. Γιατί τόση φασαρία για τον Κουφοντίνα ενω για τις 7 αδειες του Ξηρού δεν έτρεξε κάστανο;
Το σωστό ειναι να μην έτρεχε κάστανο ούτε και τώρα. Καλώς πήρε τις άδειες τότε ο Ξηρός, και αν επέλεξε να κάνει τον Μπάτμαν στο τέλος είδαμε πως κατέληξε. Έτσι και αλλιώς η νοημοσύνη δεν ήταν ποτέ το φόρτε του. Αν τώρα τα μπατσόνια δεν βάλανε μυαλό από την τότε κασκαρίκα τι να τους κάνω εγώ;
Από την άλλη όταν την κοπάνησε μετά από συνεχόμενες άδειες ο Ξηρός:
α) η ΝΔ δεν ήταν αντιπολίτευση
β) δεν υπήρχαν τα Paradise Papers
γ) δεν κολλαγε η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις
δ) δεν προσπαθούσε η ΝΔ να βγάλει από την μύγα ξύγκι με "την ανομία που θερίζει στην χώρα" κτλ με στόχο να τρομοκρατήσει το πόπολο
και κυρίως
ε) υπήρχε διακριτή πολιτική πρόταση μεταξύ των πόλων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα που όλοι παίζουν μνημόνιο με παραλλαγές, ασχολούμαστε με αρχιδιές προκειμένου να φαίνονται εκεί οι διαφορές μας. Η ΝΔ θα μπορούσε να το παίξει Ευρωπαϊκή ήρεμη δύναμη και να την δει υπεράνω. Για πολλοστή φορά θυμήθηκε το ταγματασφαλίτικο ένδοξο παρελθόν που μερικοί εκεί μέσα θεωρούν θέσφατο. Ε, δεν μπορω να κάνω κάτι γι αυτό.

Update
*. Ο Σύριζα έτσι ενθαρρύνει την τρομοκρατία
Μόνο ένας ντιπ στόκος θα το έγραφε αυτό. Αλλα ας το εξηγησουμε διοτι μερικοι έχετε ομολογουμένως κόψει άλυσο. Δεν αθωώθηκε ο Κουφοντίνας. Δεν αποφυλακίστηκε. Δεν είναι έξω. Είναι, παραμένει. καταδικασμένος και φυλακισμένος. Απλά πήρε 2 μέρες άδεια για την οποία, βάσει κανονισμού δεν εξετάζεται το έγκλημα που έκανε ο φυλακισμένος για να εγκριθεί η άδεια, αλλά η συμπεριφορά του ως φυλακισμένου. Προφανώς μιας και είναι φυλακισμένος ο Κουφοντίνας όσο θα είναι έξω δεν έχει τα πλήρη δικαιώματα ενός πολίτη, με το δικαίωμα στην ελεύθερη μετακίνηση να είναι -πολύ λογικά- το πρώτο που του τρώγεται.
Αλλά η λογική μερικών ότι η χορήγηση αδείας μετά από 15 χρόνια σε φυλακές, πολλά εκ των οποίων σε "λευκά κελιά", συνιστά ενθάρρυνση στην τρομοκρατία είναι που σε τρελαίνει. Δηλαδή ο άλλος σκέφτεται, σύμφωνα με μερικούς, ότι "θα κάμω την επανάσταση και αν με πιάσουν, δεν πειράζει μετά από 15 χρόνια θα πάρω δύο μέρες άδεια. Α ρε ζωάρα που θα κάνω ως φυλακισμένος τρομοκράτης". Και αυτό μας το κοινωνούν σοβαρά.
Τι να πω, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια.
Τέλος Update

16. Και αν ρε μπαγλαμά κόντρα σε όλα αυτά αύριο ο Κουφοντίνας κάνει καμια τεράστια ταρζανιά και έχουμε νεκρούς και θυματα τι θα πεις;
Δεν θα αλλάξω ούτε μια γραμμή σε αυτά που έγραψα. Η ευθύνη πλέον ειναι της ΕΛΑΣ, που σίγουρα δεν τον αμόλυσε και πέρα βρέχει. Αν γίνει μαλακία δεν θα φταίει ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο νόμος για τις άδειες, αλλά ο Κουφοντίνας. Αν όμως ρε μπαγλαμάδες ο Κουφοντίνας επιστρέψει στην φυλακή κύριος, που είναι και το πιθανότερο, δεν ειναι δα και στα πρώτα του νιάτα πια, πέρα από τα υπόλοιπα αντικειμενικά προβλήματα αυτής της υπόθεσης εργασίας, ε πόσο μαλάκες θα είστε εσείς;




1 Ο τύπος που έκλεψε την τσάντα της μάνας μου είναι έξω πάντως (ε τι να κάνω, αυτό έχω πάθει, αυτήν την ιστορία λέω), έχουμε κουντρηχτεί 16 φορές στον δρόμο και ακόμα δεν τον έχω κοπανήσει. Επίσης όταν τον αμόλυσαν, όλοι ξέρανε πως θα ξαναβουτήξει τσάντες, θα κάνει μπουκες και ίσως τίποτε χειρότερο, αλλά τι να κάνεις αυτά έχει η ζωη και όλα τα σχετικά. Και όχι, δεν αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκεύοπουλου και αυτό το λέω διότι μερικοί ηλίθιοι νομιζουν πως όταν ακούνε "Φυλάκισις 10 ετώνε", ο άλλος κάθεται 10 χρόνια μέσα. Ακριβώς.


9 σχόλια:

  1. Βλέπω το ρωμαίικο του ότι το πως αισθάνονται οι διάφοροι και τι συνομωσίες θεωρούν είναι υπεράνω νομοθεσίας, και σου κάνω ρελάνς έναν υποψήφιο Γερουσιαστή από την Αλαμπάμα που κατηγορήθηκε ότι ασέλγησε επί 14χρονης και δικαιολογήθηκε από ευαγγελιστή με αιτιολογία ότι και η Μαρία ήταν ανήλικη όταν την αρραβωνιάστηκε ο Ιωσήφ αλλά έκανε τον Ιησού.

    Οι ψεκασμοί από τα κρυφά αεροπλάνα πάντως, που κολλάνε στα παραπάνω είναι νεφελώδες.

    Άστα… θα γεράσουμε στον μεσαίωνα. Και είχαμε τόσο καλή αρχή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H συνομωσιολογία εγκειται στο ότι η κυρίαρχη αφήγηση ειναι οτι
    * Ο Σρζ επενέβει στην δικαιοσύνη. Αλλα πως; Εδωσε θέλω. Δώσε βάση
    * Αλλαξε το νόμο, δηλαδή επανέφερε τον προηγούμενο.
    * Μετάπερίμενε την ευκαιρία να αλλάξει ο εισαγγελέας της φυλακής διοτι ο προηγούμενος ήταν απο τα καλα παιδιά
    * Μετά ο Κουφοντίνας έκανε αιτηση για ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ
    * Και μετά αυτή έγινε δεκτή και έτσι ο Σύριζα στηρίζει την τρομοκρατία.

    Αμ πως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ROTFLMAO!
      Τώρα σειρά μου να καθαρίσω το πληκτρολόγιο από τον καφέ... :-)

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/11/17 21:01

    Ε μα και μεις δεν εχουμε κανει ενα γκουαντάναμο, θα χωναμε μέσα όποιον δεν άρεσε του κούλη και θα τελείωνε το δραμα. Φυσικά προτού πιασει μπιστόλι, με το που θα το σκεφτεί, να μαστε σιγουροι. Καλύτερα με το που γεννηθεί, τωρα που το σκεφτομαι, ως ποτε θα θεωρούμε αυτό το πρώτο στάδιο ακίνδυνο? Και μεσα κει δεν εχει ουτε άδειες, ουτε δίκες, ουτε δικαιωματα, ουτε αλλα τετοια κομμουνιστικά, καλομαθαμε τώρα όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε μας αφήνεις ρε. Τι δικαιολογία πως ακολουθείτε το νόμο την έχετε. Η δικαιολογία όμως για το ότι τον νόμο εσείς τον φτιάξατε καριόληδες ποια είναι? Η δικαιολογία που δε τον αλλάξατε μόλις αρχισαν τα παρακρατικά 'ψευτοαναρχικά' τάγματα εφόδου να κάνουν 'επεμβάσεις' στα σπίτια εισαγγελέων για να δοθεί αυτή η άδεια ποια είναι?

    Και αει σιχτίρ. Το ότι οι ΣΥΡΙΖΑιοι είστε φιλοδολοφόνοι υποστηρικτές των τρομοκρατών και των τραμπούκων έχει φάνει απο εκατό διαφορετικά συμβάντα και εκατό διαφορετικούς επαίνους στο προσωπό τπυς και δηλώσεις συμπαράστασης, δε χρειαζόμασταν την άδεια στο Κουφοντίνα για να μάθουμε πόσο αγαπάτε τους παρακρατικολυς δολοφόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ελληνική γλώσσα είναι δύσκολη ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαφώς και έπρεπε ο Κουφοντίνας να πάρει άδεια. Σαφώς και αν υπήρχε κράτος έπρεπε κάτι τέτοιοι (όπως και κάτι Σεχίδηδες, Λεντέρηδες, Σοροπίδηδες, κλπ) να εκτελούνται με συνοπτικές διαδικασίες από την Πολιτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφανώς και συ μπερδεύεις μια χώρα της ΕΕ με την Σαουδική Αραβία ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Εδώ θέτεις δύο ζητήματα αγαπητέ.

      α) Κατά πόσο η Ελλάδα είναι χώρα της ΕΕ (όχι στα χαρτιά, στην ουσία) και

      β) κατά πόσο πολιτισμός/δημοκρατία σημαίνει σεβασμός στην ζωή των δολοφόνων (υπό προϋποθέσεις βεβαίως βεβαίως, διότι άλλο σε δολοφονώ για ληστεία τύπου Σοροπίδης και άλλο σε σκοτώνω για αυτοάμυνα).

      Προφανώς τα έχεις μπερδέψει και τα δύο, αλλά ας το αφήσουμε αυτό για μια άλλη φορά, μη βγούμε και εκτός θέματος.

      Το θέμα μας είναι αν ο Κουφοντίνας καλώς πήρε άδεια. Και βεβαίως καλώς την πήρε με τους τρέχοντες νόμους του κράτους.

      Διαγραφή

aeisixtir