Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Πέμπτη, Οκτωβρίου 05, 2017

Πατάτες Κούλη παρτ θρι και τελευταίο

παμε και τα ξανάπαμε, οπότε πάμε γρήγορα στο παταντάρ:


Ιούλιος

14/7/2017
Η ανορθογραφία των αρίστων συνεχίζεται, επεισόδιο 324. Kαι μένα πάντως με ζορίζει η λέξη γμτ.

Τέλος πάντων, αν δεν το πιάσεις με την πρώτη try, try, try again.





26/7
Νταξει ειναι πολλές, αλλά βαριέμαι να κάνω ξεχωριστές καταγραφές των φορών που ο .... Μπερτολούτσι ανέλαβε το στήσιμο της "καθόδου του Κυριάκο στο λαό". Σύνοψη:



28/7
* Όλοι ξέρουμε πως ο Πορτοσάλτε ειναι αντικειμενικος δημοσιογράφος. Αντικειμενικός σημαίνει πως λιβανίζει την ΝΔ και τον Κυριάκο προσωπικά τουλάχιστον 22 φορές την ημέρα. Προφανώς δε, όταν έχει συνεντευξιαζόμενο στην εκπομπή του κάποιον του κόμματος, ο στόχος δεν ειναι να τον στριμώξει αλλά να τον διαφημίσει. Έτσι και αλλιώς οι αμφιβολίες αν ο Αρης κατάφερε να τελειώσει έστω το ΙΕΚ δημοσιογραφίας "Το ξυλάγγουρο" παραμένουν σε ισχύ. Αλλά όχι και σε σκονακια οι ερωτήσεις ρε Άρη! Και οn camera!


* Η πατάτα χρεώνεται εξ ημισείας σε ΣΚΑΙ και Κυριάκο. Καλα αυτή η ΕΛΑΣ δυσλειτουργεί, υπολειτουργεί και ειναι υποστελεχωμένη επειδή τον φυλάνε 22 άτομα (!) και τολμά ο μούργος να διαμαρτύρεται;



Αύγουστος
που 'ναι και παχιές οι μύγες. Γιατί μπορεί να μην υπάρχουν ειδήσεις τον Αύγουστο, αλλά κανείς δεν είπε πως δεν υπάρχουν πατάτες. Το γενικότερο συμπέρασμα είναι ότι η χαζομάρα δεν κάνει διακοπές.

2/8
Μας έχει που μας έχει πρήξει η ΝΔ με την αριστεία, την επανίδρυση, την αξιοκρατία, τις μεταρρυθμίσεις και άλλες ακαθόριστες και χαριτωμένες έννοιες που ο καθένας ψηφοφόρος μπορεί να τις χρωματίσει κατάλληλα στο φαντασιακό του ώστε να ...σημαίνουν αυτόν, αλλά ρε φίλε όταν στην πρώτη ευκαιρία διορίζεις την "γιαγιά σου" να πούμε σε θέση μετακλητού κάτι δεν πάει καλά στο κεφάλι σου. 

Και καλα, αυτό από μόνο του δεν σημαινει τίποτα, αλλά το γεγονός πως η θείτσα ειναι πρωταθλήτρια στα βυσματικά του Ντυνάν θα έπρεπε να τους κάνει λίγο συγκρατημένους.


Γιατί αρκεί ένας τέτοιος διορισμός να σου γαμήσει το αφήγημα:
Μέχρι χθες η ΝΔ ωρυόταν ότι οι τσιπραίοι καταρρακώνουν την αριστεία και την άμιλλα, με αφορμή την επιλογή των σημαιοφόρων στα δημοτικά.
Μέχρι προχθές ωρυόταν για το διορισμό του Καρανίκα ως συμβούλου του πρωθυπουργού.
Και σήμερα σκάει η είδηση ότι ο Μητσοτάκης διόρισε ως μετακλητή στη βουλή την κ. Αρτεμισία-Αικατερίνη Γεωργιάδου-Κυπραίου, ετών 79 και γραμματέα του πατέρα του.
Την κυρία που στις ρουσφετολίστες του Ντυνάν εμφανίζεται να έχει ζητήσει τα περισσότερα ρουσφέτια.
Επιτέλους η αριστεία παίρνει τη θέση που της πρέπει με το κόμμα που θέλει να μας κυβερνήσει. (κλατς)

 Βεβαίως αυτά έχουν μικρή σημασία για τους αυλοκόλακες του Κυριάκου (που περισσότερο κακό του κάνουν παρά καλό) για τους οποίους ακόμα και οι κλανιές του μυρίζουν εξαιρετικά.



3/8
Δεν περιγράφω, τι να περιγράψω ρε.....



Πέριξ του 15αύγουστου
Για τις φωτιές και τις ανοησίες περί "οργανωμένου σχεδίου" και τα λοιπά τα είπαμε
Στην Ελλάδα ο διάλογος για τις φωτιές πάει κάθε καλοκαίρι στα γνωστά:
* Από την κυβέρνηση στον καιρό, τον στρατηγό άνεμο, την πουτάνα την κοινωνία και τα κέντρα ανωμαλίας
* Από την ΠΥ στην έλλειψη υποδομών και προσωπικού
* Και από την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Προφανώς το θέμα ειναι σύνθετο και προφανώς δεν θα το λύσουμε σε ένα χιουμοριστικό ποστ, αν και ο γράφων έχει ιδία γνώση και ουκ ολίγα να σούρει σε όλες τις βαθμίδες, όπως ίσως πήρατε χαμπάρι όσοι διαβάσατε το προηγούμενο.

Πρώτη φορά όμως από κόμμα τέθηκε σοβαρά πως υπεύθυνος ειναι ο πρωθυπουργός και ....οι διακοπές του, μιας και όπως φαίνεται στο μυαλό ορισμένων η χώρα ή θα λειτουργεί "με εντολή Σαμαρά" ή καθόλου! To αστείο ειναι πως η ΝΔ επί της αρχής είχε δίκιο (ο Πρωθυπουργός δεν ειναι ιδιώτης και πρέπει τα whereabouts του να είναι γενικώς γνωστά) αλλά όταν πήγε να συνδέσει την ....απόδοση του κυβερνητικού μηχανισμού με την ...πρωθυπουργική παρουσία μας τα κανε σαλάτα, λες και είμαστε Ουγκάντα, το κράτος ειναι ο Αλέξης και τέτοια (πηγές εκ του προχείρου: 1, 2, 3, 4)
(δεν ξεχνάμε πως ο γραφικούλης Λαφαζάνης όταν πήγε -ως συναρμόδιος υπουργός- να "εποπτεύσει" μια πυρόσβεση κράχτηκε ανηλεώς και δικαίως. Απόφασίστε όμως ρε παιδιά). Τέλος πάντων το βραβείο μαλακίας δεν πάει στον Κυριάκο αλλά στους λαγούς του:
Α, να μην ξεχνάμε την λαμπρή θητεία του Κυριάκου σε σχετική θέση όταν κάηκε η μισή χώρα:
Εγώ Κυριάκο θα το έκανα γαργάρα, δεν θα το διαφήμιζα.


21/8
Η ιδέα του Κυριάκου (;) να προβάλεται η ...σοφία της άριστης (;) συζύγου (;) του ως θέσφατο, μάλλον χάνει λάδια:
Μαρέβα : "Μαρέβα Μητσοτάκη στη Die Welt: Η προοπτική κυβερνητικής αλλαγής και όχι ο Τσίπρας βελτιώνει το οικονομικό κλίμα"

Διότι όλη αυτή η ....σοφία αποδομείται με μία (1) εγκεφαλική κλανιά του γράφοντος:


Κομμουνιάδα Αυγούστου (1). 
Έγινε ένα συνέδριο στην Εσθονία. Ο Κοντονής για χ λόγους δεν πήγε. Ντροπή σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ μιας και δεν έγινε τελικά κατορθωτό να συμφωνήσουν καν στην είδηση, δηλαδή στο τί έγινε, πόσες χώρες εκπροσωπήθηκαν και σε τι επίπεδο και τι σκατά ήταν όλο αυτό τέλος πάντων. Ξεφτίλα και οδυρμός, αλλά εδώ ασχολούμαστε με την ΝΔ και τον Κυριάκο και όχι με την πανελλήνια μαλακία που μας δέρνει και κυρίαρχο σύμπτωμά της είναι πως η ειδησεογραφία μεταβάλλει κατά κόρον τον...εαυτό της μέχρι να βολέψει το αφήγημα που υπηρετεί ο κάθε μασκαράς με ένα πληκτρολόγιο.

Ο Κοντονής λοιπόν, δικαίως για τον γράφοντα, και ακολουθώντας την πανελλήνια γραμμή (προ 10ετίας) είπε πως δεν μπαίνει σε καμιά διαδικασία συμψηφισμού του Κομμουνισμού με τον Ναζισμό.
Nαι, είναι ο ιδιος συριζοφάγος και αντικουκουές Πάγκαλος

Άλλωστε και οι πέτρες ξέρουν πια πως όταν το χ ζήτημα μπαίνει σε συμψηφισμό με τον ναζισμό το όλο σκεπτικό δεν ειναι τόσο η δαιμονοποίηση του χ αλλά το ξέπλυμα του ναζισμού. Και επειδή μετά από 36 τέτοια συνεχόμενα ντεμέκ "συμβάντα" είμαστε κάπως υποψιασμένοι, αφήνουμε τους Εσθονούς να ξεπλένονται μόνοι τους.
Σε άλλη χώρα, κάπου εδώ η ιστορία θα τελείωνε. Αλλά τι να κάνεις που εδώ ειμαστε περίεργοι. Και είμαστε περίεργοι διότι τέλος πάντων η ναζιστική ιδεολογία έχει αφήσει αρκετούς φίλους, φιλικά προσκείμενους ή ψηφοθηρικά και μαλακισμένα φιλ-ίζοντες (Μπαμπινιώτη σε έσκισα). Ευκαιρία λοιπόν για την εγχώρια λούμπεν ασχετοσύνη που πασάρεται για αριστεία να μας πρήξουν τον πούτσο με τα απωθημένα τους για ακόμα μία φορά.
(α η εξίσωση ειναι: αφού κομμουνισμος!= ναζισμός για τους συριζαίοι => οι ΣΡΖαιοι ειναι ...σταλινικοι => οι νόμοι τους ειναι σταλινικοί => το......μνημόνιο ειναι του Στάλιν του Στάλιν, αμάν πια να φύγουνε τα κουμμούνια κτλ κτλ)



*


Εδώ μια στάση μιας και η Μαριέττα ειναι πρώην Υπουργός Παιδείας (τρομάρα της) και μεγαλοστέλεχος της ΝΔ (τρομάρα της), οπότε....


Αν το καλοσκεφτείς, η Μαριέττα ξεφτιλίστηκε μόνο και μόνο για να....
Τέλος πάντων, συνεχίζουμε:



Τέλος πάντων θα μπορούσα να παραθέτω τέτοια για ώρες, το πιάνετε το νόημα. Πού ειναι η πατάτα Κούλη θα μου πείτε; Ε, ή ο άνθρωπος δεν ξέρει τι γίνεται στο κόμμα του ή πάει συνειδητά να μας πιάσει μαλάκες:
Δεν είμαστε όμως εδώ για να λύσουμε τις διαφορές μας για την Ιστορία. Ας αφήσουμε αυτό το έργο στους ιστορικούς και τους πολιτικούς επιστήμονες.
Εχω την τιμή και την ευθύνη να ηγούμαι μιας μεγάλης παράταξης, που έκανε πράξη την εθνική συμφιλίωση κι άφησε πίσω το οδυνηρό παρελθόν.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη κοίτη του φιλελεύθερου πραγματισμού. Υπερασπίζεται τις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης.
Η Νέα Δημοκρατία ενώνει και δεν διχάζει. Σέβεται τη διαφορετικότητα και τιμά τη διαφορετική άποψη. Αποκρούει τον φανατισμό, αντιμάχεται τη μισαλλοδοξία, δεν ενδίδει στον διχασμό. Αποτελεί και θα αποτελεί την πολιτική στέγη πολιτών με διαφορετική ιδεολογική αφετηρία από τη δικής της.
 Δεν χρειάζεται να γίνεται με τη ρητορική ενός ακραίου διχασμού, για να μην πω με εμφυλιοπολεμικούς όρους. Αυτή την άγονη και ανεύθυνη επιλογή την αφήνω σε όσους δεν πιστεύουν στη δύναμη των επιχειρημάτων τους. 


Πόρισμα:

Σεπτέμβριος
Τον Σεπτέμβριο ο πρόεδρος...έκαψε φλάτζα και μαζί και το παταντάρ, πάντα κατά τον γράφοντα. Ημερομηνίες, πατάτες και πατατιές πέφτουν σωρηδόν και μπερδεύονται ασύστολα. Και αυτός ειναι ο λόγος που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα υπάρξει νούμερο 4. Από την μία η ποσότητα και η ποιότητα της χαζομάρας του Σεπτεμβρίου καθαρίζει και για το υπόλοιπον έτος και από την άλλη δεν έχει πλέον πλάκα να ψάχνεις να βρεις τις χαζομάρες του Κυριάκου (και το σχετικό λιβάνισμα). Πιο πολλές συγκινήσεις έχει πλέον να ψάχνεις να βρεις τις μή χαζομάρες, αλλά επειδή (ταπαμε) η μέρα έχει μονο 24 ώρες, δεν έχω όρεξη να χαλάσω ούτε μια από αυτές σταχυολογώντας τις κυριακειάδες μπας και βρω τίποτα σοβαρό εκεί μέσα. Ασε που για τους περισσότερους δεν έχει σημασία. Και να κλάσει ο Κυριάκος στα μικρόφωνα θα του δώσουν συγχαρητήρια. Έχω ήδη πει και ξαναπεί πόσο επικίνδυνη ειναι αυτή η στρατηγική μακροσκοπικά (ο Τσιπρικός Σύριζα λχ είναι τρανό παράδειγμα) και δεν τα ξαναλέω.

Κεφάλαιον: ΔΕΘ- Θεσσαλονίκη γενικώς.
Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κανείς δεν έταξε τίποτα στην ΔΕΘ, αλλά και η πρώτη φορά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είπε κάτι προοδευτικό και σοβαρό κόντρα σε μια μνημονιακή κυβέρνηση της οποίας η πολιτική πρακτικά ποδηγετείται.

* Από τα συνεχόμενα εγώ, μου, εμένα, μου και ξανά μου, το μόνο που κατάλαβα ειναι πως η ΝΔ και πάλι και ξανά και ακόμα δεν έγινε "κόμμα αρχών" και παραμένει αρχηγικό κόμμα που είναι μια επιεικής διατύπωση του όρου "τσιφλίκι του αρχηγού". Και στα αρχίδια μας τι γίνεται στο κάθε κόμμα, δικό τους είναι, φωτιά του βάζουν και το καίνε, όταν όμως ειναι φως φανάρι πως έτσι σκοπεύουν να μας κυβερνήσουν, το πράγμα αρχίζει και μας αφορά.



*
Υπερφολόγηση, πως λέμε.... Παθαναϊκός;


ΔΕΘ: Πέρα από τις πολλές πατάτες, τις οποίες αποκλείεται να σταχυολογήσω όλες, ο Κυριάκος συνελήφθει αγνοών τον ....Διαφωτισμό:

Το ότι βγήκανε μερικοί και του είπανε μπράβο (!), επιτέλους κάποιος τα 'πε και τα λοιπά, δείχνει απλά πόσο έχουμε χαζέψει συνολικά σαν κοινωνία μιας και τα ζώα που θεωρούν πως ειναι πιο ίσα από τα άλλα ζώα που είναι ζώα, σαν να παραπληθύνανε.

* Η παραδοχή (λες και δεν το ξέραμε) πως ο Αδωνης-Σπύρος Γεωργιάδης ειναι προσωπική του επιλογή. Όχι για κάποιον ιδιαιτερο λόγο, αλλά γιατί απλούστατα τώρα μπορούμε πλέον να χρεώσουμε κάθε πατάτα του Άδωνη στον Κυριάκο - μέχρι ο ένας από τους δύο να ξηλώσει τον άλλον τουλάχιστον. Ο οποίος αντιπρόεδρος ήταν σε τρελή πατατοφόρμα τον μήνα Σεπτέμβριο, με κορυφαία στιγμή όταν ζητούσε τα ρέστα για τα χρήματα που κόστισαν τα λάστιχα στο αμάξι του.... Σαμαρά (διότι ειναι τέτοιος σκατόγυφτας που έχει κρατικό αυτοκίνητο και από το δικό του έχει αποσύρει τις πινακίδες, μην πληρώσει κανα 100αρικο και καταστραφεί ο άνθρωπος)


* "Εμένα με ενδιαφέρει η επικοινωνία, όχι η ουσία"

χαχαχαααχαχαχαχαχααχαχχαχαχχα!!!
Η Κύπρος δεν αύξησε ούτε ένα φόρο. Μείωσε δημόσιες δαπάνες και πέτυχε σωστή δημοσιονομική προσαρμογή. Αυτήν την πρακτική θα ακολουθήσουμε.


Ρε κανείς δεν του είπε πως στην Κύπρο έγινε κούρεμα καταθέσεων, το οποίο στην Ελλάδα ειναι (τουλάχιστον) αβαβά και ήταν από τα κυρίαρχα προεκλογικά συνθήματα του κόμματος του, πως δηλαδή ο ΣΡΖ θα μας πάει σε κούρεμα;
*Η φάση με τον υιο Τραγάκη ήταν ομολογουμένος αστεία. Ο υιος Τραγάκης εξηλώθει, όχι γιατί κληρονόμησε την έδρα (!) από τον μπαμπά του, κάτι το ο οποίο ο ίδιος ο μπαμπάς του είχε δηλώσει πως το είχε συμφωνήσει με τον Κυριάκο, αλλά διότι ο μπαμπάς του βιάστηκε να το ανακοινώσει και δεν περίμενε ολίγον τι για να οριστεί ο γιος του.....αξιοκρατικά.

Ευτυχώς ο Μητσοτάκης που δεν έχει σχέση με κληρονομήσεις αξιωμάτων και βουλευτικών εδρών τον ξήλωσε πάραυτα.
ουπς

Ενώ επί της αρχης δεν διαφωνεί κανείς, θα προτιμούσαμε να μας τα λέει κάποιος που το κόμμα του δεν χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά, γιατί ο λόγος του, πως να το πω, ψιλοαναιρείται.


* Ήρθε ο Μακρόν. Τον οποίον ο Μητσοτάκης στήριξε. Στον β' γύρο και ας θέλουν να μας κάνουν να το ξεχάσουμε, μιας και στον α' γύρο ο απίθανος Φιγιόν που έχει.... κοινά σημεία με τον Μητσοτάκη δεν τράβηξε. 
Τελος πάντων από τότε περάσανε καμια 50αρια (;) μέρες, ποιος Φιγιόν τώρα, εμείς πάντα με τον Μακρόν είμασταν και όλα τα σχετικά. Οπότε θα ήταν καλή φάση να μας δει και μας ε;.



Πουτάνα Γαλλία.


* Αγία Ζώνη 2
Τι να σχολιάσω ρε; Ενδεικτικό είναι πάντως πως μετά το βαμβάκι το πέταξε κάτω να το μαζέψει κανας πλεμπαίος.

* Και προφανώς, εμπνεόμενος από την "προσωπική του επιλογή" πιθανόν, ο πρόεδρος δεν διστάζει να διαδώσει fake news.


* Ακόμα και η ΔΑΚΕ εκνευρίστηκε με τις θέσεις του Κυριάκου για τα ελληνικά σχολεία.

* Πήγε ο Κούλης "αιφνιδιαστικά" στην Ευελπίδων. Ίσως για να τους κάνει έφοδο και να μοιράσει καμπάνες. Ίσως για να πει πως εγώ πήγα και δεν με δείξατε. Πάντως αυτό είπε. Κρίμα όμως που τον δείξανε. Φορές δύο. Τζάμπα και η ανακοίνωση που είχε ετοιμάσει το κόμμα. Τι και αν τον δείξανε; Τι και αν ο "δικός τους" Τρουπής ηταν στο ρεπορτάζ; Αμα η ΝΔ λέει πως δεν τον δείξανε, δεν τον δείξανε, αμαν πια.

Ειμαι σίγουρος πως κάποια έχω ξεχάσει. Θυμάμαι προς τα μέσα του μήνα να αναφωνώ πως δεν προλαβαίνω να καταγράψω τον καταιγισμό πατάτας. Βαριέμαι να ξαναδώ και τα βίντεο της ΔΕΘ που βρίθουν υλικού. Είπαμε, ο πρόεδρος (και ο αντιπρόεδρος-"προσωπική επιλογή") τον μήνα αυτόν το κάψανε το κοντέρ. Και δεν έψαξα καθόλου το θέμα "Σκουριές" γιατί θα έγραφα αλλες 22 ώρες. Οπότε, γεία σας, χαίρεται και ο Κυριάκος σας χαιρετά και αυτός με μια Δυναμική Έξοδο:



(1) Δεν ασχολούμαι στο παρόν με την επική πατάτα της Καϊλή μιας και δεν ανήκει - ακόμα - στην ΝΔ


1 σχόλιο:

  1. Από γελοίους, μας περισσεύουνε. Έχουμε πλεονασμα.
    Από σπάνιους που να αξίζουν, βλέπες κανέναν;

    Καλό Φθινόπωρο, και ο χειμώνας με το καλό να μας μπει.
    Με αγάπη,
    Thinks
    Τρίτη σαιζλονγκ δεξιά, πεζοδρόμιο ΔΟΥ Π. Φαλήρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir