Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Παρασκευή, Ιουλίου 30, 2021

Rest In Power Κάρολε

 Δυστυχώς ο ημιξάδερφος Polsemannen, ένας απο τους καλύτερους ανθρώπους της ελληνικής μπλογκοσφαιρας οπως και ένας από τους παλιοτερους δικτυακούς φίλους μου δεν ειναι πια μαζί μας. Απ όσο ξέρω έφυγε απο κόβιντ μετά απο μαχη πολλών ημερών. Νιωθω σαν να έχασα έναν πολυ δικό μου άνθρωπο και ας μην τον ειχα γνωρίσει ποτέ απο κοντά, και ας μην τον λέγανε καν Κάρολο.


Τα πιο θερμα μου συλλυπητήρια στους δικους του ανθρωπους που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν καλύτερα απο εμάς.


Y.Γ. Το σκέφτηκα διπλα και τριδιπλα πριν γράψω κάτι, απ όσο ξέρω η οικογένειά του νιώθει αρκετά άβολα με το ενδιαφέρον αγνωστων σε αυτούς ανθρώπων, πραγμα απολύτως κατανοητό, αλλά ο Polsemannen ήταν αγαπητός σε πάρα πολλούς οι οποίοι θα ήθελαν πιστεύω να το γνωρίζουν.

6 σχόλια:

  1. Λυπάμαι πάρα πολύ που το διαβάζω. Λυπάμαι για κλαθε άνθρωπο που χάνουμε και τον Polsemannen τον θυμάμαι σαν μπλογκερ. Και απο κόβιντ... άδικα.

    Και ο γιός μου, 30 χρονών, πιλότος υπερατλαντικών 767 για την Γιουνάτεντ, κατά κάποιο τρόπο ήταν εμμέσως θύμα του κόβιντ. Ήταν να παντρευτούνε σε Ελληνικό νησί τον Ιούνιο του 2021 με πολλούς καλεσμένους από παντού, αλλά με το κόβιντ αλλάξανε σχέδια και πέταξαν με το ιδιωτικό του αεροπλάνο από την Φλόριντα να παντρευτούν οι δυό τους σε μια βουνοκορφή στα Βραχώδη Όρη του Κολοράντο, 1η Οκτωβρίου 2020. Τέσσερεις μέρες μετά, οκτώ λεπτά μετά την απογείωση για την πτήση της επιστροφής, το αεροπλάνο έπεσε στα Βραχώδη Όρη και, ακαριαία, πέταξαν κοι οι δύο προς την Δύση, όπως λένε για τους πιλότους.

    Ξέρω ότι η ανάρτηση ήταν για τον Polsemannen και δεν θέλω να αλλάξω θέμα... Όμως αυτό σκέφτηκα όταν διάβασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι λες τωρα ρε φιλε.... θερμα συλλυπητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστούμε φίλε μου.
      Αν έχεις καιρό είναι η πρώτη ανάρτησή μου του Νοεμβρίου.
      Στη Ζωή. To Life.

      Διαγραφή

aeisixtir