Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2011

Xεχεχε

Που λέτε εψες τα έλεγα με έναν κολλητο μου που έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες. Αναμεσα στα άλλα αρχισα να λούζω τον Σαμαρά και άρχισε να τον υπερασπίζεται, οπότε αναμεσα στα άλλα του πετάω και αυτό (δηλ την υπερμούφα πως ο Ντε Γκολ δεν....ήθελε την Μ. Βρετανία στην ΕΟΚ διοτι είχε κίνδυνο για την ....Γαλλική Βρετάνη!) , αλλά .. απόξω αποξω!

Μου λεέι πως ειναι "η μεγαλύτερη μαλακία που άκουσε ποτέ"! και πως "δεν βγαίνει απο πουθενα". Γιατι δεν με ρωτάς πρώτα πριν το πετάξεις ρε μαλάκα μου λέει, εχω και ειδικευση στις διεθνεις σχέσεις.

Μα δεν το είπα εγώ του λέω, ο Σαμαράς το είπε! Μια ζημιά την έπαθε ο άνθρωπος, καθώς ήταν αδύνατο να πιστέψει πως πρωην ΥπΕξ είπε τέτοια κοτσάνα!

9 σχόλια:

  1. Δεν το είχε πει ο Σαμαράς βρε, το το είχανε βάλει στο στόμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ από όλη την ιστορία κράτησα τις δύο πρώτες προτάσεις. Θες να μας πεις δηλαδή ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο σε ολόκληρο τον πλανήτη που σπουδάζει πολιτικές επιστήμες ΚΑΙ υποστηρίζει τον Σαμαρά.

    Μόλις με έλουσε ένα μεγάλο κύμα απαισιοδοξίας....

    Υ.Γ. Ανησυχώ και για τiς παρέες σου :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @darthiir
    χαχαχααχα!


    @ellinaki
    εεε....μην τον διαβάλλουμε και τον άνθρωπο, και αυτο διοτι:
    α) ειναι δεξιουλης
    β) η υπερασπιση ήταν στο στυλ "παρόλου που φαίνεται μαλακας, νομίζω πως" δηλ δεν ήταν αναφανδον υπέρ


    Απο την άλλη αγαπα τον φίλο σου με τα ελαττώματα του! Και σε μενα αρέσει ο Τσίπρας, ήτοι κανείς δεν είναι τέλειος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A, αυτά παθαίνει κανείς αν δεν έχει σπουδάσει κάτι τόσο κουλ όσο οι πολιτικές επιστήμες.

    H Δώρα ας πούμε έχει σπουδάσει!

    Eίδες διαφορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το καλύτερο σχόλιο είναι από το ελληνάκι. Άνθρωπος των πολιτικών επιστημών και τάσσεται -χωρίς να έχει άλλο αντίκρυσμα ή συμφέρον- υπέρ του Σαμαρά; Σα να μου μιλάς για δεξιό -χωρίς συμφέρον- Κοινωνιολόγο, είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι οι πολιτικοί επιστήμονες!!!

    Πάντως για μπαρούφες που έχουνε ειπωθεί απο πολιτικούς σου έσω κι άλλη! Ένας από τους διδάσκοντες μου στο προπτυχιακό μας είχε αναφέρει (χωρίς ονόματα) υπουργό της πρώτης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που είχε απειλήσει πως θα καταρρίπτονται όσοι δορυφόροι υπερίπτανται του ελληνικού ΕΧ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζητάω συγγνώμη για την κατάχρηση. Είναι ένα κείμενο που θα το βάλω σε όλα τα μπλογκ που εκτιμώ. Αν προσβάλλω καποιους, διαγράψτε το. Είναι μια ανάρτηση που ανέβασα στο μπλογκ μου και στους ενωμένους μπλογκερς

    Μήπως έφτασε η ώρα να σταματήσουμε την κατηφόρα και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας; Έχουμε έναν τεράστιο τοίχο μπροστά μας, εχουμε μαζευτεί εκατομμύρια μπροστά του κι αντί να κάνουμε όλοι μαζί μια κίνηση να τον πετάξουμε κάτω, καθόμαστε και πετάμε πετραδάκια.
    Αυτό που λείπει από την κυβέρνηση, από τους δημοσιογράφους, από τους πολιτικούς, από τους συνδικαλιστές, από όλους εμάς, είναι ΑΡΧΙΔΙΑ. Κανείς δεν έχει τ' αρχίδια να κάνει αυτό που πρέπει.
    Προτείνω λοιπόν το εξής: Ας αφήσουμε όλοι κάτω τα πετραδάκια που κρατάμε, ας διώξουμε απ' τα κεφάλια μας όλους αυτούς που έχουν συμφέρον να χωρίζουν τον κόσμο σε πιστούς και άπιστους, φασίστες και αριστερούς, πλούσιους και φτωχούς. Δεν είναι εχθρός μας ο μουσουλμάνος, ο βάζελος, ο αμερικάνος, ο χρυσαυγίτης. Είμαστε όλοι εναντίον του τέρατος που λέγεται καπιταλισμός και με άξονα το χρήμα κάνει τον άνθρωπο απάνθρωπο.
    Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει ο πόλεμος. Κι αφού δεν υπάρχει κανένα κόμμα ή οργάνωση ή πρόσωπο που να μπορεί ή να θέλει κάτι τέτοιο, ας αρχ'ισει από τους καναπέδες κι απ' την οθόνη μας:
    Ζητάω από όλους τους bloggers, facebookers, tweeters κλπ κλπ να σταματήσουν να πετάει ο καθένας το δικό του πετραδάκι. Ας ξεκινήσουμε όλοι να ανεβάζουμε την ίδια ανάρτηση με τον ίδιο τίτλο π.χ. "Δεν τα φάγαμε μαζί, δεν τα πληρώνουμε μαζί." με σκοπό να δημιουργήσουμε κάτι μαζικό. Να γίνει όλη η ελληνική μπλογκόσφαιρα μια ανάρτηση, που θα προετοιμάσει το ξέσπασμα. Αξίζει να προσπαθήσουμε. Κανένας άλλος δεν πρόκειται να μας βοηθήσει να βγάλουμε τις αλυσίδες...

    (οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα μειλ στο taftar@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπήκα για να αφήσω σχόλιο αλλά μετά το σχόλιο του latecomer, i rest my case...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @polse
    Κοψε το δουλεμα!!!

    Παντως εμμενω στην θεση μου πως ο Σαμαρας κανει το Μητσοτακέικο να φαντάζει τρομερά συμπαθητικό (ώρες ωρες!)

    @δειμος
    Μπαααα

    Μεταξυ φιλων λεγονται αυτα. Να δεις που αν εβριζε αυτος τον Σαμαρα τοτε θα...τον υπερασπιζομουνα εγώ!
    Μεσω της διαλεκτικής αντίθεσης μαθαινουμε - ή κάτι τέτοιο!


    @latecomer
    χαχαχααχααχα!!!!

    @taftar
    Αυτα τα πραγματα δεν γινονται ετσι, κατα παραγγελία. Πρέπει να υπάρχει οργή και κάποιο σημείο που θα λειτουργήσει ως αφετηρία. Η οργη του ελληνα πολιτη προς το παρον εκφραζεται στο οτι "χανει" λεφτα σαν άτομο, δεν βλέπει την όποια συλλογικότητα του πράγματος.

    Τα blogs και τα social media ειναι μεσα, δεν αλλαζουν μονα τους καταστασεις. Και 1000 αναρτησεις να γινουν δεν θα τρεξει καστανο.

    Ασε που οι γενικοτεροι αφορισμοι δεν με πολυαρέσουν.

    @pompeia

    Δεν πειράζει!!!!

    Καλώς όρισες πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir