Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Κυριακή, Μαΐου 08, 2011

Yπερκουπωση

Γυναικα, να αλλαξουμε τα επιπλα, δεν χωράνε τα ευρωμπουρούκια!



Υ.Γ.1 Ποσα ευρωπαϊκα εχει μονος του ο Ομπραντοβιτς; Γκαστονε ειπαμε; Παλιο εεεεεεε;;;;

Υ.Γ.2 Διαμαντίδης: MVP κανονικης περιοδου, καλυτερος αμυντικος, μέλος καλύτερης πεντάδας (καλά αυτό δεν ....εννοείται με το MVP;), MVP τελικών (αυτο δεν υπάρχει, αλλα δεν είναι ίδιο με τον MVP του final-four σαν τίτλος;). Χμμμ αν θυμάμαι καλά, όλα αυτα μαζί τα έχει πάρει μόνο ο ....Τζόρνταν!

Υ.Γ.3 Τελικά το μπάσκετ ειναι απλο ρε γμτ..... απο το 1ο λεπτο φαινοταν το πραγμα. Θηρια οι Μακκαβαίοι, μαγκες και με κοχόνες (τα έδειξαν στο τέλος). Ειδικα κεινος ο Παργκος, ητανε αμαν αμαν. Αλλα τι να κανεις, when the things get tough......

Υ.Γ. 4. Σηκωνουμε το μπουρουκι (μεσα στο καφενειο - γαυροφωλια btw) και μετα....αλλαζουμε καναλι. ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκος, πλει οφ ποδοσφαιρου. Οι ταινιες του Αγγελοπουλου ειναι σαν το Ραμπο νο 17 μπροστά του. Στο δεκάλεπτο δεν αντεξαμαν και την κοπανήσαμε!

5 σχόλια:

  1. Βάλε κι ένα ΥΓ5 με τις δηλώσεις των δυο φαρμακοτριφτών... Χοχοχο...
    Πάλι καλά που'χετε και το μπάσκετ να λέτε γιατί ίσα που θα κάνατε παρέα στον Εφραίμ... :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ??
    Tι δηλωσεις δηλαδης;;;

    Δεν νομιζω πως 6 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΠΟΥΡΟΥΚΙΑ ειναι παρηγορια επειδή ...χασαμε απο τον ΠΑΟΚ στα πλει οφ του πρωταθληματος ποδοσφαιρου!!

    Πλακα με κανεις;;;

    Σιξ καπς να πουμε!!!!

    Χουριαταραίοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχίζουν και οι δύο να προετοιμάζουν το έδαφος της εξόδου. Δεν το βλέπω για φέτος ή του χρόνου για να'μαι ειλικρινής, αλλά έρχεται και γι'αυτούς το πλήρωμα του χρόνου. Κι όχι τίποτε άλλο αλλά από 'κει που λέγατε να μπουν στην μπάλα θα φύγουν κι απ'το μπάσκετ! Χοχοχο!
    Πάντως πάλι καλά που κάνετε και τίποτις στο μπάσκετ που και που γιατί προς στιγμήν έτσι όπως εξαφανίζεστε μας δημιουργείτε την εντύπωση ότι έχετε μεταναστεύσει μαζικά! :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Ρε παιδιά, μου δίνουν (σ.σ. εκτός του Λάζαρου Παπαδόπουλου) με 50.000 ευρώ κι έναν πιτσιρικά... Διαμαντάτος, Διαμαντάκης, κάπως έτσι τον λένε. Είναι καλός, να τον πάρω;» (την εποχή που του τον προσέφερε ο Ηρακλής, ως μέρος της μεταγραφής του Λάζαρου Παπαδόπουλου, το 2001).

    http://www.sentragoal.gr/afieroma2.asp?catid=23234&subid=2&pubid=128641764


    xaxaxaxaxaxaxaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hades,

    gia na vgazeis tosi xoli gia ton megalitero elliniko sillogo, eisai

    1) aek, dld aniparktos se kathe epipedo

    2) mpaok, dld mpougatsas kai aiwnia komparsos

    3) gayros, dld ipanaptiktos alazonas pou exei mathei na AGORAZEI titlous sto podosfero kai na kerdizei me dietites kai tsampukades. me tin legomeni peiraiwtiki magia-klania.

    opws kai na exei, tsimpa ena arxidi. an kai logw tis iperopsias sta comments sou, mallon limanisios ise. pws niwtheis pou exeis klepsei tosous titlous? perifanos e? goustareis pou i omadara tou limaniou agorazei titlous. sou aresei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir