Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τρίτη, Απριλίου 03, 2012

Παπαδημειος ΝΔΣΟΚικος Σοσιαλιζμος

Εμ, δεν ειναι μονο το μνημόνιο, που, ας το δεχθουμε κατ' οικονομίαν ρε αδερφε, "ειμασταν αναγκασμενοι να το υποστούμε".  To δεχόμαστε λοιπόν μόνο σαν υπόθεση εργασίας αναπαράγοντας την μεχρι προτινος πασοκική (και οψίμως νεοδημοκρατική) ρητορική του "δεν το θέλουμε αλλά ειμαστε αναγκασμένοι."

Ας δουμε λοιπον πως τρεχουν οι υπολοιπες σοσιαλιζτικες μεταρρυθμίσεις για να καμαρώσουμε ύφος και ήθος.

* Επειδής ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή (και πεφτει ο ΛΑΟΣ αρα η σουμα τους παρόλες τις παπαρολογίες ειναι πανω κάτω η ίδια) φτιάχνουμε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τρελό κεφι. Φημες που θέλουν τις μπροστινές ταμπέλες να γράφουν πως "Η εργασία απελευθερώνει" διαψεύδονται μεχρι να επιβεβαιωθουν, όπως και οι φήμες που κυκλοφορούν για φούρνους και τέτοια. Μενει η απορία πως θα λυθεί το πρόβλημα (με ή χωρίς εισαγωγικά) του ενός εκ. λαθρομεταναστών αν εγκλειστούν 30 χιλιάδες. Κατι δεν πάει καλά με τα μαθηματικά μου ρε γαμώτο. Εκτος και αν ειναι 30 χιλιαδες "κάθε μέρα"....αν με πιάνεις δικέ μου

Συμπέρασμα:
Σοσιαλιζμός!!! (με λίγο "εθνικο-" μπροστά;)


* Επειδής η κυβέρνηση δεν μασάει από ομάδες συμφερόντων να 'ούμε, απελευθέρωσε επιτέλους το επάγγελμα των ταξί. Μην με κοιτάς περίεργα, απελευθερωμένο ειναι. Δηλαδή οι ιδιοκτήτες ταξί ειναι ελεύθεροι να κάνουν ότι έκαναν και πριν. Κατά τα άλλα προοδεύσαμε!

Σοσιαλισμος + συντεχνία VS Μνημόνιο (;) σημειώσατε 1 δαγκωτό!!!
(μαθαινω στα γεράματα πως ο κανονικός σοσιαλισμός  (δηλ αυτός με το εθνικο- μπροστά) προστατεύει τις συντεχνίες. Μαλιστα)


* Οχι άλλος (ειπαμε: με το εθνικο- μπροστα!) σοσιαλιζμός μπαφιάσαμε!!! Επιτέλους θα αξιοποιηθούν τα έρημα νησιά μας, που ούτε ένα εξοχικό δεν έχουν. Διοτι η υπουργάρα μας, που δεν μασάει απο συμφέροντα και τέτοια είδε που ειναι το πρόβλημα της οικονομίας μας. Τα νησα (χωρίς "ι") μας εχουν χαμηλό συντελεστή δόμησης (κοιταχτε και εδώ, έχει και άλλες χαριτωμενες καταστασεις!) ! Βουρ και χτίστε και να μην μείνει ούτε καλάμι ορθιο!

Εξυγιαίνεται το φορολογικό σύστημα. Γνωρίζετε πως εσείς, εσείς που με διαβάζετε και την βιώνετε "ισα βάρκα ίσα νερά" (οπως το κοβω δηλάδη) με έσοδα απο 11 έως 21 χιλιάρικα το χρόνο, εσείς ακριβώς είστε που καλείστε να φορολογηθείτε παραπάνω! Βεβαίως όσοι βγάζουν παραπάνω απο 22 χιλιάρικα, που λογικά εχουν μεγαλύτερο πρόβλημα (τι γράφω ρεεεεε) πολύ λογικά θα έχουν μια μικρά μείωση.

Ειδικά αυτό το τελευταίο είναι τόσο σοσιαλιζτικό που κάνει τους ρεπουμπλικάνους να δείχνουν σοσιαλιστικότεροι!

* Ο Σοσιαλιζμος κόβει λεφτά από τα ερευνητικά κέντρα και τα πανεπιστήμια, αλλά (χρηματοδοτούμενο) ερευνητικό έργο στην Ελλάδα παράγεται από τα κόμματα, οποτε δεν πειράζει!!!

* Το αγαπημένο μου ομως σοσιαλιζτικο κολπο το άφησα για το τελος. Πολλά ΝΠΔΔ ειναι υποχρεωμένα βάσει νόμου να εχουν τα χρήματά τους στην ΤτΕ. ΟΚ. Εντοκα λενε και αν θελουμε το πιστεύουμε, διοτι τα μικρότερα ΝΠΔΔ όπως σχολικές επιτροπες, δημοι κτλ τα έχουν σε άτοκους λογαριασμους της ΕΤΕ απ' όσο ξέρω :)

Τελος παντων, εντοκα ξεντοκα μικρό το πρόβλημα. Ο σωστος ο σοσιαλιζτης δεν κολλάει εκεί. Τι κανει ομως;
Αρχικά νομοθετεί ασυλία σε οποιονδηποτε διαχειριστεί το θέμα PSI.: (" Ο Βενιζέλος βεβαίως έχει προνοήσει γι’ αυτό και με το νόμο 4046/2012 έχει απαλλάξει προκαταβολικά τα στελέχη της ΤτΕ από κάθε ποινική, αστική και διοικητική ευθύνη για όλες τις κινήσεις τους στο πλαίσιο του PSI.")

Κατόπιν κοιτάμε πως μπορουμε, εν καιρω PSI, να φαμε τπτ.
Υποψήφια κίνητρα:
** Πρέπει να δώσουμε ώθηση να φτάσει σε μεγάλο ποσοστο η "εθελοντική συμμετοχή" ("αθωο" και παντελως ηλίθιο, αλλα ξέρω γω...)
** Εχω δικά μου ομολογα και θελω να τα ξεφορτωθω
** Εχει καποιος κολλεγας ομολογα και θελει να τα ξεφορτωθεί. Ενδιαμεσα βγάζω και το κατιτις μου σαν δωράκι.
+ ** (bonus): Ευκαιρια να φουνταρω ΑΕΙ, ΤΕΙ, Νοσοκομεια για να τους εκβιασω μετα ταχα μου πως το σύστημα δεν βγαίνει και τέτοια.

Εχοντας λαβει κατα νου τα παραπάνω, λίγες μέρες πριν το PSI αγοράζω ομολογα (που θα κουρευτούν και η τρεχουσα τιμη τους ειναι στο ~30% της ονομαστικής). Τα αγοράζω σε απλησίαστες τιμές τύπου 100% ή άντε και καλά στο 90% (; με το 10% να ειναι μαυρο μιας και οι αγορες φέρονται  να εγιναν στην ονομαστική αξία)

Στα καπάκια το χρεος κουρεύεται "εθελοντικά". Κερδισμένοι;

* Ανεβηκε το ποσοστο εθελοντικής συμμετοχής και "σβηστηκε μεγάλο μέρος του εθνικού κτλ κτλ χρέους"
* Καποιοι "κωλοφαρδοι" ξεφορτώθηκαν ομολογα που θα τους εδιναν ζημια στην πληρωμη παίρνοντας ζςεστο χρήμα στο 100% (;) της αξίας τους κοντρα στους υπολοιπους μαλακες που κουρεύτηκαν "εθελοντικά"
* Αν κουνηθούν κοντρα σε νέους νόμους και περικοπές πανεπιστήμια και νοσοκομεία, θα ανακαλύψουν πως δεν έχουν φράγκο ούτε για τσιγάρα. Το ίδιο έγινε και με τα ταμεια με τις εθελουσιες (και τα ομολογα τους, αλλα στο πιο φανερο), γιατι να μην δουλέψει και τώρα;
(απροπο διαβάστε και το εξαιρετικο ποστ του polsemannen)

Τι μενει να πω; Σε κανα μήνα έχουμε εκλογές. Αν τους ξαναψηφίσετε, ε θα είστε άξιοι της μοίρας σας....

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τα νοσοκομεία προκύπτουν και λεπτομέρειες που θα θαυμάσουμε στο μέλλον και αλλού: ήδη ο κόσμος έχει ωθηθεί προς τα ιδιωτικά. Πως; Αφού όλα πλέον συνεργάζονται με τον ΕΟΠΥΥ (τον οποίον γι ανα τον έκανε ο Λοβέρδος πρέπει να μισεί πραγματικά πολύ αυτόν τον λαό) και τα δημόσια νοσοκομεία δεν υποστηρίζουν όλες τις εξετάσεις, ε, τότε πάντε κάντε τις στις ιδιωτικές κλινικές. Παρένθεση: υποθέτω ότι όποιος είχε μετοχές σε ιδιωτικές κλινικές πρέπει ήδη να έχει θησαυρίσει. Κλείνω την παρένθεση.
    Βέβαια θα μου πεις, δεν θα μπορούσε να είχε απλώς επικαιροποιήσει τους καταλόγους του ΕΣΥ; Και σε τιμές και σε περιεχόμενα; Φυσικά και θα μπορούσε! Αλλά αν το έκανε θα επιβίωνε το ΕΣΥ. Πλέον όμως, ΕΣΥ πεθαίνεις στο ΕΣΥ (που έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν παλαιόθεν). Ταυτόχρονα κοινώς, ψιλορυθμίζεται και το ασφαλιστικό. Μόλις ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες με τα γενόσημα, το παζλ της Υγείας θα έχει σχεδόν κλείσει. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στους υπόλοιπους τομείς, πχ Παηδίας. Ήδη η μέγιστη αρχή έγινε με την πρώτη χρονιά δίχως βιβλία της Άχρηστης Άννας. Επισπεύσαμε λίγο και τις διαδικασίες διάλυσης των Πανεπιστημίων μπας και γίνουν επενδύσεις από ιδιωτικά πανεπιστήμια (ποιος γονιός άλλωστε δεν θα θυσιάσει τα πάντα αν είναι να πάει το παιδί του να σπουδάσει; Γιατί κάτι μου λέει ότι ένα από τα επόμενα θέματα που θα ανοίξουν θα είναι των φροντιστηρίων, τα οποία θα ταυτιστούν με παραπαιδεία μιας και τα ιδιωτικά θα παρέχουν τα πάντα!). Και έτσι θα πάμε παντού, αδελφέ! Σοσιαλιστικά! Δίχως φυσικά να θέλω προσβάλλω την αχρηστία όλων των υπολοίπων!

    Α, και μην το ξεχάσω: τελικώς -ω, λασπολόγε μέγα- απεδείχθη ότι όντως η έρευνα παράγεται από τα κόμματα. Δεν είδες ότι χθες πέρασε η χρηματοδότησή τους σε άσχετο νόμο περί της -χαχαχα- Αναπτύξεως;! Απαιτώ να ανασκευάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό δεν ήταν ανάρτηση, επιτομή του σοσιαλιζμού ήταν ! Πότε δίνουμε εξετάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το τελευταίο σοσιαλιστικό είναι πράγματι το κάτι άλλο. Ελευθερία να διαχειρίζεται η τράπεζα της Ελλάδας όπως θέλει τα αποθεματικά άλλων φορέων, διορισμένων ή αιρετών... Και μετά σου λέει δεν προχωρά η παιδεία, η υγεία κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και προσοχή! Η τράπεζα της Ελλάδος ΔΕΝ είναι κρατική, ΑΕ είναι με ασαφές μετοχολόγιο.

    Πάντως τον Βορίδα τον παραδέχομαι. Μόλις έπιασε κυβερνητικό πόστο τους άλλους τους άφησε χιλιόμετρα πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απλα:
    http://www.youtube.com/watch?v=eUlSAyZ-1as&feature=player_detailpage#t=36s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir