Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2012

....

7 σχόλια:

 1. Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι πάμε καλά: το χειρόγραφο αμφισβητείται από απλό κόσμο, παρόλο που δεν το αμφισβήτησε ούτε καν η αστυνομία. Σε συγκεκριμένα ΜΜΕ η είδηση ήταν από 8η είδηση έως καθόλου είδηση. Στο ίντερνετ έγινε το έλα να δεις με επίκεντρο κατά πόσον πρέπει να ασχοληθούμε μοναχά με άλλες αυτοκτονίες αντί γι'αυτήν. ΚΑι αυτό μόνο από όσους δεν την έκαναν τομπούλογλου να αράξουν στο σπίτι σήμερα, μεκρυά από τον υπολογιστή κάνοντας τις πάπιες (και ήταν πολλοί).

  Πλέον βεβαιώθηκα ότι δεν σωνώμαστε με τίποτε. Μας αξίζουν τα πάντα. Ζήτω το pasok!
  Εντωμεταξύ, μόλις ευρέθη η αφορμή να μη γίνουν εκλογές, έτσι; Όχι ότι θα γίνονταν άμεσα, απλά τώρα βρέθηκε και η αφορμή. Κεγαμό! Πάμε καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το ποστάρω, αν μου επιτρέπεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπροστά σε ένα τέτοιο κείμενο-δήλωση, τόσο μεστό και τόσε σαφές, δεν μπορείς να αντιτείνεις τίποτα. Ελπίζω να γίνει ένα νέο σύμβολο...

   Διαγραφή
  2. Πας καλά ρε Δείμε; Εδώ υπάρχουν απαιτήσεις να γίνει έως και τεστ γραφικού χαρακτήρα για ν'αποδειχθεί αν είναι όντως δικό του. Ξέρεις τι βλακεία έχει γραφτεί από χθες το μεσημέρι; Για ποιο σύμβολο μου λες όταν εμμέσως πολλοί λένε ότι τι Σύνταγμα τι το σπίτι του είναι ένα και το αυτό. Δεν σώνεται αυτή η χώρα ρε. Είναι οριστικό.

   Διαγραφή
  3. Αυτό δεν το άκουσα. Άκουσα ότι έπασχε ψυχικά, άκουσα ότι έπρεπε να πολεμήσει κι ευτυχώς που οι Αντιστασιακοί στην Κατοχή δεν αυτοκτονούσαν, αλλά πολεμούσαν, διάβασα ότι μπορέι να σκότωνε κανέναν κατά λάθος στο Σύνταγμα. Ό,τι θες άκουσα για να υποβιβάσουν το γεγονός... Βέβαια, από τον καναπέ, γιατί κανείς από όσους μίλησαν δεν έφτασε στα 2 έτη ανεργίας (όπως ο γράφων) με μια οικογένεια, ούτε στον προβληματισμό του γέροντα. Εκ του ασφαλούς αμφισβητούν κι αυτό με τσαντίζει ακόμα περισσότερο.

   σ.σ. το Όλοι πάει σε όλα πλην ενός-δύο κειμένων ή σχολίων που διάβασα.

   Διαγραφή
 3. Η αυτοκτονία είναι η έσχατη πράξη αντίδρασης και αφύπνισης σε διαμαρτυρία. Το ίδιο έκανε ο Κώστας Γεωργάκης στην Ιταλία στην περίοδο της χούντας (αυτοπυρπολήθηκε) και άλλαξε τη γνώμη Ιταλών και Γάλλων άρδην, το ίδιο έκανε κι ο Τυνήσιος ως χαοτική πεταλούδα για να φέρι τελικά την αραβική άνοιξη. Ένα ακόμα θύμα στον πόλεμο που εξαπέλυσαν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=132201&catid=3

  Το ιδιόχειρο σημείωμα του πατέρα μου, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες. Σε όλη τη ζωή υπήρξε ένας αριστερός αγωνιστής, ένας ανιδιοτελής οραματιστής.(...)
  Η συγκεκριμένη πράξη του τέλους, είναι μια συνειδητή πολιτική πράξη, απολύτως συνεπής με όσα πίστευε και έπραττε όσο ζούσε. Στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα, σκοτώνουν τα αυτονόητα.

  Για κάποιους, για ΄΄ τα πεισματάρικα παιδιά της χίμαιρας΄΄, σε μια τέτοια κατάσταση, η αυτοκτονία μοιάζει αυτονόητη, όχι σα φυγή αλλά σαν κραυγή αφύπνισης.

  Για το λόγο αυτό προσλαμβάνει ένα άλλο περιεχόμενο, αυτό το περιεχόμενο που τραγουδήσαμε παρέα για πρώτη φορά στη συναυλία του αγαπημένου μας Μίκη το 75, που τραγουδάγαμε πάντα στις δικές μας γιορτές και για τους δικούς μας νεκρούς. .. Κοιμήσου πατέρα, κι εγώ τραβάω στα αδέρφια μου και παίρνω τη φωνή σου.

  Μόνο αυτό ονειρευόσουν για τους νέους και νομίζω τα κατάφερες.

  Στο σημείο που έφυγες υπάρχει το σημείωμα, ενός νέου ΄΄ To όνομα του νεκρού σήμερα είναι Δημοκρατία..μα είμαστε 11 εκατομμύρια οι ζωντανοί και το όνομα μας είναι Αντίσταση΄΄.

  Έμμυ Χριστούλα

  (dion: γιατί τελειώνει το παραμύθι και κάνει μπαμ πλέον ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια πατρίδα, τα ίδια αδέρφια και τους ίδιους νεκρούς...και "έρχεται η στιγμή να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιους θα αφήσεις")

  ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir