Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Δευτέρα, Νοεμβρίου 12, 2012

Μια ζωή στούρνοι ρε παιδι μου!

Γελάστε μαζί μας:

Ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή για το γεγονός ότι το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο «κατέβασε» τα προφίλ των βουλευτών του κόμματος.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Όσοι έχουν λογαριασμό στην πασίγνωστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, γνωρίζουν καλά πως η διαχείριση τον τελευταίο καιρό έχει επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση εναντίον Εθνικιστών χρηστών. Η τακτική είναι το μπλοκάρισμα, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα προφίλ συναγωνιστών και βουλευτών χωρίς λόγο πέφτουν. Σήμερα η η διαχείριση του Facebook προχώρησε σε μια πρωτοφανή κι αναίτια κίνηση λογοκρισίας, «ρίχνοντας» τα προφίλ όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και δεκάδων Συναγωνιστών.
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία υποδηλώνει πως η συγκεκριμένη ηλεκτρονική λογοκρισία μόνο τυχαία δεν ήταν. Κι αυτή η προσπάθεια ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής βέβαια θα πέσει στο κενό».

Το ΣΚΑΙ εχει και πιο αστεια στοιχεία αν αληθεύουν!

(......) Επίσης, κάθε χρήστης που εκτιμά ότι το περιεχόμενο ενός προφίλ ή σχολίου είναι προσβλητικό, έχει το δικαίωμα να κάνει αναφορά (report). Όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος, οι αναφορές σε βάρος των μελών της Χρυσής Αυγής ήταν προφανώς εκατοντάδες.

Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για λογοκρισία και βουλευτές της προσέφυγαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να στραφούν κατά της εταιρείας.




Αχεμ. Ας τα παρουμε ενα ενα.

1. Ειναι βασικό ερώτημα πως θα καταφέρουν να ....κερδίσουν την δίκη. Το blog προτείνει υπερατλαντικό ταξίδι για να πάνε στο αμέρικα και να δείρουν τον Ζούκεμπεργκ!
2. Ειναι τουλάχιστον αστείο οι βασιλιάδες της καφρίλας και της λόγω και έργω λογοκρισίας και μισαλλοδοξίας να ζητάνε προστασία της ...μισαλλοδοξίας τους!
3. Μια ιδιωτικη εταιρεια εχει κανονες χρησης του site της τους οποιους και αποδεχεσαι (το κουμπακι που παταμε οταν κανουμε εγγραφη, εχει απο πανω καποια ψιλα γραμματακια που κανενας δεν διαβαζει. Στο facebook εχει link που λεει τους ορους χρησης τους οποιους ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ κατα την εγγραφη.)

πχ: 
  • Δεν θα δημοσιεύετε περιεχόμενο και δεν θα προβείτε σε καμία ενέργεια στο Facebook που προσβάλλει ή παραβιάζει δικαιώματα τρίτων ή παραβαίνει κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο την ισχύουσα νομοθεσία.
  • Μπορούμε να καταργήσουμε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή πληροφορίες που δημοσιεύετε στο Facebook, εάν θεωρούμε ότι αποτελούν παράβαση των όρων της παρούσας Δήλωσης ή των πολιτικών μας.
  • Δεν θα δημοσιεύετε περιεχόμενο το οποίο: περιέχει εχθρική φρασεολογία, απειλητικό ή πορνογραφικό υλικό, γυμνές εικόνες ή έντονες ή αδικαιολόγητες παραστάσεις βίας ή προάγει τη βία.
  • Δεν θα τρομοκρατείτε, απειλείτε ή παρενοχλείτε οποιονδήποτε χρήστη.
  • Σε περίπτωση μη συμμόρφωσής σας προς το γράμμα ή το πνεύμα της παρούσας Δήλωσης ή εάν μας εκθέτετε με οποιονδήποτε τρόπο σε πιθανούς νομικούς κινδύνους, μπορούμε να διακόψουμε την παροχή μέρους ή του συνόλου του ιστοτόπου Facebook σε εσάς.
  • Οποιαδήποτε αξίωση, άσκηση αγωγής ή διαφορά (διεκδίκηση) που προκύπτει μεταξύ μας και απορρέει από ή σχετίζεται με την παρούσα Δήλωση ή τον ιστότοπο Facebook θα υπόκειται αποκλειστικά στη δικαιοδοσία των πολιτειακών ή ομοσπονδιακών δικαστηρίων της Επαρχίας Σάντα Κλάρα. Η παρούσα Δήλωση, καθώς και οποιαδήποτε αξίωση που ενδεχομένως προκύψει μεταξύ μας, διέπεται από τη νομοθεσία της Πολιτείας της Καλιφόρνια, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι διατάξεις περί σύγκρουσης κανόνων δικαίου. Για την επίλυση σχετικών αξιώσεων αναγνωρίζετε τη δικαιοδοσία επί των προσώπων των δικαστηρίων της Επαρχίας Σάντα Κλάρα στην Καλιφόρνια.

Τωρα αν μερικοί θεωρούν πως οι νεοχαζοί της ΧΑ δεν προσβάλλουν ή παραβιάζουν δικαιώματα τρίτων, δεν προάγουν την βία κτλ ε τι να πω ή στραβος ειναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζετε. 
Δεν εχουμε περίπτωση κρατικής λογοκρισίας. Εχουμε συμβαση μεταξύ παρόχου - χρήστη ο οποίος χρήστης καταγγέλεται από άλλους χρήστες για παραβίαση των προσυμφωνημένων όρων χρήσης. Τους οποίους έχει ήδη αποδεχθεί.

4. Το facebook δεν ειναι "το θεμελιώδες δικαίωμα στην έκφραση". Ειναι μια διαδικτυακή πλατφορμα κοινωνικής δικτύωσης, απο τις πολλές που κυκλοφορούν. Καθε μια τέτοια (φόρα, blogs, video cast κτλ) έχει τους όρους της. Αν οι οροι χρησης δεν σε αρεσουν μπορεις με ανεση να αλλαξεις παροχο υπηρεσιας ή να φτιαξεις το δικο σου χιτοbook, ναζιbook, χαζοbook κάτι τέτοιο τέλος πάντων με τους δικούς σου όρους χρήσης. Κατι τετοιο δεν εκαμνε και το ΚΚΕ;

5. Τώρα τί δουλειά έχει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για τον αποκλεισμο χρηστών μέσα απο καταγγελίες άλλων χρηστών για παραβίαση των όρων χρήσης και μάλιστα για μια υπηρεσία που τα αρμόδια δικαστήρια και νόμοι της είναι στην Σάντα Κλάρα (βοήθειά σας) στην Καλιφόρνια, ε δεν το κατάλαβα. Πολύ φοβάμαι πως ως τυπικοι τραμπούκοι θα προσπαθήσουν απλά να βρούν ποιοι χρήστες τους ανέφεραν για να ...τους δείρουν, γιατί αυτό ξέρουν να κάνουν τελος πάντων.

5. Μα καλά τόση πρεμούρα για να μείνουν στο site του ΕΒΡΑΙΟΥ και άθεου Ζουκεμπεργκ !! (Zuckerberg was raised Jewish, had his bar mitzvah when he turned thirteen, and has since described himself as an atheist.)

6. Τελος πάντων επανέρχομαι στο νο1 και τους εύχομαι να δειρουν το facebook το οποιο εγκλημάτησε τηρώντας τους όρους χρήσης του. Ιδου η Καλιφόρνια ιδού και το πήδημα

7. Συνήθως η αντίδραση για μια κίνηση λογοκρισίας είναι η μαζική αποχώρηση / αποδοκιμασία των χρηστών. Προτείνω λοιπόν όσοι θίχτηκαν από το συμβάν να φύγουν απο το facebook να ησυχάσουμε και μεις.

8. Μα θα μου πειτε ρε Zaphod τι μαλακιες μου λες για ορους χρησης και τα λοιπα. Τι να διαβάσει  και τι να καταλάβει τουτο δω;




Ναι, οκ θα απαντησω, αλλα τι να τους κανω. Προτείνω να κανουμε αιτημα στα site κοινωνικης δικτυωσης ΝΑ ΑΙΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΩΡΟΥΣ ΧΡΥΣΙΣ ΜΕ ΚΑΙΦΑΛΕΑ ΚΕ ΑΝΟΡΘΩΓΡΑΦΑ ΜΠΑΣ ΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΙΚΙ. I ESTO ME KEFALEA, ANORTHOGRAFA GRIKLIS

7 σχόλια:

  1. Να φτιαχτεί greekbook ή ntoukaiksylobook όπου θα μπαίνουν μόνο Έλληνες και όλους τους άλλους τους διώχνουμε (ή τους δέρνουμε)

    Θα πέσει πολύ γέλιο πάντως αν ψάξουνε να βρούνε το Ζούκεμπεργκ για να του ζητήσουνε τα ρέστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΦΤΙΑΧΤΕΙ, AΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ για πολλά facepalm, lol, lma, rofl, και ΟΜFG!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τους πούμε να φτιάξουνε το Ηatebook, που θα καταργεί τους λογαριασμούς των χρηστών που ΔΕΝ κάνουν ρατσιστικά σχόλια, που ΔΕΝ προσβάλλουν, ΔΕΝ βρίζουν, ΔΕΝ απειλούν την σωματική ακεραιότητα των άλλων και τα σχετικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Φατσομπούκ είναι ιδιωτική επιχείρηση, όχι φιλοναζιστικό ίδρυμα, ήντα να κάνουμε. Τστστστσ.

    Καλώς έγινε ότι έγινε, αλλά από την άλλη χάσαμε το γέλιο που ρίχναμε με αυτούς τους ουγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το Ουγκ πως και τους ξέφυγε και δεν το έβαλαν για βουλευτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγάλη ζημιά. Θα ρημάξουν οι φάρμες τους στο farmville.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @προεδρος ΑΠΙ
    Αι πηγαι μου λενε πως το χιτοbook υπαρχει. Ζω για την μερα της καταθεσης μηνυσης (και της δικης προφανως) στα δικαστηρια τση Σαντας Κλάρας!!!

    @Fineas
    Να το δουμε ρε παιδια!

    @sophia
    Ναι, αμα εχεις iq>iq(ραδικι) κοβεσαι!

    @polsemannen
    Ναι ρε παιδι μου καταλαβαινω πως απο κωμικη αποψη χανουμε, αλλα χαιρομαι κιολας διοτι ειναι πολλοι ζαβοι που προσυλητίζονται ετσι (αν εχεις το Σουβλακέα σου, αλλα τι να κανουμε που γινεται). Εγινε η τρεντιλα της τρεντιλας η ΧΑ στο f/b σε ολα τα αμορφωτα ουγκ

    @αθεοφοβος
    Μπορει και να τον εβαλαν και να το έχασε στο νημα!! Εδω και αυτοι που εβγαλαν τελικα τα ιδια **** ειναι!

    @neropistolero
    Μιλάμε για τραύμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir