Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2013

Oscarικά Top της εβδομάδας

* Το καλό νέο της εβδομάδας: Αθώωση Τσιπρόπουλου έστω και μετά απο 117 αιώνες.


* Οσκαρ μονταζ. Σιμος Κεδίκογλου ("Ο κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, τέσσερις ημέρες πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα. Μετά από αυτό περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα"), aka κόβω, ράβω, σερβίρω και καταγγέλλω. To ότι δεν έχει ξηλωθεί ακόμα δείχνει ένα (ή συνδυασμό) απο τα παρακάτω:
α) Ο Σαμαρας ακομα δεν εχει παρει χαμπάρι τι έγινε
β) Ολα αυτα έγιναν με εντολη, ή έστω ανοχή Σαμαρά
γ) Ειλικρινα, μα ειλικρινα δεν τον νοιάζει. Ουτε τα ψεύδη, ουτε η συκοφαντία, ούτε η χαλκευση ειδησεων. Ντορος εναντια στο Συριζα (και να μην ασχολουμαστε με νεα μετρα και τετοια) να γίνεται και όλα οκ.


Οσκαρ Α ανδρικου ρολου. Ο Άδωνις. Μαλιστα. Τετοιο αστέρι δεν βρίσκεις εύκολα τη σήμερον. Εντυπωσιακές ατάκες, που μόνο τουβλοχτυπημένος, μετά από λοβοτομή αποδίδει με τέτοιο μπρίο.
Παράδειγμα: Κάποιοι έβαλαν προπαραπροχτές μια κατσαρολόβομβα στο Mall. 3 λεπτα και 14 δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη, πριν ανακοινώσει τίποτα η αστυνομία, πριν αναλάβει κάποιος την ευθύνη, πριν μάθουμε τι έγινε ρε αδερφέ, ο επιθεωρητής Κλουζό Άδωνης είχε βγάλει κιόλας πόρισμα (σε όλο το σύμπαν μόνο αυτός και η Αλ Σάλεχ, δυστυχώς για την Αλ Σάλεχ):


Αλλά όχι μόνο αυτό, αλλά μας έκανε και μάθημα ιστορίας:
Ξεχνώντας βεβαίως αυτά που έλεγε κατά καιρούς ο ίδιος, πως πχ η αριστερά κυβερνά συνεχώς τα τελευταία χρόνια, άρα κατά αυτόν βάζει βόμβες για να ρίξει τον εαυτό της!
(btw να ρωτήσουμε αν τα μαχαιρώματα και οι πιστολιές συνιστούν τρομοκρατικές πράξεις κατά Άδωνη, για να ξέρουμε και μεις)


Εγώ με ελάχιστο ψάξιμο βρήκα και θυμήθηκα αυτό για τον (κομμουνιστή;) Μιχαλολιάκο, αυτά τα κομμούνια, βρήκα και αυτον(ους) τον ασφαλιτορουφιάνο(ους) που έβαζε βόμβες με στόχο να ...προσεγγίσει την 17Ν. Μετά βρήκα αυτούς τους αναρχοαυτόνομους, αυτούς τους αριστεριστές, αυτόν τον Μαοϊκό, τούτους τους τροτσκιστές και τούτα τα καλόπαιδα τις εποχές που ακόμα δεν είχαν γίνει ...προσκοπάκια από το ΘΑΙΜΑ (εχει....ορέα πραγματα μέσα: "Στο δημοφιλές youtube.com αναρτούν πλέον βίντεο με επιθέσεις ομάδων χρυσαυγιτών σε μετανάστες μέχρι και βομβιστικές επιθέσεις σε στέκια ακροαριστερών. «Θα καίμε τις πρεζοφωλιές σας», αναφέρουν στα συνθήματά τους. ", "Εκθεση της κρατικής ασφάλειας για τη Χρυσή Αυγή που δημοσιοποιήθηκε το 2004 κάνει λόγο για μέλη της οργάνωσης που οπλοφορούν παράνομα προμηθευόμενοι όπλα από πολιτικούς και ότι διατηρούν σχέση και επαφή με απόστρατους και εν ενεργεία αξιωματικούς του στρατού.")

Τωρα θα μπορούσα να θυμηθώ και άλλα παραδείγματα, όπως το πόσο αθώος κατά Άδωνη ειναι ο Βενιζέλος και τέτοια, αλλά βαριέμαι. Καποιος άλλος δεν βαρέθηκε όμως και έχει κάνει συλλογή των αθάνατων στιγμών της μη-σκέψης Γεωργιάδη. Διαβάστε το αλλά με προσοχή. You 've been warned!



* Οσκαρ σεναρίου. Πρώτο θέμα. Ποτέ μην αφήνεις την πραγματικότητα να σου χαλάσει μια καλή προπαγάνδα. To σχετικό debunking μετά μπινελικίων (και λίγα τους έσουρε) το έριξε ο συνονόματος Γαλαξιάρχης εδώ





* Επιλαχών για όσκαρ σεναρίου. Οποτε του μένει το Όσκαρ σφουγγοκωλάριου. Πρετεντέρης ("Ο Πρετεντέρης έφτασε επίσης στο σημείο να κατηγορήσει ως ηθικούς αυτουργούς των επιθέσεων στο Mall όσους έχουν κατά καιρούς γράψει πως το Mall είναι παράνομο"). Βεβαίως εννοούσε τον Διαμαντόπουλο, αλλά εμείς εννοήσαμε αυτον!


Πρετεντέρη : κατω-τα-χερια-απτον-Κα-ρα-μα-νλη!!





 * Όσκαρ γιατομπούτσοείμαστε. Νίκος Δένδιας, ο νέος δικαστής Dredd. Από την στιγμή που ζητά απο την δικαστική εξουσία να κάνει ότιτης λέει η εκτελεστική τότε το πράγμα πάει μόνο του κατα κει. Αλλα και να μην ήταν αυτο οι...ομοιότητες είναι εμφανείς. Λέμε τώρα


Dredd
Δένδιας


* Οσκαρ μαλακίας: Η άποψη πως ... o Τσίπρας έπεισε την Βραζιλία (πως λέμε η Αλβανία ...απείλησε την Κινα; κάπως έτσι. Θυμηθηκα και τις πανέξυπνες δηλώσεις Μουρούτη ο οποίος στην ουσία υποδηλώνει πως έτσι να κάνει ο Τσίπρας και η Βραζιλία στέκεται σούζα να 'ουμε.:  "Σχεδόν ομόφωνα το ΔΝΤ ενέκρινε την καταβολή της δόσης προς την Ελλάδα.Ένας ψήφισε παρόν,ο εκπρόσωπος της Βραζιλίας που είδε τον κ.Τσίπρα!" Νταξ' και μεις γουστάρουμε Αλεξάκη, αλλά όχι και έτσι) να κάνει την δύσκολη στο ΔΝΤ. Σχετικό debunking ο gerogriniaris εδώ "Αν μάλιστα το πας ακόμα πιο πίσω θα δεις πως η Βραζιλία εδώ και καιρό είναι ο "αντάρτης" του ΔΝΤ, και τα ίδια περίπου έλεγε και επί κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου. "
Η αίσθηση ανησυχίας που έχετε όσοι έχετε απο εσας έχετε μυαλο γι αυτούς που μας κυβερνάνε μαλλον ανεβηκε μερικα επίπεδα ε;

* Οσκαρ τρομοκρατίας. Δεν ξέρω, κάτι ανάμεσα σε Κεδίκογλα και Δένδια πάντως που είναι και τρέντι

* Οσκαρ υπουργού. Διαχρονικά τα αλάνια που εκαναν ή επέτρεψανα να γίνουν αυτα. Διαβάστε το και ξαναψηφίστε ΝΔΣΟΚ για να μας σώσουν από τα λαμόγια που λυμαίνονται το δημόσιο. Μια μικρή σύνοψη εδώ

* Όσκαρ συνέπειας. Δημοκρατική Αριστερά. Διοτι καταλαβαίνω την ανάγκη για (συν) κυβέρνηση, αϊντε να καταλάβω και την αναγκαιοτητα για απαγκίστρωση του Μνημονίου μέσω της προσκολλήσεως, αλλά τόση ανοχή σε τούτα τα χαρούμενα μπλε και (αθώα!!) πράσινα   φασιστοειδή, ε δεν το χωνεύει άνθρωπος. Στην αρχη που ήταν διακοσμητική η Δημαρ έκανε κάπως το σκληρο καρύδι (λεμε τώρα). Τον τελευταίο καιρό που τους είναι απαραίτητη αντιθέτως ρίχνει όλο την μπάλα στην εξέδρα! Ακόμα θυμάμαι την ομιλία Κουβέλη στην Βουλή για την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ (που δεν έγινε ποτε, η ομιλία, όχι η .... λίστα!) καθώς και την προσωπική του καταδίκη για τους Κεδίκογλα, Δένδια και CIA. Βεεεεβαια. Αλήθεια μερικοί τις θέλουν τις μπύρες στο κεφάλι....



* Σπίρτο της εβδομάδας. Τα χαϊβάνια από εδώ και εδώ. Αν για το πρώτο μπορούσαμε να πουμε πως απλα παρασύρθηκαν (το σχετικό debunking αν και πλεον δεν ειναι απαραιτητο γιατι βοά το σύμπαν) Ειναι το πρώτο non thinking think tank παγκοζμίως! Ειδικά εδώ μας πείθουν πως πρόκειται περί λοβοτομημένων που δεν γνωρίζουν καν ανάγνωση.


* Δεν-εισαι-ανθρωπος-της-εβδομάδας. Νικώντας τον Κεδίκογλα, τον Δένδια και τα άλλα παιδιά η "κυρία" (τέλος πάντων) Στέλλα Καρατζίκη και το ανεπαναλήπτου ήθους πόνημα της "Ψοφα μεν, αλλα μη σε βλέπω δε διοτι μου μυριζεις κιολας" το οποιο υπαρχει μεν σε εικονα αλλα οχι στη σελιδα που πρωτοδημοσιευτηκε γιατι εκει πέρα σαν να ανακάλυψαν την ντροπή μετά τα μπινελίκια που φάγανε απο όποιον έτυχε να ειναι στο νετ τη στιγμή της δημοσίευσης και να έχει σπονδυλική στήλη. Το αστείο ειναι πως ειναι clopy-paste απο παλιο ειρωνικό άρθρο του old-boy, αλλα ετούτο το σπίρτο το έγραψε σοβαρά! (ιδανική υποψήφια για το www.truthteam.gr !!!). Εν τελει της τα χώνει και δικαίως ο old-boy εδώ, απ όπου κλέβω την κατακλείδα: "Σκέφτομαι πως η αντιγραφέας πέτυχε με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια αποδεικνύοντας πως είναι ταυτόχρονα και ρατσίστρια και λογοκλόπος και ηλίθια."

Μετά βεβαίως μάθαμε πως έχει το κλεψιμο σαν χόμπι (χωρις αναφορά στην πηγή, εννοείται, τι θέλετε μερικοί "άξιοι" και άρειοι έτσι ξέρουν να βγάζουν το ψωμί τους)  και ηρεμήσαμε.



* Αθώος της εβδομάδας, του μήνα, του χρόνου, του αιώνα, νυν και αει και όλα τα σχετικά. Βενιζέλος. Τώρα και για πάντα. Και αν δεν με πιστεύετε ρωτήστε και την Αλ Σαλέχ να σας απαντήσει. Αντικειμενικά.






* Ένοχος της εβδομάδας. 


Αυτή:





Κανένας άλλος



Υ.Γ. Δεν άντεξα!

Ποιος ειναι αυτος;;


3 σχόλια:

  1. Καλά αυτή τη φορά ξεπέρασες τον εαυτό σου. Ευφυέστατα σχόλια... Αναμένομεν την εκδήλωση απονομής των βραβείων.

    σ.σ. κοινοποιώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να προσέχεις μόνο μη σε σύρει κι εσένα ο Μπουμπούκος στα δικαστήρια για 6-7 χρόνια.....

    Ο Τσίπρας αρχίζει να ειδικεύεται στο πως να πείσει και άλλες νότιες χώρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έλα ρε...είναι τόσο εύκολο όσο και προφανές

    Πως τα έλεγε αυτά τα κουφά ο Πλάτωνας;

    Ιδού η ιδέα Δένδιας:
    http://epampatras.files.wordpress.com/2013/01/3fdaa098-c846-4e53-848d-91a5d71f5569.jpg?w=450

    και ορισμένες μεγάλες ατάκες:
    Upon entering the theater, please move as far to the end of the row as possible. Stopping in the middle is distinctly unpatriotic.
    (εδώ αλλάζουμε το θέατρο με την κάλπη και το τέλος της σειράς με την ψήφο στην κυβέρνηση και έχουμε όλη την κυβερνητική πολιτική σε μία φράση)

    Ah, Beethoven. Finally! Well, for Beethoven I will stay. He's my favorite playwright.
    (σαν να ακούς τον Δένδια να κάνει ανάλυση για την βία)

    To ensure that the quality and moral content of this show is beyond reproach, I, Sam the *American* eagle am proud to present the singing duet of Wayne and Wanda. Besides being tremendous singers, they're church people.
    (σαν να ακούς τον Δένδια να κάνει ανάλυση για την βία - 2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir