Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τετάρτη, Απριλίου 03, 2013

Το σχέδιο

Λοιπον ειδα την συνέντευξη του Αλέξη και σαν να είχαν δίκιο οι επικριτές του πως "Δεν έχει σχεδιο εξόδου απο την κρίση".

Ειδικα μετά την τελευταία συνεδρίαση της κυβερνητικής τριανδρίας ("Μέσω ΔΕΗ θα εισπραχθεί ο φόρος ακινήτων και το 2013- Θα είναι μειωμένος …αν δεχθεί η Τρόϊκα" *), όπου τελικά το χαράτσι καταργήθηκε ...αλλάζοντας όνομα, ενώ η πεισματική στάση του Δον κυρ Φώτη τους ανάγκασε τους εταίρους να επιμείνουν στην είσπραξη του από τη ΔΕΗ, πείστηκα πια πως η κυβέρνηση έχει δικό της, κατάδικό της λέμε, σχέδιο εξόδου το οποίο και θα βγαλει τη χώρα με τα τεσσ....εεεε από την κρίση.


Οι παράμετροι είναι πολύπλοκες αλλά μπορεί να συνοψιστεί σε μία φράση:


" Αν μας αφήσει η τρόικα"





* Έχει και συνέχεια: "Πιο σαφής ήταν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. ξεκαθάρισε ότι και φέτος το ΕΕΤΗΔΕ θα εισπραχθεί μέσω ΔΕΗ, παραδέχθηκε ότι ο φόρος θα είναι μόνιμος και πως οι τελικές αποφάσεις για υο ύψος του αφορολόγητου θα ληφθούν από την τρόικα…
«Κουβεντιάσαμε τα χαρακτηριστικά του νέου φόρου για ακίνητα» επισήμανε μετά την σύσκεψη, ξεκαθαρίζοντας πως η είσπραξη του φόρου για το 2013 θα γίνει μέσω της ΔΕΗ
Προσερχόμαστε στη συνάντηση με την τρόικα με κοινές θέσεις και είναι αρκετές. Για το επίμαχο θέμα, συμφωνήσαμε ότι θα ισχύσει σε μόνιμη βάση από το 2014 και μόνο για φέτος θα συνεχίσει να εισπράττεται από τη ΔΕΗ» δήλωσε. Όταν ρωτήθηκε για το όριο απάντησε εύγλωττα: «Θα κάνουμε πρόταση στην τρόικα και θα σας πούμε»…"

4 σχόλια:

  1. Πάντως το παιδί σταμάτησε να λέει ότι θα καταργήσει το μνημόνιο. Τώρα, λέει, θα το ...αποφύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/4/13 13:07

    Έτσι απλά να ανεβάσω τον αριθμό των σχολιων σου γιατί βλέπω να σε έχει πάρει η κατηφόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντάβρι-ντάβρι-ντάβρι-ντάβρι!

    Στον γυαλό πετούν οι γαύροι!

    Φόρος που μπαίνει ΔΕΝ βγαίνει. Νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @thinks
    Ρε μακρυα απο μας να ειναι και ας διακτινιστούμε! :)

    @ανωνυμος
    Ουκ εν τω πολλώ το ευ

    @polsemannen
    Το είχαμε άλλωστε υποψιαστει, τι κάνει νιαου νιαου και όλα τα σχετικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir