Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2014

Ουγκα!

Ρε τι παθαμε οι ανθρώποι!

Ανασκόπησις εν τάχει: Βγήκε ο Χαϊκάλης και είπε πως έγινε απόπειρα να δωροδοκηθεί από κάποιον. Ο Καμμένος τον κατονόμασε, ως έναν παλιό συνεργάτη του στο κόμμα τον οποίο γνώρισε όταν ήταν ακόμα στην ΝΔ. Ο Χαϊκάλης είπε πως του είπε ο φερόμενος ως ενδιάμεσος πως ενεργούσε κατόπιν εντολής/υποδείξεως/συνεννοήσεως Σαμαρά (και ενός τραπεζίτη). Τα φράγκα πολλά, άσε που κόλλαγε το ότι ειχαν λυσσάξει μερικές εφημερίδες να λένε πως ο Χαϊκάλης αμφιταλαντεύεται για την εκλογή ΠτΔ παρόλο που ο ίδιος έλεγε πως θα  ψηφίσει σίγουρα όχι.

Στις συνομιλίες που ακούσαμε υπάρχουν διάφορα χαριτωμένα, αλλά εμένα μου έκανε εντύπωση η ανοησία Καμμένου να εξάγει ως συμπέρασμα πως τα λεφτά που θα έπαιρνε ο Χαϊκάλης ίσως να σχετίζονται με την υπόθεση Παναγόπουλου, και όλα αυτά μονο και μόνο διοτι ο Αποστολόπουλος φέρεται να είπε πως"«Υπάρχουν κι άλλοι. Δεν είσαι μόνο εσύ…. Δεν είναι πλάκα… Είναι γνήσια. Πρέπει όμως να τα τσεκάρω γιατί από την απαγωγή του Παναγόπουλου κυκλοφορούν αρκετά νούμερα «χτυπημένα»…»."
(αυτό και μόνο αρκεί για να πείσει πως δεν το σκηνοθέτησαν οι ΑΝΕΛ. Εδώ ο Καμμένος οριακά κατάλαβε μερικά από αυτά που λέγονταν)


Μέχρι εδώ καλά. Παμ' παρακάτω. Την αποκάλυψη στο κοινό την έκανε ο Λαζόπουλος (!) στο κατα λάθος - τάχα μου τάχα μου.Το υλικό υπάρχει, ειναι στον εισαγγελέα και τελικά τσιμπήσαμε ένα ορεκτικό κάπως επεξεργασμένο υπό του κ. Λαζόπουλου (για να κολλήσει εικόνα ήχος αφού ήταν απο διαφορετικές πηγές η επίσημη ΑΝΕΛ εξήγηση, μονταρισμένο κατά το Skai και το Mega, και ειδικά η γνώμη του Mega στο πότε ενα "πηγαίο" βίντεο ειναι μονταρισμένο, όσο να ' ναι μετράει λόγω προτέρας εμπειρίας). Εδώ απορώ που μερικοί απορείτε. Ηθοποιός ειναι ο Χαϊκάλης, όχι και ιδιαίτερα έξυπνος, στον κολλητό του πήγε να το καθαρίσει από την βαβούρα. Σαν "επίσημη" εξήγηση στέκει, αν υπάρχει παράλληλα και το πηγαίο υλικό καθαρό και χωρίς επεξεργασία. )

Παμ' ακόμα παρακάτω. Ο Χαϊκάλης κάποτε εδέησε να τα κοινοποιήσει αυτά στον εισαγγελέα. Ο ήδη παγιδευτείς Αποστολόπουλος είχε ραντεβού (κατά τον Χαϊκάλη πάντα) μαζί του για να του δώσει το χρήμα. Κάπως όμως τον μυρίστηκε και το γείωσε. (εδώ αρχίζουμε και γινόμαστε καχύποπτοι. Μήπως πχ κάποιος απο την εισαγγελία φρόντισε να ενημερωθεί ο Αποστολόπουλος; Ακραίο σενάριο προφανώς, αλλά σε αυτή την χώρα τίποτα πια δεν μπορεί να μας εκπλήξει).

Τι άλλο; Α, πριν καν το ολοκληρώσει ο Λαζόπουλος ο Σκουρλέτης σαν την πουτάνα που θέλει να κρυφτεί κτλ κτλ βγήκε και το θεώρησε όλο αυτό σαν γεγονός και μάλιστα (στα κουφωτά) ενορχηστρωμένο από την κυβέρνηση. Οι πιο προσεκτικές διατυπώσεις (που άκουσα) από Τσίπρα πως ειναι σοβαρό ζήτημα και πρέπει να εξεταστεί και απο τον ίδιο τον Χαϊκάλη που είπε ο άνθρωπος πως εγώ δεν μπορώ να ξέρω αν τον έστειλε ή οχι ο Σαμαράς, ξέρω τι μου είπε ο ίδιος δεν φαίνεται να ακούμπησαν τον Σκουρλέτη αλλά και τον Καμμένο. Διότι δεν είναι μυστικό πως αρκετά κέντρα και παράκεντρα έχουν υπαρκτό συμφέρον από την διατήρηση της υπάρχουσας κυβέρνησης για τους δικούς τους λόγους. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως πως ο Σαμαράς ειναι αθώος του υποτιθέμενου αίματος, σημαίνει απλά πως δεν είναι απαραίτητος ο συσχετισμός του.


Τελος πάντων με τούτα και με κείνα, όταν αργότερα μάθαμε πως ο Αποστολόπουλος ήταν εξ απορρήτων του Καμμένου παλαιότερα δεν μπορώ να πω πως εκπλαγήκαμε. Λογικό ειναι αν θες να λαδώσεις κάποιον να του στείλεις οικεία πρόσωπα. Ξέρω πως η παρούσα συλλογιστική ειναι λίγο ζόρικη για όποιον έχει τα κυβικά της Βούλτεψη και του Παπαμιμίκου αλλά αν το καλοσκεφτείς δεν μπορείς να το βρεις περίεργο. Ποιον θα έστελναν δηλαδή, τον Φαήλο; Ο (υποτιθέμενος) σκοπός ήταν να δωροδοκηθεί ο Χαϊκάλης, όχι να αρχίσουνε να ανταλλάσουνε χριστοπαναγίες.


Και κάπου εκεί, με την φίλη μας την Νάντια να σέρνει το χορό έσκασε και η φώτο (αργότερα και βίντεο) με τον Αποστολόπουλο. Και τι έκπληξη! Έχει μέσα και τον Τσίπρα! Βεβαίως ειναι από το Μάρτιο του '13 όταν ήταν ακόμα στους ΑΝΕΛ αλλά αυτό για μερικούς δεν έχει σημασία. Και κάπου εκεί μετά το αρχικό ξάφνιασμα άρχισε ένα περίεργο επικοινωνιακό blitz. 
Φωτογραφία από το σχεδιασμό της συνομωσίας κατά της κυβέρνησης κατά Παπαμιμίκον, Βούλτεψην και Σαμαραν. Οπότε αντιγράφουμε την λογικήν του και παραθέτουμεν φωτογραφίαν από το σχεδιασμό των μιζών του Ακη:
(εγινε της μόδας αυτή η φωτο. Και ο Βαξεβάνης την χρησιμοποιησε αλλά και πολλοί άλλοι. Εγώ την προτοείδα στο twitter από το e-tetradio)

Από την μία η ΝΔ το έριξε στους ψεκασμένους ως κατασκευασμένη είδηση, από την άλλη τα καναλια αρχισαν να λένε πως ειναι προϊον μονταζιέρας (αν και όπως είπαμε η γνώμη του Mega έχει βαρύνουσα σημασία σε αυτό) και τελικά φάνηκε να πρέπει να πειστούμε όλοι πως φταίει ο ...ΣΥΡΙΖΑ.
Update: Χωρίς λόγια:

Εδώ ξαφνικά η λογική γίνεται λάστιχο. Χωρίς να θέλω να μπω στην ουσία της υπόθεσης δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο τρόπο (ας μας εξηγήσει η κα Βούλτεψη) θα έπειθε ο ΣΥΡΙΖΑ ενα πρωην Καμμένο μέλος να θέσει εαυτόν δυνάμει υπόδικο για κακουργήματα (ενεργητική απόπειρα δωροδοκίας βουλευτή), για να τον κατηγορήσει ο Χαϊκάλης, για να τρομάξουν οι άλλοι βουλευτες για να πέσει ο Σαμαράς. Όχι απλά δεν στέκει, είναι και παντελώς ηλίθιο. Ή μήπως ακόμα χειρότερα είχε συμφωνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Καμμένους (και τον Χαϊκάλη) αλλά και τον Αποστολόπουλο να τον στήσουνε (δηλ. ο Αποστολόπουλος έγινε πρόθυμα θυσίασμα) για να τρομάξουν οι άλλοι βουλευτές για να πέσει ο Σαμαράς; Και αν ισχύει το σενάριο αυτό γιατί δεν το παραδέχτηκε ο Αποστολόπουλος μιας και το σχέδιο αυτό δείχνει να βγαίνει;

Ακόμα και ο Κούλογλου το κατάλαβε. Επιγραμματικά
" δεν σκηνοθετείται μια απόπειρα δωροδοκίας που εμπλέκει και έναν, τουλάχιστον, κατηγορούμενο". Εκτός και αν είσαι μπίτι για μπίτι που λένε στο χωριό μου. 



Και τώρα μπαίνουμε στο ζουμί. Στην παρούσα φάση μας ειναι αδιάφορο αν ο Χαϊκάλης ψεύδεται ή όχι, ας εξετάσουμε τις αντιδράσεις των υπόλοιπων παιχτών.
* Το ευκολάκι: Ο Καμμένος ενθουσιάστηκε. Βεβαιως αλλα λεγόντουσαν και άλλα καταλάβαινε, αλλά τα βασικά τα πήρε πρέφα και σήκωσε μπαϊράκι. Δεν είναι μυστικό πως το κόμμα του παράπαιε και πως αυτή η ιστορία δυνητικά μπορεί να συσπειρώσει βουλευτές και οπαδούς. Θεωρητικά πάντα γιατί ιδεολογικά μένουμε στο ουουουουουου Σαμαρά.
* Ο Σκουρλέτης τα ίδια. Ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που (δυστυχώς) καταντάει ύποπτο. Πάντως δεν θυμάμαι να έχω σχολιάσει ποτέ θετικά την ευφυΐα του ανδρός. Εδώ η λογική θα ήταν να κάνουνε την πάπια απαιτώντας γρήγορη δράση από την Δικαιοσύνη "για να φύγει αυτή η σκιά απο την πολιτική ζωή του τόπου" και όλα τα σχετικά. Γιατί όποιος μιλάει χωρίς αποδείξεις ειναι συκοφάντης. Κακώς λοιπον δεν ακολούθησε την πολύ πιο ήπια γραμμή Τσίπρα. Απλά, ειμαι διατεθειμένος στην παρούσα φάση να τον αθωώσω λόγω βλακείας. Όταν καταλάβει πόσο κακό κάνει στον κόμμα του το να ακολουθεί την Βουλτέψεια επικοινωνιακή λογική της χαζής, κακιασμένης κατίνας θα είναι πια αργά. Εν τέλει, ο ΣΥΡΙΖΑ, πιστός στην παράδοση του, είχε δύο γραμμές. Την πιο ήπια, ας την πούμε κατ΄οικονομία γραμμή Τσίπρα και την πιο ....ενθουσιώδη, του Σκουρλέτη δηλαδή.
* Κατι λιμά ανεξάρτητοι βουλευτές κάναν τα δικά τους. Στην ουσία οι μεν πουλάνε εξυπηρέτηση στην κυβέρνηση και οι δε στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ασχολούμαι, αν και οφείλω να σημειώσω πως όλοι αυτοί σχετικά με την προεδρική εκλογή έχουν δηλώσει ξεκάθαρα τις θέσεις τους είτε υπέρ, είτε κατά εδώ και καιρό, οπότε η ενασχόληση με αυτούς καταντά μπουρδολογία ανάξια αναφοράς.

* ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ είχαν τις πιο προσεγμένες (χτες) αντιδράσεις. 

* Και φτάνουμε στο ρεζουμέ. Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε τόσο παράξενα που καταντά, όχι απλά ύποπτο αλλά βρωμάει κιόλας. Όχι μόνο ενέπλεξε το ΣΥΡΙΖΑ σε μια άσχετη με αυτον υπόθεση, όχι μόνο έκανε κορδελάκια τη λογική (Παπαμιμίκος power), αλλά δείχνει να "έπεσε σύρμα" και στα οικεία της ΜΜΕ από την μία να βγάλουνε τον Χαϊκάλη τρελό αλλά ταυτόχρονα και ικανότατο συνομώτη/μοντέρ/διαλιέχτε και από την άλλη να απαξιώσουν πλήρως την υπόθεση ως μη γενόμενη προλαβαίνοντας και την δικαιοσύνη. Το blitz που λέγαμε κορυφώθηκε στις βραδινές ειδήσεις όπου η λέξη μονταζιέρα (που καθιερώθηκε για τις κινήσεις του mega αλλά και του κυβερνητικού στελέχους Μουρούτη) χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον όπως και το βίντεο που φαίνεται ο Αποστολόπουλος στον ίδιο χώρο με τον Τσίπρα. Πριν 10 μήνες. Το ότι ήταν συνομιλητής (κατά τον ίδιο τον Αποστολόπουλο και σύμβουλος) και του Παπανδρέου και του Σαμαρά δεν πέρασε καθόλου. Το ότι ο ίδιος ο Καμμένος είπε πως του τον γνώρισαν μέσα στην ΝΔ πέρασε στα ψιλά. Το τι κατηγγειλε επί της ουσίας ο ίδιος ο Χαϊκάλης ίσα που φάνηκε μιας και όλοι περάσανε στις μετα-ειδήσεις. Στις αντιδράσεις δηλαδή και ιδιως στις κυβερνητικές πως θίγονται οι άνθρωποι και όλα τα σχετικά.

Αποκορύφωση ήταν η μήνυση Σαμαρά κατά Χαϊκάλη επειδής ανάφερε το όνομά του επί ματαίω. Και αναρωτιέμαι: Όταν ο τότε άμεσος συνεργάτης του και καθόλου πρώην τον ανέφερε πως επηρεάζει την δικαιοσύνη, σε παράνομο βίντεο του Κασιδιάρη γιατί ο Σαμαράς δεν μήνυσε τον Μπαλτάκο; Γιατί δεν μήνυσε τον Κασιδιάρη; Γιατί δεν μήνυσε (ξανά) τον Κασιδιάρη όταν έβγαλε στην φόρα φερούμενες ως off the record συζητήσεις εντός του πρωθυπουργικου γραφείου;

Αν οι μηνύσεις Σαμαρά ειναι το μέτρο της κατά Σαμαρά αλήθειας τότε οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως αν κατά τον Σαμαρά ο Χαϊκάλης ψεύδεται τότε ο Μπαλτάκος έλεγε την αλήθεια και η δικαιοσύνη ποδηγετείται από την κυβέρνηση. και σε αυτό το συμπέρασμα δεν φτάσαμε λόγω κακοήθειας, οι αντιδράσεις Σαμαρά εκεί μας οδηγουν.


Η μαύρη αλήθεια ειναι πως η παρούσα κυβέρνηση έχει πολλά δείγματα κινήσεων εκτός θεσμικών πλαισίων στην καμπούρα της, οποτε μοιραία αυτά τα σκουξίματα δυστυχώς δεν πείθουν. Μειονέκτημα της παρούσας κατάστασης ειναι πως οι ΑΝΕΛ εχουν μια άλφα μανία καταδιώξεως η οποία επίσης δεν πείθει. Γι αυτό θα ήταν καλύτερα για όλους μας να απομακρυνθούμε λίγο από τον εσμό της ενδοδεξιάς φαγωμάρας και να το παίξουμε πιο κουλ αναμένοντας τις εξελίξεις.

Πάντως, κάπου εδώ πρέπει να πούμε πως ακούγεται πειστική η άποψη πως η όλη κυβερνητική σιγουριά για τους 180 εδώ και μήνες βρωμάει, ειδικά από την στιγμή που τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν ρίξει όλα χ στο κυβερνητικό σχέδιο. Στην δικιά μου ανάλυση οι 180 βρίσκονται αλλά με μοιραίες διασπάσεις της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ ή/και υποστήριξη από την ΧΑ. Ίσως το σενάριο διάσπασης των ΑΝΕΛ να ήταν το πιο εύκολο να υλοποιηθεί. Για μερικούς τουλάχιστον γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν χρειάζεται να υπάρχει άμεσος κυβερνητικός δάκτυλος για να γίνει λοβιτούρα υπέρ της κυβέρνησης. Κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα.

Στο θέμα μας. Ειναι προφανές πως ο Χαϊκάλης είτε ψεύδεται είτε όχι, δεν χωράει τρίτη επιλογή. Και ξεκινάμε:

* Αν ο Χαϊκάλης ψεύδεται τότε λογικά έχει παγιδεύσει/μοντάρει καπηλευτεί το βιντεο/ήχο με τον Αποστολόπουλο και προφανώς ο Αποστολόπουλος ειναι αθώος του αίματος. Πολύ δύσκολο να ισχύει εκτός και αν δεν είναι η φωνή του αυτή που ακούγεται μιας και οι φράσεις ειναι συνεχόμενες. Αν δε αληθεύει αυτο που λέει ο Καμμένος πως του είπανε, δηλ. πως έγινε αντιληπτό πως και ο Αποστολόπουλος ειχε δικιά του συσκευή καταγραφής τότε το πράγμα μπερδεύεται.

Αν τέλος πάντων ο Χαϊκάλης ψεύδεται τότε οι μέρες της ΚΟ αλλά και του κόμματος των ΑΝΕΛ ειναι μετρημένες μιας και ο Καμμένος τάχθηκε αναφανδόν υπέρ του και αποκλείεται να βγει αλώβητος. Στην παρούσα φάση το μόνο που συνηγορεί υπέρ αυτού του σεναρίου ειναι η εγνωσμένη μανία των ΑΝΕΛ να βγάζουν σενάρια. Οπότε μπορεί να μπήκαν στον πειρασμό να φτιάξουν και ένα.

* Αν ο Χαϊκάλης δεν ψεύδεται τότε αρχίζει και έχει πλάκα το πράγμα. Δηλαδή αρχίζουν οι πονηρές ερωτήσεις. Δηλαδή αν τον Αποστολόπουλο τον έβαλε ο Καμμένος (τα σενάρια που λέγαμε), τον έβαλε ο....Σύριζα, τον έβαλε κάποιος άλλος ΑΝΕΛ ή αν τον έβαλε όντως κάποιος τραπεζικός ή κάποιος από το κυβερνητικό περιβάλλον;

Το μόνο που ξέρουμε είναι πως κανείς από τους βασικούς παίκτες (Λαζόπουλος, ΑΝΕΛ, ΝΔ) δεν ειναι υπεράνω πάσης υποψίας μιας και όλοι έχουν τέτοια βρώμικα ράμματα για τη γούνα τους.



Το μόνο λοιπον που μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ειναι :







3 σχόλια:

  1. Ώπα, μισό!
    Ένσταση πρώτη: Λες ότι είναι ανάξια αναφορά τα περί των ανεξαρτήτων βολευτών! Σφάλμα μέγιστο! Εκεί είναι όλα τα λεφτά! Δεν έχεις δει τι γίνεται από χθες το βράδυ; Αυτοί θα σφαχτούν περισσότερο από τους υπολοίπους! Και ακόμη και να είναι άμεμπτοι όλοι, δεν πρέπει να ξεχνάμε την ρήση ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια. Πάρε για παράδειγμα τον Μελά για να καταλάβεις τι παίζεται εδώ πέρα: είχε πει ότι θα ψηφίσει ναι, ψήφισε παρών και ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να ψηφίσει ναι όπως έχει δεσμευθεί. Έλα πες μου έναν λόγο για τον οποίον να μην είμαστε καχύποπτοι ως προς την πορεία από το παρών μέχρι το ναι! Έχει πολύ ψωμί λέμε!

    Ένσταση δεύτερη και πολύ σοβαρότερη: Λες "εδώ αρχίζουμε και γινόμαστε καχύποπτοι. Μήπως πχ κάποιος απο την εισαγγελία φρόντισε να ενημερωθεί ο Αποστολόπουλος; Ακραίο σενάριο προφανώς, αλλά σε αυτή την χώρα τίποτα πια δεν μπορεί να μας εκπλήξει". Ξεχνάς φίλτατε, ξεχνάς! Ποιο ακραίο σενάριο ρε; Ο Χριστοφοράκος πως έφυγε από τη χώρα, για θυμήσου! Για θυμήσου σε πόσα συρτάρια και με πόσες κόπιες και με πόσες πιθανές αλλαγές) βάλτωσε η λίστα Λαγκάρντ, για την οποίαν ο πρώην τσάρος πηγαίνει (καλώς εχόντων των πραγμάτων) φουλ για ειδικό δικαστήριο με την ελπίδα ότι θα φάει τα ισόβια που του αξίζουν; Φυσικά και δεν μας εκπλήσσει τίποτα διότι όλα έχουν ξαναγίνει και ξαναγίνει!

    Όπου μιας και ανέφερα την λίστα Λαγκάρντ, εδώ έχουμε και το άλλο κωμικοτραγικό. Θυμάσαι τι έλεγαν για τη λίστα; Ουδείς την άνοιξε διότι ήταν παράνομη. Μόνο κόπιες την έκαναν βρε αδελφέ. Ε, κάπως έτσι και τώρα ουδείς θέλει να ανοίξει το cd να δει τι έχει ειπωθεί, λες και είναι παράνομη και η σκέτη θέαση που σιγά μην το μάθει κανείς!

    Το ωραίο όμως είναι το άλλο! Το κόμμα της μονταζιέρας που μέχρι και δήλωση του Ομπάμα είχε κοψοράψει (σε σημείο να αναγκαστεί να βγάλει ανακοίνωση η Πρεσβεία για να μην ξεχνιώμαστε) κατηγορεί για μοντάζ! Μιλάμε για δραματική φαρσοκωμωδία!

    Στο διά ταύτα. Πολύ καλή η ανάλυσή σου και με βρίσκεις στα περισσότερα σύμφωνο. Προσωπικά αυτό που βλέπω είναι η συνηθισμένη οδός απαξίωσης μιας υποθέσεως προκειμένου αντί να απασχολεί σοβαρα τους πάντες, να τη σιχαθούν όλοι. Αυτό που εκπλήσσει εμένα όμως βλεποντας το εύρος των αντιδράσεων είναι το άλλο: έχουμε τόσο καθαρό πολιτικό προσωπικό και πέφτουμε από τα σύννεφα; Σκάνδαλο Κοσκωτά, Ζήμενς, Μαν και πάει λέγοντας, κάθε τρεις και λίγο όλο κι από κάποιος χρηματισμός σκάει μύτη. Αλλά θα καθαρίσουν οι μηνύσεις έτσι όπως θα σκάνε πάνω στις βουλευτικές ασυλίες.

    Καθάρματα όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η λογική τύπου Αδώνιδος(;) μου ανατίναξε λίγο το μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @hades
    Ενσταση Α: ανάξια αναφοράς διότι ο αριθμός τους δεν φτάνει να καθορίσει τας εξελίξας (:Ρ) αλλά και λόγω του ότι ο Ψαριανός και ο Τατσό πχ έχουν δηλώσει τι θα ψηφίσουν εδώ και αιώνες. Αν δω τώρα τον Τατσό ( ο οποίος δυστυχώς δείχνει να δικαιώνεται μιας και μίλησε για πιθανό κυνήγι μαγισσών) να ψηφίζει τον Δήμα, εδώ ειμαστε να το ξαναδούμε

    Ενσταση Β: Το ζουμί εκεί είναι αλλά δεν έχουμε στοιχεία. Αν ήταν κάποιος άλλος (απο τη ΔΗΜΑΡ πχ) θα το εξεταζα πιο σοβαρα μιας και οι ΑΝΕΛ εχουν και ενα προβλημα επαφης με την πραγματικότητα. Το σεναριο προφανώς παίζει, αλλά καλύτερα ειναι να περιμένουμε πριν βγάλουμε συμπεράσματα.

    Περί μονταζιέρας, τι να λέμε τώρα....


    @Πρόεδρος ΑΠΙ
    Καλα ο Άδωνης κάνει τον Κλουζό να ντρέπεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir