Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2016

Μπαφιάσαμε

Δεν έχω εικόνα του τι γίνεται έξω, αλλά το κακό εντός Ελλάδας έχει παραγίνει. Ειμαστε γενικώς λαός περίπου αμόρφωτων, ανιστόρητων, θρησκομανών, ξερολιστών, παντογνωσιολόγων, συνομωσιολόγων, εθνοκεντριστών και δεν ξέρω ποιας άλλης ψωνίστικης μαλακίας. Μάθαμε τόσο καιρό πως είμαστε το κέντρο του σύμπαντος, πως όλοι μας επιβουλεύονται, πως πας μη Έλλην βάρβαρος, πως μας ψεκάζουν οι Εβραίοι μαζί με τους Αμερικάνους (που είναι συμμαχοί μας btw), πως θα μας σώσουν οι Ρώσοι, οι Κινέζοι, ο Παϊσιος, το λουρί της μάνας και τα αυγά τουρκίας να είναι σφιχτά.

Ωραία, αυτά τα είχαμε στην Ελλάδα, τα ξέραμε, με αυτά πορευόμασταν και πορευόμαστε ακόμα. Το πράγμα όμως δείχνει να εκτροχιάζεται με αλματώδεις ρυθμούς την τελευταία ~ διετία. 

Σε κάθε χωριό υπάρχει ο χαζός του χωριού (συνήθως είναι πολλοί περισσότεροι από ένας). Αυτός που κοροϊδεύουμε, που δεν παίρνουν οι άλλοι σοβαρά, που πίνει δυο τσίπουρα και αρχίζει να αγορεύει περι αρχαίας Ελλάδος, ελληνοχριστιανισμού και χρηματιστηρίου (!), τον τύπο που λέει στις τουρίστριες να τις πάει βόλτα να δούνε την Λα Μαντόνα Παναγία δηλαδή την Λα εκκλησία ντε Παναγί και τέτοια, τον τύπο που ποτίζει έγγραφα, λεφτά, συμβόλαια κτλ με ξύδι (!) για να μην χαλάσουν (btw o συγκεκριμένος περνάει με ξύδι ΚΑΙ τα ρούχα του. Να σου τύχει να είσαι δίπλα του σε ουρά καλοκαίρι να σου ΄ρθει η ασφυξία από το πουθενά), τον τύπο που πιστεύει πως μπορεί να φτιάξει το αεικίνητο και το προσπαθεί εδώ και 10 χρόνια, τον τύπο που μιλάει με αόρατους τύπους συνέχεια και αυτοί του απαντάνε και μετά παρεξηγιέται και αμα τον πετύχεις βράδυ όπως πας σπίτι σου σου 'ρχεται το έμφραγμα σε χρόνο dt, τον τύπο που πιστεύει πως όλες οι μάχες που έχει δώσει ο ελληνικός στρατός σε όλη την γαμημένη ιστορία ήταν νικηφόρες, τον τύπο που ενώ διδάσκει σε σχολή πληροφορικής και όμως πιστεύει πως η ....Apple έχει φτιάξει υπολογιστή που μιλάει μόνο αρχαία ελληνικά (ο μύθος ξεκίνησε με την Microsoft, αλλά πλέον με τα iphone η apple ειναι πιο τρέντι), τον τύπο που ασχολείται τόσο με τα ζώδια ώστε να βγάζει αποφάσεις ζωής βάσει ωροσκοπίου, τον τύπο που πιστεύει πως ο Σαμαράς ειναι δημοκράτης και ο Τσίπρας κομμουνιστής, τον τύπο που πιστεύει όντως πως 20.000 - 30.000 πρόσφυγες είναι σκοτεινο σχέδιο των Εβραίων/κομμουνιστών/Ευρωπαίων/Αμερικάνων για να μας χαλάσουν την εθνική μας ταυτότητα, σε μια χώρα που έχει άνετα μισό μύριο μετανάστες διαφόρων εθνοτήτων ήδη μέσα,  την φαρμακοποιό που πιστεύει πως τα γενόσημα φάρμακα είναι κόλπο των Αμερικάνων/Εβραίων/Ευρωπαίων/κομμουνιστών ενάντια στην Δημόσια Ελληνική Υγεία, τον τύπο που πιστεύει πως όλα αυτά ειναι μαλακίες, είστε όλοι προδότες αριστεροί και δεξιοί και ο Σώρρας θα μας σώσει και σεις παλιοκαθίκια δεν το θέλετε γιατί είστε δούλοι των Αμερικάνων/Εβραίων/κομμουνιστών/Ευρωπαίων και τέλος πάντων, καταλάβατε.

Όλοι αυτοί οι χαζοί του χωριού, κατα κανόνα είτε ισχνότατες μειοψηφίες είτε απλούστατα τύποι που κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά, γενικώς χρησιμεύουν ως δείκτες, πέρα από τις κλινικές περιπτώσεις, μιας και βγάζουν την συλλογική μας παράνοια αφιλτράριστη, δεν έχουν την ντροπή που ενδεχομένως θα είχαν μερικοί από εμάς που ενδομύχως όντως πιστεύουν πως ο Σώρρας θα μας σώσει από τους κομμουνιστές/Ευρωπαίους/Αμερικάνους/Εβραίους. Ένας τέτοιος τύπος μπορεί να το πιστεύει στα μουλωχτά αλλά ξέρει πως αν το πει δυνατά στο καφενείο θα φάει τόση φάπα που θα πάρει και σε δέμα για το σπίτι.

Όλοι αυτοί οι χαριτωμένοι τουριστικά, σημαντικοί μόνο ποικιλομορφικά και άσχετοι περίπου με το οτιδήποτε ουσιαστικά έχουν βρει πλέον το κοινό (που έχει κοινά με αυτούς) που πάντα αποζητούσαν: Το γαμημένο το facebook. Το facebook, που τίμια ξεκίνησε ως ένα ακόμα site γαμπρίσματος μεταξύ "γνωστών" κτλ έχει, εν Ελλάδι τουλάχιστον, ξεφύγει τελείως. Το facebook έγινε το παγκόσμιο χωριο των χαζών του χωριού. Οι χαζοί του χωριού βρήκαν παρέα, λέει ο ένας στον άλλο τις μαλακίες του και για πρώτη φορά στη ζωή τους ακούνε (τύπου) στα σοβάρα κάποιον να λέει πως τους πιστεύει, και γω τα ίδια πίστευα μια ζωή, που ήσουνα χαμένος ρε ατομάρα τόσον καιρό και άλλα τέτοια ρομαντικά και τελος πάντων.....αντικειμενικά. Εδώ άνθρωποι με τα σωστά τους και κάνουν κρα σαν λιγούρια για λίγη αναγνώριση της συνεισφοράς, της ευφυιας και της μοναδικότητας τους, ελάτε στην θέση του τύπου που τον έχουν οι άλλοι μια ζωή στην καζούρα και ξαφνικά ανακαλύπτει πως υπάρχει ένας μαγικός χώρος που όχι μόνο δεν ισχύει αυτό,αλλά μερικοί, προφανώς για μας, όχι προφανώς γι αυτόν, πιο καθυστερημένοι από αυτόν, τον θαυμάζουν και κηρύττουν τον Λόγο της μαλακίας του. Και για να είναι και αυτός οκ, και για να τον κάνουν like back οι άλλοι ηλιθιοι διαδίδει και αυτός με τη σειρά του στα πέρατα του κόσμου την μαλακία των υπόλοιπων, έτσι, μην τύχει και δεν μάθουμε πως στην Ρωσία βρήκανε νεκρή γοργόνα, πως μας ψεκάζουν με βαρέλια που έχουν μέσα το μαγικό H2O, πως το τζίντζερ κάνει καλό στον καρκίνο και πρέπει να το προτιμάμε αντί της χημειοθεραπείας (!), πως οι Ρώσοι θα κάνουν πόλεμο την Τουρκία μόνο και μόνο για να μας δώσουν εμάς την Κωνσταντινούπολη πως....καταλαβαίνετε.
Μοναδικό ηλίθιο λινκ για σήμερα, για το γαμώτο δηλαδή, γιατί τον Ανδρέα τον πάω, είναι καλός δημοσιογράφος και ωραίος τύπος, αλλά ρε γαμώ το φελέκι μου γαμώ δηλαδή, αναθεμα και αν έχει πάρει χαμπάρι πόσο επικίνδυνες μαλακίες γράφει απάνω στο κυνήγι των hits.


Και παλαιότερα (και ακόμα) με τα blogs όταν ήτανε τρέντι ήμασταν μάρτυρες χοντρών χαζομαρών αλλά τελος πάντων ο μ.ο. των bloggers, συμφωνούσες, διαφωνούσες, τουλάχιστον προσπαθούσε να γράψει κάτι σοβαρά. Τώρα έχουμε γεμίσει ιστορίες του κώλου για τους Παϊσιους, για τις μαμάδες του facebook, για τον Χριστόπουθαμαςσωσει, για το ΜοναδικήΑγάπηΜουΗΕλλάδα και όλες τις μαλακίες που μερικοί ξύπνιοι like farmers εκμεταλλεύονται για να κονομάνε hits στα site του κώλου τους, όπως το paraxeno τρομάρα του, που με κάποιο μυστήριο λόγο συντηρούν και τους συντηρεί (;. Μάλλον. Αλλιώς με ποια λογική εξήγηση ο τύπος του παράξενου έχει 78234 διαφορετικά twitter accounts;)


Το γαμημένο το ιντερνετ είναι μια όαση δημοκρατίας στην καθεστωτική φράξια της καθοδηγούμενης από την εκάστοτε εξουσία ενημέρωσης. Κάθε προσπάθεια λογοκρισίας θα οδηγούσε σε αναγνωριση ενός ηρωικού στάτους στον λογοκρινόμενο, οπότε τελικά η λύση (υπερ της εξουσίας) δοθηκε από το ίδιο το πόπολο μέσα στην απύθμενη έλξη της χαζομάρας. Όπως για κάθε σοβαρή (αυτό στο εξωτερικό, εδώ γάμα τα) εφημερίδα υπάρχουν τουλάχιστον 542 άχρηστες φυλλάδες και περιοδικά της πούτσας, έτσι και στο νετ για κάθε σοβαρό άρθρο υπάρχουν 1736*10^8 άχρηστες, λανθασμένες ή και επικίνδυνες σελίδες. Και όλες ξεκινάνε με το Απιστευτο, Μαθετε τί μας κρύβουν, Δείτε το πριν το κατεβάσουν (!) και άλλες τέτοιες αρχιδιές τις οποίες οι χαζοί του χωριού πιστεύουν μόνο και μόνο γιατί πιστεύουν οτιδήποτε, ή ακριβέστερα ό,τι ακούσουν πρώτο. Η λογική διαδικασία επεξεργασίας και αναθεώρησης άποψης δεν είναι κτήμα τους. Υιοθετούν την πρώτη πληροφορία που θα σκάσει για το χ ζήτημα (πχ οι κομμουνιστές είναι εβραιοκινούμενοι, η Ελλάδα η πιο όμορφη χώρα του Σύμπαντος, ο Σώρρας έχει 600 δις κάβα) ως απόλυτη αλήθεια και μετά δεν τους το ξεκολλάς από το κεφάλι δεν πα να έχεις τον Θεό μπάρμπα. Πιστοί είναι εις αναζήτηση δόγματος.

Το πρόβλημα είναι ότι παλαιότερα μπορούσες να διαχωρίσεις την σοβαρή εφημερίδα από την ασόβαρη φυλλάδα. Την ενημέρωση από την καφρίλα. Ακόμα και αν διαφωνούσες. Ακόμα και όταν η σοβαρή εφημερίδα λχ έγραφε εξώφθαλμα ψέμματα. Τώρα η Ελεύθερη Ώρα φαντάζει πλέον mainstream μπροστά στην μαλακία που βγάζει ο κάθε καραγκιόζης και διαδίδουν οι χωριανοί του χαζοί του χωριού και τελικά διαδίδουν ακόμα και τα 'έγκυρα' ειδησεογραφικά sites, όμηροι στο κυνήγι των likes και των hits, (ακολουθεί update μπινελίκι) γιατί ενημέρωση μεν, αλλά μην χάσουμε και τα κλικς από τον κόσμο, και αφού ο κόσμος θέλει μαλακία, θα το τερματίσουμε δρώντας επιχειρηματικά, με αποτέλεσμα τελικά τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΕΛΕΙΩΣ χαζομάρας σιγά σιγά να γίνονται ολοένα και πιο δυσδιάκριτα. (τέλος update)

Είχα γράψει παλαιότερα για την υπόθεση του Δ. Καμμένου πως
"* Ενδημεί στους συμπολίτες μας, αλλά και στους πολιτικούς μας μια ....σταυροφορική/ιεχωβίδικη σχέση με το διαδίκτυο και τα social media. Ανθρωποι που ειναι (σχεδόν) νορμάλ βγάζουν από μέσα τους έναν κήρυκα, έναν ιεραπόστολο που κατέχει την απόλυτη αλήθεια που την διάβασε στο timalakiestrotere.gr. Θες η αμορφωσιά, θες η μαλακία, θες ότι ειναι άμαθοι ακόμα στο μέσο, βλέπω νορμάλ ανθρωπους, νορμάλ σε επίπεδο καφετέριας, δεν τους πήδηξα κιόλας, να βγάζουν μια καφρίλα αλλιώτικη, ειδικά στο facebook. Τι μαρμαρωμένοι βασιλιάδες και Μεγαλέξαντροι με την ελληνική σημαία, τι Βριλ, τι μονίμως διαψευόμενες προφητείες που μπροστά τους ωχριά και η Ελεύθερη Ώρα, τι Εβραίοι με ουρές, τι Αμερικάνοι μασόνοι, τι πως τα like στην κάθε κουλή φωτογραφία θα δώσουν λεφτά στα παιδιά της Αφρικής που πεινάνε, τι μουτζαχεντίν...αντίχριστοι, τί άθεοι φιλοισχλαμιστές αντίχριστοι(!), τι Χανεμπού και τέτοιες πιπες, τι πως είπε καλημέρα ο Τσίπρας στον Μεϊμαράκη αρα ειναι πουλημένος στην δεξιά, τι ιδιότητες σωτήρως έχει η Ζωή, τι ιδιότητες από την μία σωτήρως και από την άλλη....αντίχριστου έχει (ξανά) ο Τσίπρας, τι ο Σώρρας θα μας σώσει παλιοπουλημένα εβραιόδουλα ανθελληνικά τομάρια, η μαλακία στα social_media.gr ειναι και γαμώ τις σταθερές."
Ποιο ειναι το πρόβλημα; Πως το κοινό μας zeitgeist έχει παντελώς απροπροσανατολιστεί. Πλέον οποιαδήποτε επιχειρηματολογία απαιτεί λογική επεξεργασία διάρκειας μεγαλύτερης των 2 δευτερολέπτων ή εξηγείται σε περισσότερες από 2 γραμμές, δεν έχει πια πιθανότητες να τύχει της αποδοχής που θα τύχει ο χαζός του χωριού που πιστεύει πως μας ψεκάζουν, μας μισούν όλοι, οι ξένοι (όλοι οι ξένοι) θέλουν το κακό μας και αυτός ειναι ο σκοπός της ύπαρξής τους, οι πρόσφυγες μας τρώνε το φαί, οι Γερμανοί πρέπει να βομβαρδίζονται συχνά, πως η ελληνική γλώσσα έχει 75 εκατομμύρια λέξεις κτλ κτλ.

Και προφανώς όσο αυτό το πράγμα μένει ως δικτυακός λευκός θόρυβος που κάνουν οι χαζοί του χωριού, στο διάολο, δεν έγινε και τίποτα. Το κακό ειναι ότι αυτοί οι θορυβώδεις τύποι ανάγουν την τιποτολογία σε mainstream και έτσι φτάνουμε στην αγιοποίηση του Παϊσιου, στην καθολική αναγνώριση της αξίας του βάρδου Παντελίδη, στο να λέει ο χ άσχετος μητροπολίτης πως το μποζόνιο Χιγκς δεν είναι και τόσο έξυπνο τελικά, (update) ή πως ο Χοκινγκ ειναι αναξιοπιστος και κομπλεξάρα επειδή είναι ανάπηρος (τέλος update), στο να συζητάμε στα σοβαρά αν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες είναι κανονικοί άνθρωποι, βλέπουμε τα άλλα τα καθίκια να δουλεύουνε όλο το βράδυ για να οργώσουν το χώρο που θα φιλοξενούσε πιθανώς πρόσφυγες (!), καθόμαστε και ακούμε από 253 διαφορετικές πηγές πως οι εταιρείες κουμαντάρουν τα φάρμακα και γ αυτό πρέπει να την βγάζουμε με νερό και ρίζες αμα αρρωσταίνουμε για να μάθουν τα μουνόπανα, μαθαίνουμε επίσης τι καλή που είναι η ...ομοιοπαθητική και όλα αυτά πρέπει συνέχει να τα κουβεντιάζουμε σοβαρά.

E, άντε γαμηθείτε κύριοι, καλή η γνώμη σας, αλλά μεταξύ μας κιόλας λέτε μαλακίες. Και επειδή τα διαβάζετε μεταξύ σας στο facebook και αλληλοσυγχαίρεστε παράγοντας ντόρο για εσωτερική κατανάλωση καλό είναι να θυμάστε πως ούτε δίκιο έχετε, ούτε περισσότεροι είστε (ακόμα) και κυρίως ούτε καν ξέρετε για τι πράγμα μιλάτε.


Βέλτιση χρήση προσωπικής άποψης. Ειδικά αυτής που διαβάσατε στο "ιντερνέτ" και νομίσατε πως είχατε μιαν αποκάλυψη. Φώτο από τον estarian

To σιχτίριασμα πάει μακρυά, αλλά μόνο σήμερα:
* Είδα αυτό.
 
Ή αλλίως η πιο έξυπνη προσπάθεια εκμετάλευσης της ηλιθιότητας των ηλιθίων του τελευταίου μήνα. Πληρώστε κορόιδα
* Είδα ένα σιχαμένο ποστ από το σιχαμένο φασιστογκρουπ Αθανατη Ελληνική Ψυχή σχετικά με τους πρόσφυγες το οποίο και προφανώς δεν αναμεταδίδω
* Διαβασα 32 ηλίθια ρητά σε άθλιες φωτογραφίες με γράμματα που αναβοσβύνουν με αισθητική και τεχνολογία κατασκευης banner από το 1985, γεμάτες με αστεράκια, φεγγαράκια, πλανητάκια, φιλάκια, βυζάκια, ελληνικές σημαίες, περικεφαλαίες και τον Butler ως Λεωνίδα.
* Ακουσα πιτσιρίκες να αναρωτιώνται αν η ιστορία με την ρωσίδα γοργόνα ειναι αληθινή, τις προέτρεψα να ψάξουν για τον "Γάτραχο" και όταν τον βρήκανε με ρωτήσανε μισοαστεία, μισοσοβαρά αν υπάρχει τέτοιο ζώο. (update) Παιδιά ήτανε, τι να κάνουν ρωτήσανε. Γιατί με τον κατακλυσμό της μαλακίας που έχει επέλθει, επαναλαμβάνω, η πραγματικότητα είναι πλέον συνάρτηση του πόσοι μαλάκες της κάνουν like. (τέλος update)
νάτος! Τον βρήκα σε φωτογραφία στο ιντερνετς άρα υπάρχει!!
* Και κυρίως, η αφορμή του ποστ δηλαδής, εκεί που ήμανε σταματημένος με το αμάξι μου στο φανάρι και κάπνιζα το ηλεκτρικό μου τσιγάρο περιμένοντας να πρασινίσει για να πάω στην δουλειά μου, μου την έπεσε (απο το πουθενά) ένας ρακένδυτος τύπος που πούλαγε χαρτομάντηλα στο ίδιο φανάρι - πόστο, λέγοντας μου στα μούτρα τι μαλακίες είναι αυτές και πως ειναι χειρότερο από το κανονικό και γάμησέ τα, και ο πενηντάρης τύπος με το μαδημένο μούσι και το στραπατσαρισμένο παπί που ήταν δίπλα μου υπερθεμάτισε λέγοντας μου, κάνε καλύτερα κανονικό, μόνο διοξείδιο (!) παίρνεις έτσι και άκου που σου λέω γω και τέτοια.

Ρε γαμημένοι σκέφτομαι, σας έπιασα, έχετε και σεις facebook ε;


Υ.Γ. Σήμερα δεν facebookισα πρακτικά καθόλου γιατί έχω γαμηθεί στην δουλειά, τα παραδείγματα μου σκάσανε στα μούτρα μόλις άνοιξα τον υπολογιστή για να γράψω το άχτι μου
Υ.Γ.2. Οι ιστορίες που αναφέρονται για τους χαζούς του χωριού ειναι όλες πραγματικές και παρατηρούμενες από πρώτο χέρι
Υ.Γ.3 Όπως καταλαβαίνετε το παρόν γράφτηκε με την μία και χωρίς ιδιαίτερη σπουδή. Αλλά στα αρχίδια μας, εδώ ο άλλος στα σοβαρά πιστεύει πως ο Χριστός ήταν Έλληνας, τα φάρμακα χειρότερα του τζίντζερ και ο Άδωνης μή ακροδεξιός, σε τέτοια θα κωλώσουμε τώρα;

15 σχόλια:

 1. Ανώνυμος10/3/16 08:22

  Αν ο Σαμαράς δεν ήταν Δημοκράτης γιατί έκανε εκλογές; Και γιατί επέτρεψε στον αντιδημοκρατικό εαυτό του να τις χάσει; Πώς ακριβώς ορίζεται η αντιδημοκρατικότητα ενός πολιτικού άνδρα τέλος πάντων; Υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια ή μας αρκεί ο στρατευμένος κομματικός υποκειμενισμός μας-που έχουμε μάλιστα το θράσος να τον πλασάρουμε σαν την επιτομή της δημοκρατικότητας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Eυχαριστώ που λειτουργείς σαν πραγματικό παράδειγμα για το ποστ. Αλλά ας κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και ας εξηγήσουμε: ο Σαμαράς εξωθήθηκε σε εκλογές απο τις συνθήκες, δεν τις επέλεξε ποτέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. έλιωσα με τον γάτραχο...

  πάντως για να δώσω συνέχεια στο blog, τι περιμένεις απο έναν λαό που τα best seller βιβλια του είναι είτε Δημουλιδοτετοια ή Πρασουλοτέτοια (σπαθάκια, δράκους κλπ);;;

  εγώ άκουσα το εξής καταπληκτικό όταν στούκαρε ο Παντελίδης:
  "ήταν μεγαλοφυΐα, σκέψου έγραφε και τους στίχους και την μουσική μόνος του"
  (ο τύπος που το είπε έχει πάρει δίπλωμα από ελλ πολυτεχνείο και, για να ηρεμήσουν οι θαυμαστές Κούλη, μάλλον και phd απο ξένο πανεπ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ξεκόλλα με το A Song Of ice And Fire, ρε μπαγλαμα.

   Στα ρέστα συμφωνάμε :)

   Διαγραφή
 4. Το ότι κάθε λέξη που έγραψες σήμερα είναι αληθινή το ξέρεις. Αντί να γράψεις για τα συμπτώματα (πολιτικούς, κόμματα, οικονομική κατάσταση), έγραψες για την ασθένεια. Βέβαια κάθε διάγνωση εκλιπαρεί και κάποια λύση, ή τουλάχιστον απόπειρα να δοθεί λύση. Και δεν μιλάμε για την κενονία αλλά για το τι σκεφτόμαστε όταν κοιτιόμαστε στον καθρέφτη πριν ξεκινήσουμε τη μέρα (εσύ φερ’ ειπείν σήμερα, πιθανώς βάρεσες να κλείσει πίσω σου η πόρτα του καμπινέ και πήγες γραμμή στο κομπιούτερ). Τι να κάνει, όταν ξυπνάει το πρωί, ένας άνθρωπος που κατανοεί και συμφωνεί με την κάθε λέξη που έγραψες; Εγώ, μη βρίσκοντας άλλη λύση, άλλαξα υπηκοότητα και διαβατήριο από δεκαετίες… Πες με δειλό :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν έχω καμία εγγύηση ότι η χαζομάρα δεν ειναι παγκόσμια σταθερά. Εδώ πα να γίνει προεδρας στις ΗΠΑ ο Τραμπ, η ΕΕ θυμάται το ένδοξό της ναζιστικό παρελθόν, γιατί να μην έχει η ελληνική γλώσσα 234 εκ. λέξεις δηλαδή;

   Διαγραφή
  2. Μα σαφώς και το κείμενό σου παίζει σε όλη τη Γη! Αλλού παίζει για τα 80% δέκα εκατομμυρίων και αλλού για τα 40% τριακοσίων εκατομμυρίων. Παγκόσμιο πράμα μεν, αλλά τα ποσοστά διαφέρουσι (ελπίζουμε)
   ;-)

   Διαγραφή
  3. Σωστό αλλά που να είμαστε άραγε εντός της κατανομής; Στα ψηλά, στα χαμηλά; Στα πολλά ή στα λίγα;

   χμμμ


   Παντως τους αμερικανοι τους παίρνουμε, εκεινοι κατά μο ειναι πιο ψεκασμένοι απο εμάς. Νομίζω

   Διαγραφή
  4. Αμ κι' οι ψεκασμοί από που λες να ξεκίνησαν σαν περί συνομωσίας; Έχουμε εκατομμύυυρια ψεκασμένους στα ηπα --σας ρίχνωμεν. Τουλάχιστον υπάρχουν και εκατομμύρια αψέκαστοι :-)

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος10/3/16 20:08

  Οι βλάκες όχι μόνο έχουν βρει τεράστιο πάτημα με το ίντερνετ αλλά διαλαλούν ως αλάνθαστη την άποψή τους και κάποιοι άλλοι ακόμα πιο βλάκες τους πιστεύουν και τους ακολουθούν αλλά αυξάνονται κιόλας με δραματικό ρυθμό.

  Στο τέλος θα μείνουν μόνο αυτοί και θα αλληλοσφαχτούνε μεταξύ τους αφού θα έχουν εκτοπίσει τους υπόλοιπους και έτσι θα τελειώσει το ανθρώπινο είδος.

  +Γέροντας Μπεκρίσιος+ για το τέλος της ανθρωπότητας

  Πρόεδρας ΑΠΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαζοί πάντα υπήρχανε και παντα θα υπάρχουν. Η σταθερά νμζ είναι πως σε όσο περισσότερους απευθύνεσαι τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες κάποιοι να σε πιστέψουν. Όταν ο άλλος ειναι απομονωμένος στο σπίτι, στην παρέα, στο χωριό του κτλ αναγκαστικά ειναι περίπου στατιστικό σφάλμα. Στο ρημαδοfacebook γίνονται λεγεώνες :)

   Διαγραφή
  2. Προτείνεται θέαση Idiocracy μετά μπυρών και κοντοσουβλίων ίνα ρίξετε μια ματιά στο μέλλον :D

   Διαγραφή
 6. @all
  πολύ γέλιο σήμερα καθώς είδα (στο facebook προφανώς) έναν τύπο από τους χαζούς του χωριού που μνημόνευσα πιο πάνω, να συμμεριζεται τον προβληματισμό μου και να λέει για κάποιους ΑΛΛΟΥΣ "κοιτα ρε ποιοι ψηφίζουν". Καμία ελπίδα.

  Α, για να μην ειμαι και άδικος: ο τύπος ειναι οργανωμένος ΣΡΖ εδώ και καιρό :(

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. κάποτε λέγαμε οτι για να καταλάβουν οι γυναίκες το offside πρέπει να το ζωγραφίσουμε...ε για τον γάβρο δεν φτάνει ΟΥΤΕ αυτό
  http://www.epo.gr/media/files/KATASTATIKO_KANONISMOI/LAWS_OF_THE_GAME_2015_16.pdf
  σελ 114, περίπτωση 6 (με bonus την περ 7 για το ποτε ΔΕΝ ειναι offside)
  τώρα είδα οτι υπάρχει και εδώ:
  http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/179131/epo-ofsaint-toy-gkol-toy-kampiaso-pics

  ε το ξέραμε απλά και επίσημα πλέον η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

  α no worries δεν ευκαιρούσε ο παρατηρητής διατησίας από την Κύπρο που είδε πέναλτι του Παπουτσέλη, αλλά έχουμε Τσίκηνη

  ζώα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir