Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Δευτέρα, Ιουλίου 10, 2017

10 καλύτεροι υποψήφιοι από την Βασιλική Θάνου για Προϊστάμενοι του Νομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού.

Κυκλοφόρησε ότι η Βασιλική Θάνου ανέλαβε καθήκοντα άμισθης προϊσταμένης του Νομικου Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού.

Τώρα, κάπου εδώ υπάρχει η είδηση, αλλά δεν την βρίσκω, ιδέαν δεν έχω και όλα τα σχετικά. Το όλο θέμα δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, πιθανότατα η Θάνου προαλείφεται για κυβερνητικό πόστο ή/και για βουλευτική θέση στας επόμενας εκλογάς. Ούτε η πρώτη μεγαλοδικαστικός είναι που το κάνει, ούτε η τελευταία. Και μην σας παραμυθιάζει το "αμισθί". Κανένας μισθός, που θα μπορούσε να δώσει η κυβέρνηση χωρίς να ξεσηκωθούν και οι πέτρες, δεν θα μπορούσε να ισοσκελίσει την συνταξάρα της ε.τ. προέδρου του Αρείου Πάγου και πρώην (έστω και για 2 ώρες) Πρωθυπουργού.  

Παρόλα αυτά έγινε ένας ψιλοχαμούλης από τα γνωστά χαζούλια που δεν τους άρεσε η Θάνου, θες διοτι ήταν....αριστερή (γιατί αριστερή; Προφανώς γιατί έτσι), θες διότι κανει μπαμ η φάση ότι προαλείφεται για πολιτική καρριέρα, θες γιατί τελος πάντων δεν έβαλε εμένα που μου αρέσω περισσότερο. 
Eμ ποιος μπαγλαμάς θα ξεκίναγε το χορό; Update: Υπάρχει πολύ χειρότερο προηγούμενο. Κάποιος κος Αθανασίου ήταν εν ενεργεία Αρεοπαγίτης και παραιτήθηκε για να γίνει βουλευτής. Τέλος Update.
Και ποιος μπαγλαμάς θα τον συνέχιζε;

Γιατί απτυχίωτη (όπως τον Καρανίκα) δεν μπορείς να την πεις. Άσχετη, μια πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, δεν μπορείς να την πεις. Μή καλή δικαστικό δεν μπορείς να την πεις, θα πέσουν οι υπόλοιποι αρεοπαγίτες να σε φάνε. Μή διαθέτουσα χιουμοριστικό χτένισμα, αυτό και αν δεν μπορείς να την πεις
- Τι λακ χρησιμοποιείτε;
- Λακ; Μόνο μπετό φίλες μου.

Τέλος πάντων εγώ θα κάνω την χάρη στον Άδωνη και στα ξεφτέρια του και θα προτείνω:


10 καλύτεροι υποψήφιοι από την Βασιλική Θάνου για Προϊστάμενοι του Νομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού.

Η σειρά είναι τυχαία. Από το νο 3 και μετά. ;)
1. Νίκος Καρανίκας. 
Θα μπορούσε να είναι και γιος της Θάνου ε;

Έχει το χτένισμα, δεν έχει τα πτυχία, χριστοπαναγίες ακούει έτσι και αλλιώς, άσε που είναι και φτηνός: με 1μιση χιλιάρικο τον καβατζώνεις και παίρνεις και ρέστα. Τώρα τι σόι νομικές συμβουλές θα δώσει θα σας γελάσω, αλλά αμα δεν σου κάνει μια έγκριτη (αναγκαστικά) νομικός, τότε κάτι άλλο θα θέτε.


2. Άννα Παναγιωταρέα.

Δημοσιογραφος σε 22 καναλια και σταθμούς, πανεπιστημιακος χωρίς ακαδημαϊκό έργο, ξυσιματίας του Ντυνάν, εκπρόσωπος τάφου. Στην κυριολεξία δεν υπάρχει αργομισθία που να μην έχει πάει. Έχει το μαλλί, έχει το touch, μοναδικό πρόβλημα πως η Παναγιωταρέα "αμισθί" δεν πάει ούτε για κατούρημα.

3. Μαυρουδής Βορίδης.
Ειδικά αν θυμηθεί παλιές εποχές και κοπανάει στο κεφάλι με κανα τσεκούρι όποιον διαφωνεί μαζί του. Εμ, ετσι κυβερνάνε, δυναμικά.

 4. Αλέξης Κούγιας.
Γιατί αμα έχεις περάσει από Παναχαϊκή και εκπομπές Μάκη το να κουμαντάρεις ένα Πρωθυπουργικό γραφείο είναι εύκολο. Άσε που με τον Αλέξη τον Κούγια δεν θα πλήξουμε ποτές.

5. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Θα μπορούσε ο Τσίπρας να κάνει την έκπληξη και να ζητήσει το μυαλό και την σοφία του Κυριάκου και να το θέσει στην υπηρεσία της χώρας.

6. Χαράλαμπος Αθανασίου.
Ο πιθανότατα χειρότερος υπουργός δικαιοσύνης της Μεταπολίτευσης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη λίστα. Τι ψήφισε για το Σύμφωνο Συμβίωσης ο -γκουχ γκουχ- έγκριτος νομικός Αθανασίου αλήθεια;

7. Ευάγγελος Βενιζέλος
Ένας τύπος που έχει στο παρελθόν "κατηγορηθεί" πως έφτιαχνε νόμους - παραθυράκια για κολλητούς, που έφτιαξε το αριστούργημα του νόμου περί ευθύνης υπουργών, που τους αριθμούς  τραπεζικών λογαριασμών του Άκη τους μετάφραζε ως τηλέφωνα, ένας παλιός blogger που "δεν ξέρει να χρησιμοποιήσει usb stick" ενώ ήθελε να κυβερνήσει την χώρα, ε ένας τέτοιος θα ήταν ιδανικός για Νομικός Σύμβουλος του οποιουδήποτε. ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

8. Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Θα ήταν το απόλυτο inception. Θα του έδινε Χ συμβουλές, ο Αλέξης θα έκανε το -Χ και θα ήταν σίγουρος πως πάει καλά. Ποντάρουμε στην αδυναμία κετς. Κυριότερο μειονέκτημα πως οι συναντήσεις στο Πρωθυπουργικό γραφείο θα άρχιζαν Χριστούγεννα και θα τελείωναν Πάσχα.

9. Βύρων Πολύδωρας.
Εχει λυσσάξει που εχει λυσσάξει ο Σύριζας να αναδείξει τα "ποιοτικά στοιχεία" της Καραμανλικής (sic) δεξιάς και ιδιαίτερα τους Καραμανλικούς που δεν είναι πια στην ΝΔ και ακόμα πιο ιδιαίτερα τον λογιότατο Βύρωνα που έχει περισσότερα πτυχία απ΄ότι ο Κυριάκος και ο Άδωνης μαζί (δηλ πτυχία Κυριάκου + 0,8 πτυχία). Ευκαιρία λοιπόν να φέρει τον άνθρωπο αυτόν σε μια θέση που του ταιριάζει γάντι. Οι γνωμοδοτήσεις του θα είναι βεβαίως σε τροχαϊκό εξάμετρο και θα θες δύο λεξικά,  έναν ονειροκρίτη και έναν γενναιόδωρο μπάρμαν για να καταλάβεις τι λέει, αλλά τι στο καλό, yolo και όλα τα σχετικά.

10. Προκοπης Παυλόπουλος.
Πιο αργομισθία απο αυτήν του ΠτΔ της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν πρέπει να υπάρχει στο γνωστό σύμπαν. Και κοστίζει και καμια 30αριά χιλιάρικα τον μήνα. Ε με τόσα λεφτά ας πάει και σε μια "αμισθί" θέση, που θα είναι και του επιστημονικού ενδιαφέροντός του, να μην βαριέται κιόλας ο άνθρωπας.


1 σχόλιο:

  1. Aριστερή: Και γιατί αριστερή παρακαλώ;
    Κάποιος πρέπει να σας (μας) μιλήσει για την (ενιαία) Παυλοπουλο-Καμμενο-Καραμανλική φράξια των «αντι-μνημονιακών» δεξιών.
    Να ευχηθούμε από τώρα καλά κρασιά στην πιθανή επόμενη κυβέρνηση.

    Η εποχή του κυνηγιού, των φόρων και το παραμύθι με τον μεγάλο δράκο
    https://aftercrisisblog.blogspot.gr/2017/08/blog-post_2.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir