Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τετάρτη, Απριλίου 18, 2012

Η γη ειναι επίπεδη, το aids δεν υπαρχει, οι αμερικανοι δεν πήγαν στο φεγγάρι

Εμαθα απο τον φιλτατο Vagelford (διαβάστε τα links στο post του) τον θανατο της δημοσιογραφου Μαρίας Παπαγιαννίδου, της "διασημοτερης ελληνιδας αρνητριας του HIV"

Το οτι αυτή η γυναίκα έγινε συγγραφέας - αρνήτρια του aids και πιθανότατα επηρέασε και άλλους να κάνουν όσα έκανε είναι τουλάχιστον θλιβερό... Οσο για τους μαλακοπαπαροηλίθιους που την βράβευσαν κιόλας για γυναίκα της χρονιάς ότι και να πω θα είναι λίγο. Ετσι και αλλιως η δημοσιογραφική δεοντολογία δεν ειναι αυτό ακριβώς που λέμε "θέσφατο"

Εγώ έχω να προσθέσω ένα βίδεο που βρήκα στο σχετικο μπλαμπλα στο buzz το οποίο και σας κερνάω. Έχει μέσα αρκετα...νόστιμα πράγματα.
* προφητείες
* το aids ειναι ασθένεια του μυαλου.
* εκοψα τα φάρμακα και ήμανε καλύτερα
* ειμαι στην αποτοξίνωση από τις βλάβες τις τοξικές που πιθανόν υπάρχουν (εννοείται από τα φαρμακα της αγωγής)
* ο οργανισμός μπορεί αποβάλλει τον ιό κυρίως με θετική σκέψη





Εγώ τσιμπάω από το σχετικό άρθρο τις lifo ετουτα:


Κάποτε είχα γράψει, κάπως αυστηρά, εναντίον της ανεύθυνης (έτσι τη θεωρώ) στάσης της στο θέμα του Aids. Υποστήριζε πως μια τεράστια πλεκτάνη είχε στηθεί γύρω απ' αυτό, ότι ο ιός hiv δεν υπάρχει, ότι τα φάρμακα είναι αυτά που σκοτώνουν. 
Μου είχε απαντήσει, στέλνοντάς μου ένα ντοκιμαντέρ για μια Αμερικανίδα αρνητρια του Aids - ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον και σχεδόν πειστικό. 
Θα ήταν ακόμα πιο πειστικό αν δεν έβρισκα πως η συγκεκριμένη Αμερικανίδα είχε πεθάνει λίγο καιρό μετά το ντοκιμαντέρ στο οποίο υποστήριζε πως δεν είχε Aids, που γεννούσε τα παιδιά της -υποστηρίζοντας πως δεν θα έχουν Aids μια και αυτή δεν είχε - και αυτά πέθαιναν.

Λοιπον για να τελειώνουμε. Για τις φαρμακευτικές εταιρείες μπορούμε και μπορείτε να βρίσετε όσο θέλετε, πιθανόν να έχετε και δίκιο. Για τους γιατρους μπορείτε να βρίσετε επίσης. Αυτό που ειναι ηλίθιο και επικίνδυνο, επειδή μπορεί να έτυχε να πέσατε σε έναν "κακό" γιατρό ή μια "κακή" εταιρεία, είναι να νομίσετε πως ο κάθε κομπογιανίτης ομοιοπαθητικός, πνευματιστής, συνομωσιολόγος, λιακόπουλος νεφελιμ νιμπιρού χανεμπού και σία έχει τις απαντήσεις που η δυτική fucking επιστήμη δεν έχει. Ρε ούρτ!

Η άρνηση της πραγματικότητας αυτή, που μπορεί να οδηγήσει και άλλους πιο γρήγορα στον τάφο είναι επικίνδυνη. Οποιος θέλει ας επιστρέψει επιτέλους στις σπηλιές, να φτιάχνει ματζούνια και να βάζει φωτιά σε όποιον έχει περίεργη καμπούρα επειδής "είναι σημάδι" ή είναι "άπιστος" ή οτιδήποτε, και να μην κάθεται σε αυτή την γαμημένη κοινωνία που έχει "μολύνει τον φυσικό μας τρόπο ζωής" με κινητά, υπολογιστές, λιπάσματα, αυτοκίνητα, τηλεοράσεις και φάρμακα. Αμαν πια!!!!






* Διαβάστε και το σχετικό παλαιότερο άρθρο - σιχτίρισμα στο 10%

13 σχόλια:

  1. :D ο,τι και να λες...Darwin awards ειν τούτα..

    ( www.whatstheharm.net )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....και τους δίδυμους πύργους τους έριξε η αμρικανική κυβέρνηση μην ξεχνιόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπάρχει μια πιο σακατεμένη αλλοδαπής προελεύσεως η οποία όχι μόνο δεν έπαιρνε τα φάρμακα, αλλά έκανε κ 2 παιδιά...και ενώ πλέον υπάρχει πιθανότητα πάνω απο 90% να μην έχουν τα παιδιά HIV αμα παίρνει η μαμά τα φάρμακα (αν ενθυμούμαι καλώς), αυτή η τρελόγκα δεν τα έπαιρνε με αποτέλεσμα να αρρωστήσουν και τα παιδιά...πέθανε τελικά η τύπισα πρόσφατα (στα 30κάτι), τα παιδιά δεν θυμάμαι αν την βγάζουν ακόμα...να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο

    http://www.aidstruth.org/denialism/dead_denialists
    http://whatstheharm.net/hivaidsdenial.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νιον στο Αμέρικα ήταν μεγάλο το κίνημα, μόνο που τώρα έχει λιγοστέψει καθοτι προφανώς τους τρώει το μαύρο χώμα...

    "...the magazine Continuum, run by HIV-positive dissidents, shut down when its editors all died of AIDS-related causes."

    κουκουρούκου, έτσι;
    http://www.skepdic.com/aidsdenial.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/4/12 00:32

    ξεσκαρτάρισμα και σόρυ κι όλας.Κράτα τη μαλακία σου για πάρτη σου και μη μολύνεις άλλους με την άρρωστη σκέψη, επειδή στην τελική απλά φοβάσαι να πεθάνεις και τελείς υπό άρνηση.

    Βιολόγος εξ αλεμανίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπικά την έμαθα πρόσφατα την τύπισσα. Το χειρότερο είναι τα ΜΜΕ της έδιναν βήμα. Και να ήταν μόνο αυτή στην οποία δίνουν βήμα πάει καλά. Θυμάμαι τι γινόταν με τα παιδικά υποχρεωτικά εμβόλια και την τάχα σύνδεση με τον αυτισμό... Δυστυχώς, κάθε τυχάρπαστος βρίσκει στέγη σε κάποιο κανάλι και λέει αναπόδεικτα ό,τι επιθυμεί ή πρεσβεύει χωρίς έλεγχο, αρκεί να πουλήσει (όπως τα βιβλία της εν λόγω οροθετικής).

    Θυμίζει τις πρώτες προσπάθειες συγκάλυψης/αδιαφορίας της ασθένειας στις ΗΠΑ και την ταύτισή της μόνο με ομοφυλόφιλους κι αργότερο με νέγρους (τον "ιό των ομοφυλόφιλων"). Εκείνη η συνωμοσιολογική ερμηνεία ότι έγινε για να ξεπαστρέψουν όσους διέφεραν, που έθρεψε όμως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ με την αδιαφορία της για την ασθένεια, μετασχηματίστηκε σε αυτό που πρέσβευε η Παπαγιαννίδου.

    Δίπλα στη δική της στάση θα πρέπει να βάλουμε το δηλητήριο του σκορπιού για τον καρκίνο, τη φραπελιά και τόσα άλλα ανέκδοτα της σύγχρονης ιατρικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θλιβερές καταστάσεις δυστυχώς.

    Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αδυνατούν να αντέξουν την σκληρότητα της ζωής. (Ξέρεις φιλάρα 5 δις χρόνια πριν, ήσουν αστρόσκονη διότι γη δεν υπήρχε και σε 5 δις χρόνια από τώρα, πάλι αστρόσκονη θα είσαι, διότι την γη θα την έχει καταπιεί ο ήλιος που θα έχει γίνει κόκκινος γίγαντας. Α επίσης δεν θα ζήσεις φορ έβα αιντ έβα, ούτε θα πηδήσεις 45.983 μονδέλες, ούτε θα γίνεις υπερδιάσημος σωτήρ - τραγουδιστής - ποδοσφαιριστής - πλοίαρχος του αστρόπλοιου Έντρπράιζ ταυτόχρονα. Φακ.)

    Όπερ όταν κάτσει η στραβή, (που πολύ συχνά κάθεται) την ψάχνουν στην παραμύθα.

    Αλλά για το φεγγάρι όλη η αληθινή αλήθεια εδώ. Αφού οι αστροναύτες δεν ορκίζονται στην Βίβλο ότι πήγαμε στο φεγγάρι, τότε δεν πήγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η φύση έχει τον τρόπο της. Λέγεται "φυσική επιλογή". Οι αρνητές του HIV και AIDS απλά παρουσιάζουν ένα εγκέφαλο που θα βρεθεί στην λάθος μεριά της φυσικής επιλογής. Λάθος για κείνους: για την φύση μια χαρά το ξεσκαρτάρισμα. Οι αρνητές των προσσεληνώσεων παρουσιάζουν το ίδιο εγκεφαλικό πρόβλημα, απλά για άλλα θέματα. Πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να δεχτούν ότι το 1969 άνθρωποι πήγαν στο Φεγγάρι μέσα σε ένα κουβά που είχε πιο αδύνατο κομπιούτερ από σημερινό τηλέφωνο, αλλά σήμερα όχι στο φεγγάρι αλλά ούτε στο Σύνταγμα δεν μπορούμε να πάμε. Αν υπάρχει το HIV είμαστε αδύναμοι μπροστά στην πραγματικότητα. Αν πήγανε εκείνοι στο φεγγάρι πρέπει εμείς να είμαστε ανίκανοι και χειρότεροι αντί για καλύτεροι. Άρα, η Γη πρέπει να είναι επίπεδη, αλλιώς οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να παραδεχτούν ότι η φύση δεν θα τους επιλέξει, προσωπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/4/12 15:20

    http://erinya-hellenica.blogspot.com/2009/02/aids.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε zaph, εδώ μιλάμε ότι ο κόσμος για να μάθει το μέλλον πάει σε αστρολόγους, δεν θα πιστέψει το ό,τιδήποτε για μια αρρώστια; Εξάλλου μην ξεχνάμε και τις κλασικές ατάκες του στυλ "είναι συνωμοσία" κλπ. Τρέχα γύρευε. Δεν ξέρω γιατί πάντως μου θύμισε τον μακαρίτη τον Χριστόδουλο η ιστορία, που μέχρι κι αυτός έσπευσε στην επάρρατο ιατρική ν'αλλάξει συκώτι μπας και τη σκαπουλάρει αφήνωντας στην άκρη όλα όσα πρέσβευε μια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από αυτή την "πραγματικότητα" πέθανε και ο Jobs που ενώ είχε καρκίνο νόμιζε ότι μπορούσε να τον θεραπεύσει μόνο με υγιεινή διατροφή... Τί να πεις... Ο κόσμος κατά μέσο όρο είναι απαίδευτος (=έλλειψη παιδείας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir