Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τρίτη, Απριλίου 30, 2013

ΠΑΣΟΚ ρε

Διοτι απο τον άνθρωπο πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.
Και οκ, μπορεί να κοψαμε τους μισθοι και τις συνταξεις γενικως και ειδικώς, μπορεί να πουλάμε κερδοφόρες Δημ. Επιχειρήσεις με τίμημα το..... ετήσιο κερδος τους ....αλλά δεν ξεχνάμε και σένα σύντροφε!

Εσυ εκεί στα γκράβαρα που μένεις νομιζεις πως είμαστε ακόμα στα 1985 και ο βουλευτής "πρέπει" να σου διορίσει το βλαμμένο σου επειδή τον ψήφισες. Και εντάξει, μπορεί πλέον να μην περισσεύουν οι θέσεις υψηλής κονομισιάς, μιας και μας κυνηγάνε οι επάρατοι τροϊκανοί και τα λοιπά και τα λοιπά, αλλα αν σκεφτεί κανείς τι μπαγλαμά γιο έχεις, ας βολευτεί με το επίδομα λογω ...κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο του κολλέγα Δήμαρχου. Ετσι κι αλλιώς κανείς δεν θα του απαιτήσει να κάνει και καμία δουλεια!


(πηγή)

Εντάξει το ποσό μπορεί να είναι αστείο, μπορεί να θυμίζει τα .. "ελληνικά μεροκάματα" της Χρυσής Αυγής, αλλά η σκοπιμότητα (με το που βρήκαμε πέντε φράγκα βουρ να βολέψουμε όσο βολέψουμε τους δικοί μας) γκαρίζει. Ο γράφων εχει δει πως χρησιμοποιήθηκε και το προηγούμενο μέτρο περι προσλήψεων ανέργων στην ...καθαριότητα που τους είχαν στριμώξει όλους τους ...καθαριστές σε ...γραφεία για να είναι 3-4 που κάνουν παρέα σε ένα τηλέφωνο. Προφανώς κανείς δεν διαφωνεί με το να γίνουν προσλήψεις. Οταν χρειάζονται και απο άτομα που εχουν τα προσόντα. Εδω στην ουσία φαίνεται να (ξανα)γίνεται ....παρκάρισμα οικείων

Κατά τα άλλα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον....ΣΥΡΙΖΑ ε; 

1 σχόλιο:

  1. Το pasok είναι αιδώ!!!
    Βασικά το κορυφαίο το πέταξε ο Πάγκαλος εκ νέου: αναφορικά με την παπανδρέουσα μαύρη τρύπα στα οικονομικά του κόμματος το κακό ήταν που διέρρευσε προς τα έξω αυτή η πληροφορία. Το ότι έχουν κόσμο απλήρωτο, το ότι υπάρχουν ενδείξεις υπεξαίρεσης, το ότι γίνεται κουβέντα να μπουν οικονομικοί εισαγγελείς μέσα δεν τον πειράζει καν. Pasokάρα ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir