Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Παρασκευή, Απριλίου 07, 2017

Kωλόγεροι ετών 17 vol 2 - Διορθωμένο

Magor Update: Βλακεία του Xατζηνίκου, του Ενικού και του ΣΚΑΙ που με πήρανε στο λαιμό τους. Η κατάπτυστη ανακοίνωση είναι της νεολαίας ΑΝΕΛ τελικά. Το ξέχεσμα μένει, εναντίον των νεολαίων ΑΝΕΛ φυσικά.
(σχετικά)
(edited) Αρχικό ποστ:
Όχι, καμαρώστε λεξιλόγιο, attitude και άποψη νέων (τρομάρα τους)  και αριστερών (τρομάρα τους). Τονισμοί δικοί μου, το ξέχεσμα είναι μετά.:

Θέλουμε να θυμίσουμε στον κ. Μπαλαούρα πως το να έχει κανείς μηδενιστικές απόψεις απόλυτης ισοπέδωσης είναι δικαίωμά του. Δεν έχει κανένα δικαίωμα, όμως, να προσβάλλει τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και την Παράδοσή του.
Θέλουμε, επίσης, να ενημερώσουμε τον κ. Μπαλαούρα, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, πως σε αυτόν τον, γεμάτο Ιστορία και Πολιτισμό, τόπο, οι Έλληνες θα υποδέχονται το Άγιο Φώς με ευλάβεια και με τιμές Αρχηγού Κράτους κάθε χρόνο.
Η Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση αποτελούν βίωμα των Ελλήνων, χαρακτηρίζοντας την Εθνική τους ταυτότητα και την πορεία τους στην Ιστορία. Κάθε προσπάθεια προσβολής ή υποβάθμισης αυτών, αγγίζει, τουλάχιστον, τη σφαίρα της γραφικότητας.
Καλή Ανάσταση!
Υ.Γ. Ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Μπαλαούρα, που επισκέφθηκε τον Πανάγιο Τάφο, είναι και εκείνος παγανιστής

Όχι, δεν το έγραψε ο Άνθιμος ή ο Αμβρόσιος, δεν είναι ανακοίνωση της ΔΑΠ, ούτε της νεολαίας του ΛΑΟΣ (πως λεγεται) ή των ΑΝΕΛ (update :D), αλλά των νεων (;) του Σύριζα (κλατς). 

Μια φορά παραπάτησε, έπαθε λόξιγκα και είπε κάτι σωστό ο Μπαλαούρας και βγήκανε τα μαλακισμένα να ξεφτυλίστουν χωρίς αιδώ αλλά και χωρίς λογο. Ποιο λόγο υπάρξεως να βρεις σε μια τέτοια καρασυντηρητική, θρησκόληπτη, αντικοσμική, αντιφιλελεύθερη, αντιαριστερή (μέχρι μεδούλι) και αντι γενικώς ανακοίνωση; Για τα ψηφαλάκια των θεουσών;  Τα αρχίδια μου θα πάρετε μιας και τα τραγιά έχουν ταχθεί αλλού. Για τους ψήφους των ντεμιπιστών; Μα οι ντεμίπιστοι θα ψηφίσουν όποιον κάνει δουλειά όχι όποιον είναι μεγαλυτερος κωλογλύφτης της εκκλησίας. Ή μήπως έτσι στοχεύουν σε κάποιο σύγχρονο αριστερό κοινό (φιλοευρωπαϊκό κιόλας) και δεν συμμαζεύεται; 

Ρε α γαμηθείτε ανιστόρητα, κομπλεξικά τσογλάνια του κερατά που μας το παίζετε και πατρίς-θρησκεία-οικογένεια από πάνω, μη τύχει και δεν σας κάτσουν οι κωλόγεροι.


ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ



Αυτά.

Υ.Γ. Προφανώς όλα αυτά τα έθιμα είναι παγανιστικά, προφανώς δεν έχουν δουλειά σε ένα σοβαρό και σύγχρονο κοσμικό κράτος και προφανώς όποιος πρωθυπουργός πάει σε τέτοια υπερθεάματα με την πρωθυπουργική του ιδιότητα δεν ξέρω αν είναι παγανιστής, σίγουρα όμως βάζει υποψηφιότητα για καραγκιόζης.
Υ.Γ. Καταπώς φαίνεται κωλόγεροι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα. Να δούμε μήπως και αυτός μπήκε στην νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ
ΥΓ. Δεν θα μπορούσε να λείπει και ο φασίστας της διπλανής Πόρτα-πόρτας απο το χαμό, θα μπορούσε; (κλατς)

Τελικό Update: Ο χαβαλές συνεχίζεται. Διότι όταν την πατάει την μπανανόφλουδα ένας μπλογκερ, πάει και κάνει update. Όταν την πατάει μια εφημερίδα που εκτυπώνεται γελάμε σε ντο ματζόρε


3 σχόλια:

  1. "σε αυτόν τον, γεμάτο Ιστορία και Πολιτισμό τόπο"

    Γεμάτο Ιστορία το καταλαβαίνω. Όλο το σύμπαν είναι γεμάτο Ιστορία, εκτός από τις μαύρες τρύπες όπου λόγω άπειρης μάζας και βαρύτητας ο χοροχρόνος καμπυλώνει τόσο που ο γραμμικός χρόνος (άρα και η ιστορία) δεν υφίστανται.

    Όσο για πολιτισμό, θα σου πω την Δευτέρα αφού κάνουμε πάλι την Πατρών-Κορίνθου την Κυριακή…

    Πως αλλάζουν οι καιροί όμως… Όταν μιλάμε για τιμές αρχηγού κράτους, έτσι και κάνει ότι μας επισκέφτεται ο Τραμπ θα είναι πλέον αξιόλογη αν όχι ακαδημαϊκή ερώτηση το αν οι τιμές θα ταίριαζαν καλύτερα σε ένα καντήλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να κάνω γκάλλοπ στη νεολαία ΑΝΕΛ-ΝΔ κλπ, πόσοι από αυτούς όταν πήγαν φαντάροι έφυγαν από του νομο Αττικής. Γιατί καλά τα "αμύνεσθαι περι" κλπ αλλά οι κουφάλες όλοι στο ΓΕΑ ήταν και περνούσαν ζωάρα. (Μαζί με κάτι πρωτοκλασάτους του συριζα, μην κοροϊδευόμαστε κιολας). Οι μαλάκες πηγαίναν μακριά μόνο. Εσύ π.χ .Και ο Τζι. :D
    Οποτε μην ανησυχείτε, κοκόρια κοκόρια, αλλά άμα χρειαστεί να βρέξουν κώλο τα ξεχνάνε όλα αυτά τα πατριωτικά και τα ταρατατζούμ που λεγε ο Τσιφόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @all
    Αυτη η δήλωση είναι τόσο γεμάτη με εγκεφαλικά σκατά και άκυρα που αν την αναλύσω θα φτιάξω το νέο Song of Ice and Fire (σε εκταση τουλάχιστον)

    Ρε estarian εκεινο το ΓΕΣ θυμάμαι όλο υπηρεσιακές ανάγκες ήτανε τότε (και είναι ακόμα το γαμημένο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir