Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Πέμπτη, Μαΐου 08, 2014

Οχι δάκρυα

Για τον Μπούκουρα το οτι η υπερασπιστική του γραμμή ήταν πως πιτσιρικάς ήταν αφισοκολλητής του ΠΑΣΟΚ, ότι δούλευε φούρναρης (!), ότι ο Αντρέας Παπανδρέου τον έκανε εθνικιστή (!!!!), ότι "έτυχε" και έγινε βουλευτής της ΧΑ, γι αυτά και μόνο έπρεπε να φορτωθεί με πέντε κιλά χλεύη. Το ότι στέκεται με ψυχοφάρμακα (lexotanil δηλ. σιγά τα λάχανα) μας είναι αδιάφορο. Μακάρι να έπαιρνε μερικά νωρίτερα μπας και ερχόταν στα ίσα του.

Τον Αλεξόπουλο δεν τον είχα δει σε κανένα "δρώμενο" (ουγκ) της ΧΑ, οπότε θεωρητικά μπορώ να δεχθώ πως πιάστηκε μαλάκας (αν και δεν νομίζω να γίνεται κανένας βουλευτής κατά λάθος). Τον Μπούκουρα που, που τον έχανες που τον έβρισκες τύχαινε (τσουπ!!) να έχει και μια διμοιρία μαυροντυμένους καραφλούς απο πίσω του που πούλαγαν τσαμπουκά, ε δεν μπορώ να το δεχθώ. Εν κατακλείδι. Και φασίστας είναι, και (λογικά) ναζί είναι και πιθανότατα εγκληματίας είναι. Η μόνη εναλλακτική ερμηνεία είναι πως είναι τόσο μπούφος που και για να φάει χρειάζεται οδηγίες χρήσεως.


Πάντως ρε παιδια, το να προσπαθείτε να μας πείσετε πως .... παραπατήσατε και γίνατε βουλευτές, σε ένα κόμμα που είναι γνωστό ως ακραία ναζιστικό εδώ και 20 τουλάχιστον χρόνια, πως δεν βλέπατε τα τάγματα εφόδου, δεν βλέπατε τη συμπεριφορά των συναδέλφων σας, δεν βλέπατε τα ξυρισμένα κεφάλια, τις ασπίδες τα μαχαίρια, την εκπαίδευση, τις περιπολίες, τα ντού, τους ναζιστικούς χαιρετισμους, τις σβάστικες δεν ακούγατε καν τις φήμες που γύριζαν γύρω γύρω ε τι να πω. Προτείνω λοιπόν την αθώωση λόγω βλακείας. Του Αλεξόπουλου. Ο Μπούκουρας ζητά να αθωωθεί λόγω κλάϋματος. Παρότι αυτός (ο Μπούκουρας δηλαδή) οπωσδήποτε ήξερε, συμμετείχε, δρούσε. Μας είχαν τόσο καιρό πρήξει με τα Μπουκουρικά βίντεο οι ΧΑτες.
Ο Κατίδης μπορεί να αθωώθηκε στη συνείδηση μερικών λόγω βλακείας αλλά αυτός:
* Ηταν ποδοσφαιριστής, όχι βουλευτής
* Ήταν πιτσιρικάς
* Έκανε μία φορά μία (πρακτικά ακίνδυνη) μαλακία.

Τίποτε από αυτά δεν ισχύει για τον όποιο Μπούκουρα που απλά έκλασε μέντες όταν ανακάλυψε πως οι μπάτσοι δεν είναι μόνο φίλοι μας, αλλά μας μπουζουριάζουν κιόλας. Όταν έμαθε πως δεν μπορεί να τραμπουκίζει επ΄άπειρον ατιμώρητος. Όταν είδε πως όσες ερωτήσεις υπερ εφοπλιστών και να κάνει στην βουλή, δεν τους είναι και τόσο απαραίτητος τελικά.


Τι άλλο; Α, ναι. Το οτι οι Ανελ έδωσαν συγχαρητήρια στον Μπούκουρα για το κλάϋμα του (!) και το ότι ακόμα και τώρα μερικοί ΠΑΣΟΚοι είναι έτοιμοι να δώσουν συγχωροχάρτι σε όποιον πει τη μαγική λέξη "Αντρέας" με ξεπερνά. Και καλά, οι Ανελ είναι και ψεκασμένοι, και ακροδεξιοι (μερικοί) και τελος πάντων έχουν μια ψηφοθηρία. Οι ΠΑΣΟΚοι μάλλον και αυτοί πάνε για απαλλαγή λόγω βλακείας. Ή προχωρημένου γήρατος.

(Προσοχή: η Βουλή δεν δικάζει και δεν δίκασε. Η ερώτηση ειναι αν αυτα τα καραγκιοζιλίκια και οι εγκληματικές δραστηριότητες του κάθε Μπουκουρα ήταν αμιγώς πολιτικά ή όχι. Αν ήταν μέσα στα καθήκοντα του Βουλευτή ή όχι. Ε κύριοι απέχοντες, παρόνες και ψηφίσαντες όχι, το έχετε χάσει τελείως!)

Σαν κατακλείδα το μόνο που έχω να πω στους αντισυστημικούς, μη χέσω,  αυτούς κυρίους, ειναι πως όταν πας ενάντια στο σύστημα το καταλαβαίνεις. Και στο πετσί σου. Και αναλαμβάνεις την πολιτική και ποινική ευθύνη






Υ.Γ. Προφανώς δεν ειμαι υπέρ του λιντσαρίσματος, ή της κατάργησης των προνομίων που δίνει ο νόμος σε όλα αυτά τα καθίκια. Αλλά εδώ δεν κάνουμε δικαστήριο. Προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα αυτονόητα. Δεν μπορεί ο κάθε Μπούκουρας που γύριζε με 50 ναζί γύρω γύρω και καταγεγραμμένα τραμπούκιζε μετανάστες, ντόπιους, αστυνομικούς και δημάρχους να το παίζει τώρα δεν είδα, δεν ήξερα δεν έκανα. Το ότι οι ΧΑτες δεν έχουν τα κοχόνες να παραδεχτούν ανοιχτά και επίσημα τη δράση τους (κανένας τους) το ξέραμε. Αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά


1 σχόλιο:

  1. Μια ζωή θρασύδειλα σκουλήκια οι ναζί: ακόμα κι όταν είναι αγέλη, πάντα τους πιο αδύναμους στοχοποιούν. Όταν, δε, είναι ένας-ένας, πιο κιότες κι από κότες. Ρε, άει σιχτίρ αποδωχάμου! Τσογλανάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir