Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 24, 2008

Ουκ επιταχύνεις αδρόνια

Έπεσα σε φλέβα χρυσ(τ)ού!!

Βαρέθηκα που λέτε την πολιτική, έχει πέσει και το διάβασμα της αρκούδας (χμμμμ κόψε κάτι) για τον ΑΣΕΠ και θέλω να το ρίξω στην ....επιστημολογία, και στο αγαπημένο μου θέμα: την σύγκρουση λογικής/επιστήμης και θρησκείας. Και κει που δεν ήξερα πως να το πιάσω το λακρεντί πήγα στο μαγαζί του cyrus και έμεινα κάγκελο με ένα λινκ που βρήκα στα σχόλια! Επειδή χρήζει αναλύσεως διαβάστε το και ελάτε μετά από εδώ για να πιάσουμε την.....βαθυστόχαστη ανάλυση!

Μιλάμε το κείμενο έχει τα πάντα!!!
Σκοταδισμός, θρησκομανία, αμετροέπεια και υπερβολές του κερατά, στρέβλωση γεγονότων, φόβο ενάντια στην επιστήμη, παρελθοντολατρεία, κομπλεξισμό (επίσης) του κερατά, πεποίθηση πως η γνώση είναι "απαγορευμένος καρπός", απόλυτη γνώση της θέλησης του Θεού, υπέρμετρη άγνοια για το αντικείμενο και μύρια άλλα! Καμαρώστε!!! (έχει και update το άτιμο)


Ας δούμε μερικά SOS:
(οι τονισμοί και τα σχόλια δικά μου. Τα σχόλια μου είναι με κόκκινα)

* Επικίνδυνα πειράματα....
*.....στόχο το άβατο του Παντοκράτορα
* Σε εμπόλεμη κατάσταση βρίσκεται εδώ και λίγες δεκαετίες γη και ουρανός (!!!)
* ....να δημιουργήσουν ολοταχώς μια νέα Βαβέλ στο όνομα της ανεξέλεγκτης πλέον και ασεβούς επιστημονικής έρευνας (παρακαλώ κάποιον που ξέρει από αυτά να μου εξηγήσει πως είναι η ευσεβής επιστημονική έρευνα, εκτός και αν, όπως νομίζω, οι δυο αυτοί όροι αλληλοαποκλείονται!)
* Αποσκοπούν να διαπεράσουν το απόρθητο κέλυφος της δημιουργίας του Σύμπαντος κόσμου και , η οποία αποτελεί και το βασικό προμήνυμα της εποχής που θα ακολουθήσει (μάλιστα....φαντάζομαι. Θα μιλάμε μέσα από σύρματα, θα κινούμαστε σε οχήματα που δεν τα σέρνουν άλογα, θα πετάμε στον ουρανό μέσα σε μεγάλα σιδερένια πουλιά, άσε που μπορεί να στείλουμε ανθρωπους στο διάστημα, δηλαδή έξω από την (επίπεδη!) γη μας και προς τα αστέρια που άναψε ο Θεούλης για να μας φωτίζουνε το βράδυ που δεν έχει ήλιο).
* Εποχής μεγάλης θλίψης και πείνας (χμμμ ενώ το Μεσαίωνα κάποιοι έτρωγαν με χρυσά κουτάλια και κονομούσαν και χωράφια άμα λάχει με...χρυσόβουλα)
* σύμφωνα με τα λεγόμενα σοφών γερόντων της Ορθοδοξίας (και σοφοί και γέροι. 2 σε ένα. Καμαρώστε σοφία).
* ανόητοι αυτοί «διαφωτιστές» (του...γνωστου ...επάρατου!)
* επιδιώκουν να εισέλθουν στον απόρθητο οίκο (ώπα για να καταλάβω. Αν είναι απόρθητος τότε πού είναι το πρόβλημα ε; ε;) του Θεού....
* Αποτέλεσμα αυτής της φοβερής ανθρώπινης ματαιοδοξίας (κοίτα ρε παιδί μου λόξα οι επιστήμονες, να θέλουν σώνει και καλά να καταλάβουν πως λειτουργεί ο κόσμος αντί να πιάσουν κανένα +ιερό+ λυσάρι!) θα είναι να βυθιστούν στο σκότος τόσο όλοι αυτοί που επιχειρούν να βεβηλώσουν και να λεηλατήσουν τον οίκο του Κυρίου όσο και εκατομμύρια αθώες ανθρώπινες ψυχές που θα «γευτούν» τις επιπτώσεις των αλλόκοτων (εμ αμα δεν καταάβαίνουμε, πως αλλιώς να το περιγράψουμε;) πειραμάτων μέσα από μια πιθανή σειρά νέων ασθενειών (αν τώρα μιλάει για το CERN θα σας γελάσω) που ως επιδημία θα εξαπλωθούν στον πλανήτη.
*....στο μεγαλύτερο πείραμα στην ιστορία της ανθρωπότητας για να ανακαλύψουν –άκουσον-άκουσον- το «σωματίδιο»του Θεού (αστο το πιασα. Αυτό διαβάσανε και φρυάξανε οι άνθρωποι....που να πάνε παραπέρα)!!!
* Οι άλογοι και υπερόπτες σιωνιστές επιστήμονες (σιωνιστές δηλ. εβραίοι. Οι Εβραίοι έχουν Θεό τον Θεό του Ισραήλ, ο οποίος ονομάζεται Γιαχβέ και έχει γιο κάποιον που ονομάστηκε Χριστός από το εβραϊκό Μεσάιαχ και ήρθε για να "πληρώσει το νόμο του"πατέρα του Γιαχβε ο οποίος είναι ο Θεός των Εβραίων - και των χριστιανών εννοείται. Οι Σιωνιστές αυτοί όμως δεν έχουν καμία σχεση με τους Χριστιανούς....αν παρατηρήσατε λογικό χάσμα φταίει η ρημάδα η αθεϊα που σας έχει πάρει τα μυαλά).
* ακολουθώντας τυφλά τα χνάρια των αποβλακωμένων δύσμοιρων συναδέλφων τους που έκτισαν πριν από χιλιάδες χρόνια τη Βαβέλ (καλά συγκρίνετε μια (ανύπαρκτη αλλά....τέλος πάντων) πενταόροφη πολυκατοικία με τον επιταχυντή; Συγκεντρωθείτε λιγάκι)
* στην υπόγεια πόλη που έχουν κατασκευάσει (μέσα είσαι δικέ μου!)
* μια εκστρατεία κατά του ίδιου του Θεού παραβλέποντας τις επιπτώσεις της θεϊκής οργής και τον πέλεκυ που θα πέσει στο κεφάλι όλης της ανθρωπότητας από την ανοησία τους (φαντάζομαι θα τους ενημέρωσε ο Θεός τηλεφωνικά. Γιατί έχω διαβάσει την βίβλο πολλές φορές αλλά πουθενά δεν είδα το: ουκ επιταχύνεις αδρόνια)
* .....ανελέητοι υλιστές... (Show no Mercy!)
* τη ρήση των προπατόρων μας (το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού) πράττουν το ίδιο κατ’εντολή του μιαρού Σατανά (για κάτσε ρε πότε ξαναεπιταχύναμε αδρόνια στα 10 Tev?)
* Μέσω της τηλεόρασης σπέρνουν την απογοήτευση, την κατάθλιψη, την απόγνωση και την απελπισία στις ανύποπτες ακαλλιέργητες και ατροφικές κατά κοινή ομολογία ψυχές των ανθρώπων. ( Ενώ πριν...χμμμ....600 χρόνια που δεν είχαμε τηλεόραση αλλά είχαμε άλλα μέσα διασκέδασης όπως πχ το κάψιμο αιρετικών όλοι είχαν μια καλλιέργεια άλλο πράγμα!)
*... θα τους γκρεμίσει μέσα στη θεϊκή λαύρα που σιγοβράζει. Μιλάμε για χριστιανική αγάπη όχι αστεία!
* Λησμονούν ότι ο νόμος της βαρύτητας εξαλείφεται στις καρδιές εκείνων που μέσα τους κατοικεί κατ’ αποκλειστικότητα ο Χριστός. Το αφήνω ασχολίαστο, απλά μόλις δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορώ να πετάξω!
* Θα προσδιορίσει τις ενέργειες, τις διευθύνσεις καθώς και την ταυτότητα των σωματιδίων που θα παραχθούν από τις συγκρούσεις των δύο δεσμών πρωτονίων. Ώπα και κοντά είστε. Μην νομίζετε όμως πως θα κάνει και ελεγχο ταυτότητας στα σωματίδια να δει αν είναι Χ.Ο. (ουπς! ξέχασα πως αυτό ....δεν υπάρχει πια! Άραγες τα μποζόνια θα έχουν προλάβει να βγάλουν ....καινούργια ΑΔΤ;)
* (....προηγούνται παραθέσεις μεθοδολογίας που θα ακολουθηθεί(;).....) Έτσι αναμφιβόλως η πιθανότητα δυσμενών αποτελεσμάτων είναι δύσκολο να υπολογισθεί. Εδώ θα πώ μόνο: πιάστε χαρτί και μολύβι να κάνω μια μίνι παράδοση περί κβαντικής γιατί μου είστε και άσχετοι....


Εγώ πάλι, θα χρησιμοποιήσω κάτι πιο απλό, παιδαριώδες θα έλεγα για όλους αυτούς τους γνώστες της θέλησης του Θεού. Μια νοητική άσκηση που βρήκα στο γιουτιούμπι. Είναι τόσο απλό που είναι να βάζεις τα γέλια:

Η επιχειρηματολογία του βίντεο σαφώς και είναι παιδιάστικη και χαζή και ότι θέλετε. Οι απαντήσεις που δίνονται όμως από τους +γνώστες+ της θεϊκής βούλησης πόσο πιο έξυπνες είναι;





love&kisses
zaphod

Υ.Γ. : Anyway ο μοναδικός αντίλογος για το πείραμα που ίσως στέκει είναι πως ξοδεύονται πολλά χρήματα, χρήματα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για άλλους, "καλούς" σκοπούς. Αλλά από το στόμα ομοιδεατών των κυρίων Εφραίμ, Χριστόδουλου και άλλων πολλών δεν δέχομαι τέτοια κριτική. Επίσης θα υπενθυμίσω πως ένας πύραυλος τομαχοκ από τους καινούργιους κάνει γύρω στο 1 εκ. δολλάρια. Ευχαρισθώ.

Υ.Γ.2 : Οι επιστήμονες επιταχύνουν σωματίδια εδώ και δεκαετίες. Από τα αποτελέσματα (και αυτών....) των πειραμάτων έχουμε φτάσει σε ένα άλφα στάδιο κατανόησης της φύσης της ύλης. Χάρις στην κατανόηση αυτής και την εφαρμογή της έχουμε laser (άρα και CDs και DVDs), υπολογιστές, ακτινοθεραπείες και ένα κάρο ακόμα πράγματα απαραίτητα στην καθημερινή μας ζωή.

Υ.Γ. 3: Άλλαξα τον τίτλο από το πιο αθυρόστομο "+Μετανοείτε+ μην γαμήσω!" στο πιο χιουμοριστικό "Ουκ επιταχύνεις αδρόνια" γιατί νομίζω πως αντανακλά καλύτερα την όλη κατάσταση

39 σχόλια:

  1. Με το λινκ περί "σοφίας" με έστειλες κανονικά...

    Όπου "σοφία" οι θρησκόληπτοι εννοούν "σοφιστική" με ταυτόχρονη χρήση τουλάχιστον δυο λογικών πλανών σε κάθε πρόταση -- και όσο περισσότερες, τόσο καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστα και βράστα φίλτατε....

    Δεν ξέρω αν είναι πιο πολύ για γέλια ή για κλάματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ώχου μωρέ με τα οπισθοδρομικά τραγογιδοπρόβατα! Αφού τους τη σπάει τόσο πολύ η επιστήμη, ας την απαρνηθούν και να ζήσουν με την ευχή του Θεού.

    Να κόψουν τα φάρμακα που τους κρατάνε ζωντανούς και μετά τα 80 τους. Να σταματήσουν να βγάζουν δικές τους ιστοσελίδες αφού τα PC και το ιντερνέ είναι κατασκέυασμα του διαβόλου. Να γκρεμίσουν τις εκκλησίες αφού κατασκευάστηκαν από μηχανικούς. Να μάθουν να ζεσταίνουν την παραφίνη με δική τους φωτιά για να φτιάξουν κεριά. Να μη βγαίνουν στα κανάλια. Να μην πατάνε στα πεζοδρόμια και στην άσφαλτο και φυσικά να μην οδηγούν.

    Κοινώς, ας βρούνε μία σπηλιά να πάνε να μείνουν και να κυνηγούν ό,τι βρίσκουν για να φάνε, παρέα με τον ύψιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μερικούς κατοίκους σε αυτόν τον πλανήτη δεν έχουν αλλάξει πολλά από τότε όπου κυβερνούσαν ο Κυρ Αλέξιος ο Κομνηνός, Ο Σαλαδίνος και ο Ριχάρδος ο Λεωντοκαρδος...
    Κρίμα που η Αγία και Αποστολική μας Εκκλησία δεν συντάσει Ιερές Εξετάσεις..
    Κρίμα....

    ΥΓ "Θα καείς στην κόλαση για τις αμαρτίες που κάνεις", όπως μου έλεγε και μια φιλόλογος στις μαθητικές καταλήψεις του 1990-1991..

    ΥΓ2 zaphod θα μου ήταν απίστευτο αν αυτοί οι τύποι δεν υπάρχουν.. Έχει τύχει ποτέ να διαβάσεις κανα "Προς την νίκη"? Μην το χάσεις αν πεσει στα χέρια σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ellinaki
    Αυτό με τα φάρμακα βγάζει όντως γέλιο. Θυμήθηκα τον Χριστόδουλο που έβριζε τον....επάρατο και τους Αμερικάνους συλλήβδην, αλλά μόλις έφτασαν τα σκούρα δεν άρχισε νηστεία και προσευχή, ούτε πήγε στην Τήνο να κάνει τάμα. Πολύ λογικά πήγε σε νοσοκομείο, και μάλιστα αμερικάνικο!


    @_st_
    Δυστυχώς για τους "από δω" ο Σαλαντίνος ήταν πολύ πιο κύριος απ' ότι οι άλλοι που μνημονεύεις.

    Τί είναι "προς την Νίκη";

    ΑΝ είναι αυτό που πάει το μυαλό μου, τότε θέλω να γραφτώ συνδρομητής! Ήμουν πάντα φαν της κοτσανολογίας, άσε που αυτοί μου δίνουν και επιχειρήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λατρεία!! Αριστούργημα...
    Μου φαίνεται θα δευτερολογήσω αν και πρέπει να μου έρθει μεγάλη έμπνευση γιατι τα είπες όλα ρε γαμωτο!!!
    υ.γ : Βρες βενζίνη, το γουρουνόπουλο περιμένει :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Ζέηφονδ,

    Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι κάθε Ορθόδοξος από το κατηχητικό ακόμα, γνωρίζει την τεχνική του άλματος στο κενό με αστοχία ως προς το έδαφος, όπως αναφέρεται και στον "Οδηγό του Ωτοστοπατζή για τον Γαλαξία" (ultrasic).

    Έτσι δαμάζεται η βαρύτης.

    Μόνο οι άθεοι Σιωνισταί κομμουνισταί σπάνε τα μούτρα τους πηδώντας στο κενό.

    +Ευλόγησον+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βέβαια, επειδή εσύ δεν αισθάνεσαι ανάλαφρος και με φτερά, μου ψάχνεις να μου καβαλήσεις το αδρόνιο για να μπορέσεις να καταπολεμήσεις το νόμο της βαρύτητας

    Α ρε ιερό φραγγέλιο που σου χρειάζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αληθινό διαμάντι το ανάγνωσμα! Αμήν!

    (Άπιστοι!!! είδατε πως τα πειράματα σταμάτησαν!!!! ο πύργος της Βαβελ δε 8α ολοκληρωθεί.. Ο Αρμαγεδόνας θα καθυστερήσει λίγο ακόμα. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/9/08 16:01

    "* τη ρήση των προπατόρων μας (το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού) πράττουν το ίδιο κατ’εντολή του μιαρού Σατανά (για κάτσε ρε πότε ξαναεπιταχύναμε αδρόνια στα 10 Tev?)" χααααααα Απίστευτος... Έδωσες ρέστα.
    Ρε μπας και τους φάγαν κάνα οικοπεδάκι σε καμιά λίμνη στην Ελβετία και τα έχουν πάρει ελαφρώς;
    Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτός που έγραψε το 'άρθρο' είχε ρίξει και λίγο διάβασμα... πριν καιρό διάβασα κάτι για τα υποδόρια τσιπάκια και το ppm (paparia per second) είχε σπάσει το κοντέρ (δεν έχω και το άγιο λίνκιο γαμώτο να γελάσουμε λίγο...)

    Βέβαια εμείς γελάμε μαζί τους εκ του ασφαλούς... Όταν κατασκευάσουν επιταχυντή πιτόγυρων για να ανακαλύψουν το σωματίδιο του μπούκοβου τι θα κάνουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άλογοι, σατανιστές, εβραιομασώνοι, κωλοεπιστήμονες του κερατά.
    Ο καλός Θεός θα σας κάψει στην κόλαση για όλα αυτά που κάνετε παλιοσαϊταναραίοι!Φτου σας που θέλετε να κάνετε επίθεση στην παράλληλη διάσταση που ζουν οι Άγιοι,τα ξωτικά,τα χόμπιτς και τα πυροσβεστάκια...Αίσχος.Αλλά τα κάνετε όλα αυτά επειδή πολύ απλά σας παρέσυρε ο Σατανάς.

    Λοιπόν περιττό να πω πώς το διάβασα χθες βράδυ και έκλαιγα από τα γέλια.Τα λέμε, τα ξαναλέμε,γράφουμε και ξαναγράφουμε αλλά τελικά μεταξύ μας τα λέμε και συμφωνούμε γιατί δεν νομίζω να πολυκαταλαβαίνουν όλοι αυτοί οι θρησκοχτυπημένοι τί συμβαίνει γύρω τους.Ειδικά το λινκάκι προς τον ιστιακό δικτυότοπο (:p) "άλλη όψης" περί εξέλιξης είναι όλα τα λεφτάκια!Πραγματικό διαμάντι κοτσάνας από τα λίγα.

    Κάποιος φίλτατος φωταδιστής από τους αναγνώστες ανέφερε το "Προς τη Νίκην" και μου ξύπνησε πολλές μνήμες.Όταν ήμουν πρωτάκι στο Γυμνάσιο κάναμε ένα παντελώς άχρηστο μάθημα που λεγόταν "Οικιακή Οικονομία" και από ότι κατάλαβα είχε να κάνει με το πώς να μη γ@μήσεις μέχρι τα 60.Αυτό το μάθημα το δίδασκε μια αξιοσέβαστη κυρία που μάλλον είχε πεθάνει αλλά είχαν ξεχάσει να την ενημερώσουν.Ε λοιπόν η καθηγήτρια αυτή μας μοίραζε (σικ...πληρώναμε όλοι αναγκαστικά) το "Προς τη Νίκην".Δυστυχώς τα έχω πετάξει όλα ειδάλλως θα είχα υλικό για κράξιμο στο μπλογκ μου για τα επόμενα 10^6 χρόνια.

    Συγνώμη για το σεντόνι.

    Ο Θεός μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πες τα ρε συ Ελληνάκι!!!!!

    Το Προς τη Νίκην μας το μοίραζαν και'μας και δυστυχώς βιολόγε μου η Οικιακή Οικονομία διδάσκεται ακόμη..
    Η σχολή της μάλιστα, η Χαροκόπειος, έχει ανεβάσει ποσοστάρες μιας και προσφέρει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση!

    Και άσε το Zaphod να δίνει ΑΣΕΠ.....

    Ρε σεις, τι έγινε με το μπλόγκ του doctor?????
    Δε θα επανέλθει?
    Doctor που είσαι???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1. Μου μπαίνουν πολλές "σκεπτικές σκέψεις"
    που λέει και ο pølsemannen,
    αλλά τώρα μελετώ την
    "τεχνική του άλματος στο κενό με αστοχία ως προς το έδαφος.." !!!

    2. zaphod
    "Σουβλόγησον"... αυτούς!

    3. patsiouri

    Έχει επανέλθει ο ντοκτορ, μάτια μου..
    ....δημήτριος μάλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @estarian
    Το διάβασα το πόνημα σου! Ωραίος!

    @polsemannen
    Ναι, αλλά η βασική τεχνική αλλιώς περιγράφεται!

    @dartiir the abban
    Τώρα που το λες....

    @mujahedin
    Ένα σαφές δείγμα της δύναμης της πίστης, σωστά;

    @eidomen
    Εγώ πάντως θα τον έκοβα.

    @biologos
    Κόψε το δούλεμα, το λινκ σε ποστ σου το βρήκα! :Ρ

    Οικιακη Οικονομία έκανα και εγώ και έπεφτε θυμάμαι πολύ ύπνος. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗΝ;;;;

    @patsiouri
    H ερώτηση επαναλαμβάνεται και προς εσάς.

    Το μεγαλύτερο λάθος καριέρας ήταν που αντί να πάω στο άγιο όρος....να αγιάσω και να βγάλω και πέντε φράγκα, εγώ καθόμουνα και διάβαζα!



    Ο Doctor μια χαρά είναι, το νέο blog του επίσης:
    http://dimitrisdoctor2.blogspot.com/

    @σπιθας
    Η τεχνική του πετάγματος υπάρχει ως αναφορά στο Γυριστε, στο κεφάλαιο "Διασκεδαστικές απιθανότητες". Ο τρόπος για να πετάξεις, λέει, είναι να βουτήξεις προς το έδαφος και να αστοχήσεις. Για να γίνει αυτό κάτι πρέπει να σου αποσπάσει την προσοχή την ώρα της βουτιάς. Ας πούμε ανεβαίνεις σε ταράτσα/μπαλκόνι, Ζαχόπουλος στάιλ, και βουτάς. Πιθανόν αν δεις ένα ζευγάρι ωραία πόδια καθ' οδόν μπορεί να φρενάρεις και να ρίξεις μια ματιά παραπάνω.

    Εναλλακτικά μπορεί να ακούσεις τον συγγραφέα του υπό σχολιασμού άρθρου να εξηγεί...τις αποψάρες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά που τη θυμηθήκατε την οικιακή οικονομία;;;; παπαπαπα...
    απίστευτο μάθημα.. Εγώ θυμάμαι μια που μας έκανε στην τρίτη γυμνασίου,μια μεγαλοκοπέλα που γούσταρε πιτσιρικάδες (αν θυμάμαι καλά 50αριζε και ο "σύντροφός" της ήταν δεν ήταν 35αρης..) και μας απήγγειλε Παλαμά και Σικελιανό. Το προς τη Νίκην -το οποίον και αγνοώ- δε μας το μοίρασε ποτέ, καθοτι -και εύγε της- η εν λόγω κυρία προτιμούσε τους πατρώους θεούς... :D δωδεκαθεϊστρια το 92 μιλάμε.. Πολύ μπροστά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. α τώρα που το θυμήθηκα, ρε συ Ζαφ, θέλω αυτό το pdfακι με τίτλο "Ροκ, η μουσική του Σατανά".. Τρελλό γέλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα το φέρω ρε συ, αλλά θα πληρωθώ σε τσίπουρα!

    χεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. zapxod
    Μου θύμισες ένα ποστάρισμα σου (οίκος αντοχής, νομίζω..)

    "3/3 !!
    Άχρηστοι τελείως!
    Ούτε να αυτοκτονήσουν δεν μπορούν!"

    Είχαν γίνει τρείς απόπειρες (Ζαχόπουλος,Νικολοτσ. και ένας άλλος δικηγόρος που έτρεχε με 50 και τράκαρε σε τοίχο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τζόε Ντάλτον στο σπίθα !!

    "zaphod..(!!)...όχι zapxod.-ppp

    Sorry zaphod... o Άβερελ σπίθας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έλα zaphod, για να μην παραπονιέσαι.

    Το ολοκαίνουργιο τεύχος!

    ΟΜΠΡΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μα το διάσκο ΦΡΙΚΑΡΑ
    αυτό το ΑΣΕΠ είναι που τους χώνει στο δημόσιο?
    μωρέ από τα 13 εργάτης στον γ....ο ιδιωτικό τομέα
    και να ΜΕΙΝΩ ΕΚΕΙ παρά να λέω τέτοιες παπάρες...
    ρε είναι δυνατόν?
    ή εγώ λάθος κατάλαβα?
    δίνουν εξετάσεις και γράφουν τέτοια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @σπιθας
    Και γω νόμιζα πως το έγραφες λάθος...επίτηδες :Ρ

    @ellinaki
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μαμά μου!

    Και δίνανε ΑΥΤΟ σε σχολεία????
    ;;*&#)(#$;σα898*&^(%( ΥΓΘΥΓ ΛΓ(*&)

    @akrat
    Αυτό είναι εκτός ύλης! Αν και μεταξύ μας δεν νομίζω κανένας μθητής να θυμάται το αντικείμενο της Οικιακής Οικονομίας. Θα χανε μπλέξει τα μπούτια τους με... το αντικείμενο οι θεούσες και γι αυτό δίνανε στα παιδιά αυτές τις παπαριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το δίνουν ακόμη...
    Καθώς και το δίδυμο αδερφάκι του, τη "Ζωή του παιδιού".
    Εμένα τομέπαιρνε η γιαγιά μου στο χωριό και τα καλοκαίρια κλάναμε στο γέλιο με τα ξαδέρφια μου που μαζευόμασταν και τα ξεφυλλίζαμε όλα μαζί!

    Ειδικά τα γράμματα των αναγνωστών...

    Γράφανε τα Χριστιανόπουλα " Είναι αμαρτία η δισκοθήκη" και με΄χρι να καταλάβουμε πως εννοούσαν "ντισκοτέκ" πρέπι να πέρασαν χρόνια και χρόνια!

    Ευχαριστώ για το λίνκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εμένα μου άρεσε...
    Μιλάμε μπροστά τους οι Monty Pythons είναι ερασιτέχνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προσωπικά δεν βλέπω την παραμικρή ανακολουθία στις θεόπνευστες αυτές απόψεις. Δηλαδή ο Γαλιλαίος δεν ήταν το... cern της εποχής του; Μην ανοίξουμε τέτοια κουβέντα δηλαδή...
    Απολύτως λογικά κι αναμενώμενα όλα. Αλλά δυστυχώς δεν έχουμε κατανοήσει ότι ο σκοταδισμός δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα. Τουναντίον, το ννα πηδιώνται παπάδες μεταξύ τους (μην ξεχνάμε το σχετικά πρόσφατο ροζ σκάνδαλο), το να έχουν λογαριασμούς με μερικά εκατομμύρια ευρά ("για περίπτωση που κάτι συμβεί στο μέλλον" ως από την ίδια ιστορία είχε ανακύψει), το να πουλούν τις υπηρεσίες τους (ακόμη κι αν πρόκειται για κηδείες) ή το να αποδεικνύονται καλύτεροι κι από τους καλύτερους μεσσίτες και εμπόρους είναι φυσιολογικά. Και ξέρεις γιατί; Διότι η θρησκεία έχει το δικαίωμα να κρίνει άπαντες. Ουδείς όμως έχει το δικαίωμα να κρίνει τη θρησκεία (κι ακόμη χειρότερα τους εν γαία εκπροσώπους της), τους τράγοι δηλαδή (εκ του αμνός, μην παρεξηγούμαι). Πλάκα κάνουμε τώρα; Εκκλησία... Προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου φέρει το παραμικρό στοιχείο για ένα καλό που έκανε οργανωμένα η εκκλησία. Και μην μου πείτε ότι ο τάδε παπάς κάνει αυτό, διότι κι εγώ θα απαντήσω ότι κι ο τάδε που δεν είναι παπάς το ίδιο κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ Hades

    Α, να χαθείς βρε παλαιόπαιδο που θα πεις για την οργανωμένη εκκλησία...

    Η Καθολική εκκλησία δεν έκανε την Il Banco di Santo Spirito (Τράπεζα του Αγίου Πνεύματος) για να παίρνει ο γκοζμάκης φτηνά στεγαστικά; Α;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος27/9/08 20:31

    Ουκ επιταχύνεις αδρόνια, αλλά επιταχύνεις καδρόνια και δη βεβρεγμένα. Και κυνηγήσεις μεσίτες τινές και θεομπαίχτες και πτωματολάγνους και χρυσομανικετοφόρους και τράγους τινές.
    Σκύψε ευλογημένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. θα απαντήσω στον ανώμαλο με ανέκδοτο :
    έγινε μια μεγάλη έκρηξη σε βιομηχανία αλλαντικών και ένα λουκάνικο εκσφενδονίστηκε με τόση φόρα που κατέληξε στον παράδεισο!
    το πιάνουν οι άγγελοι και οι σοφοι γέροντες (όπως λέει και ο ψυχάκιας) και αρχίζουν να το περιεργάζονται.
    Αδυνατούν να καταλάβουν τι ακριβώς είναι γιατί στην εποχή τους δεν υπήρχαν λουκάνικα.
    Φωναζουν τον Τζήσους για να πει και αυτος τη γνώμη του αλλα αυτός λέει : παιδιά ούτε και εγω έχω ξαναδεί τέτοιο πραγμα.Ας φωνάξουμε την Mery την μάνα μου μήπως ξέρει αυτή.
    Όντως τα τυπάκια φέρνουν τη Μery η οποία το κοιτάει και φωνάζει όλο έξαψη : ΚΑΛΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΝΟΣ!
    Ααααααααααααα, καλο, εεεεεεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος28/9/08 16:19

    Καλο αλλα πολυ προστυχο ρε παιδι μου:P.Μιας που το ριξαμε στα ανεκδοτα να πω και το δικο μου.

    Ηταν λοιπον ο Α.Πετρος στην μια παντα και ο Jesus στην αλλη ενω μεταξυ τους μεσολαβουσε γκρεμος.Ο JC ηθελε να δοκιμασει την πιστη του Α.Πετρου και του λεει.

    JC:"Πετρο τεκνον μου ελα σε εμενα"
    Α.Πετρος:"Μα θα σκοτωθω Κυριε μου"
    JC:"Πετρο,πιστεψε και ελα,ελα σε εμενα"
    Α.Πετρος:"Μα δεν θελω να πεθανω Κυριε"
    JC:"Πετρο πρεπει να πιστεψεις,ελα σε εμενα.."

    Παιρνει φορα και ο Α.Πετρος και ριχνει ενα αλμα αλλα δεν τα καταφερε και επεσε στον γκρεμο.

    Και κανει ο Ιησους...

    "Απο την γεφυρα μαλακα,απο την γεφυρα..."

    :D:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χααχαχαχααχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχααχχααααα
    καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητέ Ζέηφοουνδ, έχετε μια ντανταϊστική πρόσκληση εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @patsiouri
    Τι να πω ρε συ.....

    @slarti
    Ναι αλλά αυτοί είχαν χιούμορ. Οι άλλοι πονοκέφαλο

    @hades
    Αναμένεται ποστ-κτήνος το οποίο και θα τα φέρει όλα στα ίσα τους.


    @ανώνυμος &enikolo
    Αμέρικαν μπαρ το κάναμε!!
    :)

    @polsemannen
    Εεεεεεεεφτασε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ένα έχω να σου πω φίλε μου..
    χαράς την υπομονή σου που έκατσες και διάβασες τόση παπαρολογία..
    πως τα κατάφερες?
    ήρωας, ήρωας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος9/3/10 01:08

    Απο μικρος λοιπον, ημουνα φλωρος!
    Ενα χαζο παιδακι που καθομουνα με τη μαμα και το μπαμπα στο σπιτι που δε μου εδιναν πολυ πολυ σημασια γιατι δε χωρουσα στις προτεραιοτητες τους.εβλεπα τους παππουδες που με χαιρονταν μια φορα στο τοσο και αργοτερα που μεγαλωσα αραιοτερα γιατι ηταν και πολυ εξοπραγματικοι και εκτος εποχης..Οταν λοιπον μπηκα στο σχολείο ημουν ο μαλακας αναμεσα στα αλλα παιδια αλλα ημουν λογικός και ειχα τις περισσοτερες φορες δικιο εγω ενω οι αλλοι σαν χαζα παιδια χαιρονταν και γελουσαν με ανοησιες κ ολο ετρεχαν.. αργοτερα εγινα ενας μεσος μαθητης κ διαβαζα θρησκευτικα μονο και μονο για να ανεβαζω το γενικο βαθμό ενω ηταν ο πρωτος καιρος που αρχιζα να επικοινωνω με τους γονεις μου γιατι κι αυτοι με βλεπαν μεγαλο και αξιο της προσοχης , ενω παραλληλα αρχισε ενα ενδιαφερον που εξελιχθηκε λατρεια σε καθε ανθελληνικο.. Στην εκκλησσια δε, μια φορα το πασχα απ εξω και πολυ της ειναι!! Καπου εκει και προς το τελος με απειρα λεφτα απο το μπαμπα και μαμα δημοσιο υπαλληλο (που μπηκαν με τα δικαιωμενα παιδια του σοσσιαλιστικου πασοκ)σε φροντηστηρια, καταφερνω να περασω στη γαμοσχολη οπου αναπτυσσομαι σε μεγαλο αγωνιστη (της μοδας)και πινω καφε ολη μερα στο φουαγιε το βραδυ στα ροκαδικα και κανα μποζουκ λογο χλαπατσας (αφου το αναπτυξαμε κι αυτο..)ενω εχω κανει μπαντα και προσπαθω ν ανεβω πιο ψηλα απ τους βλακες υπολοιπους κανοντας τριπλες που μονο εγω ξερω, καταληγω να χρωσταω 6 χρονια μαθηματα λογω αγωνα και διασκεδασης ατελειωτης γιατι περασα και δυσκολα στα παιδικα χρονια, με τον φασιστα τον παππου και τον παππα του χωριου που μου παραφραζε το ονομα και δεν θυμοταν τη μοναδικη φορα που με κοινωνουσε στα 14 μετα τη βαπτιση μου.Εκει ειναι το σημειο που καταλαβαινω τι αντικειμενο ηρθα να σπουδασω κι αφου οργανονομαι (με τη χλαπατσα)και κανω κυκλο κατι μαλακες φοιτουλες, βαζω κανα παλιορουχο και κλαιγομαι στον "δασκαλο" να με περασει γιατι το νοικι....κλπ... και ερχεται το χαρτι για τον κωλοστρατο. ..@2-//*//2@2@
    Βαζει ομως βισμα ο μπαμπας που εγινε αρχιρουφιανος στο δημοσιο και πηρε τζιπ (εγω κυκλοφορω με το νεανικο στιλατο)και αφου αποτυγχανει το ναυτικο, μπαινω δοκιμος Ε-Μ. Δε γαμιεται μηνες ειναι θα περασουν. Γραφω λοιπον καθε ιεραρχια στελεχος και καθηκον στα @@δια μου και κανο τον καλο σε ολους, ενω οταν βρισκομαι με τον συναδερφο φανταρο τουσ δουλευω απο πισω και.. τουμπαλιν! Αφου απολυθω τους γραφω ολους και ερχομαι στα αναρχικα ιδεωδη μου παλι.. καπου εκει τελειωνω τη σχολή και αφου 30ριζω δε με παιρνει για μεταπτυχιακο και παω κεφατος για δουλεια. Ο πατερας εχει συνταξιοδοτηθει ως διευθυντης και κυνηγαει την πολιτικη, με χωνει σε ενα γραφειο που πολυ σχεση δεν εχω κανω και φιλους ατομα που δεν υπολογιζα παλια .. αλλα οι εποχες αλλαζουν και χρειαζονται όλοι.. και καπου εδω που τα ενδιαφεροντα και οι εκδρομες μ εχουν κουρασει το ριχνω στη δουλεια. (μη παρεξηγηθω κι ολας στα ρουφιανιλικια και στα κομματα!!) Ο αγωνας της επιβιωσης εχει αρχισει ενω εκει που κυνηγαω την καλη θεση η γυναικα μου ξυπναει και γουσταρει μητροτητες.. πραμματα ειναι αυτα τωρα? Φαυλος κυκλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όπως και σε προηγούμενο ποστ σου, το βρήκα καθυστερημένα λόγω της επικαιρότητας που έχει να κάνει με το μάθημα των Θρησκευτικών και την τρομολαγνεία των μαυρορομπιτών. Τα είπες όλα, αλλά κάποια σου ξέφυγαν. Το πρώτο, ότι ο συγγραφέας δεν είναι κάποιος θρησκόληπτος, ή έστω +ΕΝΟΡΑΤΙΚΟC ΓΕΡΟΝΤΑC+ αλλά ...συνάδελφος σου!!!! Αδιόριστος επιστήμονας!!!!
    Λάθος, όχι επιστήμονας, ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ!!! ΘΕΟΛΟΓΟΣ!!! Αλλά και δημοσιογράφος/εκδότης. Μάλον δεν θα ενδιαφέρεται να διοριστεί. Παρόλα αυτά,ένα χρόνο πριν αυτό το σχόλιο και ένα χρόνο μετά το ποστ σου,η ΔΙΣ έστελνε επιστολές ζητώντας πιεστικά να διοριστούν 4000(!!!) σαν του λόγου του,ακόμα και στα Δημοτικά. Όσο πιο μικρός ο δέκτης, τόσο πιο δεκτικός στην ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ( http://sfrang.blogspot.com/2009/04/blog-post.html )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. To 2ο είναι ότι ο Πύργος της Βαβέλ, ΜΑΛΟΝ ΥΠΗΡΞΕ, και δεν ήταν τίποτε παραπάνω από CERN της εποχής του."Ανάμεσα στις πολλές ιστορίες της Βίβλου, κορυφαία εικόνα είναι αυτή του Πύργου της Βαβέλ, το χτίσιμο του οποίου, ως σημάδι ανθρώπινης αλαζονείας, προκάλεσε την οργή του Θεού. Στην πραγματικότητα, οι Ιουδαίοι που αγνοούσαν τελείως την επιστήμη σ' εκείνο το πρώιμο στάδιό της, δεν κατάλαβαν ότι οι πύργοι ήταν αστρονομικά παρατηρητήρια και έπρεπε να είναι τόσο ψηλά ώστε να βρίσκονται πάνω από τις αμμοθύελλες και τη χαμηλή νέφωση που κάλυπτε συνήθως την περιοχή.

    Από το γεγονός ότι οι Βαβυλώνιοι μελετητές των άστρων μιλούσαν με αστρονομική και αστρολογική ορολογία της εποχής, την οποία επίσης αγνοούσαν οι Ιουδαίοι, κατασκευάστηκε ο μύθος για την ασυνεννοησία μεταξύ των ανθρώπων λόγω διαφορετικών γλωσσών. Όπως όλοι οι πρωτόγονοι λαοί, απέδιδαν κάθε τι που δεν κατανοούσαν σε κάποια ενέργεια του θεού τους.

    Συνεχίζοντας την εχθρική παράδοση, η Αποκάλυψη του Ιωάννου αναφέρεται στην πόλη ως εξής: «Η Βαβυλώνα η μεγάλη, η μητέρα των πορνών και των σιχαμάτων της Γης». Για περίπου 2.000 χρόνια αυτή η μυθική εικόνα κυριαρχούσε, εις βάρος της αλήθειας και των σπουδαίων επιτευγμάτων της Βαβυλώνας. Οι νομάδες της Παλαιστίνης δεν ήταν σε θέση να κατανοήσουν μια μεγαλούπολη της εποχής τους και, ό,τι δεν καταλάβαιναν, το συκοφαντούσαν και προσπαθούσαν να το καταστρέψουν, όπως έγινε αργότερα και με τον ελληνικό πολιτισμό." Από http://sfrang.blogspot.com/2008/05/blog-post_9138.html . Αλλά τα ζώα που έγραψαν τα πάνσοφα θεόπνευστα κείμενα που θέλουνε να διδασκόμαστε από τα 6-18, τόσα καταλάβαιναν... Εδώ γυρνούσαν 40 χρόνια στην έρημο για να διανύσουν 200 χλμ (φοβήθηκαν να ανέβουν στον πύργο της Βαβέλ να μάθουν προσανατολισμό) τρώγοντας ΣΚΑΤΑ ( από την περιγραφή μάλον κουτσουλιές ήταν) που λόγω πείνας και επειδή το έλεγε ο Σοφός Προφήτης, τα κατάπιναν. ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ!!!
    Το ποστ σου έχει επικοληθεί(Ν89 ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ) σε συνδυασμό με άλλα σχετικά πάνω στο θέμα Θρησκευτικά/Πλύση Εγκεφάλου/Τρομολαγνεία/Μιμίδια . Θα το δεις κάνοντας κλικ στο όνομα μου. Από πάνω, έχει παρόμοια απαυγάσματα σοφίας άλλου Υπερεπιστήμονα αυτή τη φορά καθηγητή πανεπιστημιού Θεολογίας πάνω σε άλλα θέματα(Ν86-88). Κυρίως επικολήσεις από άλλα μπλογκ. Ότι είναι με κεφαλαία είναι δικό μου. Θα ήθελα να γράψεις κάτι πάνω στο θέμα. Και ένας γονιός να ζητήσει ΑΠΑΛΛΑΓΗ για το παιδί του διαβάζοντας ΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙ, κέρδος θα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. To 2ο είναι ότι ο Πύργος της Βαβέλ, ΜΑΛΟΝ ΥΠΗΡΞΕ, και δεν ήταν τίποτε παραπάνω από CERN της εποχής του."Ανάμεσα στις πολλές ιστορίες της Βίβλου, κορυφαία εικόνα είναι αυτή του Πύργου της Βαβέλ, το χτίσιμο του οποίου, ως σημάδι ανθρώπινης αλαζονείας, προκάλεσε την οργή του Θεού. Στην πραγματικότητα, οι Ιουδαίοι που αγνοούσαν τελείως την επιστήμη σ' εκείνο το πρώιμο στάδιό της, δεν κατάλαβαν ότι οι πύργοι ήταν αστρονομικά παρατηρητήρια και έπρεπε να είναι τόσο ψηλά ώστε να βρίσκονται πάνω από τις αμμοθύελλες και τη χαμηλή νέφωση που κάλυπτε συνήθως την περιοχή.

    Από το γεγονός ότι οι Βαβυλώνιοι μελετητές των άστρων μιλούσαν με αστρονομική και αστρολογική ορολογία της εποχής, την οποία επίσης αγνοούσαν οι Ιουδαίοι, κατασκευάστηκε ο μύθος για την ασυνεννοησία μεταξύ των ανθρώπων λόγω διαφορετικών γλωσσών. Όπως όλοι οι πρωτόγονοι λαοί, απέδιδαν κάθε τι που δεν κατανοούσαν σε κάποια ενέργεια του θεού τους.

    Συνεχίζοντας την εχθρική παράδοση, η Αποκάλυψη του Ιωάννου αναφέρεται στην πόλη ως εξής: «Η Βαβυλώνα η μεγάλη, η μητέρα των πορνών και των σιχαμάτων της Γης». Για περίπου 2.000 χρόνια αυτή η μυθική εικόνα κυριαρχούσε, εις βάρος της αλήθειας και των σπουδαίων επιτευγμάτων της Βαβυλώνας. Οι νομάδες της Παλαιστίνης δεν ήταν σε θέση να κατανοήσουν μια μεγαλούπολη της εποχής τους και, ό,τι δεν καταλάβαιναν, το συκοφαντούσαν και προσπαθούσαν να το καταστρέψουν, όπως έγινε αργότερα και με τον ελληνικό πολιτισμό." Από http://sfrang.blogspot.com/2008/05/blog-post_9138.html . Αλλά τα ζώα που έγραψαν τα πάνσοφα θεόπνευστα κείμενα που θέλουνε να διδασκόμαστε από τα 6-18, τόσα καταλάβαιναν... Εδώ γυρνούσαν 40 χρόνια στην έρημο για να διανύσουν 200 χλμ (φοβήθηκαν να ανέβουν στον πύργο της Βαβέλ να μάθουν προσανατολισμό) τρώγοντας ΣΚΑΤΑ ( από την περιγραφή μάλον κουτσουλιές ήταν) που λόγω πείνας και επειδή το έλεγε ο Σοφός Προφήτης, τα κατάπιναν. ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ!!!
    Το ποστ σου έχει επικοληθεί(Ν89 ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ) σε συνδυασμό με άλλα σχετικά πάνω στο θέμα Θρησκευτικά/Πλύση Εγκεφάλου/Τρομολαγνεία/Μιμίδια . Θα το δεις κάνοντας κλικ στο όνομα μου. Από πάνω, έχει παρόμοια απαυγάσματα σοφίας άλλου Υπερεπιστήμονα αυτή τη φορά καθηγητή πανεπιστημιού Θεολογίας πάνω σε άλλα θέματα(Ν86-88). Κυρίως επικολήσεις από άλλα μπλογκ. Ότι είναι με κεφαλαία είναι δικό μου. Θα ήθελα να γράψεις κάτι πάνω στο θέμα. Και ένας γονιός να ζητήσει ΑΠΑΛΛΑΓΗ για το παιδί του διαβάζοντας ΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙ, κέρδος θα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος31/10/10 12:10

    Ρε παιδια μπραβο σας αντεξατε να διαβασετε ολεσ αυτες τις μπαρουφες απο εναν που δινει εξετασεις (γλυφει ) για να παει στον Παραδεισο ;
    Μα εδω υπαρχουν δασκαλοι (οπως ενας στο www.antibaro.gr) που το τι λεει ειναι χειροτερα απ αυτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir