Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 22, 2008

Καρατζαφυρερ και ξερο ψωμι

Βεβαίως και να καταργηθεί η κουκούλα. Να μην μπορείς δηλαδή να βλέπεις ποιος σε κοπανάει; Nα κρύβονται οι θρασύδειλοι από την δίκαια οργή του κοσμάκη;

Όποιος κυκλοφορεί και τα χαρακτηριστικά του δεν είναι ευδιάκριτα να συλλαμβάνεται. Που ξέρεις, μπορεί η μισή αστυνομία να συλλάβει την άλλη μισή και να ησυχάσουμε!


-Άσε το γκομενάκι ρε Μήτσο και πιάσε τον πισινό σου! (ο γνωστός πισινός κουκουλοφόρος)











Αλλά μιας και ξεκινήσαμε γιατί, λέγω γιατί να σταματήσουμε μόνο στην κουκουλα; Να απαγορευτούν επίσης:

1. Τα κράνη, διότι όπως βλέπετε και εδώ τα χαρακτηριστικά του παρακάτω τρομοκράτη δεν είναι ευδιάκριτα!





















2. Οι περούκες, διότι αλλιώς προβλέπω να σκανε οι "ταραξίες" με μία ράστα μέχρι τον κώλο! Όποιος κατεβαίνει σε πλατεία θα υποβέλλεται σε σχετική εξεταση από τα σώματα ασφαλείας (θα του τραβάνε τα μαλλιά. Όποιος τα χάσει θα πηγαίνει διακοπές μια εβδομάδα στην Μακρόνησο)


A, επί τη ευκαιρία να απαγορευρούν και τα μακρυά μαλλιά στους άνδρες. Αμαν πια!

3. Οι μάσκες, ειδικά αυτές με την μουτσούνα πολιτικών. Όχι τίποτα άλλο δηλαδής, αλλά κινδυνευουν μετά οι κουκουλοφόροι να πλακωθούν μεταξύ τους! (και το κράτος δηλαδή τί θα κάνει, θα κάθεται;). Επ' ευκαιρία δεν καταργούμε και τις απόκριες, μιας και δεν ειναι ελληνοχριστιανική εορτή αλλά απόγονος παγανιστικών; ε; ε; ε;

4. Η μίνι φούστα. Ευκαιρίας δοθείσης ας θυμηθούμε κάπως τις ένδοξες μέρες των ένδοξων παρελθοντικών καθεστώτων!

5. Το έντονο μακιγιάζ στις γυναίκες! Αμαν πια! Κοιμάσαι με καρακουκλάρες και ξυπνάς δίπλα σε μπαζόμπαζα! Μακιγιάζ τέλος, να βλέπουμε από μακρυά τι πατσαβούρες είστε! Α, το μακιγιάζ στους άντρες δεν μπορεί να καταργηθεί διότι οι ΕΛ άνδρες δεν κάνουν τέτοια!

6. Κασκολ, φουλάρια και άλλα χαζά που μπορουν να χρησιμοποιηθούν για να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ας είναι τρέντι και ας θέλουν να τα πουλήσουν τα "μαγαζά". Μπρος στο εθνικό συμφέρον ας θυσιάσουμε λίγο το γούστο μας. Οποιος κρυώνει ή/και έχει τα λαιμά του θα στέλνεται εξορία στην έρημο Σαχάρα μέχρι να του περάσει, διότι δυστυχώς τώρα στην Γυάρο κάνει κρύο...

7. Επίσης οι αντισφυξιογόνες μάσκες. Ρε δεν πα να σας ρίχνουν μια καραβια χημικά; Εκει να κάτσετε να σκάσετε! (να το ακούει αυτό ο τρομοκράτης του νο 1!)

8. Ισλαμικές μαντήλες, μπούργκες κτλ. Πως θα το περιγράψεις όταν το καταγγείλεις δηλαδή το γκομενάκι που είχε μια μολότοφ μες στο αμπέχωνο; Τι θα πεις δηλ. πως μια με 2 φακίδες την έριξε;

9. (Update λόγω αφηρημάδας). Ξέχασα το σημαντικότερο! Απαγορευονται και τα σκουφιά! Κύριε συλλαμβάνεστε!



@ protestors:
1. Μην διανοηθεί κανείς να κατουρήσει πάνω σε κανένα περιπολικό διότι μπορεί ο Καρατζαφέρης να θέλει μετά μας την κόψει! (η τσουτσουνοφορία γίνεται ιδιώνυμο! θα ψαχτούμε όλοι!)
2. Αφού οι ασφαλίτες μεταμφιέζονται σε κουκουλοφόρους, είναι νομίζω καιρός και οι κουκουλοφόροι να μεταμφιεστούν σε ΜΑΤ έτσι ώστε να χάσουμε τελείως την μπάλα! Και μην ακούσω τίποτε παπαριές για αντιποίηση αρχής! Αυτοι δεν είναι αρχή αλλά αρχ...... καταλαβαινόμαστε :)





love & kisses
zaphod

Υ.Γ.1. Ξέρω πως δεν είμαι και τόσο σοβαρός, αλλά θα γίνω μόλις σοβαρευτούν οι πολιτικοί μας. Μπα άστο.... πιο πιθανό είναι να τελειώσει ο κόσμος το 2012 +ευλόγησον+
2. Τα credits εδώ

15 σχόλια:

  1. Όχι στις κουκούλες και τα κασκόλ. Και το χειμώνα τι θα κάνουμε ρε συ οι κρυουλιάρηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Και μένα αυτός ο κοκκινοσκούφης ύποπτος τρομοκρατικών ενεργειών μου φαίνεται..
    Πάντως διαφωνώ για την κατάργηση του έντονου μακιγιάζ στις γυναίκες- αυτό θα είχε ως άμεσο αποτέλεσμα την αύξηση της κατανάλωσης αλκοόλ για την εύρεση σεξουαλικού συντρόφου. Δηλαδή πρέπει να γίνουμε αλκοολικοί για να βρούμε μια κοπέλα τοις προκοπής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χεχε... καλές εορτές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή χωρίς κασκόλ και σκουφί θα ξαναβγώ από το σπίτι τον Απρίλιο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερώτηση μπάζου και wannabe καρακουκλάρας: Συγνώμη καλέ κύριε αν ξέρετε κάποιον καλό μακιγιέρ που επιτυγχάνει τέτοιες μεταμορφώσεις (από μπάζο σε κούκλα)σας παρακαλώ στείλτε όνομα και τηλέφωνο κι ας με χώσουν μετά μέσα για παραποίηση "προσωπικών" δεδομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρέγγαι, ρέγγαι,

    ράστα - ράστα,

    Καλές γιορτές και καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/12/08 14:13

    Με το 4 συμφωνώ απόλυτα! Να καταργηθούν τα μίνι και να μην φοράνε τίποτα... Μεγαλώνουμε και η φαντασία μας ασθενεί. Ας βοηθήσουν τα κοριτσόπουλα την κατάσταση!

    Πάντως ο Κος της φωτό στο 1 δεν νομίζω να είναι ΜΑΤατζής. Μάλλον μοντέλο σε επίδειξη μόδας δυνάμεων ασφαλείας... Κοίτα στήσιμο.. Να δεις που κάτω από την μάσκα θα έχει το χαμόγελο της Crest!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @δειμος
    Να κάτσετε σπίτι. Αυτός ειναι και ο τελικός στόχος :))

    @stardust30
    Εγώ που πίνω έτσι και αλλιώς δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό!

    @akrat
    Επίσης! Και προσοχή στο dress code!

    @ellie
    Είπαμε, αυτος είναι ο στόχος! Μέσα και η τηλεόραση ανοιχτή!

    @wilma
    Εχω κάτι φίλες που όταν βάφονται ΔΕΝ τις γνωρίζω! Τι να πω, σε μερικές είναι χαρισμα (ομορφαίνουν) σε άλλες είναι πρόβλημα γιατί μοιαζουν με μεσαιωνιές γκραβούρες του Σατανα! Βρες καμια φιλη που να ανήκει στην κατηγορία (α)

    @polse
    Καλές γιορτές κολλητε! βγάλε όμως το κράνος από το avatar καθώς απαγορεύεται!
    (και γω σαν να πρέπει να βγάλω την πετσετα από το δικό μου)

    @eidomen
    Νο 4: Μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!

    Μπάτσος: Είναι από κανονική φωτογραφία σύλληψης ενός 15χρονου τρομοκρατη από 5-6 Ματατζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είδη μακιγιάζ, καπέλα, σκουφιά, κασκόλ και κουκούλες έχουν ήδη πάρει το δρόμο για το σκουπιδοντενεκέ. Ας είναι καλά ο κ. Καρατζαφέρης, που δινει δουλειά στους οδοκαθαριστές χρονιάρες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λες τα χαρακτηριστικά του να είναι ευδιάκριτα. Δηλαδή θα πρέπει να φαίνεται και το πουλί μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να απαγορευθεί και η είσοδος των ανήλικων στη Μύκονο. Για να το κάνει ο Κούγιας στα παιδιά του, κάτι θα ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Αρκάς είναι όλα τα λεφτά.
    Χα χα!

    Καλά Χριστούγεννα και καλά κρασά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλές γορτές !!
    Ρακί!!
    ...και ξερό ψωμί!!

    υ.γ.
    Κουκούλα, γάντια και κασκολ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά μιλάμε ότι δεν μου'χει μείνει άντερο, έτσι; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    Επίσης θα μπορούσαμε να το επεκτείνουμε, πχ στο να απαγορευθούν και τα προφυλακτικά. Δηλαδή δεν κατάλαβα, το κάτω κεφάλι γιατί να το αφήσουμε στην απ'όξω; :):):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/1/09 04:37

    100 χρόνια Επιθεώρηση
    Από τις αδερφές Καλουτά στους αδερφούς Καρατζαφέρη

    «Οι καλύτερες παραστάσεις που έχω δει παίχτηκαν εκτός σκηνής.»
    Μπάιρον Ντίκινς, Αμερικανός θεατρολόγος

    Ποιος είπε ότι η επιθεώρηση παρακμάζει; Όσο υπάρχουν άξιοι συνεχιστές της παράδοσης των σπουδαίων Ελλήνων κωμικών, αυτό το κατεξοχήν ελληνικό θεατρικό είδος δεν κινδυνεύει. Τι κι αν στις μέρες μας το ενδιαφέρον μετακυλίεται από το θεατρικό σανίδι στο φυσικό ντεκόρ της αληθινής ζωής; Μήπως δεν είναι όλος ο κόσμος μια τεράστια σκηνή;
    Όχι μόνο τεράστια, αλλά και ανθεκτική. Όσο μεγαλύτερο το κοινό, τόσο υψηλότερος ο βαθμός σφυρηλάτησης της ανοχής του. Το μεταμοντέρνο ηλεκτρονικό «σανίδι» αντέχει στις πιο ακραίες καταπονήσεις. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να φιλοξενεί περιχαρώς τις καφενορητορικές ακροβασίες του ευτραφούς καρατερίστα της πολιτικής;
    Γιώργος Καρατζαφέρης: ο επί σειρά ετών πρώτος σκόρερ στο (εσωτερικό) διπλό των ασφαλιτών… επιτέλους δικαιώνεται! Από πεντάπαχος μπακαλόγατος στο σούπερ μάρκετ της δεξιάς παράταξης –στο τμήμα με τις εθνικιστικές μπεμπελάκ και τις νεοναζιστικές κρεμούλες-, μεταμορφώθηκε, εν μία νυκτί, σε αυτοσχέδιο ηγέτη του εθνικοσουρεαλισμού. Βασικός και αναντικατάστατος πλέον στο μουντιάλ της τηλοψίας, μοιράζει το παιχνίδι κατά το δοκούν. Στην αριστερή άκρη η μπάλα για τα κοινωνικά ζητήματα, στη δεξιά όποτε θίγονται εθνικά θέματα. Ικανός να εμφανιστεί από αριστερός εξτρέμ μέχρι δεξιός αμυντικός, ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα.
    Ωστόσο, όπως κάθε λουστραρισμένο δεκάρι, η εν λόγω βασιλική γλάστρα των πάνελ χρειάζεται έναν αφανή ήρωα για τις βρώμικες δουλειές. Αγαθή πρόνοια εδέησε ώστε πολυτιμότερος συμπαίκτης του Χοντρού Γιώργου Καρατζαφέρη να είναι ο Λιγνός Σπύρος Καρατζαφέρης. Τούτο το αδελφικό δίδυμο κόβει και ράβει το λασπώδες τερέν της (πλαστής) επικαιρότητας σε επικαλυπτόμενες λωρίδες. Αυτοδημιούργητο παιδί της Εκκλησίας ο ένας, σκληρός παπαδοφάγος ο άλλος. Επίτιμο μέλος παραεκκλησιαστικών οργανώσεων ο ένας, οργίλος κράχτης των ομοφυλόφιλων μητροπολιτών ο άλλος. Νεανίζων εθνικιστής ο ένας, προοδευτικός ηθικολόγος ο άλλος. Ψηφοθήρας της Δεξιάς ο Χοντρός, κεντρώος ρεπόρτερ ο Λιγνός.
    Χοντρός – Λιγνός λοιπόν! Χρόνια και χρόνια λυμαίνονται –με τα ίδια και τα ίδια κόλπα, τις ίδιες αλληλοαβάντες, τις ίδιες χονδροειδείς μπαρούφες- τη δημοσιογραφία, την πολιτική, την κοινωνία. Δεκαετίες ολόκληρες αλλάζουν πάσες με κλειστά μάτια, παίζουν κορόιδο τη λογική και την αισθητική, περιγελούν τα κορόιδα. Ο βαθυστόμαχος κονφερασιέ της εθνικοφροσύνης κανακεύει τις ταπεινότερες ιδεοληψίες του ημιμαθούς ποιμνίου, ενώ ο ξερακιανός αναρθρογράφος στουμπώνει την πείνα της πλέμπας για κουτσομπολιό. Αχώριστη και ομοούσια τριάδα (ο Χοντρός πιάνεται για δύο…) στον δυσώδη βούρκο της υστερόβουλης σπέκουλας και του φτηνού εντυπωσιασμού.
    Χοντρός – Λιγνός: Υπερπρωταθλητές στις κωλοτούμπες. Στοργικές θεραπαινίδες της απλοϊκότητας του κοσμάκη. Εικονικοί αντίπαλοι στην υποτραπέζια αντισφαίριση, με μπαλάκι τα συμφέροντά τους και φιλέ την παραπληροφόρηση.
    Χοντρός – Λιγνός. Μια ζωή (στημένοι) αγώνες κατς εναντίον (χάρτινων) θεριών. Μάχονται τους μεγαλοκαρχαρίες, αλλά ξημεροβραδιάζονται στα (τηλεοπτικά) ενυδρεία τους. Μέμφονται τους διεφθαρμένους πολιτικούς, αλλά συναλλάσσονται ασμένως με πάσης φύσεως κομματάρχες, αυλικούς, «εξ απορρήτων», κομπιναδόρους παλαιάς και νέας κοπής και της παράγκας το κάγκελο. Διαρρηγνύουν τα (σινιέ) ιμάτιά τους για τα δημοκρατικά δικαιώματα, αγκαλιά με βασιλόφρονες, χουντικούς, παλαίμαχους βασανιστές, νεόκοπους ναζιστές και λοιπούς ημίτρελους σπυριάρηδες. Συμπονούν τον αναξιοπαθούντα λαουτζίκο ευρισκόμενοι διαρκώς μεταξύ Λονδίνου, Βρυξελλών, Εκάλης, Πολιτείας, μέσα στις βιλάρες, στις αμαξάρες, στις σκαφάρες και στις υπερπολυτελείς παπάρες τους.
    Κατακεραυνώνουν τους Αμερικανούς σερίφηδες του πλανήτη. Ποιοι; Μα αυτοί που σπεύδουν ως άριστα εκπαιδευμένα ταχυδρομικά παπαγαλάκια να μεταφέρουν στην ημεδαπή όλα τα αμερικανόπνευστα σενάρια, λέξη προς λέξη. Κατόπιν, μόλις κατακάθεται ο κουρνιαχτός της στεντόρειας προπαγάνδας, αποσύρονται στα παρασκήνια, αλλάζουν βιαστικά κι επανέρχονται φτερουγίζοντας σαν αδούλωτοι αετοί της ελληνορθοδοξίας. Από μελιστάλαχτες σοπράνο της CIA, εκρηκτικοί τενόροι του γιαλαντζί αντιαμερικανισμού.
    Κορυφαία περίοδος στην μακρά τσιρκοδρομία των δύο αχώριστων σαλτιμπάγκων, το καλοκαίρι του 2002. Τότε που, μες στην τούρλα της (τεχνητής) τρομοϋστερίας, συμπλήρωσαν δεκάδες φορές τα (άξια) ένσημα μαριονέτας στο θλιβερό κουκλοθέατρο των τηλεπαραθύρων, γαβγίζοντας ακατάσχετες συκοφαντίες εις βάρος του, υποδειχθέντος από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, «αρχηγού της 17Ν». Τις ημέρες προ της -προαναγγελθείσας- σύλληψης Γιωτόπουλου, ο Χοντρός τσίριζε «σε αποκλειστικότητα» το όνομά του, με το γλιτσερό μειδίαμα του δαιμόνιου ερανιστή απόρρητων πληροφοριών. Από κοντά και ο Λιγνός αδερφικός του δορυφόρος, ιδανικό συμπλήρωμα στην προχειρογυρισμένη αστυνομική ταινία της φάπας που μας πλασάρανε σαν υπερπαραγωγή.
    Αδερφοί Καρατζαφέρη: Γιγάντια σαπρόφυτα στο έλος της τηλεοπτικής αποχαύνωσης. Γραφικές φιγούρες λαμόγιων για επιθεώρηση. Αυτοδίκαιοι επίγονοι των αδερφών Καλουτά. Δοξάστε τους!

    (αριθμός λέξεων: 666)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir