Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 02, 2015

Ιραν, 2015

Σημερα, αντί να μιλάμε για σοβαρά θέματα όπως η οικονομική πολιτική, το μνημόνιο και τα λοιπά, η πραγματικότητα μας προσπερνά. Χτες λοιπόν κυκλοφόρησε υπό του πλέον βλαμμένου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του γνωστού σύμπαντος αυτό:


και προφανώς έγινε θέμα με χοντρό γέλιο και δούλεμα να πέφτει στον ταλιμπανικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης της χριστιανικής δημοκρατίας του Ιραν ή ότι τέλος πάντων νομίζει ο Άδωνης πως ειναι η χώρα αυτη. Οπότε θεώρησε σωστό να απογειώσει την πατατιά του. Δεν ειναι θέμα πιστεύω, λέει, είναι θέμα σεβασμού του πρωτοκόλλου και των κανόνων της πολιτείας και μπλα μπλα μπλα:


Και δεν σκέφτηκε ο ρημαδοεκπρόσωπος της πλέον ανάλγητης κυβέρνησης, που έχει γράψει κυριολεκτικά το Σύνταγμα στα παλιά της τα παπούτσια, μιας κυβέρνησης που κυβερνά με ΠΝΠ πως κάποιες φράσεις καλύτερα να μην λέγονται; Διοτι εγώ ο άθεος μπορώ να σκεφτώ πως για λόγους κοινωνικής σύμβασης κτλ ίσως θα έπρεπε να κουβεντιάσουμε για το αν ο Περιφερειάρχης πρέπει να ακολουθεί κάποιους (ηλίθιους) κανόνες και όλα τα σχετικά. Θα μπορούσε ακόμα κάποιος να αρχίσει (εσφαλμένα) διάλογο σχετικά με το ότι η Περιφερειάρχης είχε δουλείες της περιφέρειας που σχετιζόντουσαν με τα ακραία καιρικά φαινόμενα της ημέρας και δεν μπορούσε να τα αφήσει. Αλλά όχι και να μας το παίζει τηρητής και τιμητής ο Άδωνης! Δεν άργησε λοιπόν να βρέχει σφαλιάρες:










αλλά και αυτό:



Σύνοψις:


Στις επόμενες εκλογές θα μετρήσουμε προσεκτικά τους Σταυρούς του Αδωνη. Σαν γνήσιοι ερευνητές της ανθρώπινης μαλακίας. Το ότι μερικοί από εσάς θεωρείτε τον Μιχελογιαννάκη πχ χαζό και τον Γεωργιάδη οτιδήποτε διαφορετικό με προσπερνά.

Υ.Γ. Έξοδος:
Από τον πιτσιρίκο, κατάλληλη απάντηση στους και καλά "υπεύθυνους"




2 σχόλια:

  1. Η κα Δούρου έχει την υποχρέωση να αντιπροσωπεύσει και εμάς που κάνουμε εμετό όποτε βλέπουμε πολιτική και παπαδαριό να ανακατεύονται, και ο κύριος Άδωνις να αντιπροσωπεύει εκείνους που δεν κάνουν [εμετό όταν βλέπουν εκκλησία να είναι μέρος πολιτικού πρωτόκολλου]. Μεταξύ των δυό τους, ιστορικά, είναι οι πράξεις της όποιας ή όποιου Δούρου που έχουν φέρει οποιαδήποτε πρόοδο, ιδίως επειδή έδειξαν περιφρόνηση σε κάτι γελοίο, έστω και μέρος υποτιθεμένου καθήκοντος (εντάξει, δεν κόβω την κα Δούρου για Σερ Τόμας Μουρ, αλλά το νόημα της εξελισσόμενης ηθικής κατά 'κει πάει). Μπράβο της. Το πρόβλημα δεν είναι ο Άδωνις αλλά εκείνοι τους οποίους αντιπροσωπεύει --εκείνοι όμως πάντα ήταν πρόβλημα, παντού, και γι' αυτό χρειάζονται οι/αι Δούροι.

    Από την άλλη, δεν μου πάει το "τι μου λες αν ο τάδε έκανε άλφα όταν ο δείνα έκανε βήτα", γιατί τότε μπλέκεται όλο το αλφάβητο και όλα χάνουν την ιδιαίτερη σημασία τους. Κάθε γράμμα χωριστά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά έκανε και πήγε σε χωριό SOS αν δεν κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

aeisixtir