Ουφ πεσατε να με φάτε! Άντε και να δούμε ποιος θα φορολογήσει ποτέ την εκκλησία!

Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2015

Κινήσεις μπαλέτου

Το είχα πει πως ο Συριζας θα έπαιρνε 35%+.

Το έβλεπες στον κοσμο. Και αν απουσίαζαν οι νοικοκυρές και τα παππούδια (ή αν έστω αν ο Θεοδωράκης μίλαγε λιγότερο μιας και θα ξεφούσκωνε λιγότερο) θα γελάγαμε πολύ με το σκορ της ΝΔ.

Πέρα από τις πολιτικές, στις οποίες η ΝΔ όχι μονο είχε ξεσκίσει το Σύνταγμα αλλά επίσης είχε καταδικάσει μερος της κοινωνίας σε απόγνωση,  πράγμα που σε ένα φυσιολογικό κόσμο σημαίνει πως θα έπρεπε να πέσει γαμώ την πουτάνα  μου γαμώ, υπήρχαν και μερικές κινήσεις εντός της προεκλογικής εκστρατείας που έδειξαν από νωρίς τι θα γινόταν.


ΝΔ. Με διαφορά η χειρότερη προεκλογική εκστρατεία όλων των εποχών. Τρομολαγνεία, παπαρολογία και κυρίως ασύστολα ψεύδη και απειλές. Η υπεύθυνη δύναμη έγινε ψηφοθηρική πολιτική ταξιμάτων, η κυβερνητική ηρεμία ανέκδοτο, οι ικανότητες προβλεψης του άμεσου μέλλοντος απο τον Σαμαρά έγιναν ανέκδοτο επίσης και οι πολιτικές προτάσεις εκφυλίστηκαν σε ένα όργιο φημων, δαιμονοποιησης του ΣΥΡΙΖΑ, χαλκευσης δηλώσεων και υστερικής αντίδρασης μην τυχόν και χάσουμε την καρέκλα. Η ολοφάνερη αδυναμία του κάθε Αδωνη και κάθε Σαμαρίσκου να καταλάβει τον παλμό της κοινωνίας και τον βαθμό απελπισίας που την έχουν ρίξει ήταν πλέον εκκωφαντική. Ο Αντώνης πλέον μετράει τα κουκιά και χαίρεται που δεν πολυέπεσε σαν ποσοστό (δηλαδη ναι μεν έφαγα το ξύλο της αρκούδας, αλλά έριξα και κανα δυο ψιλές) αλλά η αλήθεια ειναι πως το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που τον ψήφισαν το έκαναν βρίζοντας - και χοντρά. Αν σταυρωθει, παλουκωθει, εξοβελισθει ο Σαμαρας τότε η ΝΔ έχει θεωρητικές ελπίδες επανόδου, αλλιώς θα φυλλορροεί σταδιακά.




 Ας δούμε λίγο τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές

* Ο Αδωνης που δεν θα δώσει την εξουσία στους αριστερους. Ποτε. Ποτέ. ΠΟΤΕ. Α, κοιτα να δεις, την έδωσε
* Ο Άδωνης πάλι, με το τρενάκι του
* Ο Ντινόπουλος με το ....φουσκωμένο λογαριασμό για τα ψηφοδέλτια. Ε, τωρα σιγα, τι ενάμισι εκατομμύριο, τι πενήντα. Από την τσέπη του τα βγάζει για να τον νοιάζει πόσα ειναι;
* Ο Σύριζα κατηγορήθηκε ακόμα και για την ....κακοκαιρία
* Ο Βορίδης και τα όπλα που θα πάρει. Αναμένωμεν με αγωνία το αντάρτικο που θα ξεκινήσει από το Κωλονάκι.
Υφος και αισθητική 21ης Απριλίου 1967

* Τεράστιο, κολοσιαίο, εθνικά επιζήμιο, και πολιτικά ολέθριο σφάλμα η επαναφορά του Grexit από επίσημα κυβερνητικά χείλη. Και μπορεί ο Αδωνης να ψηφίστηκε από τις γριές του, αλλά αυτό ας πούμε
ξέσκισε την Νέα Δημοκρατία συνολικά. Το παρόν χρησιμοποιείται ενδεικτικά, μιας σχεδόν όλοι από την ΝΔ έπαιξαν αυτό το χαρτί.
* Το τεράστιο, μη εξηγήσιμο επικοινωνιακό αυτογκολ του Σαμαρά που δεν πήγε σε ανοικτές συνεντεύξεις, δεν πήγε σε ντιμπέιτ, δεν πήγε καν σε μια βόλτα στην αγορά, εκτός από μια και μοναδική φορα που πήγε και άκουσε τα εξ αμάξης. Η απουσία του από διαδραστικά δρώμενα ήταν τόσο εκκωφαντική που μερικοι άρχισαν να αναρωτιούνται αν το κάνει επίτηδες ή έστω αν έχει κάποιο πρόβλημα ψυχολογικού τύπου και δεν μπορεί να διαχειριστεί το αυξημένο αγχος.
* Η Βουλτεψη. Κάθε φορά που έλεγε Βενεζουέλα, Αργεντινή και που θα βρείτε τα λεφτά, με αυτή τη φωνή κακιασμένης, θεούσας κυράτσας, ο ΣΥΡΙΖΑ τσίμπαγε μισή μονάδα προς τα πάνω. Στις ιδεοληψίες της ΝΔ, ο μέσος ψηφοφόρος μπορεί να ειναι κάπως έτσι, ενώ στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει ούτε καν για το μέσο ψηφοφόρο της ίδιας της ΝΔ.
* "Θα βρέξει λεφτά". Αυτο και μόνο πρέπει να τρόμαξε όλους όσοι έλεγαν τόσο καιρό πως δεν ειναι καιροί για σπατάλες και πως ο Σαμαράς τουλάχιστον κάνει οικονομία και χρηστή (λέμε τώρα.....για δεξιους μιλάμε, μην έχετε απαιτήσεις) διαχείριση. Ο άνθρωπος ειπε το νέο "Τσοβόλα δώστα όλα" και περίμενε έτσι να βγει. Οι περισσότερες εξαγγελίες Σαμαρά ήταν κόντρα στον προϋπολογισμό που ο ίδιος είχε ψηφίσει δυο μήνες πριν.
Εν τέλει με όλα αυτά ο κόσμος πείστηκε πως οι άνθρωποι ειναι όχι μόνο καθάρματα, κομπλεξικοί και εξουσιολάγνοι, αλλά κυρίως πως ειναι τελείως ασόβαροι και τελικά επικίνδυνοι. Οπότε οι συντηρητικοί νοικοκυραίοι που κρίνουν συνήθως το νικητή πήγαν σούμπιτοι ΣΥΡΙΖΑ μπας και φύγει ο ζουρλός. Οι γριές και οι νοικοκυρές του μείνανε, το ακροατήριο και το πελατολόγιο του Αδωνη δηλαδή.
* Πάλι ο Σαμαράς. Όλο εγώ και εγώ και εγώ. Η αντίληψη πως το κράτος ειναι το τσιφλίκι του και ο ίδιος ο γαμιάς της γειτονιάς. Αλλά ακόμα και αυτό, που παλαιά ερέθιζε σεξουαλικά το μέσο δεξιο ψηφοφόρο, πλέον απωθεί και μάλιστα άσχημα.
* Ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ έδειξε σημάδια κατάρρευσης. Ενδεικτικό ειναι πως η ΧΑ αλλά ακόμα και το ΠΑΣΟΚ ειχαν γενικώς πολυ περισσότερους αντιπροσώπους σε εκλογικά τμήματα απ΄ότι η ΝΔ, των οποιων οι περισσότεροι βουλευτες εκαναν προσωπική εκστρατεία κόντρα στους συνυποψήφιους τους (εξ΄ου και οι φωτογραφίες από επισκέψεις σε σπίτια που βλέπαμε συνέχεια), διοτι αισθανόμενοι την επερχόμενη εκλογική λαίλαπα κοιταζαν πως να σώσουν το τομάρι τους και αδιαφορούσαν για το κόμμα.

Το μόνο άσχημο ειναι που δεν είχαμε ακόμα μια βδομάδα προεκλογικής περιόδου, θα βλέπατε το ποσοστό της ΝΔ και θα τρίβατε τα μάτια σας. Ισως μάλιστα ο Καμμένος να ...έπιανε διψήφιο!





ΣΥΡΙΖΑ. Ναι, οκ οι της ΝΔ εκαναν μαλακίες, αυτη τη φορά ομως γιατί τις πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ τις χαμένες ψήφους;
Γιατί απλουστατα ήταν ο πιο πειστικός στο να περάσει πως θα έκανε κάτι (ότι και αν ήταν αυτό) διαφορετικό. Η αισθηση πως δεν αντέχουμε άλλα 4 χρόνια Σαμαρά ήταν διαχυτη στην κοινωνία, ακομα και σε βέρους νεοδημοκράτες.
* Οπότε το ζήτημα για το ΣΥΡΙΖΑ ήταν απλά να πείσει πως δεν ειναι βρυκολακες, ζόμπι της αποκάλυψης και ανθρωποφάγοι διότι η υπερβολική δαιμονοποιηση του από την ΝΔ είχε μπαφιάσει τον κόσμο. Κάτι αρκετά εύκολο να το αναιρέσεις, ειδικά αν έχεις το προγουλάκι του καλοπαιδίστα Τσίπρα για μόστρα ο οποιος έδινε συνέντευξη ακόμα και σε περιπτερά αμα του το ζήταγε και το έπαιζε άνετος και χαλαρός οπουδήποτε. Το αμέσως επόμενο βήμα ήταν να δείξουν πως μπορουν, ακόμα και αν ηττηθούν σε κάθε διαπραγμάτευση στο εξωτερικό, να κάνουν αλλαγή πολιτικής στο εσωτερικό χωρις κατ΄ανάγκη να βρεξει λεφτά.
* Η αποδαιμονοποίηση ηταν και το νόημα του τελευταίου ποστ στο ΣΥΡΙΖΑ, που ξεκίναγε λέγοντας τι ....ώρα θα ανατείλει ο ήλιος την Δευτέρα. Η ιδεα ειναι κλεμένη από το λόγο ενός αυστραλού πολιτικού, αλλά δεν παει στο καλό, έπιασε.
* Το κακό ειναι πως η ΝΔ το παρακαψε στην κινδυνολογία με αποτέλεσμα το τρολάρισμα των συριζαίων, να συναντάει υπερβολικές αντιδράσεις (μάθαμε τα στοιχεία υποψηφίων ή "μελων" του Συριζα που δεν τους είχε ξανακούσει το πανελλήνιο στην αγωνιώδη προσπάθεια της μουρουτιέρας να βγάλει .....θησαυρό), και τελικά ο κόσμος να πάθει overdose κινδυνολογίας και να γκρινιάζει τελικά όχι για τον σύριζα, αλλά για τον γκάβακα που τους έσπαγε κάθε τόσο τα κοχόνες και με την Σπυράκη που έκανε σαν την κακιά πεθερά του μικρού και αθώου Αλέξη.
* Η κίνηση ματ, που ξεκίνησε τον εκλογικό θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αναμφίβολα το ξέσκισμα του Κουβέλη και της ΔΗΜΑΡ. Ακόμα και οι ΚΚΕδες χάρηκαν (αλλά στα κρυφα και μεταξύ μας). Με μια κίνηση ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε πως δεν έχει διάθεση να γίνει ΠΑΣΟΚ ή κολυμπήθρα του Σιλωάμ, και πως κάποια ολισθήματα δεν συγχωρούνται μόνο και μόνο για τα κουκια (και ο κόσμος σύγκρινε με τα ατελειωτε πηγαινελα και μπες βγες των διάφορων γυρολόγων όπως των Ιατριδη, Οικονομου, Τατσοπουλου, Μπιστη, Κακλαμάνη, Φλωρίδη, Ψαριανού κτλ κτλ) και καταλάβαινε πως ενώ αλλού όλα γίνονται για το "μασάω", ξαφνικά ο Συριζα έδιωχνε τη "σοβαρη" ΔΗΜΑΡ για κάτι καινούριο.... για λόγους ....αρχών! Εκει ομολογώ πως το ψιλλιάστηκα πως θα πάει ψηλά. Οταν βλέπεις την Καθημερινή και τον Ζέρβα να παραπονιούνται για την κίνηση αυτή, εκει σιγουρεύεσαι πως ο Τσίπρας (μπορει και κατά λάθος) χτύπησε φλέβα χρυσού.
* Η εισροή μεγαλοπασόκων που αναμενόταν από όλους παραπέμφθηκε στις καλένδες (με την σιχαμένη εξαίρεση της Τζάκρη) με αποτέλεσμα εκεί που ο κάθε Πορτοσάλτες γκρίνιαζε πως το παλαιο ΠΑΣΟΚ πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, το γύρισε και άρχισε να λέει πως ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε ακόμα τα ψηφοδέλτια του 4% κάτι το οποιο όμως τελικά κοινωνήθηκε στον κόσμο πως οι συριζαίοι δεν πουλήθηκαν - ή τουλάχιστον όχι ακόμα. Επική η σχετική αποστροφή Παπαδημούλη: "Μας κατηγορούσατε ότι έχουμε βάλει όλο το ΠΑΣΟΚ μέσα. Τώρα πια μας κατηγορείτε πως δεν το βάλαμε. Αποφασίστε επιτέλους" (ή καπως έτσι, δεν ειμαι και γραμματέας του)
* Παπαδημουλης 2: "Που θα βρείτε τα λεφτά; Θα τα πάρουμε από εσάς κα Σαράφογλου"
* Το μόνο που είχε να κάνει ο Τσίπρας από εκεί και μετά ήταν να προσέξει να μην προγκήξει κανέναν. Γι αυτό εμφανίστηκε καλοπαιδίστας με όλους και με όλα, χωρίς να τάζει κάτι παραπάνω και να εμμένει στο πρόγραμμα που είχε εξαγγείλει από την Θεσσαλονίκη. Ακου πράγματα ρε, προεκλογική περίοδος και να μην τάζει παραπάνω (μην μπερδεύεστε με την ρητορική της ΝΔ πως ο ΣΥΡΙΖΑ έταζε στους πάντες τα πάντα. Όλοι οι συριζαίοι παντού έλεγαν μονότονα συνέχεια τις ίδιες λέξεις: "Προγραμμα Θεσσαλονίκης"). Αντιθέτως προτίμησε να ξενερώσει πολλούς απο λίγο (αθεους, πουρους αριστερους, άτομα με όχι κοινο σεξουαλικό προσανατολισμό), αλλά κανέναν θανάσιμα, με στόχο να κερδίσει και τις γριές μιας και ήξερε πως έτσι και αλλιώς οι άθεοι, οι γενικώς αριστεροί κτλ δεν θα έβρισκαν αλλού καταφύγιο





* Πλάκα πλάκα, είτε ανεδαφικό το πεις, είτε υπεραισιοδοξο, είτε ρεαλιστικό είτε οπορτουνίστικο ο ΣΥΡΙΖΑ κατέβασε επίσημο τυπωμένο πρόγραμμα, και μαλιστα καιρό πριν τις εκλογές. Για τη ΝΔ επιφυλάσσομαι, εγώ μόνο ατομικά φυλλάδια υποψηφίων βουλευτών είδα.





ΧΑ. Πετροχειλος. Αυτό.



Ποτάμι. Αθλια εκστρατεια. Να το παίζει παραπονεμένος από τα ΜΜΕ ο Θεοδωράκης ε δεν το θέλει ούτε ο Θεός, ούτε ο διάολος. Η "νεα αριστερα" που ξεκίνησε να φάει το ΣΥΡΙΖΑ, ξέσκισε το ΠΑΣΟΚ και τελικά πήρε όλο τον πράσινο και φιλελεύθερο κατιμά έχανε κάθε φορά που ο αρχηγός της άνοιγε το στόμα του. Τόσα χρόνια στην τηλεόραση πήγαν στράφι. Εμ η πολιτική δεν ειναι να ρωτάς ερωτήσεις με ...νόημα και να κουνάς πάνω κάτω το κεφάλι όλο κατανόηση όταν ο άλλος σου πετάει την παπαριά του. Το μίγμα αμοραλιστών ντεμεκ αριστερων, τυχοδιωκτων πασοκων, ψεκασμένων φιλελευθερων, λαλημένων φιλοσόφων της πλάκας και διαρκώς αποχωρούντων μελών που κατήγγειλαν το κόμμα και τις απολυταρχικές τάσεις της ηγεσίας, κατάφερε μεν να πλασαριστεί σε καλή θέση, δυσανάλογα μικρή όμως αν της αντιπαραβάλλεις με την υπερπροβολή που είχαν ή και την αναγνωρισιμότητα των προσώπων - κραχτών τους. Το πρόβλημα τους ήταν πως στην αγωνία τους να βγουν, και να πάρουν και κυβερνητικά πόστα, έμειναν τελικά χωρίς κάποιο διακριτό στίγμα.





ΚΚΕ. Αμα θελήσει το ΚΚΕ να ασκήσει πολιτική θα κουβεντιάσουμε. Παραπέρα, γι αυτό που ήθελε το έπαιξε καλά, αν και ο μέσος αριστερός, ακόμα και ο κομμουνιστής, εκνευρίζεται όταν του εξισώνουν την κυβέρνηση της ακροδεξιάς που τον γαμάει με την αντιπολίτευση που θέλει να κόψει το γαμήσι και επειγόντως. Τι να πεις, τέλος πάντων. Τουλάχιστον το ΚΚΕ είχε παλμο, οργάνωση, ρυθμο και άτομα με όρεξη για τρέξιμο σε επίπεδο βάσης. Μπορει πολιτικά να έχουν χάσει το μπούσουλα, αλλά οργανωτικά παραμένουν κορυφαίοι στην Ελλάδα. Καλη ομάδα, με παίχτες εργάτες αλλά με χάλια προπονητή ενώ πλέον ακόμα και ο Τσουκαλάς της (λέγε με Λιάνα) απωθεί.



ΑΝΕΛ. Απολαυστικο το σποτ - ωδή στην παιδεραστία (αμαν πια οι μεσόκοποι που θωπεύουν πιτσιρίκια), αλλά κυρίως το σποτ με τις μαντινάδες που πέρναγε το απλό, κατανοητό και  αισιόδοξο (!!!) μήνυμα του. Βεβαιως η γενικότερη αισθητική ήταν καρακιτσαριό του κερατά, κάτι που ο μέσος Ελλην δεξιος μπορεί να θεωρεί και σικ. Πάντως ήταν κλάσεις ανώτερη εκστρατεία απο την μίξη κλαψομουνίασης, ψέματος και τρομοκρατίας της ΝΔ. Τις πιο πολλές αναποφάσιστες νοικοκυρές τις πήρε ο Καμμένος και καθάρισε καθώς η απόφαση του να το παίξει θεσμικός και να στηρίξει οποιαδήποτε αντιμνημονιακή κυβέρνηση, κοινωνήθηκε με επιτυχία. Προτάσσοντας "εθνικές αναγκες" ο Καμμένος θα συγκυβερνούσε ακόμα και με το ΚΚΕ (αν αυτο ήθελε) αλλά ποτέ με την ΝΔ. Αυτή η σταθερότητα, παρά τις απώλειες και το μέτριο (ευφημισμος) ανθρωπινο δυναμικό, αρκούσε για να τον φέρει πάνω από το ΠΑΣΟΚ, όπως τελικά αποδείχθηκε. Τωρα πως θα συνυπάρξουν οι Καμμένοι με το Συριζα αλλά και μεταξύ τους, μένει να φανεί. Στην παρούσα φάση ο Καμμένος το παίζει (καθως προείπε κτλ κτλ) εγγυητης της εθνικής ενότητας, μοναδική υπεύθυνη δεξια δύναμη (θου Κύριε) η οποία λειτουργεί θεσμικά και αναμένει πως με την παγίωση του σε κυβερνητικό πόστο θα αφαιμάξει όσους ψηφοφόρους μπορεί απο τον Σαμαρά. Ειδικά και ιδιαίτερα για τις περιπτώσεις Ιατρίδη και Μαρκόπουλου, ε , όσο να πεις το χάρηκα. Τώρα θα μου πεις πως θα φάμε τον Νικολόπουλο στην μάπα. Ε θα τον φάμε, χειρότερος από τον Άδωνη αποκλείεται να είναι. Νομίζω. Εκτός και αν πάρει υπουργείο, οπότε θα αρχίσουμε το χορό των χριστοπαναγιών από νωρίς.



ΠΑΣΟΚ. Τελικά ΠΑΣΟΚ; Τελικά πήραν τα παπαρια μας και ο Βενιζέλος, στο σπίτι του, πήρε λιγότερους ψήφους από τον Λεβέντη. Η υπευθυνη δυναμη, ο εθνικός εταίρος θα μείνει χωρίς εξουσία για πολλά πολλά χρόνια, κάτι το οποιο ενδέχεται να ρίξει τη λιμπιντο των ωραίων γυναικών που πλαισιώνουν τον πρόεδρο.



ΚιΔηΣΟ. Τι να πεις κανεις. Ολοι συμφωνούν πως ο Βενιζέλος έσκαβε το λάκκο του Παπανδρέου για χρόνια. Αυτό όμως δεν μπορεσε ποτέ να κολλήσει με τις καταγγελίες περί ριξίματος ή με την κατοπινή συμπεριφορά του Γιωργου που υπερψήφιζε τα πάντα και δεν έλεγε κουβέντα.



ΤΕΛΕΙΑ. Και παύλα, Αποστόλη εισαι γκάβλα. Εφτιαξε ένα σποτ της κακιας ώρας, είπε πέντε ποταμίσιες γενικότητες και έφερε βόλτα την ακόμα ωραία φάτσα του στα κανάλια. Εκει που πήγαινες να τον κοροϊδέψεις θυμόσουνα και πως όλοι οι άλλοι γενικότητες λένε, ποταμίσιες ή μή, μάθαινες πως η Στυλίδα είναι (ή έχει γίνει λόγω Αποστόλη;) μια κούκλα και έλεγες γιατί να μην έχει δηλαδή δικαίωμα και ο Αποστόλης στο να μας πρήζει τα αυτιά; Και πήγαινες και του το ριχνες βγάζοντας την υποψήφια υπουργό πολιτισμού πρώτη σε ψήφους. Το έγραψα και στο προηγούμενο. Για κόμμα χωρίς στελέχη, χωρίς υπερβολική προβολή και χωρίς λεφτά, μια χαρά τα πήγε, δεδομένης και της συγκυρίας η οποία γενικά δεν βοηθούσε τα νέα και μικρά κόμματα.



Οι υπόλοιποι δεν έκαναν κάτι εντυπωσιακό ή χαρακτηριστικό σαν διαφημιστική εκστρατεία που να μετέβαλλε το αναμενόμενο αποτέλεσμα έτσι ή άλλιώς, οπότε και πήραν τα αναμενόμενα. Μια μόνο εξαίρεση: Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως τα καταφερε ο Λεβέντης, μιας και τα βιντεάκια του ειναι στο δίκτυο 100 χρόνια τώρα. Δεν έχω ιδέα τί έκανε την διαφορά σε αυτές τις εκλογές.



6 σχόλια:

  1. O Λεβέντης τα κατάφερε λόγω της διακαναλικής που έδωσε. Πραγματικά όποιος τον άκουσε είπε να αγιάσει το στόμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιεργο και πάλι. Ολοι τον ξερουν τον Λεβέντη εδώ και χρόνια. Δεν ειπε κατι καινούργιο

      Διαγραφή
    2. Ναι αλλά αυτή την φορά τα είπε σε κανονική τηλεόραση και όχι στα Λούμπεν που εμφανίζεται.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/1/15 12:20

    *Βγάζω άσπρο μαντήλι*
    *Το κουνάω στο Σαμαρά*
    *κουνάω*
    *το ανεμίζω*
    *βουλιάζει το καράβι του*
    - χαχαχαχαχα πνίγεται ο μαλάκας!

    Εχεις κανα λινκ που να συνδέει το Σύριζα με την κακοκαιρία να γελάσουμε κι εμείς ή το είχες δει απλά σε σχόλια; Να σου πω, περίμενα να το έβλεπα όταν δεν βγήκε ΠτΔ που είχε κωλόκαιρο

    Επίσης, με το Λεβέντη, είναι και το ξεγύμνωμα με έριξε στο Μπογδάνο και στον άλλο το γλίτση.

    Η αλήθεια είναι ότι θα χαιρόμουν λίγο λίγο αν ο ΓΑΠ έπαιρνε παραπάνω από το Μπένι...

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. link στα γρήγορα, αν και το άκουσα απο 1-2 ακόμα
      https://www.youtube.com/watch?v=H4U9DcrdjP8

      Μπογδανο δεν βλεπω, οποτε δικαιολογούμαι :)


      Και εγώ σουρεαλιστικά προτιμούσα ΓΑΠ απο τον χοντρο, αλλα.....

      Διαγραφή
    2. Δεν βλέπεις ΜΠογδάνο;; Και πως βγάζεις την μέρα ρε άτομο;

      Διαγραφή

aeisixtir